Jump to content

Ξανά μόνο με Exynos το Galaxy S24 στην Ευρώπη


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με βάση όλα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, για κακή μας τύχη η Ευρώπη θα αποκτήσει το Samsung Galaxy S24 μόνο με Exynos chipset και δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε να συμβαίνει αυτό. Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τον Ice Universe, έναν πολύ γνωστό tipster, ενώ επιβεβαιώνονται και από ορισμένες πληροφορίες από τεστ συγκριτικής αξιολόγησης που εμφανίστηκαν νωρίτερα.

Βασικά ο tipster λέει ότι οι Ευρωπαίοι καταναλωτές που θα γλυκο-κοιτάξουν το νέο Galaxy S24. θα έχουν την “δεύτερη” πιο καλή έκδοση. Με αυτό, εννοεί ένα Galaxy S24 που τροφοδοτείται από το Exynos 2400, με 8 GB μνήμης RAM.

Πάντως γενικότερα οι φήμες υποστηρίζουν ότι τα Galaxy S24 και Galaxy S24+ θα κυκλοφορήσουν και στις δύο εκδόσεις Snapdragon 8 Gen 3 και Exynos 2400. Τα μοντέλα Exynos 2400 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη, εξ ου και το tweet του Ice Universe.

Το Galaxy S24 Ultra, από την άλλη πλευρά, αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με τον “Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy” σε όλο τον κόσμο. Μένει να δούμε αν αυτές οι πληροφορίες θα βγουν αληθινές ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση, ας πάμε στο chip και τη μνήμη RAM. Το Exynos 2400 δεν κυκλοφόρησε ακόμα, αλλά οι διαρροές, ωστόσο, λένε πως θα είναι κατώτερο από το Snapdragon 8 Gen 3 (for Galaxy). Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, άλλωστε και στο παρελθόν είχαμε τέτοιες διαφορές.

Το ίδιο συνέβη, για παράδειγμα, με τη σειρά Galaxy S22. Οι καταναλωτές στην Ευρώπη πήραν τα μοντέλα Exynos 2200 και ο υπόλοιπος κόσμος πήρε τις εκδόσεις Snapdragon 8 Gen 1. Το Exynos 2200 ήταν το κατώτερο chip εκείνη την εποχή.

Τι γίνεται με τη μνήμη RAM; 

Λοιπόν, o Ice Universe αναφέρθηκε σε αυτή την κίνηση ως “η τελευταία μνήμη RAM 8 GB στον κόσμο του Android”. Τι εννοεί με αυτό; Λοιπόν, σχεδόν κάθε εταιρεία χρησιμοποιεί τουλάχιστον 12 GB μνήμης RAM στις ναυαρχίδες της. Ελπίζουμε απλώς ότι η Samsung θα χρησιμοποιήσει LPDDR5X ή LPDDR5T RAM σε αυτό το τηλέφωνο. Παρεμπιπτόντως, τα μοντέλα Snapdragon 8 Gen 3 (for Galaxy) αναμένεται να έχουν τον ίδιο αριθμό RAM με τα μοντέλα Exynos.

Για να ειπωθεί η αλήθεια, το Exynos 2400 θα μπορούσε να καταλήξει να είναι πολύ καλύτερο chip από τον προκάτοχό του. Ωστόσο, εάν καταλήξει να είναι κατώτερο από το Snapdragon 8 Gen 3 (for Galaxy), είναι εύκολο να κατανοήσουμε την απογοήτευση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη ότι η σειρά Galaxy S24 θα είναι πιο ακριβή στην Ευρώπη από ότι στις ΗΠΑ, για παράδειγμα.

Η σειρά Galaxy S24 αναμένεται να γίνει επίσημη στις 17 Ιανουαρίου και το press event  αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Άρχισαν πάλι τα ίδια τροπάρια. Μόνο στις ΗΠΑ και Καναδά Snapdragon, Radio και Barometer (A Series) το τελευταίο. Το S23 FE κι αυτό με Exynos. Ωραία fun edition...

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον η Samsung αντιμετωπίζει τους πολίτες της Ε.Ε σαν χαζούς δεύτερης κατηγορίας καταναλωτές που τους πασάρει υποβαθμισμένους επεξεργαστές σε ακριβότερη τιμή από ΗΠΑ, Καναδά έτσι και οι ευρωπαίοι πολίτες πρέπει επιτέλους να αντιδράσουν σε τέτοια διάκριση και να δείξουν μέσω των μηδενικών πωλήσεων οτι δεν δέχονται να τους συμπεριφέρονται έτσι.

Δυστυχώς όμως μόνο οι ψαγμένοι σε φόρουμ γνωρίζουν τι hardware έχει μέσα η κάθε συσκευη σε αντίθεση με το υπόλοιπο καταναλωτικό κοινό που τους ενδιαφέρει η συσκευή να παίρνει τηλέφωνα, να έχει καλή μπαταρία και να περνάει τον χρόνο του στα κοινωνικά δίκτυα.

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

Link to comment
Share on other sites

Να  υπήρχε και μια επιλογή γα επεξεργασια...

Στη δευτερη παραγραφο ήθελα να προσθέσω οτι δυστυχώς οι γνώστες στα φόρουμ είναι η μειοφηφία...

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

Link to comment
Share on other sites

Απαράδεκτο πραγματικά 

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100 ,  F2G. 

Link to comment
Share on other sites

Τι διαχωρισμοί είναι αυτοί, ρε Samsung; Δε συνάδουν με σοβαρή εταιρεία...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...