Andrgry Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 (edited) Εδώ και δύο μέρες με android 14 στο g84. Το κινητό πραγματικά φυσάει είναι πάρα μα πάρα πολύ γρήγορο και smooth. Από μπαταρία και λοιπές λειτουργίες θα δείξει είναι ακόμα σε δοκιμή. Edited March 26, 2024 by Andrgry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2024 On 25/3/2024 at 6:08 ΜΜ, CaptainChris said: Στην σειρά Edge 3 αναβάθμισης λογισμικού και 4 χρόνια ενημερώσεις. Από το 40 μοντέλο και μετά Μέχρι το edge 30 ήταν δύο εκδόσεις Android και 3 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2024 (edited) On 1/4/2024 at 2:42 ΠΜ, Voltron said: Από το 40 μοντέλο και μετά Μέχρι το edge 30 ήταν δύο εκδόσεις Android και 3 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας Καλήμέρες..σωστά..και για το g84 ισχύει το ίδιο..2 εκδόσεις Android A13-A14 και ενημερώσεις έως Σεπτέμβριο 2026. Μετά ή και πιο πριν unlock bootloader, και πάμε σε lineage, evolution-x, DerpFest, κλπ κλπ.. όποιος θέλει TWRP recovery, και ROM πληροφοριακά υπάρχουν ήδη.. Edited June 2, 2024 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. July 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2024 είμαι ένα κλικ πριν την αγορά του. (Το έχω στο καλάθι) Αλλά ψάχνοντας βλέπω αναφορές σχετικά με τα Notifications. Αρκετοί γράφουν ότι δεν εμφανίζονται. Ειδικά στην εφαρμογή Whatsapp και όχι μόνο. Αν σκεφτούμε ότι πολλοί χρησιμοποιούμε περισσότερο τέτοιου είδους εφαρμογές παρά τις κλήσεις, αυτός είναι σημαντικός λόγος να προσπεράσω το κινητό. Έχει κανείς πληροφορίες τι γίνεται; Είναι θέμα που έχει ληθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. September 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2024 δε βλέπω συμμετοχή. Το πήρα τελικά το κινητό, ωραίο είναι, με καλή αίσθηση λόγω του πάχους του αλλά κάνει κάποια κολπάκια που έχουν αναφερθεί και κάποια άλλα που δεν είχα διαβάσει. Καταρχήν το χειρότερο. Με έχουν τρελάνει τα notifications. Χτυπάει συνέχεια και δε μπορώ να τα σταματήσω. Πολλές φορές χτυπάει και δεν έχω βρει τον λόγο. Μετά από μέρες κατάλαβα ότι επειδή έχω το wifi calling ενεργοποιημένο, μόλις βρει ιντερνετ χτυπάει. Και μάλλον επειδή έχω 2 sim, χτυπάει επι 2. Σε xiaomi δε το έκανε αυτό. Κάποιες άλλες φορές που χτυπαέι δε κατάλαβα τον λόγο, θεωρησα ότι χτυπάει (κάτι σαν snooze) όταν αφήνω αδιάβαστες ανακοινώσεις, αλλά δεν είναι αυτό. Το whatsapp δε το έχω βάλει αλλά με το messenger έχω θέμα με τα notification. Τουλάχιστον δεν έχω με το viber που χρησιμοποιώ, Το hotspot έχει θέμα. Έχω 2 sim με ιντερνετ στη 2η. Ανοίγω το hotspot, τίποτα, Μόλις κάνω εναλλαγή το internet στην 1η sim έχω internet. Γυρίζω πίσω στη 2η, έχω κι εκεί. Μικρό το κακό. Τι γίνεται όμως όταν δεν έχω πακέτο με data στην 1η sim? Αν κάνω την εναλλαγή και να γυρίσω πάλι πίσω στην 2,θα με χρεώνει. Δοκιμάζω .. κλείνω ανοίγω τα δεδομένα, κάνω ρεσταρτ το κινητό, βγάζω off την 1η sim..Γενικά τα δοκιμάζω όλα και τελικά έχω ιντερνετ. Δεν ξέρω όμως πως επανέρχεται.. Απλά τα δοκιμάζω όλα με τη σειρά μέχρι να δώσει ιντερνετ. Κάποια στιγμή έχει δώσει με απλό restart, κάποιες φορές με έχει παιδέψει. Θα δοκιμάσω να αλλάξω τις sim μήπως και στη θέση 1 δεν έχω τέτοιο θέμα. Επίσης ένα άλλο κακό είναι ότι όταν κάνω hotspot δεν έχω ιντερνετ στο κινητό. Αυτό είναι πολύ σπαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. September 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2024 Και εμένα το μόνο εκνευριστικο που κάνει ειναι οι ειδοποιήσεις του fb messenger.Καποια στιγμή εστρωσε αλλά μετά από λίγες ημέρες επανήλθε το πρόβλημα . Με hotspot δεν έχω κανένα θέμα πάντως.Δυο κάρτες cosmote χρησιμοποιώ και στη θέση 2 είναι data sim. Επίσης κάποιες φορές που μου έρχεται push notification για να εγκρίνω μια συναλλαγή από nbg δεν μου εμφανίζει πάντα την επιλογή να εγκρίνω και απλά μου ανοίγει την εφαρμογή. Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. November 16, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2024 On 22/9/2024 at 5:39 ΜΜ, nif said: δε βλέπω συμμετοχή. Το πήρα τελικά το κινητό, ωραίο είναι, με καλή αίσθηση λόγω του πάχους του αλλά κάνει κάποια κολπάκια που έχουν αναφερθεί και κάποια άλλα που δεν είχα διαβάσει. Καταρχήν το χειρότερο. Με έχουν τρελάνει τα notifications. Χτυπάει συνέχεια και δε μπορώ να τα σταματήσω. Πολλές φορές χτυπάει και δεν έχω βρει τον λόγο. Μετά από μέρες κατάλαβα ότι επειδή έχω το wifi calling ενεργοποιημένο, μόλις βρει ιντερνετ χτυπάει. Και μάλλον επειδή έχω 2 sim, χτυπάει επι 2. Σε xiaomi δε το έκανε αυτό. Κάποιες άλλες φορές που χτυπαέι δε κατάλαβα τον λόγο, θεωρησα ότι χτυπάει (κάτι σαν snooze) όταν αφήνω αδιάβαστες ανακοινώσεις, αλλά δεν είναι αυτό. Το whatsapp δε το έχω βάλει αλλά με το messenger έχω θέμα με τα notification. Τουλάχιστον δεν έχω με το viber που χρησιμοποιώ, Το hotspot έχει θέμα. Έχω 2 sim με ιντερνετ στη 2η. Ανοίγω το hotspot, τίποτα, Μόλις κάνω εναλλαγή το internet στην 1η sim έχω internet. Γυρίζω πίσω στη 2η, έχω κι εκεί. Μικρό το κακό. Τι γίνεται όμως όταν δεν έχω πακέτο με data στην 1η sim? Αν κάνω την εναλλαγή και να γυρίσω πάλι πίσω στην 2,θα με χρεώνει. Δοκιμάζω .. κλείνω ανοίγω τα δεδομένα, κάνω ρεσταρτ το κινητό, βγάζω off την 1η sim..Γενικά τα δοκιμάζω όλα και τελικά έχω ιντερνετ. Δεν ξέρω όμως πως επανέρχεται.. Απλά τα δοκιμάζω όλα με τη σειρά μέχρι να δώσει ιντερνετ. Κάποια στιγμή έχει δώσει με απλό restart, κάποιες φορές με έχει παιδέψει. Θα δοκιμάσω να αλλάξω τις sim μήπως και στη θέση 1 δεν έχω τέτοιο θέμα. Επίσης ένα άλλο κακό είναι ότι όταν κάνω hotspot δεν έχω ιντερνετ στο κινητό. Αυτό είναι πολύ σπαστικό. Αν δεν έλυσες το θέμα με το hotspot, υπάρχει λύση στο νήμα του G32. Αρκετά απλή κιόλας.... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου (edited) χαιρετώ, είμαι ανάμεσα στα αυτό (g84)...g34...g35... & τα 3 σε καλές τιμές γιά απλή χρήση ... αλλά αν μπορεί να πεί κάποιος στο 5G δίκτυο πού τάχα υποστηρίζουν, όλα είναι SA ή ΝSA..δηλαδή υπάρχει κάποιο από αυτά πού θα παίζει μόνο σε 5G αν ποτέ εμφανιστεί στην περιοχή ...ευχαριστώ ... EDIT ή να ρωτήσω πιό απλά...στις ρυθμίσεις δικτύου υπάρχει επιλογή γιά μόνο 5G ? ή είναι μαζί όλα σε μία ρύθμιση 2/3/4/5G Edited 11 Φεβρουαρίου by babis3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Κυριακή στις 11:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:33 πμ Καλησπέρα, αυτό που λες για την επιλογή όλα σε μια ρύθμιση είναι ανάλογα το δίκτυο. Πχ η Cosmote το έχει έτσι ενώ η Vodafone και Nova έχουν και σκέτο 2g. Ίσως να μπορείς να κλειδώσεις όμως και σε Cosmote μέσω engineering mode. Σχετικά με τις συσκευές, θα έλεγα το g85. https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-motorola-g85 Για τα χαρακτηριστικά του αναλυτικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Κυριακή στις 08:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:36 μμ ευχαριστώ, ναι δείχνει ότι έχεις δίκιο γιατί όταν έβαλα 2 sim σε ένα απλό nokia 3210, στα δίκτυα με cosmote έδειχνε όλες τις μπάντες μαζί 2/3/4G ... ένω στην voda sim έδιχνε το ίδιο συν την επιλογή & γιά μόνο 2G χωριστα (ίδιο τηλέφωνο) ... λογικά το g34 5G δεν θα θέλει engineering mode γιατί το υποστηρίζει ο cosmote... γιά το g85 λίγο ακριβό...ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 11:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:40 μμ Μπορείς κ από το netmonster να το αλλάξεις στο Phone info πχ εγώ μπορώ να το κλειδώσω 4G/5G χωρίς να υπάρχει η επιλογή. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. Δευτέρα στις 05:34 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:34 πμ 5 ώρες πριν, elkons said: Μπορείς κ από το netmonster να το αλλάξεις στο Phone info πχ εγώ μπορώ να το κλειδώσω 4G/5G χωρίς να υπάρχει η επιλογή. Τι είναι αυτό το netmonster; Γιατί με ενδιαφέρει. Αν μπορείς δώσε ένα link... 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 06:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:07 πμ Καλημέρα Το Netmonster είναι μια εφαρμογή που μπορείς να δεις σε ποια κεραία κινητής είσαι συνδεδεμένος και σε τι μπάντες 4G/5G. Άμα το θες απλά να πειράξεις τα δίκτυα πχ όπως εγώ να κλειδώσεις 4G/5G εύκολα. Μπαίνεις Netmonster, 3 τελείες, Phone info,στο μενού πατάς NR/LTE/UMTS/GSΜ ή εν συντομία 5G/4G/3G/2G. Μετά αφού κάνεις τη διαδικασία μπορείς να το διαγράψεις η ρύθμιση μένει στις ρυθμίσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. Δευτέρα στις 06:58 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:58 πμ (edited) 1 hour ago, elkons said: Καλημέρα Το Netmonster είναι μια εφαρμογή που μπορείς να δεις σε ποια κεραία κινητής είσαι συνδεδεμένος και σε τι μπάντες 4G/5G. Άμα το θες απλά να πειράξεις τα δίκτυα πχ όπως εγώ να κλειδώσεις 4G/5G εύκολα. Μπαίνεις Netmonster, 3 τελείες, Phone info,στο μενού πατάς NR/LTE/UMTS/GSΜ ή εν συντομία 5G/4G/3G/2G. Μετά αφού κάνεις τη διαδικασία μπορείς να το διαγράψεις η ρύθμιση μένει στις ρυθμίσεις. Αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.mroczis.netmonster φαντάζομαι είναι ε; Edited Δευτέρα στις 07:35 πμ by atillas24 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Δευτέρα στις 09:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:19 πμ ναι σωστα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 12:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:17 μμ 5 ώρες πριν, atillas24 said: Αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.mroczis.netmonster φαντάζομαι είναι ε; Ακριβώς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. Δευτέρα στις 02:03 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:03 μμ 1 ώρα πριν, elkons said: Ακριβώς. Αν όμως αλλάξω το δίκτυο μόνιμα θα μπορώ μετά να το αλλάξω στο default της συσκευής μου; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Δευτέρα στις 02:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:43 μμ 34 minutes ago, atillas24 said: Αν όμως αλλάξω το δίκτυο μόνιμα θα μπορώ μετά να το αλλάξω στο default της συσκευής μου; Ναι, το αλλάζεις όποτε θέλεις, να σκεφτείς εγώ γιά εξοικονόμηση μπαταρίας όποτε είμαι σπίτι ή σε wifi το βάζω πάντα 2g only (gsm only) και μόνο όταν ανοίγω δεδομένα το βάζω στην μαμά επιλογή (2g 3g 4g 5g) Γενικά στην περιοχή μου μόνο το 2g only μου γεμίζει την μπάρα του σήματος... αυτό θα πει οικονομία στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. Δευτέρα στις 04:39 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:39 μμ 1 ώρα πριν, geotzia said: Ναι, το αλλάζεις όποτε θέλεις, να σκεφτείς εγώ γιά εξοικονόμηση μπαταρίας όποτε είμαι σπίτι ή σε wifi το βάζω πάντα 2g only (gsm only) και μόνο όταν ανοίγω δεδομένα το βάζω στην μαμά επιλογή (2g 3g 4g 5g) Γενικά στην περιοχή μου μόνο το 2g only μου γεμίζει την μπάρα του σήματος... αυτό θα πει οικονομία στην μπαταρία. Αυτό το κάνω και γω πολλά χρόνια τώρα. Όποτε είμαι σπίτι μου (ή σε κάποιο γνωστό σπίτι) με WiFi το γυρνάω σε 2G και όταν βγαίνω έξω το βάζω σε 4G. Απλά εγώ έχω μια εφαρμογή - συντόμευση για να το κάνω αυτό κάθε φορά... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Δευτέρα στις 04:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:46 μμ 6 minutes ago, atillas24 said: Αυτό το κάνω και γω πολλά χρόνια τώρα. Όποτε είμαι σπίτι μου (ή σε κάποιο γνωστό σπίτι) με WiFi το γυρνάω σε 2G και όταν βγαίνω έξω το βάζω σε 4G. Απλά εγώ έχω μια εφαρμογή - συντόμευση για να το κάνω αυτό κάθε φορά... Για πες, τι εφαρμογή - συντόμευση είναι αυτή; Με ενδιαφέρει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. Δευτέρα στις 06:02 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:02 μμ 1 hour ago, geotzia said: Για πες, τι εφαρμογή - συντόμευση είναι αυτή; Με ενδιαφέρει!! Δεν υπάρχει η συγκεκριμένη εφαρμογή πλέον αλλά υπάρχουν άλλες. Υπάρχουν και εφαρμογές που δημιουργούν συντομεύσεις screen-20250217-200051.mp4 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Δευτέρα στις 06:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:10 μμ 7 minutes ago, atillas24 said: Δεν υπάρχει η συγκεκριμένη εφαρμογή πλέον αλλά υπάρχουν άλλες. Υπάρχουν και εφαρμογές που δημιουργούν συντομεύσεις screen-20250217-200051.mp4 Φίλε καλησπέρα, από πού το wallpaper; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 06:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:17 μμ 13 minutes ago, atillas24 said: Δεν υπάρχει η συγκεκριμένη εφαρμογή πλέον αλλά υπάρχουν άλλες. Υπάρχουν και εφαρμογές που δημιουργούν συντομεύσεις screen-20250217-200051.mp4 Η εφαρμογή αυτή πάλι στο μενού που μπορείς να το βρεις από ρυθμίσεις μπαίνει ουσιαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Δευτέρα στις 06:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:31 μμ 27 minutes ago, atillas24 said: Δεν υπάρχει η συγκεκριμένη εφαρμογή πλέον αλλά υπάρχουν άλλες. Υπάρχουν και εφαρμογές που δημιουργούν συντομεύσεις Ναι εντάξει, εγώ δημιουργώ συντομεύσεις μέσω Nova launcher 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. Δευτέρα στις 07:01 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:01 μμ 50 minutes ago, p_k said: Φίλε καλησπέρα, από πού το wallpaper; Από την εφαρμογή lumina walls 45 minutes ago, elkons said: Η εφαρμογή αυτή πάλι στο μενού που μπορείς να το βρεις από ρυθμίσεις μπαίνει ουσιαστικά. Ουσιαστικά αυτή η εφαρμογή είναι συντόμευση για τη ρύθμιση αυτή... 1 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts