Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, HSP said:

εντυπώσεις απο το κομμάτι μπαταρια μετα το 2ο update patch του Μαιου ?? 

Στο δικό μου όχι μόνο η μπαταρία έστρωσε, που ήμουν από αυτούς που είχε πρόβλημα, αλλά και όλα τα άλλα.

Ένα από αυτά ήταν το "Κλήσεις και μηνύματα σε άλλες συσκευές". Έχω και ένα ταμπλετ Samsung (S9) και μετά την έλευση της 7 δεν λάμβανα ποτέ τις κλήσεις από το κινητό σε αυτό. Πλέον χτυπά κανονικά και αυτό και μπορώ να μιλάω χωρίς να ψάχνω το κινητό. 

Ήταν τόσο μεγάλη η τελευταία ενημέρωση που έδινε την εντύπωση ότι την έγραψαν από την αρχή! Για μένα πλέον η συσκευή είναι όπως θα έπρεπε να ήταν. Απόλυτα λειτουργική και όλα μοιάζουν να ρέουν αβίαστα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και με την 8 (η οποια θα έρθει σίγουρα στην ώρα της) γιατί εκτέθηκαν άσχημα με το φιάσκο της καθυστέρησης και όλα τα bugs της...

1 hour ago, johnphone said:

Στο δικό μου όχι μόνο η μπαταρία έστρωσε, που ήμουν από αυτούς που είχε πρόβλημα, αλλά και όλα τα άλλα.

Ένα από αυτά ήταν το "Κλήσεις και μηνύματα σε άλλες συσκευές". Έχω και ένα ταμπλετ Samsung (S9) και μετά την έλευση της 7 δεν λάμβανα ποτέ τις κλήσεις από το κινητό σε αυτό. Πλέον χτυπά κανονικά και αυτό και μπορώ να μιλάω χωρίς να ψάχνω το κινητό. 

Ήταν τόσο μεγάλη η τελευταία ενημέρωση που έδινε την εντύπωση ότι την έγραψαν από την αρχή! Για μένα πλέον η συσκευή είναι όπως θα έπρεπε να ήταν. Απόλυτα λειτουργική και όλα μοιάζουν να ρέουν αβίαστα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και με την 8 (η οποια θα έρθει σίγουρα στην ώρα της) γιατί εκτέθηκαν άσχημα με το φιάσκο της καθυστέρησης και όλα τα bugs της...

Εμένα δεν έστρωσε τελείως η μπαταρία. Αναρωτιέμαι μήπως φρμταιει το goodlock με το AOD

39 minutes ago, kostis2001 said:

Εμένα δεν έστρωσε τελείως η μπαταρία. Αναρωτιέμαι μήπως φρμταιει το goodlock με το AOD

Πήρε κι αυτό κάτι ενημερώσεις πάντως. Ελπίζω να τις έκανες...

Στο θέμα μπαταρίας που αναφέρεστε γιατί ο κάθε ένας κάνει διαφορετική χρήση εδώ μέσα είσαστε κάτω από 6 ωρες sot με 5g ανοιχτό ή μόνο 4g ?

Απ το Samsung Store κάνει update το GoodLock και αν δεν κάνω λάθος, οι επιμέρους εφαρμογές του ενημερώνονται (η σου δείχνουν ότι υπάρχει ενημέρωση) όταν το ανοίξεις. 

*υπάρχουν ενημερώσεις και για το Google Play στις ρυθμίσεις, αλλά η ημερομηνία παραμένει 1 Απριλίου 2025...

Ένας μαύρος κέρσορας που μπαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο κέντρο της οθόνης τι είναι βρε παιδιά; 

Τελικά απενεργοποίησα  το AOD και έστρωσαν κάπως τα πράγματα....Ελεος.

Το αλλο που με ανησυχει τις τελευταίες μέρες είναι πως βλέπω διαφημίσεις για πραγματα που εχω μιλήσει στο τηλέφωνο...Κατι που δε συνέβαινε τόσο εντονα. Τι πιστεύετε?

6 ώρες πριν, kostis2001 said:

Τελικά απενεργοποίησα  το AOD και έστρωσαν κάπως τα πράγματα....Ελεος.

Το αλλο που με ανησυχει τις τελευταίες μέρες είναι πως βλέπω διαφημίσεις για πραγματα που εχω μιλήσει στο τηλέφωνο...Κατι που δε συνέβαινε τόσο εντονα. Τι πιστεύετε?

δοκιμασε να απενεργοποιησεις τα personalised ads της google μπαίνοντας στις ρυθμίσεις 

On 8/6/2025 at 3:21 ΜΜ, DjTony said:

Ένας μαύρος κέρσορας που μπαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο κέντρο της οθόνης τι είναι βρε παιδιά; 

Δεν το έχω δει ποτέ στο δικό μου. Ακούγεται πάντως και έχω αναρωτηθεί από περιέργεια τι μπορεί να παίζει.

Μήπως τις έχετε "πειράξει" λίγο τις συσκευές σας (αλλάζοντας γεωγραφικά στοιχεία κλπ) εσείς που το βλέπετε;

Δε καταλαβαίνω τι εννοείς να έχουμε πειράξει τις συσκευές μας. Δεν έχει πειραχτεί τίποτα απολύτως. 

Απεγκατεστησα goolock τελικά ,απενεργοποίησα το AOD .Βελτιωθηκε ακόμα λίγο η κατάσταση αλλά ακόμα δεν ειναι οπως πριν....

17 ώρες πριν, DjTony said:

Δε καταλαβαίνω τι εννοείς να έχουμε πειράξει τις συσκευές μας. Δεν έχει πειραχτεί τίποτα απολύτως. 

Θα σου πω τι εννοώ...

Λίγο πριν την έλευση του One UI 7, κάποιοι κάτοχοι, ανυπομονώντας να την αποκτήσουν ανεπίσημα και πριν έρθει η σειρά τους, "πείραζαν" το CSV της συσκευής τους... Κάποιοι άλλοι επίσης το έκαναν, αλλά για διαφορετικούς λόγους...

Γενικότερα, για να πετύχει κάτι που θέλει κάποιος χρήστης, πολλές φορές χρειάζεται να μπει "βαθύτερα" στο λογισμικό της συσκευής και σε πιο "ιδιαίτερα" mode λειτουργίας. Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως αυτό παίζει κάποιο ρόλο... Μια υπόθεση έκανα δηλαδή!

15 minutes ago, johnphone said:

Θα σου πω τι εννοώ...

Λίγο πριν την έλευση του One UI 7, κάποιοι κάτοχοι, ανυπομονώντας να την αποκτήσουν ανεπίσημα και πριν έρθει η σειρά τους, "πείραζαν" το CSV της συσκευής τους... Κάποιοι άλλοι επίσης το έκαναν, αλλά για διαφορετικούς λόγους...

Γενικότερα, για να πετύχει κάτι που θέλει κάποιος χρήστης, πολλές φορές χρειάζεται να μπει "βαθύτερα" στο λογισμικό της συσκευής και σε πιο "ιδιαίτερα" mode λειτουργίας. Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως αυτό παίζει κάποιο ρόλο... Μια υπόθεση έκανα δηλαδή!

Ναι όντως ισχύει αυτό που λες αλλά εγώ που έβλεπα τον κέρσορα δεν έχω κάνει τίποτα από όλα αυτά. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καν ιδέα πως θα μπορούσα να το κάνω. Οπότε δεν παίζει ρόλο αυτό. Εμένα τουλάχιστον μέχρι στιγμής μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν είδα τον κέρσορα ξανά. Ελπίζω να έχει λυθεί το θέμα. Καλημέρα

Καλησπέρα έχει καταφέρει κανεισ να βάλει 5g Sa στο κινητό;

IPhone 15 Pro 

57 minutes ago, scorpio3 said:

Καλησπέρα έχει καταφέρει κανεισ να βάλει 5g Sa στο κινητό;

Εγώ ούτε που ήξερα τι ήταν. Είδα ότι μόνο η κοσμοτε το έχει προς το παρόν όπως βλέπω. Κρίμα θα ήταν ωραία φάση όμως είμαι στην κόκκινη.....

16 ώρες πριν, johnphone said:

Θα σου πω τι εννοώ...

Προσωπικά δεν πείραξα κάτι στην συσκευή όπως csv κλπ

Μου το έβγαλε 2 φορές στην ίδια εφαρμογή, το kurobaex. Η πρώτη ήταν εντελώς τυχαία όταν σκρολαρα στο app. Η δεύτερη ήταν πάλι στην ίδια εφαρμογή αλλά όταν συνδέθηκε η συσκευή με το redmi watch4 που έχω. Από τότε δε μου έβγαλε τπτ μέχρι τώρα 

Edit: τελικά για μένα είναι το ρολόι που έχω. Το ξαναέκανα όταν συνδέθηκε.

Edited by Johnny_Johnny

Καλημέρα!Σας εμφανίζει εσάς κανονικά τα γενέθλια στο ημερολόγιο που έχετε καταχωρήσει στις επαφές σας;

Τον τελευταίο καιρό πολλά θέματα έχει η google.Μια να σβήνει στοιχεία από τις επαφές,και τώρα τα γενέθλια.

Παιδιά μια ερώτηση. Έχω περάσει όλους τους κωδικούς μου στο Samsung wallet και όταν μπαίνω σε μια σελίδα πχ στον opera και μου ζητάει κωδικό για σύνδεση δεν μου βγάζει από το wallet να μπορώ να βάλω αυτόματα τον κωδικό. Πρέπει να τον γράφω μόνος μου. Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι'αυτό;

Το άλλαξα από Samsung wallet σε Google και πάλι τίποτα. Οπότε έχει να κάνει με το ότι έχω μπει σε εφαρμογή τρίτου. Όμως εάν υπάρχει και κάποια λύση ας με ενημέρωση παρακαλώ κάποιος που γνωρίζει. Ευχαριστώ