left_ace Δημ. February 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2025 On 1/2/2025 at 5:35 ΜΜ, gregagr said: Καλησπέρα, έχετε πάρει όλοι την αναβάθμιση σε Hyper OS2? Σε εμένα δεν έχει έρθει ακόμη σε κινητό αγορασμένο από την επίσημη αντιπροσωπεία. Από επίσημη αντιπροσωπεία κι εγώ, δεν έχω πάρει τη δεύτερη έκδοση. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. February 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2025 Όσοι δεν έχετε πάρει hyper os 2 αλλάξτε region και μπορεί να την πάρετε.ετα γυρίστε το πάλι Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2025 Στο Redmi 12 της κόρη μου, ήρθε το HyperOS 2.0..... Εδώ;;; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadow30 Δημ. February 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2025 Εγώ το έχω πάρει εδώ και κάνα μήνα, μπορεί και παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstandinos1970 Δημ. March 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2025 Καλημέρα, αφού διάβασα το άρθρο: Το μαγικό κόλπο για πιο γρήγορες ενημερώσεις σε κάθε Xiaomi smartphone - Techmaniacs και έβαλα ως χώρα την Αργεντινή έλαβα αναβάθμιση σε 2.0.6.0 VNCEUXM. Κάτι νέο δεν διαπίστωσα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2025 https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13472&idPhone2=12626 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2025 23 ώρες πριν, Konstandinos1970 said: Καλημέρα, αφού διάβασα το άρθρο: Το μαγικό κόλπο για πιο γρήγορες ενημερώσεις σε κάθε Xiaomi smartphone - Techmaniacs και έβαλα ως χώρα την Αργεντινή έλαβα αναβάθμιση σε 2.0.6.0 VNCEUXM. Κάτι νέο δεν διαπίστωσα... Thanks! Το δοκίμασα κ εγώ κ κατευθείαν μου ήρθε η ενημέρωση , αλλά ακόμα και έτσι από ότι φαίνεται δεν παίρνουν όλοι το ίδιο Σε εμένα κατέβηκε η 2.0.1.0 και μετά απο έλεγχο για ενημερώσεις δεν μου έβγαλε κάποια νεότερη Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2025 Αυτό με τις διαφορετικές εκδόσεις ρομ, με το XyperOS θα έπρεπε να είχε διορθωθεί. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 Πηρε το 2.1.0.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2025 On 19/3/2025 at 8:28 ΠΜ, Ermenegildo said: Πηρε το 2.1.0.0. Σε εμένα με χώρα την Αργεντινή , πήρε την 2.0.105.0 από την 2.01 με ενημέρωση ασφάλειας Μαρτίου 2025 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2025 Με χώρα Ελλάδα, μόλις ήρθε, αυτή τη στιγμή Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2025 Ήρθε η 2.0.107 1 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 Καλημέρα, κάνω μια έρευνα για να αγοράσω το 14Τ Pro. Όποιος έχει λίγο χρόνο για να απαντήσει α. Μεγάλη διαφορά μεταξύ Σκρουντζομάγαζων και γνωστών καταστημάτων όπως Publc, Plaisio, Kotsobolos στην τιμή, με τα πρώτα να έχουν τιμές από 470€ και μετα δεύτερα στα 749€ - Έχεις αγοράσει κάποιος από τα πρώτα; Είναι όντως Ευρωπαική έκδοση; β. Σε επίπεδο μπαταρίας έχετε θέμα; Διαβάζω πως ένα μειονέκτημα του κινητού είναι η μπαταρία του κυρίως Ευχαριστώ προκαταβολικά, Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 Είχε βγει το προηγούμενο σκ σε προσφορα το 14Τ Pro στα 450 από Γερμανό και Κωτσόβολο. Εκεί αξίζει φουλ η αγορά με επίσημη εγγύηση 2 ετών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 Φτου δεν το πρόλαβα, θα περιμένω μήπως βγει στις εκπτώσεις Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 Ήρθε η 2.0.109 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 2.0.110 3 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 2.0.111 με ενημερωση ασφαλειας Νοεμβιου 25 1 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carabiner Δημ. December 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2025 Ορίζοντας ως περιοχή την Αργεντινή, πριν λίγα λεπτά αναβάθμιση της συσκευής σε HyperOS 3. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2025 22 ώρες πριν, carabiner said: Ορίζοντας ως περιοχή την Αργεντινή, πριν λίγα λεπτά αναβάθμιση της συσκευής σε HyperOS 3. Καλορίζικη. Ρολάρει καλά; 1 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carabiner Δημ. December 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2025 12 minutes ago, left_ace said: Καλορίζικη. Ρολάρει καλά; Μέχρι στιγμής όλα φαίνεται να κυλούν ομαλά. Εμφανισιακά μικρές διαφορές (ελαφρώς ανασχεδιασμένα εικονίδια και μπάρες συστήματος). Δίνει την εντύπωση ότι το κινητό ανταποκρίνεται λίγο πιο γρήγορα. Πριν το κατέβασμα, βγήκε μία προειδοποίηση ότι μία εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη (συγκεκριμένα το HiBy Music Player) ενδεχομένως δεν είναι συμβατή με τη συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού. Τελικά μετά την αναβάθμιση δουλεύει κανονικά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 3.05.0 ενημέρωση και χάθηκαν οι περισσότεροι φάκελλοι με φωτογραφίες στη Συλλογή. Μιλάμε χάθηκαν περίπου 6-7κ εικονες. Τις εχω back up εκτος απο ενα φάκελο που δεν πρόλαβα κ ήταν σημαντικός. Απαράδεκτο να συμβαίνει σε κινητό ναυαρχίδα. Δοκίμασα τα πάντα που μου είπαν από το customer service της μαμά εταιρείας, μίλησα και δω, τίποτα. Ξαναπέρασα το πακέτο όπως μου είπαν δεύτερη φορά, και ξαναεχασε την τελευταία φώτο!!! Οπότε κάντε back up Δε μου χει ξανατυχει κατι τέτοιο, το κινητό πάει για δωσιμο, ξενέρωσα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 17 ώρες πριν, akalefk said: 3.05.0 ενημέρωση και χάθηκαν οι περισσότεροι φάκελλοι με φωτογραφίες στη Συλλογή. Μιλάμε χάθηκαν περίπου 6-7κ εικονες. Τις εχω back up εκτος απο ενα φάκελο που δεν πρόλαβα κ ήταν σημαντικός. Απαράδεκτο να συμβαίνει σε κινητό ναυαρχίδα. Δοκίμασα τα πάντα που μου είπαν από το customer service της μαμά εταιρείας, μίλησα και δω, τίποτα. Ξαναπέρασα το πακέτο όπως μου είπαν δεύτερη φορά, και ξαναεχασε την τελευταία φώτο!!! Οπότε κάντε back up Δε μου χει ξανατυχει κατι τέτοιο, το κινητό πάει για δωσιμο, ξενέρωσα Σου ήρθε κανονικά η ενημέρωση ή με τους κλασσικούς πατροπαράδοτους τρόπους βάζοντας άλλες περιοχές; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 Παράξενο πάντως επειδή ο συμφορουμίτης πιο πάνω, δεν ανέφερε διαγραφή εικόνων στην δική του αναβάθμιση Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 (edited) On 15/12/2025 at 4:56 ΜΜ, left_ace said: Σου ήρθε κανονικά η ενημέρωση ή με τους κλασσικούς πατροπαράδοτους τρόπους βάζοντας άλλες περιοχές; Κανονικά δεν άλλαξα περιοχή On 18/12/2025 at 10:38 ΠΜ, teobot said: Παράξενο πάντως επειδή ο συμφορουμίτης πιο πάνω, δεν ανέφερε διαγραφή εικόνων στην δική του αναβάθμιση Σε μένα έκατσε Το xiaomi support στο Twitter-x ζήτησε και ID της καταχώρησης του προβλήματος. Απάντησαν αμεσως πρότειναν πράγματα, αλλά φυσικά δε γίνεται κάτι αν σου κάτσει Edited December 21, 2025 by akalefk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts