Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα υπάρχει τρόπος στον samsung dialer να κάνουμε sort τις κλήσεις ΑΝΑ ΕΠΑΦΉ; γιατί τώρα είναι ανά ημέρα χωρισμένες μόνο 

2 ώρες πριν, MAFAdo said:

Καλημερα στην παρεα μολις εσκασε η ενημερωση δεκεμβριου 452 mb..

και google play

7 ώρες πριν, spiros1001 said:

και google play

εγώ που έχω της Ταϊλάνδης δεν ήρθε τίποτα ακόμα, έχει κανείς άλλος το ίδιο CSC και του ήρθε μήπως;

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

22 ώρες πριν, Johnny_Johnny said:

τελικά πήρα την gunmetal. Όπως είπες φαίνεται πιο premium από την liguid, τις είδα από κοντά. Πήρα επίσης τo τζαμακι rimgke. Επίσης δεν έχω θέματα με τον ήλιο. Το δακτυλικο δουλεύει ακαριαία. Thanks

Σχετικά με τον φορτιστή, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε 25w και 45w? λέω να πάρω τον official της Sammy

Να είσαι καλά φίλε! Για αυτό είμαστε εδώ, για ανταλλαγή απόψεων και να βοηθάει ο ένας τον άλλον! Έχω αρκετές θήκες, πάντα όταν παίρνω νέο κινητό αγοράζω αρκετές μέχρι να βρω την καλύτερη... Η Gunmetal είναι η αγαπημένη μου... Έκανες καλες επιλογές! Το τζαμακι επίσης εξαιρετικό... Τώρα για φορτιστή εγώ πήρα τον official της samsung 45W, αν και πήρα και τον wireless charger με το σκεπτικό να το φορτίζω και εκεί για να μην καταπονω συχνά την θύρα type c της συσκευής αλλά τελικά παρατηρώ ότι φορτίζω περισσότερο με φορτιστή λόγω του ότι φορτιζει ποιο γρήγορα... Νομίζω με τον 45W θα είσαι μια χαρά... Τον 25W δεν τον έχω αλλά δεν νομίζω να έχουν μεγάλη διαφορά... Αντε να φορτιζει λίγο γρηγορότερα ο 45W...Έχω δει με τον 45W χρόνο φορτισης από το 1% στο 100% σε περίπου 1 ώρα και 15 με 20 λεπτα που είναι θεωρώ ικανοποιητικότατος χρόνος... Με τον wireless charger αγγίζει το 2ωρο λόγω φόρτισης με 15W...

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

23 minutes ago, dkon84 said:

Ενδιαφέρον. Βέβαια θεωρητικά στις αρχές του 2025 με την κυκλοφορία της S25 σειράς θα έπρεπε να έρχεται η σταθερή έκδοση, όχι η beta. 😂

Καλησπέρα παιδιά. 

Εγώ που έκανα sideload την beta εδώ κ μια εβδομάδα δεν έχω βρει το παραμικρό bug.

Μπαταρια άψογη, όλα τέλεια. 

Γιαυτό την καθυστερήσε η σαμμυ.

HiShoot_20241214_131444.png

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Για Ελληνικά ούτε λόγος πάλι !!!!

Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

2 ώρες πριν, johnnyman25 said:

Καλησπέρα παιδιά. 

Εγώ που έκανα sideload την beta εδώ κ μια εβδομάδα δεν έχω βρει το παραμικρό bug.

Μπαταρια άψογη, όλα τέλεια. 

Γιαυτό την καθυστερήσε η σαμμυ.

HiShoot_20241214_131444.png

Δουλεύουν όλα?

Αλλαγή csc THL? Για ηχογράφηση 

Google pay?

1 ώρα πριν, azaaza said:

Για Ελληνικά ούτε λόγος πάλι !!!!

Κλασικά εικονογραφημένα...

Μπορεί το 2030 να έρθουν. 🤣

24 minutes ago, redcom7 said:

Δουλεύουν όλα?

Αλλαγή csc THL? Για ηχογράφηση 

Google pay?

Όλα δουλεύουν άψογα κ τα banking apps κ το Google play. 

Certified είναι η συσκευή κ ας είναι beta.

Για το csc δεν το γνωρίζω. 

Πως κάνουμε εγγραφή για να πάρουμε την beta? Αφού δουλεύουν όλα, γιατί όχι.. 

εγώ θα έλεγα μην μπλέκετε με beta η τελική έκδοση θα έρθει Φεβρουάριο του 25 στα δικά μας απο ότι διαβάζω οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας.

τώρα πήγε στην beta 2 έχει μέλλον ακόμα η final θα βγει με την νέα σειρά  S25!

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

19 ώρες πριν, DjTony said:

Πως κάνουμε εγγραφή για να πάρουμε την beta? Αφού δουλεύουν όλα, γιατί όχι.. 

Μόνο με sideload 

https://xdaforums.com/t/beta-1-now-rolling-out-one-ui-7-beta-galaxy-s24-ultra-beta-thread-update-zip-files-news-and-discussion.4683065/

Η παρουσίαση της σειράς S25 θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου 2025 στο San Jose της Καλιφόρνια, με έναρξη στις 8:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro

Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled

2 ώρες πριν, Dark_Lord said:

Οντως τώρα παιζει κατι τετοιο??  Λογικά όσοι έχουν αναφέρει το προβλημα,  λειτουργούν την συσκευή χωρις προστασια οθονης, ειτε αυτο ειναι κάποιο tempered ειτε απλη ζελατινα.