mivechris Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 2 minutes ago, dynamic4 said: Ξέρει κάποιος να μου πει πως βάζω σκοτεινό θέμα όταν δεν υπάρχει μέσα από την ίδια την εφαρμογή; Στο κινητό την ρύθμιση την έχω σκούρο φόντο. Την ίδια την εφαρμογή σε άλλο κινητό την δείχνει σκούρο έχεις δοκιμάσει να βγάλεις και να βάλεις πάλι το σκούρο θέμα στη συσκευή; Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι για force dark mode, ιδιαίτερα δε αν το έχεις ήδη σε dark mode. Για ποια εφαρμογή μιλάμε επίσης; Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 11 minutes ago, mivechris said: έχεις δοκιμάσει να βγάλεις και να βάλεις πάλι το σκούρο θέμα στη συσκευή; Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι για force dark mode, ιδιαίτερα δε αν το έχεις ήδη σε dark mode. Για ποια εφαρμογή μιλάμε επίσης; Εντάξει φίλε μου το βρήκα είναι ρύθμιση μέσα από τις επιλογές προγραμματιστών 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου On 21/3/2025 at 6:12 ΜΜ, pilotos_18 said: Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο μαγαζί, εντός Αθηνών, που να έχει και να τοποθετεί καλή και σωστή μεμβράνη ή τζαμακι στην οθόνη; Ευχαριστώ Φιλε μου είχα δοκιμάσει τη μεμβράνη απο iRepair, με 10-11 ευρώ μαζι με τοποθέτηση, αξιοπρεπής μέχρι που έφαγε μια τούμπα το κινητο μου και ξέφτισε. Παραδόξως, πήρα τζαμάκια από temu (χωρίς κόλλα αλλά κυρτά) - τα οποία έκατσαν μια χαρά στο κινητό, κι από τότε είμαι με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 2 ώρες πριν, nikatapi said: Φιλε μου είχα δοκιμάσει τη μεμβράνη απο iRepair, με 10-11 ευρώ μαζι με τοποθέτηση, αξιοπρεπής μέχρι που έφαγε μια τούμπα το κινητο μου και ξέφτισε. Παραδόξως, πήρα τζαμάκια από temu (χωρίς κόλλα αλλά κυρτά) - τα οποία έκατσαν μια χαρά στο κινητό, κι από τότε είμαι με αυτό. Με iRepair ειμαι κι εγω εδω και κανα 8μηνο απλα εχω αλλαξει μια φορα και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Ειδικα η δευτερη εχει κατσει αψογα και εχει αρκετα καλη αισθηση ειναι λες και δεν φοραει τιποτα το κινητο. Βεβαια απο πτωσεις δεν το προστατευει ιδιαιτερα ειναι ζελατινη για γρατζουνιες κυριως. Αν και το Gorila που φοραει η οθονη ειναι αρκετα καλο για πτωσεις και οχι τοσο καλο για γρατζουνιες. Οποτε νομιζω μια χαρα ειναι η μεμβρανη. Μπορεις να βαλεις κανα link απο αυτα τα τζαμακια μηπως το δοκιμασω οταν αποφασισω να βγαλω τη μεμβρανη. Ειναι ευκολο στην τοποθετηση, γιατι δεν το πολυεχω κιολας με αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Καλησπερίζω την ομάδα, ερώτηση η οποία αφορά το 13R, υποθέτω όμως ότι ισχύει και στο κανονικό μοντέλο. Όταν συνδέω το κινητό με το FM Transmitter του αυτοκινήτου, άπαξ και πάω να ανεβάσω από το κινητό την ένταση, εκεί γύρω στο 70-80 % και όταν θέλω να ανεβάσω παραπάνω, μου εμφανίζει το μήνυμα "Η ακρόαση σε μεγάλες εντάσεις, προκαλεί προβλήματα στην ακοή κτλ". Έχει μόνο την επιλογή Εντάξει και κάθε φορά που το κάνω, μου εμφανίζει το μήνυμα και είναι εκνευριστικο. Έχει κάποιος ιδέα που μπορώ να ψάξω τη σχετική ρύθμιση για να μην μου εμφανίζει το μήνυμα; Σημειωτέον ότι το κάνει μόνο όταν το συνδέω με το Bluetooth του αυτοκινήτου, δεν έχω προσέξει αν το κάνει με τα ακουστικά αν και συνήθως, εκείνα τα χρησιμοποιώ για κλήσεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 3 ώρες πριν, tsimisde said: Καλησπερίζω την ομάδα, ερώτηση η οποία αφορά το 13R, υποθέτω όμως ότι ισχύει και στο κανονικό μοντέλο. Όταν συνδέω το κινητό με το FM Transmitter του αυτοκινήτου, άπαξ και πάω να ανεβάσω από το κινητό την ένταση, εκεί γύρω στο 70-80 % και όταν θέλω να ανεβάσω παραπάνω, μου εμφανίζει το μήνυμα "Η ακρόαση σε μεγάλες εντάσεις, προκαλεί προβλήματα στην ακοή κτλ". Έχει μόνο την επιλογή Εντάξει και κάθε φορά που το κάνω, μου εμφανίζει το μήνυμα και είναι εκνευριστικο. Έχει κάποιος ιδέα που μπορώ να ψάξω τη σχετική ρύθμιση για να μην μου εμφανίζει το μήνυμα; Σημειωτέον ότι το κάνει μόνο όταν το συνδέω με το Bluetooth του αυτοκινήτου, δεν έχω προσέξει αν το κάνει με τα ακουστικά αν και συνήθως, εκείνα τα χρησιμοποιώ για κλήσεις..... Εμένα στο Nord 4 μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα στα bluetooth ακουστικά...πολύ σπαστικό αλήθεια!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 13 ώρες πριν, nikatapi said: Φιλε μου είχα δοκιμάσει τη μεμβράνη απο iRepair, με 10-11 ευρώ μαζι με τοποθέτηση, αξιοπρεπής μέχρι που έφαγε μια τούμπα το κινητο μου και ξέφτισε. Παραδόξως, πήρα τζαμάκια από temu (χωρίς κόλλα αλλά κυρτά) - τα οποία έκατσαν μια χαρά στο κινητό, κι από τότε είμαι με αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα δοκιμάσω και εγω απο εκεί , αφου την βάζουν και αυτοι γιατί ειμαι λιγο αμπαλος με τζαμακια μεμβρανες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις εχετε παρατηρησει κανενα θεμα με θερμοκρασια και καταναλωση μπαταριας? Ο επεξεργαστης πιανει θερμοκρασιες 65 βαθμους με απλη χρηση chrome ενω ηταν συνηθως 40-45 βαθμους. Ενω η μπαταρια εχει χειροτερεψει αρκετα, πεφτει πολυ γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1972 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου (edited) Εγω για αυτους τους λόγους έχω μείνει ακομη στην 14 (αν και καινουριο 😁), οσο για τη μπαταρια , έκανες factory reset και εγκατάσταση ξανα.? Πάντα έτσι προτειναν ανεξαρτήτου κινητού. Για διάβασε και αυτά.... https://community.oneplus.com/thread/1817095337077112833 https://community.oneplus.com/thread/1413430 Edited 27 Μαρτίου by fotis1972 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Mikepan_1 said: Μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις εχετε παρατηρησει κανενα θεμα με θερμοκρασια και καταναλωση μπαταριας? Ο επεξεργαστης πιανει θερμοκρασιες 65 βαθμους με απλη χρηση chrome ενω ηταν συνηθως 40-45 βαθμους. Ενω η μπαταρια εχει χειροτερεψει αρκετα, πεφτει πολυ γρηγορα. Εαν είσαι και αττική, απο 8-10 βαθμούς έχουμε πάει στους 15-18 έξω επίσης, Δεν γινεται να το δουλεύεις και να μένει πάλι στους 40 βαθμους. Βέβαια αδίκως κοιτάς θερμοκρασίες κατ εμέ, ψυχολογικός παράγοντας είναι περισσότερο. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 27/3/2025 at 6:01 ΜΜ, Mikepan_1 said: Μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις εχετε παρατηρησει κανενα θεμα με θερμοκρασια και καταναλωση μπαταριας? Ο επεξεργαστης πιανει θερμοκρασιες 65 βαθμους με απλη χρηση chrome ενω ηταν συνηθως 40-45 βαθμους. Ενω η μπαταρια εχει χειροτερεψει αρκετα, πεφτει πολυ γρηγορα. Δεν είχα κάποιο θέμα αλλά για να πάω στην 15 έκανα καθαρό install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsat Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Καλημερα Κατοχος του 12 απο τον Φεβρουαριο 24.Μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις το κινητο ζεσταινεται υπερβολικα και η μπαταρια ενω λεει οτι εχει health 96% εχει χειροτερεψει παρα πολυ και δεν βγαζει μερα πλεον με κανονικη χρηση. Μπορει να βελτιωθει με το επομενο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Έκανα εγκατάσταση την καινούργια έκδοση που βγήκε σήμερα, αλλά η γραμματοσειρά σε όλα τα widgets (πχ ημερολόγιο, email κτλ.) έγιναν τεράστια. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μικρύνουν; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 9 ώρες πριν, nsat said: Καλημερα Κατοχος του 12 απο τον Φεβρουαριο 24.Μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις το κινητο ζεσταινεται υπερβολικα και η μπαταρια ενω λεει οτι εχει health 96% εχει χειροτερεψει παρα πολυ και δεν βγαζει μερα πλεον με κανονικη χρηση. Μπορει να βελτιωθει με το επομενο update? η υγεία της μπαταρίας οχι, ειναι φυσιολογική φθορά. Η διάρκεια το πιθανότερο ναι, δυστυχώς έτσι συμβαίνει αρκετές φορές ανεξαρτήτως μοντέλου 1+ Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Ξερει κανεις αν το magnetic powerbank που εβγαλε η oneplus για το 13, δουλευει στο 12; Προσπαθω να βρω αν ειναι συμβατο, αλλα δεν βρηκα κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts