MrZ Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Mhpos gnorizete kapoia efarmogh gia STOPWATCH,thn opoia mporo na kano download dorean,kai h opoia einai symvath me to 6630; Ekana thn idia erothsh kai sto thread gia tis efarmoges SYMBIAN 8,alla den vrhka antapokrish... Δεν ξέρω από 6630 αλλά για freeware stopwatch...δοκίμασες το pocketcounter? Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Πήγα στην επίσημη σελίδα και κατέβασα το trial για να βεβαιωθώ ότι δουλεύει σε 6600. Αφού έκανα τις σχετικές δοκιμές και διαπίστωσα ότι δουλεύει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, πέρασα από πάνω αυτό που υπάρχει στο "iphone" και μαντέψατε κάτι? Δουλεύει μια χαρά!!!!!!!! Μήπως μπορείς να μας πεις ποια από τις δύο εκδόσεις του "ραγισμενου" InstantSis χρησιμοποίησες στο κινητό σου ??? Στο "iphone" υπάρχουν η έκδοση του SMPDA και η έκδοση του BiNPDA. Σ' ευχαριστώ προκαταβολικά φίλε μου :) MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markoulis Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Μήπως μπορείς να μας πεις ποια από τις δύο εκδόσεις του "ραγισμενου" InstantSis χρησιμοποίησες στο κινητό σου ??? Στο "iphone" υπάρχουν η έκδοση του SMPDA και η έκδοση του BiNPDA. Σ' ευχαριστώ προκαταβολικά φίλε μου :) Biscompute[1].InstantSiS.v1.00.S60.SymbianOS.*****ed-BiNPDA Αυτό έχω και δούλεψε 224 εφαρμογές σε Nokia 6600 v. 4.09 έως 8/8/2008. Από 9/8/2008 ΝΟΚΙΑ Ε90 user και από 1/7/2010 ΝΟΚΙΑ Ν97 user http://briefcase.pathfinder.gr/download/spimark/40085/482174/0/Streetracing1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Biscompute[1].InstantSiS.v1.00.S60.SymbianOS.*****ed-BiNPDA Αυτό έχω και δούλεψε THANX φίλε μου :D MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Biscompute[1].InstantSiS.v1.00.S60.SymbianOS.*****ed-BiNPDA Αυτό έχω και δούλεψε εμενα δε δουλεψε σε 6600 ετσι οπως ειπες. τι ακριβως εκανες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markoulis Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 εμενα δε δουλεψε σε 6600 ετσι οπως ειπες. τι ακριβως εκανες; Πήγα στην επίσημη σελίδα και κατέβασα το trial για να βεβαιωθώ ότι δουλεύει σε 6600. Αφού έκανα τις σχετικές δοκιμές και διαπίστωσα ότι δουλεύει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, πέρασα από πάνω αυτό που υπάρχει στο "iphone" και δουλεύει μια χαρά. Μιλάμε πάντα σε 6600 v.4.09. Όπως βέβαια γράφει και στο "Ηelp": There are some .sis variants that can't be handled by this application. που σε απλά Ελληνικά σημαίνει ότι υπάρχουν και κάποια αρχεία .sis, που δεν μπορεί να τα διαχειριστεί αυτή η εφαρμογή, γι' αυτό ίσως και δεν τα εμφανίζει όλα ή δεν τα στέλνει όλα. 224 εφαρμογές σε Nokia 6600 v. 4.09 έως 8/8/2008. Από 9/8/2008 ΝΟΚΙΑ Ε90 user και από 1/7/2010 ΝΟΚΙΑ Ν97 user http://briefcase.pathfinder.gr/download/spimark/40085/482174/0/Streetracing1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 με την trial στελνει και δουλευει κανονικα το instantsis. μετα με την σπασμενη προσπαθησα σε 2 αχρηστες εφαρμογες και δε δουλευε. και το θεμα ειναι οτι αν δε δουλευει το αρχειο που φτιαχνει χανεται και αυτη που εχεις ηδη, γι'αυτο δε προσπαθησα σε αλλες. σε ποιες πετυχε σε σενα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 με την trial στελνει και δουλευει κανονικα το instantsis. μετα με την σπασμενη προσπαθησα σε 2 αχρηστες εφαρμογες και δε δουλευε. και το θεμα ειναι οτι αν δε δουλευει το αρχειο που φτιαχνει χανεται και αυτη που εχεις ηδη, γι'αυτο δε προσπαθησα σε αλλες. σε ποιες πετυχε σε σενα; Οταν λες χανεται και αυτη που εχεις τι εννοεις;;Γιατι σε 2-3 που προσπαθησα να στειλω χωρις επιτυχια βεβαια οι εφαρμογες οι αρχικες δουλευουν χωρις προβλημα. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Οταν λες χανεται και αυτη που εχεις τι εννοεις;;Γιατι σε 2-3 που προσπαθησα να στειλω χωρις επιτυχια βεβαια οι εφαρμογες οι αρχικες δουλευουν χωρις προβλημα. χε,δεν το ανελυσα γιατι δεν ειχα χρονο. εννοω οτι στελνω μια εφαρμογη απο το κινητο στο πισι και μετα παλι στο κινητο για να την περασω πανω απο αυτη που εχω ηδη κι οταν βγαζει σφαλμα στην εγκατασταση χανεται κι αυτη που ειχα απο πριν εγκατεστημενη:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Παιδιά που μπορώ να βρω ένα καλό πρόγραμμα επεξεργασία εικόνας για το 6630??? Εκτός από το Nokia Editor... Ποιό είναι το καλύτερο? .... Βασικά θέλω να μπορώ να κάνω resize στις photo.... TIA :w00t: ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 billys_541 exeis email ;) How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Παιδιά που μπορώ να βρω ένα καλό πρόγραμμα επεξεργασία εικόνας για το 6630??? Εκτός από το Nokia Editor... Ποιό είναι το καλύτερο? .... Βασικά θέλω να μπορώ να κάνω resize στις photo.... TIA :w00t: δε θυμαμαι κατι αλλο, ειδικα για resize των φωτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 gia dokimase to photorite...an 8umamai kala exei na vlepeis tis photo se 3x3 4x4 ktlp How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsmous Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ watfinder "Η ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ dsmous@edoeap.gr dsmous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 δοκιμασε http://www.iphone-forum.org How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markoulis Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ watfinder "Η ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ dsmous@edoeap.gr Τι είναι αυτό το watfinder ρε παιδιά? 224 εφαρμογές σε Nokia 6600 v. 4.09 έως 8/8/2008. Από 9/8/2008 ΝΟΚΙΑ Ε90 user και από 1/7/2010 ΝΟΚΙΑ Ν97 user http://briefcase.pathfinder.gr/download/spimark/40085/482174/0/Streetracing1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Τι είναι αυτό το watfinder ρε παιδιά? Προφανως ο φιλος μπερδευτηκε και ηθελε να γραψει wayfinder. ;) See here . :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsmous Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 ΣΩΣΤΑ!! ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ. Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΔΟΣΗ :X ΚΑΙ ΟΧΙ Η DEMO dsmous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lourtheo Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Μήπως κάποιος γνωρίζει αν μπορούμε να καταγράψουμε την συνομιλία μας σε ένα ΝΟΚΙΑ 6600, αν ναι ποιό πρόγραμμα υπάρχει και που μπορουμε να το βρούμε. Ευχαριστώ. καθε μερα αλλη μερα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Μήπως κάποιος γνωρίζει αν μπορούμε να καταγράψουμε την συνομιλία μας σε ένα ΝΟΚΙΑ 6600, αν ναι ποιό πρόγραμμα υπάρχει και που μπορουμε να το βρούμε. Ευχαριστώ. File mou to programa legete spycall dose email gia na sto stilo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norb_one Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Gia sas pedia,exo ena sovaro provlima Exo vali stin mikri mou aderfi (15) to NaturallRecorder pou ixografi tis klisis tis aftomata oste otan kimate na tis perno krifa to kinito (6600) kai na akouo ta ixografimena til tis oste na xero ti kanei kai pou paei oli mera! To provlima ine pos to pire xampari kai oti til perni i dexete pou den 8eli na akouso to svini katef8ian.8elo na ma8o mipos an tis evaza to SeleQ kai ekana ton fakelo pou apo8ikevonte i klisis copy i hide an 8a glitona tpt??? Episi tis estila to datamover oste na tis "ipoklepso" minimata kai contacts kai den ta evgala pera!Toulaxiston na mporousa na akouo ta tilefonimata tis.To mitroo tis to svini sinexia kai exo paraxenefti! PLZ help me, opiadipote lisi dekti (sorry gia tin periergia mou < is varos tis aderfis mou > alla opios exi mikrotera aderfia pistevo pos me nio8i! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Φίλε και εγω έχω αδερφή 15 χρονών και μάλιστα πολύ "αγριεμένη" αλλα εσυ παραείσαι Γκεστάπο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
law79 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 3ereis pou mporw na vrw programmata gia to nokia n90? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int275 Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GPS ΓΙΑ NOKIA6670 ΕΛΕΥΘΕΡΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GPS ΓΙΑ NOKIA6670 ΕΛΕΥΘΕΡΟ Καλησπέρα. Αν πας στο παρακάτω forum πιστεύω θα βρεις αυτό που ζητάς. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=40093 http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts