Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

16 minutes ago, strathgos said:

Εάν δώσει 10% θα έχουν και ισχύει  και τα 50 ευρώ που λένε?

Όχι, μόνο ένα εκπτωτικό κουπόνι μπορεί να βάλει κανείς. 

Πάντως αν επαληθευτεί δεν ξέρω αν μας σώνει το 20 %

https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s25_price_hike_seemingly_confirmed_by_a_new_report-news-66094.php

10% παιρνεις απο το chat της samsung μετα την ανακοινωση του νεου μοντελου και 20% παιρνουν εργαζομενοι και πολλοι τα εδιναν σε φορουμ κλπ

Τουλαχιστον στο s24 ειχε γινει. Δε ξερω αν γινει και τωρα... 

Το κουπονι -50 αν εχει καποιος το 10% δεν μπαινει μαζι και δεν αξιζει.. 
Τα-10 δεν ειναι απεριόριστα 

Ανοιξτε ωρε ενα νεο θεμα για το 25.

Ayrton Senna

Fernando Alonso

Max Verstappen

9 ώρες πριν, Geo_F1 said:

Έτοιμο το θεμα https://myphone.gr/forum/topic/207121/

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

18 ώρες πριν, Geo_F1 said:

Και να μην ανοιγατε παντως θεμα για το S25 Ultra το ιδιο ειναι, αλλαγη μονο στο σχημα βλεπω περιμετρικα και φυσικα στο χαρατσι της τιμης. 🤣

Να χαμε να λεγαμε δηλαδη...οσοι εχουν S21 ULTRA και S22 ULTRA δε θα τους χαλαγε η αναβαθμιση παντως....ειδικα στη μπαταρια και τη διαχειριση ενεργειας.

Edited by kek

Σιγά εγώ που έχω κ τα 2 κ το 21u k το 24u το s21u  μια χαρά συσκευαρα είναι με μπαταρία τέρας για να μην αναφέρω ότι έχει μικρές διαφορές με το 24υ . Απλά για το μικρόβιο της αλλαγής όποιος θέλει κ μπορεί καλοδεχουμενη,  Απλά μην υποτιμάτε τις συσκευές από το 21 κ μετά.  

συμβαίνει κάτι παράξενο.με τον ίδιο 25αρι φορτιστή και την ρύθμιση του fast charging ενεργή στο s21 fe όταν έβαζα τον φορτιστή άναβε ο τιρκουαζ κύκλος που σήμαινε τη γρήγορη φόρτιση .εάν έκλεινα τον διακόπτη άναβε πράσινος ο κύκλος.

τώρα στο s24 ultra με τον ίδιο φορτιστή και ενεργό τον διακόπτη γρήγορης φόρτισης δεν ανάβει τιρκουαζ κύκλος αλλά πράσινος.! 

για άλλους λόγους έχω κάνει 3 reset αλλά πάλι το ίδιο.θα ορκιζόμουν όμως ότι κάποια στιγμή είδα τιρκουαζ κύκλο .άρα τι συμβαίνει;

Edited by ilka71

6 ώρες πριν, ilka71 said:

συμβαίνει κάτι παράξενο.με τον ίδιο 25αρι φορτιστή και την ρύθμιση του fast charging ενεργή στο s21 fe όταν έβαζα τον φορτιστή άναβε ο τιρκουαζ κύκλος που σήμαινε τη γρήγορη φόρτιση .εάν έκλεινα τον διακόπτη άναβε πράσινος ο κύκλος.

τώρα στο s24 ultra με τον ίδιο φορτιστή και ενεργό τον διακόπτη γρήγορης φόρτισης δεν ανάβει τιρκουαζ κύκλος αλλά πράσινος.! 

για άλλους λόγους έχω κάνει 3 reset αλλά πάλι το ίδιο.θα ορκιζόμουν όμως ότι κάποια στιγμή είδα τιρκουαζ κύκλο .άρα τι συμβαίνει;

To s24 ultra έχει 45w γρήγορη φόρτιση. 

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

1 hour ago, Livas said:

To s24 ultra έχει 45w γρήγορη φόρτιση. 

ναι,άρα θα δω το τιρκουαζ κύκλο της γρήγορης φόρτισης με 45αρι φορτιστή ;

μπορεί κάποιος που έχει 25αρι να δοκιμάσει να μου πει τι χρώμα κύκλο του δείχνει με εμετό ενεργό τον διακόπτη της γρήγορης φόρτισης ;

1 hour ago, ilka71 said:

ναι,άρα θα δω το τιρκουαζ κύκλο της γρήγορης φόρτισης με 45αρι φορτιστή ;

μπορεί κάποιος που έχει 25αρι να δοκιμάσει να μου πει τι χρώμα κύκλο του δείχνει με εμετό ενεργό τον διακόπτη της γρήγορης φόρτισης ;

με 45 watt φορτιστή και 5Α καλώδιο super fast charging 2.0 (μπλε κύκλος)

με 25 watt φορτιστή Super fast charging (τιρκουαζ)

με 15watt φορτιστή Fast charging (πράσινος)

Edited by Athkatla

2 ώρες πριν, Athkatla said:

με 45 watt φορτιστή και 5Α καλώδιο super fast charging 2.0 (μπλε κύκλος)

με 25 watt φορτιστή Super fast charging (τιρκουαζ)

με 15watt φορτιστή Fast charging (πράσινος)

ο μαύρος είναι αναπτήρα φορτιστής Samsung που η usb c θύρα του λέει έως 45w.

ο άσπρος πρίζας .με αυτούς το s21 fe έδειχνε τιρκουαζ(με ενεργό τον διακόπτη γρήγορης φόρτισης στις ρυθμίσεις ).στο s24 ultra δείχνει πράσινο ! δεν αντέχω να κάνω άλλο ρεσετ εάν έχει φάει κόλλημα.

2025-1-19 11-46-1.jpg

2025-1-19 9-44-28.jpg

Edited by ilka71

Απενεργοποίησε την γρήγορη φόρτιση και επανενεργοποίησε την.

Δοκίμασε με άλλο καλώδιο, μπορεί να έχει χαλάσει.

41 minutes ago, Athkatla said:

Απενεργοποίησε την γρήγορη φόρτιση και επανενεργοποίησε την.

Δοκίμασε με άλλο καλώδιο, μπορεί να έχει χαλάσει.

το έκανα.και τα 2 καλώδια ugreen είναι.να χάλασαν και στο αμάξι και στο σπίτι μου φαίνεται δύσκολο ..τιρκουαζ είδα με έναν μαύρο φορτιστή που μου έδωσαν από την εταιρεία που το πήρα το κινητό με leasing 

με αυτόν δείχνει τιρκουαζ .έχει διαφορά με τους άλλους ;

2025-1-19 13-57-47.jpg

Edited by ilka71

4 ώρες πριν, ilka71 said:

το έκανα.και τα 2 καλώδια ugreen είναι.να χάλασαν και στο αμάξι και στο σπίτι μου φαίνεται δύσκολο ..τιρκουαζ είδα με έναν μαύρο φορτιστή που μου έδωσαν από την εταιρεία που το πήρα το κινητό με leasing 

με αυτόν δείχνει τιρκουαζ .έχει διαφορά με τους άλλους ;

2025-1-19 13-57-47.jpg

Το καλώδιο πρέπει να είναι 5A για να φορτίσει με 45 w. Αν ο φορτιστής ειναι 45w αλλα το καλώδιο είναι μικρότερο απο 5 A θα συνεχίζει να φορτίζει αργά. Λογικά το μαύρο καλώδιο που σου δώσανε μαζί είναι 5A για αυτό βλέπεις το τιρκουαζ χρώμα. Πέρα απο το χρώμα όμως που ανάβει πόση ώρα κάνει να φορτίσει το κινητό. Γτ αν το θέμα είναι το χρώμα αλλα συνεχίζει να φορτίζει γρήγορα μην ασχοληθείς άλλο. 

45 minutes ago, dimitris1090T said:

Το καλώδιο πρέπει να είναι 5A για να φορτίσει με 45 w. Αν ο φορτιστής ειναι 45w αλλα το καλώδιο είναι μικρότερο απο 5 A θα συνεχίζει να φορτίζει αργά. Λογικά το μαύρο καλώδιο που σου δώσανε μαζί είναι 5A για αυτό βλέπεις το τιρκουαζ χρώμα. Πέρα απο το χρώμα όμως που ανάβει πόση ώρα κάνει να φορτίσει το κινητό. Γτ αν το θέμα είναι το χρώμα αλλα συνεχίζει να φορτίζει γρήγορα μην ασχοληθείς άλλο. 

η μόνη μου ένσταση είναι γιατί με το s21 fe με τα ίδια καλώδια,φορτιστές έβλεπα τιρκουαζ και όντως φόρτιζε γρήγορα ενώ τώρα με το s24 ultra πιο πολύ πράσινο βλέπω.αυτό δεν καταλαβαίνω

Edited by ilka71

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει χαλάσει η πλακέτα της γρήγορης φόρτισης.

Edited by Athkatla