DjTony Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Σας δουλεύει η εφαρμογή του messenger Facebook μετά την τελευταία αναβάθμιση; εμένα κρασαρει με το που ανοίξει. Έκανα clear cache, reinstall, τίποτα δε λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου (edited) 2 ώρες πριν, DjTony said: Σας δουλεύει η εφαρμογή του messenger Facebook μετά την τελευταία αναβάθμιση; εμένα κρασαρει με το που ανοίξει. Έκανα clear cache, reinstall, τίποτα δε λειτουργεί Εμένα λειτουργεί κανονικά, ωστόσο παρατήρησα σήμερα το πρωι κάποια σκαλώματα, την έκλεισα, έκλεισα και όλες τις εφαρμογές στο παρασκήνιο που τρέχανε και φαίνεται να έχει στρωσει... Edited 1 Απριλίου by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Γενικώς αυτές τι μέρες τον "παίζει" μεσεντζερ και φβ. Εχθές το μεσεντζερ δεν μου εμφάνιζε κάποια αβαταρ σε συζητήσεις με ότι και αν έκανα. Σήμερα όλα κομπλέ. 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) Ενημέρωση συστήματος Google Play 1 Μαρτίου 2026 Edited 2 Απριλίου by xalaros 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 1 hour ago, xalaros said: Ενημέρωση συστήματος Google Play 1 Μαρτίου 2026 Εγω ακομα δεν την εχω λαβει....ειμαι ακομα με φεβρουαριου.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 1 hour ago, MAFAdo said: Εγω ακομα δεν την εχω λαβει....ειμαι ακομα με φεβρουαριου.... μια απο τα ιδια 2 Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου On 1/4/2026 at 2:03 ΜΜ, OverClocker said: Γενικώς αυτές τι μέρες τον "παίζει" μεσεντζερ και φβ. Εχθές το μεσεντζερ δεν μου εμφάνιζε κάποια αβαταρ σε συζητήσεις με ότι και αν έκανα. Σήμερα όλα κομπλέ. Ακριβως τα ιδια εκανε και εμενα + οτι τωρα σε νεα μηνυματα κανει ενα pop up εξτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Εμένα σε 23 ουλτρα δεν με αφήνει να δω μηνύματα - εικόνες σε landscape mode ... ενώ κάνει την περιστροφή γυρίζει άμεσα σε κάθετη εικόνα. Στο s26 λειτουργεί κανονικά όπως και σε Xiaomi Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου On 2/4/2026 at 2:47 ΜΜ, supermario said: μια απο τα ιδια Ακυρο μολις μου ηρθε ενημερωση 5.4mb για δες φιλε και εσυ ποσο σου ηρθε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 21 minutes ago, MAFAdo said: Ακυρο μολις μου ηρθε ενημερωση 5.4mb για δες φιλε και εσυ ποσο σου ηρθε... εκανα ελεγχο μωλις τωρα...με το που μπηκα μεσα για τον ελεγχο ζητησε επαννεκινηση (αρα πιθανοτατα ειχε κατεβασει κατι) έκανα επανεκκίνηση αλλα συνεχιζει να αναγραφει ενημερωση συστηματος googlep play 1 Φεβρουαρίου 2026 Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 17 minutes ago, supermario said: εκανα ελεγχο μωλις τωρα...με το που μπηκα μεσα για τον ελεγχο ζητησε επαννεκινηση (αρα πιθανοτατα ειχε κατεβασει κατι) έκανα επανεκκίνηση αλλα συνεχιζει να αναγραφει ενημερωση συστηματος googlep play 1 Φεβρουαρίου 2026 και εμενα μην νομιζεις φεβρουαριο λεει και σε εμενα...πως ο φιλος απο πανω του ηρθε μαρτιο και 64 mb.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Ενημέρωση 30-3-26 στα 494mb σήμερα. Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 12 ώρες πριν, MAFAdo said: και εμενα μην νομιζεις φεβρουαριο λεει και σε εμενα...πως ο φιλος απο πανω του ηρθε μαρτιο και 64 mb.... Και μένα Μαρτίου είναι αλλά έχω αλλάξει το CSC οπότε μπορεί να έχει να κάνει και με αυτό... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Και σε 23αρι ούλτρα μου ήρθε για Google play ενημέρωση Μαρτίου στα 74ΜΒ περάστηκε κανονικά. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Κρίμα που κλείνουν το Samsung messages 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου On 4/4/2026 at 12:55 ΜΜ, UNEXPECTEDGR said: Και μένα Μαρτίου είναι αλλά έχω αλλάξει το CSC οπότε μπορεί να έχει να κάνει και με αυτό... Επιστρεφω μετα απο ημερες μολις τωρα ελαβα ενημερωση 58 mb google play service ενημερωση Μαρτιου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Παιδιά έχω πρόβλημα με την αρχική οθόνη - φόντο του S24 ultra της γυναίκας μου. Θέλω όταν το ξεκλειδώνει να βλέπω μία επιλεγμένη φωτογραφία αλλά δεν μπορώ να βρω πως γίνετε. Πάω φόντο όταν την επιλέγω μου την δείχνει και στο standby συνέχεια. Κάποιες φορές ξαφνικά αρχίζει να δείχνει εικόνες από την συλλογή από μόνο του. Εγώ όταν το είχα μόνο το always on display τώρα δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 2 ώρες πριν, PIT said: Παιδιά έχω πρόβλημα με την αρχική οθόνη - φόντο του S24 ultra της γυναίκας μου. Θέλω όταν το ξεκλειδώνει να βλέπω μία επιλεγμένη φωτογραφία αλλά δεν μπορώ να βρω πως γίνετε. Πάω φόντο όταν την επιλέγω μου την δείχνει και στο standby συνέχεια. Κάποιες φορές ξαφνικά αρχίζει να δείχνει εικόνες από την συλλογή από μόνο του. Εγώ όταν το είχα μόνο το always on display τώρα δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Στην αρχική οθόνη πατα παρατεταμένα την οθόνη και επέλεξε αυτό που λέει wallpaper and style. Απο εκει σε αφήνει να διαλέξεις διαφορετικά φόντα για οθόνη κλειδώματος και αρχική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Πήρε το 23αρι update και όχι εμείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) 2 ώρες πριν, DjTony said: Πήρε το 23αρι update και όχι εμείς.. η ομαδα των Developers του S24 εφαγε λιγο αρνι παραπανω και της εκατσε βαρυ, γιαυτο και η αργοπορια.... τι να πεις.🤣 Edited 14 Απριλίου by kek 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. Πέμπτη στις 07:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:52 πμ (edited) Καλημέρα.Μπορεί να μην έχουμε πάρει ακόμα το update Απριλίου για One Ui 8.0.Όμως η τελευταία σταθερή έκδοση One Ui 8.5 για το Galaxy S24 Ultra (S928BBXU5DZD9) που ανέβηκε στον server και σχολιάστηκε στο X δείχνει ότι θα έχουμε σχεδόν όλες τις νέες λειτουργίες από το Galaxy S26 Ultra. Λείπει νομίζω μόνο μια λειτουργία που έχει σχέση με την μπαταρία.Οπότε για 2+ χρόνων συσκευή είναι super. Edited Πέμπτη στις 09:00 πμ by Rospy7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Security update Απριλίου ήρθε Μόλις. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Καλησπέρα.Απριλίου Update. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts