gepa04 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου On 16/10/2024 at 4:52 ΜΜ, Ermenegildo said: μου ηρθε η beta του 15... το δοκιμάζω και θα σας ενημερώσω. Πως το κάνεις αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, gepa04 said: Πως το κάνεις αυτό? ειχα δηλωσει πριν απο κανα 5μηνο beta tester το ενεκριναν και μου ηρθε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου επειδη εχω μπερδευτει και δε μπορω να βγαλω ακρη.θελω να παρω το 14τ pro ειναι πολυ σημαντικο στη δουλεια μου το wifi calling. υποστιριζεται αοτην cosmote το wifi calling σε αυτη τη συσκευη? Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου (edited) 39 minutes ago, adok13 said: επειδη εχω μπερδευτει και δε μπορω να βγαλω ακρη.θελω να παρω το 14τ pro ειναι πολυ σημαντικο στη δουλεια μου το wifi calling. υποστιριζεται αοτην cosmote το wifi calling σε αυτη τη συσκευη? Το 14 υποστηρίζει με Cosmote. Το 14t pro δεν έχω ιδέα ,αλλά λογικά κι αυτό. Καλύτερα ρώτα στο σωστό νήμα. Edited 20 Οκτωβρίου by panosfx 1 Παράθεση Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts