synesthesia34 Δημοσιεύτηκε December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2023 (edited) Καλησπέρα σας! Με ενημέρωσαν απο την εταιρια που δουλεύω οτι δικαιούμαι κινητο μεχρι 250€ απο τα γνωστα καταστήματα που συνεργάζονται όσοι κοβουν τιμολόγια (κωτσοβολος, πλαισιο κλπ). Το θεμα μου ειναι οτι σαν κάτοχος του POCO X3 Pro όλα όσα βρίσκω σε αυτη την τιμή θα ειναι χειρότερα απο αυτό που έχω τωρα. Οπότε εψαχνα για ένα να έχει κάπως καλυτερη απο τη (αντικειμενικά πολυ) μετρια κάμερα που έχει το POCO μου. Κοιτώντας στο GSM arena τα συγκριτικά για τις κάμερες μπερδευτηκα παραπάνω. Ισως να τείνω προς το Motorola Moto G54 Power (πολυ καλα χαρακτηριστηκά σε αυτή τη τιμη συγκριτικά αλλα η κάμερα?). Θα μπορούσατε να μου κανετε κάποιες προτάσεις μεχρι τα 250€? Απαραίτητο να είναι dual SIM με NFC. Σας Ευχαριστώ! Edited December 13, 2023 by synesthesia34 + NFC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 (edited) Ρίξε μια ματιά και σε αυτό https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/realme-9-pro-dual-5g-6gb/128gb-smartphone/?productId=20412016 απλά να ξέρεις ότι θα πάρει Android 14 μέσα στο 2024 και μάλλον θα είναι το τελευταίο OS update (security / fixes updates θα παίρνει για περισσότερο καιρό). Edited December 13, 2023 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Moto g54 θα έλεγα εγώ,έχει και ois στη κάμερα,θα ξεφορτωθείς και το miui.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Motorola και από εμένα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Motorola δαγκωτό ειδικα το g84 θερίζει και ειναι πανέμορφο.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Poco x5 pro, με 20 € παραπάνω. Θερίζει σε όλα. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. December 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2023 Πάνε λίγο παραπάνω και πάρε το G84 της Motorola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 (edited) Να ρωτήσω αν εξαιρέσεις την μπαταρία σε τι άλλο υστερεί το Motorola Edge 30 από το G84.? Edited December 28, 2023 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 Το Edge 30 είναι καλύτερο σε όλα από το G84, απλά είναι ποιο παλαιά συσκευή. Υπάρχει η νεα εκδοση Edge 40 με τιμή λιγο πανω από 300€ στο Σκρούτζ. Διαβασε κριτικές στο GSM arena 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polson Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Κοίτα και το motorola edge 40 , καλύτερο από αυτά που προτάθηκαν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. December 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2023 αν δεν έχεις πάρει ακόμα, επειδή υπάρχει αποφορολόγηση , να βλέπεις την τιμή χωρίς ΦΠΑ 1 Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts