Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές symbian 7.0s

gkp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

help me jelp meeeeeee...

exo ena provlima me oles tis efarmoges pou ixasto kinito mou tis psiloc, kai psaxno ena allo free file manager pou ixa di se kapio site mipos kserete ops onomazete to sigekrimeno programa kai pio ine to site tis eterias gia na to katevaso????

epidi isaste oli sainia kai ime siguros oti kserete pia ine....sas efxaristo poli!

;) ;) ;)

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με το iGo Quickoffice 2.0 στο ΝΟΚΙΑ 7610. Συγκεκριμένα την πρώτη φορά η εφαρμογή εγκαταστάθηκε κανονικά και δημιουργήθηκαν τα Quickpoint, Quicksheet & Quickword με αντίστοιχα ενδεικτικά αρχεία για κάθε κατηγορία που άνοιγαν κανονικά. Μετά από 10 μέρες τα αρχεία αυτά εξαφανίστηκαν και όλα τα παραπάνω υποπρογράμματα "crashάρουν " :wacko: !!! Απεγκατέστησα και επανεγκατέστησα την εφαρμογή και μάλιστα μια φορά διαγράφοντας και τα υπολλείματα των αρχείων dat με τη βοήθεια ενός file explorer, αλλά το πρόβλημα παραμένει!! Τι συμβαίνει? Υπάρχει κάποια λύση? Σημειωτέον, προσπάθησα και με τα δύο "διαθέσιμα αρχεία" από Ximpda & Cky...
jparalias.blogspot.com Περί ανέμων και υδάτων (ενίοτε όμως ανεμοστροβίλων & πλημμυρών)... :p

Υπάρχει κάποια εφαρμογή να φιλτράρει αυτόματα όλα τα μηνύματα που έχω στα εισερχόμενα από έναν συγκεκριμένο αποστολέα και να τα κάνει μεταφορά σε άλλο φάκελο?

Το έχω το GINA αλλά δεν μπορώ να το κάνω να μου κάνει αυτό που θέλω... Δεν χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση γιατί δεν μου τρέχει...:(

Νεες εφαρμογες:

EuroNavigator Software & Service

Wayfinder MobileNavigator Europe has led to the evolution of Wayfinder EuroNavigator. The fourth version of the software offers breakthroughs in moving maps, ease of use, Western European coverage and reliability that won't be seen in other navigation software's on the market today.

http://shop.my-symbian.com/include/pictures/645395/euronavigator_176x208_2.gif

Το υπολοιπο review της εφαρμογης θα το βρειτε εδω ;)

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

ολα τα αρχεια rar που εχω δεν ανοιγουν,μου βγαζει ενα παραθυρακι να κανω add καποια αρχεια σε ενα αλλο για να το ανοιξω και δε βρηκα καμια λυση. επισης εχει επιλογες να κανω refresh,move και update νομιζω.δεν ειμαι σπιτι να δω. τι φταιει;

συγγνωμη γα το off-topic αλλα που να ρωτησω;

thanks...

παιδια εχει κανενασς το philips camcoder 1.02 ? an nai as moy to steilei sto georgekap@yahoo.com Υ.Γ : υπαρχει κανενα καλυτερο προγραμα??
ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dapper (23 Οκτ. 2004 , 00:00)

pedia mipos iparxi kamia efarmogi i kanenas allos tropos gia na soso ta minimata sms giati distixos exo ena provlima kai prepi na kano format???

Με μία απο τις εφαρμογές MessageStorer ή MessageSaver μπορείς να τις σώσεις σε txt όμως.

Ένας άλλος τρόπος είναι να αντιγράψεις όλον τον φάκελο system/mail στην κάρτα μνήμης ή να τον περάσεις με τον epocware Filemanager στο pc σου, και όταν θέλεις να τον ξαναβάλεις πίσω στο κινητό σου.Έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο δευτερος τροπος δυστυχως δεν πιανει.. Το ειχα δοκιμασει μετα την αναβαθμιση και ενω μου εδειχνε τα μηνυματα στους φακελους δεν τα ανοιγε..
.. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια ..

παιδια εχει κανενασς το philips camcoder 1.02 ? an nai as moy to steilei sto georgekap@yahoo.com Υ.Γ : υπαρχει κανενα καλυτερο προγραμα??
ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος symplektis (23 Οκτ. 2004 , 15:57)

Ο δευτερος τροπος δυστυχως δεν πιανει.. Το ειχα δοκιμασει μετα την αναβαθμιση και ενω μου εδειχνε τα μηνυματα στους φακελους δεν τα ανοιγε..

Αντέγραψες και το αρχείο index.dat;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgekap1 (23 Οκτ. 2004 , 14:57)

sto site mou uparxei full ;)
only crossfit...

παιδια μια βοηθεια σας παρακαλω ειχα βρει απο εδω καποια ρωσικα links ψαχνω να βρω καποιο συγκεκριμενο αλλα αυτα που εχω βρει ως τωρα δεν ειναι καποιο απο αυτο που ψαχνω μπορειτε να μου πειτε που τα εχουν ποσταρει τα links μπας και το βρω απο εκει ευχαριστω!!!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgekap1 (23 Οκτ. 2004 , 16:57)

Απ' ότι ξέρω υπάρχει και η έκδοση 1.03 η οποία προσφέρει και βίντεο χωρίς όριο...μπορεί να κάνω και λάθος

Επίσης θέλω κάποιος να μου πει τι ακριβός κάνει η εφαρμογή SMS Fake κατέβασα την έκδοση 3.0

Το Media Safe δουλεύει σε κανέναν;

johner αυτό που ανέβασες στο aivanet ειναι working αλήθεια;

Έχω βαρεθεί να το βάζω και να το βγάζω!

Μου ζητάει κάθε φορά κωδικό...

Repligo για 7610;;

Handy expence για 7610 αλλα και με το προγραμμα για το PC;;

Στο one_for_all_solitaire_collection υπαρχει ενα αρχειο .app, που το βαζω αυτο μετα την εγκατασταση ωστε να γινει φ ο υ λ;;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geokaza (26 Οκτ. 2004 , 03:43)

Στο one_for_all_solitaire_collection υπαρχει ενα αρχειο .app, που το βαζω αυτο μετα την εγκατασταση ωστε να γινει φ ο υ λ;;

Στο c or E:system/apps/solitaire χρησιμοποιωντας καποιον

file manager

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...