Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές symbian 7.0s

gkp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος glykatzhs (13 Σεπ. 2004 , 15:17)

nondaz tha ektimousa kai egw mia apostolh toy seleq...

Κατεβασε το απο εδω : Seleq 1,65i . :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Ποιος κατα τη γνώμη σας ειναι ο καλύτερος www browser? Όπερα? Νετφροντ?

Edit: Μόλις πήρε το μάτι μου το παρακάτω πρόγραμμα και έχω την εντύπωση πως έχω δει αρκετούς να ψάχνουν κάτι τετοιο, παρ' ολο που δεν ξέρω εάν κάνει ήχο κάθε λεπτό κλήσης...

Minutes Manager 1.3 for 3650/7650/6600

http://www.moovsoftware.com/images/minutes_indicator.gif

P.S. Δεν το βρήκα στο IRC :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiorgosH (13 Σεπ. 2004 , 23:55)

Ποιος κατα τη γνώμη σας ειναι ο καλύτερος www browser? Όπερα? Νετφροντ?

Δοκιμαζω αυτες τις μερες τον Netfront φαινεται καλυτερος

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiorgosH (13 Σεπ. 2004 , 23:55)

Edit: Μόλις πήρε το μάτι μου το παρακάτω πρόγραμμα και έχω την εντύπωση πως έχω δει αρκετούς να ψάχνουν κάτι τετοιο, παρ' ολο που δεν ξέρω εάν κάνει ήχο κάθε λεπτό κλήσης...

P.S. Δεν το βρήκα στο IRC :confused:

Εχω ενα Minutes Manager 1.3 αλλα το εχω κατεβασει αρκετο καιρο τωρα,ενω απο το link που εδωσες απ'οτι ειδα αυτο ειναι σχετικα καινουργιο.Παντως αμα θες στο στελνω.

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Μπα δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.. Έχω βρει την υγειά μου με το ΝτιΕφ Μίνιτς...

Απλά το ανέφερα για τα παιδιά που έψαχναν εφαρμογή που να κάνει μπιμπ κάθε λεπτο, και ίσως αυτό το έκανε... Εμφανίζει και το χρόνο κλήσης..

Θενξ πάντως :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiorgosH (14 Σεπ. 2004 , 00:54)

Μπα δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.. Έχω βρει την υγειά μου με το ΝτιΕφ Μίνιτς...

Απλά το ανέφερα για τα παιδιά που έψαχναν εφαρμογή που να κάνει μπιμπ κάθε λεπτο, και ίσως αυτό το έκανε... Εμφανίζει και το χρόνο κλήσης..

Θενξ πάντως :D

tι ακριβως κανει αυτο που λες το ΝτιΕφ Μίνιτς
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Ειναι αυτο που σου προτεινα στο pm.Το Dasfly Minutes ειναι και εχει peak/off peak time ή anytime αν θες.Βαζεις ποσο κοστιζει το λεπτο η ομιλια και ποσο το μηνυμα.Επισης τι χρεωση εχει το GPRS.Αν εχεις τσαμπα χρονο ομιλιας ή μηνυματα τα βαζεις και αυτα και τελος καθοριζεις ενα χρονικο διαστημα (π.χ. απο 1/9/2004 εως 30/9/2004) και σου εμφανιζει ποσο θα σου ερθει ο λογαριασμος.Κορυφαιο στο ειδος του!!! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (14 Σεπ. 2004 , 01:00)

Ειναι αυτο που σου προτεινα στο pm.Το Dasfly Minutes ειναι και εχει peak/off peak time ή anytime αν θες.Βαζεις ποσο κοστιζει το λεπτο η ομιλια και ποσο το μηνυμα.Επισης τι χρεωση εχει το GPRS.Αν εχεις τσαμπα χρονο ομιλιας ή μηνυματα τα βαζεις και αυτα και τελος καθοριζεις ενα χρονικο διαστημα (π.χ. απο 1/9/2004 εως 30/9/2004) και σου εμφανιζει ποσο θα σου ερθει ο λογαριασμος.Κορυφαιο στο ειδος του!!! ;)

:o Αντε δεν κανεις ακομα ενα κοπο :o
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

SOS ψάχνω να βρω το συγκεκριμένο calculator από irc αλλά δεν το βρίσκω.Βρίσκω μόνο το programmable.Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορω να το βρω φουλ,εκτός από mirc ή να μου το στείλει;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SSkorpionSS (14 Σεπ. 2004 , 01:11)

SOS ψάχνω να βρω το συγκεκριμένο calculator από irc αλλά δεν το βρίσκω.Βρίσκω μόνο το programmable.Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορω να το βρω φουλ,εκτός από mirc ή να μου το στείλει;

pm me your mail :)

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SSkorpionSS (14 Σεπ. 2004 , 01:11)

Δωσε μου με pm το mail σου να στο στειλω. ;)

Ευχαριστω για την άμεση βοήθειά σας ρε παιδιά!

Το Appforge Booster που λέει ότι θέλει για να δουλέψει που το βρίσκω;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος laios23 (13 Σεπ. 2004 , 03:25)

Παράθεση

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (12 Σεπ. 2004 , 14:36)

Το ειπα αυτο γιατι πηγα στο link που εδωσε ο nervous και εδα το interface και ειναι το ιδιο με αυτο που ειχα κατεβασει.Παντως θα το δοκιμασω και θα σας πω εντυπωσεις.

Και κατι αλλο τρεχει σε εσας (σε 7610) το MumSMS v 3.14???Οτι κι αν κανω μου βγαζει : Εφαρμογη εκλεισε Mumsms MumsmsServer 1.

\mia apo ta idia aderfe.mouspase ta neura kai to ekana uninstall kai isixasa

Γιατί ρε παιδιά έχετε πρόβλημα?Εγώ το 3.14 έχω και δουλέυει μια χαρά, ούτε σφάλματα ούτε τίποτα :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiorgosH

... Εμφανίζει και το χρόνο κλήσης..

Μα δεν χρειάζεσαι πρόγραμμα για να σου εμφανίζει το χρόνο κλήσης! :wacko: :blink: RTFM

Υ.Γ : Σε λίγο θα ζητάμε και εφαρμογή για να μπορούμε να παίρνουμε τηλέφωνο! Έλεος. :p

Ride fast

Ride hard

Ride home.

ZX6R

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (14 Σεπ. 2004 , 02:38)

to dashfly minutes poy doulevei me 6600 EINAI TO 2.1 VERSION??

Ναι η 2.1 δουλευει σιγουρα και στο 6600 και στο 7610.

Exw katevasei to arxeio Quickoffice.premier.v2.0.s60.ximpda.zip apo mirc kai exw egatasthsei to quick office.simera pou pia na to anoiksw mou leei oti i trial period einai expired.Den eixe mesa ute ***** ute ****** to prg.Kserei kaneis ti pezei?
AC-DC

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (14 Σεπ. 2004 , 11:47)

Ναι η 2.1 δουλευει σιγουρα και στο 6600 και στο 7610.

Υπάρχει το dashfly minutes σε κανένα "τοπικό" μαγαζί? ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MrZ (14 Σεπ. 2004 , 09:48)

Γιατί ρε παιδιά έχετε πρόβλημα?Εγώ το 3.14 έχω και δουλέυει μια χαρά, ούτε σφάλματα ούτε τίποτα :D

και που την βρηκες αυτην αν επιτρεπεται????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Angus13 (14 Σεπ. 2004 , 16:44)

Exw katevasei to arxeio Quickoffice.premier.v2.0.s60.ximpda.zip apo mirc kai exw egatasthsei to quick office.simera pou pia na to anoiksw mou leei oti i trial period einai expired.Den eixe mesa ute ***** ute ****** to prg.Kserei kaneis ti pezei?

Περιεργο,και εγω το ιδιο εχω περασει αλλα ακομα δουλευει :worry:

iPhone 5S Space Grey

Sorry αν έχει ξαναειπωθεί αυτό αλλα θα ήθελα να μάθω αν παίζει κανα προγραμματακι για το 6600 που να ελένχει εφαρμογές του Υ/Π όπως το winamp,να τον κλείνει & άλλα, μέσω Bluetooth.Θα είναι καθόλου "ασφαλές";Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (15 Σεπ. 2004 , 00:00)

Περιεργο,και εγω το ιδιο εχω περασει αλλα ακομα δουλευει :worry:

To evgala kai to ksanaevala kai pali ta idia leei 5 days left.Gia na valw ena ir remote tis psiloc eixa svisei to system.ini arxeio kai apo tote an thimame kala mou to kanei.Exei kaneis kana key?

ok to problem lythike.Piga apla register,patisa ok kai den to vgazei twra.

AC-DC

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...