pazu Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 55 minutes ago, one2377 said: Παιδιά, πρέπει να καταλάβουμε οτι δεν είναι όλες οι εργασίες και εφαρμογές στο κινητό μας το ίδιο ενεργοβόρες. Είναι εντελώς διαφορετικό να βρίσκεσαι με 4G 5G συνέχεια και εντελώς διαφορετικό να είσαι σε κάλυψη WiFi. Όπως επίσης άλλο πράγμα είναι να παίζεις παιχνίδια και άλλο να βλέπεις τα mail σου. Ακόμα, άλλο να βρίσκεσαι σε εσωτερικό χώρο και η φωτεινότητα να είναι στο 35% και άλλο να σε χτυπάει ο ήλιος και να δίνει τέρμα γκάζια η οθόνη. Μη συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Προσωπικά σε μένα έχει τύχει να έχω SOT κοντά στις 8.5 ώρες, αλλά και 4 σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες. Είναι πολυπαραγοντικό το θέμα της διάρκειας της μπαταρίας. Φιλικά πάντα. Έχεις τεράστιο δίκιο σε αυτό και συμφωνώ απόλυτα. Να πω ότι η μπαταρία μου κράτησε τόσο με αρκετά τηλέφωνα και πάρα πολύ ώρα βίντεο στο YouTube και Instagram και αρκετά Whatsapp και σερφαρισμα. Τις μισές ώρες ήμουν έξω με δεδομένα τις άλλες μισές σπίτι με wifi. Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου (edited) On 13/5/2025 at 10:52 ΠΜ, Kostas_Ts_86 said: Σε ένα άλλο νήμα προτείνεται το dns.adguard-dns.com Γιατί αυτό που έδωσε ο φίλος από πάνω κάνει διακοπές που και που Αν και το dns.adguard.com εξακολουθεί να λειτουργεί καλά, το dns.adguard-dns.com είναι το νεότερο και το σωστό για χρήση. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαφορά εδώ... https://www.reddit.com/r/Adguard/comments/ye3pmn/what_is_the_difference_between_dnsadguardcom_and/ Edited 15 Μαΐου by xalaros 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου On 12/5/2025 at 10:46 ΠΜ, Rospy7 said: Οποίος θέλει τσεκάρει και την υγεια της μπαταρίας του free με 2 απλές εφαρμογές απο playstore (shizuku και aBattery) χωρίς root. Την έβαλα και εγώ στο s21 ultra. Η μπαταριά πάει πολύ καλά. Πολυ ωραιο αυτο το Shizuku ,ελπιζω να μην εχουμε κανα θεμα ασφαλειας με την εφαρμογη. Λέτε να είναι ύποπτο κάτι γιατί η όλη διαδικασία για να δουλέψει δεν είναι και ότι καλύτερο.. Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 1 hour ago, zerv_5800 said: Την έβαλα και εγώ στο s21 ultra. Η μπαταριά πάει πολύ καλά. Πολυ ωραιο αυτο το Shizuku ,ελπιζω να μην εχουμε κανα θεμα ασφαλειας με την εφαρμογη. Λέτε να είναι ύποπτο κάτι γιατί η όλη διαδικασία για να δουλέψει δεν είναι και ότι καλύτερο.. Πως το φορτίζεις το κινητό και έχεις τόσο καλή υγεία? Δώσε κανένα hint Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου Σε 7 μήνες,έχει χάσει 1%...Δεν το λες κι άσχημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου (edited) 1 ώρα πριν, dimitris1090T said: Πως το φορτίζεις το κινητό και έχεις τόσο καλή υγεία? Δώσε κανένα hint Πραγματικά δεν έχω κάτι ιδιαίτερο. Ίσως παίζει ρόλο που το τελευταίο καιρό το φορτίζω μέχρι το 80%... Αν και τώρα το έβαλα στο 90%.. Δουλεύω αρκετά και εξοικονόμηση ενέργειας ειδικά το βράδυ με συνδιασμό το μην ενοχλείτε.. Και όλη μέρα το έχω στο μη αυτόματο την φωτεινότητα.. Κάτι άλλο δεν σκέφτομαι που μπορεί να βοηθήσει.. Edited 16 Μαΐου by zerv_5800 2 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου On 12/5/2025 at 8:01 ΜΜ, Gorge said: Γατάκια σας εχω! Αν και πολυ ύποπτη η όλη διαδικασία θα τα σβήσω ολα... Όντως? Έχεις διπλές φορτίσεις απο εμένα κ είμαστε στο 99%...Μάλλον, θα καταργήσω εντελώς τον ταχυφορτιστή...Εννοείται, πάντα 25-85%...Ίσως, φταίει που κάποιες φορές το χρησιμοποιώ, ενώ φορτίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου Φορτίζω συνέχεια στο αμάξι και στο φορτηγό. Στο φορτηγό είμαι 4 με 12 κάθε μέρα και μετά στο αμάξι, οπότε μπω. Σπίτι σπάνια έως καθόλου. Έχω πάντα υψηλό ποσοστό μπαταρίας. Τωρα έτυχε να έχω 57. Συνήθως παίζω από 85 και πάνω. Υγεία όπως μπορείτε να δείτε σκίζει. Φορτίστε όπως ναναι το κινητό παιδιά, δε παθαίνει τίποτα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 10 minutes ago, zerv_5800 said: Πραγματικά δεν έχω κάτι ιδιαίτερο. Ίσως παίζει ρόλο που το τελευταίο καιρό το φορτίζω μέχρι το 80%... Αν και τώρα το έβαλα στο 90%.. Δουλεύω αρκετά και εξοικονόμηση ενέργειας ειδικά το βράδυ με συνδιασμό το μην ενοχλείτε.. Και όλη μέρα το έχω στο μη αυτόματο την φωτεινότητα.. Κάτι άλλο δεν σκέφτομαι που μπορεί να βοηθήσει.. Ναι εννοώ το φορτίζεις απο το 15% και πάνω, χρησιμοποιείς ταχυφόρτιση ή μονο αργή. Εγω σε S23 Ultra κοντεύω 2 χρόνια και έχω 290 κυκλους και 92%. Και πάντα το φορτίζω απο το 15 με 20% έως το 100% αλλα δεν το αφηνω ποτέ βραδυ στην πριζα. Για αυτό μου φαινεται περιεργο που εχει πεσει στο 92% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου Εγώ φορτίζω μόνιμα. Μπορεί να έχω 87 και να μπω αμάξι, θα το βάλω να φορτίσει. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ πιστεύω παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 28 minutes ago, dimitris1090T said: Ναι εννοώ το φορτίζεις απο το 15% και πάνω, χρησιμοποιείς ταχυφόρτιση ή μονο αργή. Εγω σε S23 Ultra κοντεύω 2 χρόνια και έχω 290 κυκλους και 92%. Και πάντα το φορτίζω απο το 15 με 20% έως το 100% αλλα δεν το αφηνω ποτέ βραδυ στην πριζα. Για αυτό μου φαινεται περιεργο που εχει πεσει στο 92% Σε s23 ultra μετά από δύο χρόνια απ ότι μου είπαν στο σέρβις. 100% υγεία. Γύρω στους 300 κύκλους. Αλλά φόρτιζα πάντα από 15% με 20% ως το 85%.και πάντα με κανονική φόρτιση. Και τώρα με καινούργια μπαταρία έχω αυτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου Τωρα τελευταία βρίσκω αρκετά μικρό bugs. Το πιο πρόσφατο ήταν να εμφανίζεται το δαχτυλικο αποτυπωμα κανονικά πάνω στο youtube οταν το κλεινα και το ξανα άνοιγα.....με αποτέλεσμα να κάνω επανεκκίνηση μέχρι να βγει . Οσοι κάνατε hard reset απ την αρχή μετά το update πως το κάνατε με το smart switch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 15 minutes ago, Johnny_Johnny said: Τωρα τελευταία βρίσκω αρκετά μικρό bugs. Το πιο πρόσφατο ήταν να εμφανίζεται το δαχτυλικο αποτυπωμα κανονικά πάνω στο youtube οταν το κλεινα και το ξανα άνοιγα.....με αποτέλεσμα να κάνω επανεκκίνηση μέχρι να βγει . Οσοι κάνατε hard reset απ την αρχή μετά το update πως το κάνατε με το smart switch? Εμένα πάλι δύο φορές μετά από εναλλαγή από εφαρμογή σε εφαρμογή πάγωσε στην αρχική οθόνη για 10 δευτερόλεπτα που είναι αρκετός χρόνος και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ανταποκρινόταν ότι και να έκανα. και μην φανταστείτε τίποτα βαριές εφαρμογές, από τον opera browser στο Whatsapp . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου On 13/5/2025 at 8:30 ΜΜ, anekoulourida said: Καλησπέρα μου ήρθε μία ενημέρωση samsung vision model 1gb γνωρίζει κάνεις τι είναι. https://www.youtube.com/watch?v=N9x0NxiSb9Q Από το 1:42 λέει τι ακριβώς είναι...ρυθμίζει ορισμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης AI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου 25 minutes ago, xalaros said: https://www.youtube.com/watch?v=N9x0NxiSb9Q Από το 1:42 λέει τι ακριβώς είναι...ρυθμίζει ορισμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης AI. εγώ πάλι δεν έχω τέτοια ενημέρωση ακόμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου 13 ώρες πριν, xalaros said: https://www.youtube.com/watch?v=N9x0NxiSb9Q Από το 1:42 λέει τι ακριβώς είναι...ρυθμίζει ορισμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης AI. Για τα wallpapers λέει. Πως αντιδρούν με τον καιρό και για να φτιάχνεις νέα. Ότι ενημερώσεις έρχονται καλές είναι.... 13 ώρες πριν, pazu said: εγώ πάλι δεν έχω τέτοια ενημέρωση ακόμα.... Μέχρι το 1:40 σου λέει πως να το κάνεις χειροκίνητα (αν και δε χάνεις κάτι σηματικό, εκτός αν η παραμετροποίηση των wallpapers σου αρέσει) 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου (edited) On 17/5/2025 at 9:36 ΜΜ, pazu said: εγώ πάλι δεν έχω τέτοια ενημέρωση ακόμα.... Αν κι αναβαθμίζεται αυτόματα με την μηνιαία ενημέρωση ασφάλειας και σταδιακά σε όλους, δες στο Samsung Store αν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Η τελευταία έκδοση Samsung Vision Model είναι 2.0.05.17 Edited 18 Μαΐου by xalaros 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου 9 minutes ago, xalaros said: Στο Samsung Store θα δεις αν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Η τελευταία έκδοση Samsung Vision Model είναι 2.0.05.17 σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου (edited) Μετά την αναβάθμιση και έως σήμερα έχει κολλήσει το κινητό 2 φορές. Την πρώτη φορά πριν από 2 εβδομάδες κόλλησε ο ήχος απο ένα video σε loop. Σταμάτησε μόνο με επανεκκίνηση του κινητού. Λέω, τυχαίο είναι... Σήμερα κόλασε η δόνηση απο μια κλήση. Σταμάτησε μόνο με επανεκκίνηση του κινητού. Άρχισαν οι υποψίες ότι κάτι τρέχει.... Αν τριτώση το κακό ... Edited 19 Μαΐου by agriniopk 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου Αψογο σε ολα κι εκανα την αναβαθμιση απο τους πρωτους.... Πολλες φορες φταινε και τριτες εφαρμογες κι οχι η αναβαθμιση,τελικη λυση η επαναφορα σε τετοια θεματα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου 3 ώρες πριν, agriniopk said: Μετά την αναβάθμιση και έως σήμερα έχει κολλήσει το κινητό 2 φορές. Την πρώτη φορά πριν από 2 εβδομάδες κόλλησε ο ήχος απο ένα video σε loop. Σταμάτησε μόνο με επανεκκίνηση του κινητού. Λέω, τυχαίο είναι... Σήμερα κόλασε η δόνηση απο μια κλήση. Σταμάτησε μόνο με επανεκκίνηση του κινητού. Άρχισαν οι υποψίες ότι κάτι τρέχει.... Αν τριτώση το κακό ... Σε s23 χωρις να εγκαταστήσω κατι καινούριο ή να αλλάξω χρήση, εχει ηδη κολλήσει μια φορά το κινητό και ήθελε επανεκκίνηση, βγαζει που και που ενα κέρσορα απο ποντίκι (δεν θυμάμαι πότε ακριβως το κάνει) και κανει που και που artifacts στην οθόνη κλειδωματος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου Το rcs δουλεύει στο samsung messages? Έχω vodafone. Μου βγάζει ενεργοποιημενο το chat messages αλλά δεν στέλνει τα μνμ τελικά. Πρέπει να στέλνω με sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου Καλησπερα κι απο μενα! Επιβεβαιωνω κι εγω οτι το τηλ κανει επανεκκινησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου Μήπως έχετε ενεργό αυτό? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου Γενικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα και η μπαταρία του είναι φοβερή. Όμως πάγωσε πάλι η οθόνη του σήμερα για 3 φορά. Και αυτό έγινε ξανά από εναλλαγή από τον browser στο Whatsapp . Δεν ξέρω εάν έχει άλλος το ίδιο θέμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts