nasosvasedis Δημ. Πέμπτη στις 05:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:10 μμ 16 minutes ago, strathgos said: Εάν δώσει 10% θα έχουν και ισχύει και τα 50 ευρώ που λένε? Όχι, μόνο ένα εκπτωτικό κουπόνι μπορεί να βάλει κανείς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. Πέμπτη στις 05:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:20 μμ Πάντως αν επαληθευτεί δεν ξέρω αν μας σώνει το 20 % https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s25_price_hike_seemingly_confirmed_by_a_new_report-news-66094.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. Πέμπτη στις 08:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:18 μμ 10% παιρνεις απο το chat της samsung μετα την ανακοινωση του νεου μοντελου και 20% παιρνουν εργαζομενοι και πολλοι τα εδιναν σε φορουμ κλπ Τουλαχιστον στο s24 ειχε γινει. Δε ξερω αν γινει και τωρα... Το κουπονι -50 αν εχει καποιος το 10% δεν μπαινει μαζι και δεν αξιζει.. Τα-10 δεν ειναι απεριόριστα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. Πέμπτη στις 09:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:04 μμ Ανοιξτε ωρε ενα νεο θεμα για το 25. 1 3 Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. Παρασκευή στις 06:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:05 πμ 9 ώρες πριν, Geo_F1 said: Ανοιξτε ωρε ενα νεο θεμα για το 25. Έτοιμο το θεμα https://myphone.gr/forum/topic/207121/ 2 2 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. Παρασκευή στις 03:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:22 μμ (edited) 18 ώρες πριν, Geo_F1 said: Ανοιξτε ωρε ενα νεο θεμα για το 25. Και να μην ανοιγατε παντως θεμα για το S25 Ultra το ιδιο ειναι, αλλαγη μονο στο σχημα βλεπω περιμετρικα και φυσικα στο χαρατσι της τιμης. 🤣 Να χαμε να λεγαμε δηλαδη...οσοι εχουν S21 ULTRA και S22 ULTRA δε θα τους χαλαγε η αναβαθμιση παντως....ειδικα στη μπαταρια και τη διαχειριση ενεργειας. Edited Παρασκευή στις 03:23 μμ by kek 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Παρασκευή στις 04:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:54 μμ Σιγά εγώ που έχω κ τα 2 κ το 21u k το 24u το s21u μια χαρά συσκευαρα είναι με μπαταρία τέρας για να μην αναφέρω ότι έχει μικρές διαφορές με το 24υ . Απλά για το μικρόβιο της αλλαγής όποιος θέλει κ μπορεί καλοδεχουμενη, Απλά μην υποτιμάτε τις συσκευές από το 21 κ μετά. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) συμβαίνει κάτι παράξενο.με τον ίδιο 25αρι φορτιστή και την ρύθμιση του fast charging ενεργή στο s21 fe όταν έβαζα τον φορτιστή άναβε ο τιρκουαζ κύκλος που σήμαινε τη γρήγορη φόρτιση .εάν έκλεινα τον διακόπτη άναβε πράσινος ο κύκλος. τώρα στο s24 ultra με τον ίδιο φορτιστή και ενεργό τον διακόπτη γρήγορης φόρτισης δεν ανάβει τιρκουαζ κύκλος αλλά πράσινος.! για άλλους λόγους έχω κάνει 3 reset αλλά πάλι το ίδιο.θα ορκιζόμουν όμως ότι κάποια στιγμή είδα τιρκουαζ κύκλο .άρα τι συμβαίνει; Edited 19 ώρες πριν by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 6 ώρες πριν, ilka71 said: συμβαίνει κάτι παράξενο.με τον ίδιο 25αρι φορτιστή και την ρύθμιση του fast charging ενεργή στο s21 fe όταν έβαζα τον φορτιστή άναβε ο τιρκουαζ κύκλος που σήμαινε τη γρήγορη φόρτιση .εάν έκλεινα τον διακόπτη άναβε πράσινος ο κύκλος. τώρα στο s24 ultra με τον ίδιο φορτιστή και ενεργό τον διακόπτη γρήγορης φόρτισης δεν ανάβει τιρκουαζ κύκλος αλλά πράσινος.! για άλλους λόγους έχω κάνει 3 reset αλλά πάλι το ίδιο.θα ορκιζόμουν όμως ότι κάποια στιγμή είδα τιρκουαζ κύκλο .άρα τι συμβαίνει; To s24 ultra έχει 45w γρήγορη φόρτιση. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 1 hour ago, Livas said: To s24 ultra έχει 45w γρήγορη φόρτιση. ναι,άρα θα δω το τιρκουαζ κύκλο της γρήγορης φόρτισης με 45αρι φορτιστή ; μπορεί κάποιος που έχει 25αρι να δοκιμάσει να μου πει τι χρώμα κύκλο του δείχνει με εμετό ενεργό τον διακόπτη της γρήγορης φόρτισης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, ilka71 said: ναι,άρα θα δω το τιρκουαζ κύκλο της γρήγορης φόρτισης με 45αρι φορτιστή ; μπορεί κάποιος που έχει 25αρι να δοκιμάσει να μου πει τι χρώμα κύκλο του δείχνει με εμετό ενεργό τον διακόπτη της γρήγορης φόρτισης ; με 45 watt φορτιστή και 5Α καλώδιο super fast charging 2.0 (μπλε κύκλος) με 25 watt φορτιστή Super fast charging (τιρκουαζ) με 15watt φορτιστή Fast charging (πράσινος) Edited 9 ώρες πριν by Athkatla 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Με 25αρι φορτιστή και ενεργή τη γρήγορη φόρτιση μου δείχνει τιρκουαζ κύκλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, Athkatla said: με 45 watt φορτιστή και 5Α καλώδιο super fast charging 2.0 (μπλε κύκλος) με 25 watt φορτιστή Super fast charging (τιρκουαζ) με 15watt φορτιστή Fast charging (πράσινος) ο μαύρος είναι αναπτήρα φορτιστής Samsung που η usb c θύρα του λέει έως 45w. ο άσπρος πρίζας .με αυτούς το s21 fe έδειχνε τιρκουαζ(με ενεργό τον διακόπτη γρήγορης φόρτισης στις ρυθμίσεις ).στο s24 ultra δείχνει πράσινο ! δεν αντέχω να κάνω άλλο ρεσετ εάν έχει φάει κόλλημα. Edited 7 ώρες πριν by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Απενεργοποίησε την γρήγορη φόρτιση και επανενεργοποίησε την. Δοκίμασε με άλλο καλώδιο, μπορεί να έχει χαλάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 41 minutes ago, Athkatla said: Απενεργοποίησε την γρήγορη φόρτιση και επανενεργοποίησε την. Δοκίμασε με άλλο καλώδιο, μπορεί να έχει χαλάσει. το έκανα.και τα 2 καλώδια ugreen είναι.να χάλασαν και στο αμάξι και στο σπίτι μου φαίνεται δύσκολο ..τιρκουαζ είδα με έναν μαύρο φορτιστή που μου έδωσαν από την εταιρεία που το πήρα το κινητό με leasing με αυτόν δείχνει τιρκουαζ .έχει διαφορά με τους άλλους ; Edited 6 ώρες πριν by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 4 ώρες πριν, ilka71 said: το έκανα.και τα 2 καλώδια ugreen είναι.να χάλασαν και στο αμάξι και στο σπίτι μου φαίνεται δύσκολο ..τιρκουαζ είδα με έναν μαύρο φορτιστή που μου έδωσαν από την εταιρεία που το πήρα το κινητό με leasing με αυτόν δείχνει τιρκουαζ .έχει διαφορά με τους άλλους ; Το καλώδιο πρέπει να είναι 5A για να φορτίσει με 45 w. Αν ο φορτιστής ειναι 45w αλλα το καλώδιο είναι μικρότερο απο 5 A θα συνεχίζει να φορτίζει αργά. Λογικά το μαύρο καλώδιο που σου δώσανε μαζί είναι 5A για αυτό βλέπεις το τιρκουαζ χρώμα. Πέρα απο το χρώμα όμως που ανάβει πόση ώρα κάνει να φορτίσει το κινητό. Γτ αν το θέμα είναι το χρώμα αλλα συνεχίζει να φορτίζει γρήγορα μην ασχοληθείς άλλο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 45 minutes ago, dimitris1090T said: Το καλώδιο πρέπει να είναι 5A για να φορτίσει με 45 w. Αν ο φορτιστής ειναι 45w αλλα το καλώδιο είναι μικρότερο απο 5 A θα συνεχίζει να φορτίζει αργά. Λογικά το μαύρο καλώδιο που σου δώσανε μαζί είναι 5A για αυτό βλέπεις το τιρκουαζ χρώμα. Πέρα απο το χρώμα όμως που ανάβει πόση ώρα κάνει να φορτίσει το κινητό. Γτ αν το θέμα είναι το χρώμα αλλα συνεχίζει να φορτίζει γρήγορα μην ασχοληθείς άλλο. η μόνη μου ένσταση είναι γιατί με το s21 fe με τα ίδια καλώδια,φορτιστές έβλεπα τιρκουαζ και όντως φόρτιζε γρήγορα ενώ τώρα με το s24 ultra πιο πολύ πράσινο βλέπω.αυτό δεν καταλαβαίνω Edited 1 ώρα πριν by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 10 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 λεπτά πριν (edited) Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει χαλάσει η πλακέτα της γρήγορης φόρτισης. Edited 9 λεπτά πριν by Athkatla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts