kostis2001 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Εμενα αντιθετως η μπαταρία εχει βελτιωθει και αλλο .Με ολα τα updatew κανονικά. Πολυ ευχαριστημένος απο το τηλέφωνο.Ειναι κορυφαιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 10 ώρες πριν, kostis2001 said: Εμενα αντιθετως η μπαταρία εχει βελτιωθει και αλλο .Με ολα τα updatew κανονικά. Πολυ ευχαριστημένος απο το τηλέφωνο.Ειναι κορυφαιο. στην κατανάλωση μπαταρίας δεν σου δείχνει το contacts storage ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Εμένα δείχνει ιδια τα ποσοστά στις εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Αλλά η αυτονομία έχει πέσει. Παίζει να το φορτίσω και 2 φορές την ημέρα. Κάτι που πριν δε γινότανε. Μας έστειλε η samy με τα updates της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) Εγω απο αυτο: https://www.reddit.com/r/S24Ultra/comments/1ajrndo/shinos_ultimate_battery_guide_mostly_post2020/ Εκανα το 5 και το 6 και βελτιώθηκε λιγο... εκανα και απο το good guardians το app booster Edited 20 Μαρτίου by Gorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 28 minutes ago, Johnny_Johnny said: Εμένα δείχνει ιδια τα ποσοστά στις εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Αλλά η αυτονομία έχει πέσει. Παίζει να το φορτίσω και 2 φορές την ημέρα. Κάτι που πριν δε γινότανε. Μας έστειλε η samy με τα updates της Αυτό συμβαίνει και σε εμένα. Ελπίζω να διορθωθεί το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Καλα το θεμα με το % ηταν παντα fail ας μου εδειχνε 90% οτι καταναλωσε το συστημα και τα υπολοιπα 10% οι εφαρμογες. Τωρα δειχνει 10% οι εφαρμογες και αυτο ηταν.. Τα αλλα 90 εγιναν καπνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 1 ώρα πριν, ilka71 said: στην κατανάλωση μπαταρίας δεν σου δείχνει το contacts storage ; Οχι . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 15 minutes ago, kostis2001 said: Οχι . τυχερός είσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 16 ώρες πριν, ilka71 said: στην κατανάλωση μπαταρίας δεν σου δείχνει το contacts storage ; Λοιπον,τωρα που το ειπες,παρομοιο προβλημα εχει φιλος με ONEPLUS κινητο,αυτη η εφαρμογη εχει αυξησει τη καταναλωση πολυ,μαλλον δεν ειναι θεμα Samsung. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου (edited) 18 minutes ago, kek said: Λοιπον,τωρα που το ειπες,παρομοιο προβλημα εχει φιλος με ONEPLUS κινητο,αυτη η εφαρμογη εχει αυξησει τη καταναλωση πολυ,μαλλον δεν ειναι θεμα Samsung. σήμερα πήγαινε καλά με ενεργή αυτή την εφαρμογή έλεγε 8 λεπτά και η θερμοκρασία κινητού παρότι ήμουν μέσα στο αμάξι με ζεστή ήταν 30 βαθμοί . ξαφνικά μετά από ώρα είδα θερμοκρασία 38 βαθμούς και ενεργή την οθόνη 1 ώρα και 8 λεπτά ! Edited 21 Μαρτίου by ilka71 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Γιατί δεν αλλάζεις την εφαρμογή google των επαφών με αυτή που έχει το samsung. Εγω πάντως με s23 ultra που χρησιμοποιώ την εφαρμογή της samsung για τις επαφές δνε εχω τέτοιο θέμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 17 minutes ago, dimitris1090T said: Γιατί δεν αλλάζεις την εφαρμογή google των επαφών με αυτή που έχει το samsung. Εγω πάντως με s23 ultra που χρησιμοποιώ την εφαρμογή της samsung για τις επαφές δνε εχω τέτοιο θέμα. η εφαρμογή γιε επαφές που χρησιμοποιώ είναι της εφαρμογής true phone αλλά πάντα συγχονιζονται με το google account μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 53 minutes ago, ilka71 said: η εφαρμογή γιε επαφές που χρησιμοποιώ είναι της εφαρμογής true phone αλλά πάντα συγχονιζονται με το google account μου Μήπως φταίει αυτό; πήρε κανένα update η εφαρμογή true phone και σου δημιουργεί το πρόβλημα με τον συνεχόμενο συγχρονισμό των επαφών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 6 minutes ago, dimitris1090T said: Μήπως φταίει αυτό; πήρε κανένα update η εφαρμογή true phone και σου δημιουργεί το πρόβλημα με τον συνεχόμενο συγχρονισμό των επαφών μπα δεν νομίζω.άμα διαβάσεις σχόλια σε s22 s23 s24 ultra και άλλοι το αναφέρουν ακόμα και στο εξωτερικό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου On 17/3/2025 at 3:36 ΜΜ, agriniopk said: Λογικά έχει να κάνει με το θέμα που έχεις. Δεν εμφανίζεται σωστά λόγο του update. Αυτό θεωρώ ώς πιθανότερο παράγωντα Κάνε μια επανεκκίνηση. Αν δεν δεις διαφορά βάλε το αρχικό θέμα, κάνε επανεκκίνηση και επέλεξε ξανά το θέμα που έχεις τώρα. Και πες μας Καλησπερα παιδια εφτιαξε μονο του στα καλα καθουμενα 4 ημερες τα ειδα ολα τι αρχικο θεμα εβαλα τι γραμματοσειρες ολες σχεδον τι αλλαζα τι αλλαζα πλατος απο 400 στα 320 μετα στα 500 και μετα 800 για να δω εαν το φτιαξει μεχρι και στην προσβασιμοτητα πηγα και επαιζα με τις ρυθμισεις ορασης τελος wipe cache partition εκανα πανω απο 10 φορες μεχρι πριν απο πεντε λεπτα που το εφτιαξε απο μονο του...τωρα φοβαμαι μην μου το ξανακανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 10 ώρες πριν, MAFAdo said: Καλησπερα παιδια εφτιαξε μονο του στα καλα καθουμενα 4 ημερες τα ειδα ολα τι αρχικο θεμα εβαλα τι γραμματοσειρες ολες σχεδον τι αλλαζα τι αλλαζα πλατος απο 400 στα 320 μετα στα 500 και μετα 800 για να δω εαν το φτιαξει μεχρι και στην προσβασιμοτητα πηγα και επαιζα με τις ρυθμισεις ορασης τελος wipe cache partition εκανα πανω απο 10 φορες μεχρι πριν απο πεντε λεπτα που το εφτιαξε απο μονο του...τωρα φοβαμαι μην μου το ξανακανει... θα έκανε κάποιο update λογικά στο παρασκήνιο και δεν το είδες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 1 ώρα πριν, agriniopk said: θα έκανε κάποιο update λογικά στο παρασκήνιο και δεν το είδες Μπορει τι να σου πω...και το εκανε πανω που ειχα αποφασισει οτι θα εκανα επαναφορα...προς το παρον ολα καλα..Φοβαμαι οτι στο επομενο update μπορει να υα το ξαναπαθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσω τα cookies από google chrome για ένα συγκεκριμενο σαιτ και όχι γενικά όλα τα cookies?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Δουλεύει κανονικά το rcs στο samsung messages? Διάβασα ότι όντως δουλευει στα s25 ultra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 2 ώρες πριν, pexths said: Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσω τα cookies από google chrome για ένα συγκεκριμενο σαιτ και όχι γενικά όλα τα cookies?? Ανοίγεις τον Google Chrome , πληκτρολογείς την διεύθυνση σελίδας που θελεις να σβήσεις τα cookies, εκει δίπλα απο την διεύθυνση που βγαινει συνήθως ενα λουκετο πατας εκει και μετα cookies και διαγραφή. 3 Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου εξαιρετικός, ευχαριστώ 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Johnny_Johnny said: Δουλεύει κανονικά το rcs στο samsung messages? Διάβασα ότι όντως δουλευει στα s25 ultra Εδω και μερικους μηνες δουλεύει κανονικα και μεταξύ Samsung vs iphone απλα με γερμανικό νούμερο. Στο ελληνικό ακομα νομιζω δεν έχει υποστήριξη ακομα. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 40 minutes ago, Livas said: Εδω και μερικους μηνες δουλεύει κανονικα και μεταξύ Samsung vs iphone απλα με γερμανικό νούμερο. Στο ελληνικό ακομα νομιζω δεν έχει υποστήριξη ακομα. Τι παροχο έχεις? Έχω vodafone. Γνωστοί μου λένε ότι το rcs δουλεύει κανονικά στα s23u και s25u με ίδιο παροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 24 minutes ago, Johnny_Johnny said: 40 minutes ago, Livas said: Εδω και μερικους μηνες δουλεύει κανονικα και μεταξύ Samsung vs iphone απλα με γερμανικό νούμερο. Στο ελληνικό ακομα νομιζω δεν έχει υποστήριξη ακομα. Τι παροχο έχεις? Έχω vodafone. Γνωστοί μου λένε ότι το rcs δουλεύει κανονικά στα s23u και s25u με ίδιο παροχο Στο ελληνικό Cosmote ,.μεταξύ σαμμυ και σαμμυ δεν εχω δοκιμάσει. Αλλα μεταξυ σαμμυ και ιφον δουλεύει αλλα με ξενο παροχο,ελλαδα δεν το εχουν ενεργοποιήσει ακομα. Επισης χρησιμοποιώ της Google τα μηνύματα την εφαρμογή και οχι της σαμμυς. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Με κοσμοτε και στο 24υ και στο 25υ έχω κανονικα rcs 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts