Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια απο χθες δοκιμαζω την τελευταια εκδοση του LVSW (3.30.0.8), με νεο OS kernel κι αυτο που μπορω να πω, ειναι πως προκειται για την καλυτερη εκδοση εξαριων που εχω δοκιμασει.

Ταχυτατη, εξαιρετικα σταθερη και σβηνοντας το utility για το A2DP φαινεται και καλυτερη σε θεματα αυτονομιας. Οσοι πιστοι... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=305675 :)

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια απο χθες δοκιμαζω την τελευταια εκδοση του LVSW (3.30.0.8), με νεο OS kernel κι αυτο που μπορω να πω, ειναι πως προκειται για την καλυτερη εκδοση εξαριων που εχω δοκιμασει.

Ταχυτατη, εξαιρετικα σταθερη και σβηνοντας το utility για το A2DP φαινεται και καλυτερη σε θεματα αυτονομιας. Οσοι πιστοι... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=305675 :)

καλυτερη απο την black 2.5 pro??:blink:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

καλυτερη απο την black 2.5 pro??:blink:

Κοιτα αυτο ειναι σχετικο.

Σε καποιους αρεσει η black και ισως προτιμησουν να μεινουν σε αυτη.

Εγω χρησιμοποιω τις ROM του LVSW κι η συγκεκριμενη πραγματικα με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο. Κρινοντας κι απο τα σχολια καποιων που εχουν χρησιμοποιησει εκτεταμενα και την black 2.5, ειναι καλυτερη στα σημεια...

Κοιτα αυτο ειναι σχετικο.

Σε καποιους αρεσει η black και ισως προτιμησουν να μεινουν σε αυτη.

Εγω χρησιμοποιω τις ROM του LVSW κι η συγκεκριμενη πραγματικα με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο. Κρινοντας κι απο τα σχολια καποιων που εχουν χρησιμοποιησει εκτεταμενα και την black 2.5, ειναι καλυτερη στα σημεια...

επειδη εχω δοκιμασει δουλειες του lsw δεν ημουν ευχαριστημενος με την διαχειριση της ραμ με την παροδο των ωρων..οπως και μικροτερου χωρου στην μνημη του τηλεφωνου .

και ξεροντας μεχρι στιγμης οτι καθε black ηταν ανεκαθεν, καλυτερη μακραν καθε αλλης ρομ που κυκλοφορουσε δεν θα διακινδυνευα να στησω παλι το τηλ μου απο την αρχη χωρις αισθητο κερδος;)

ειδικα τωρα που ειναι στα σκαρια ηδη η 3.0 black pro απο τον jasjamming ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

επειδη εχω δοκιμασει δουλειες του lsw δεν ημουν ευχαριστημενος με την διαχειριση της ραμ με την παροδο των ωρων..οπως και μικροτερου χωρου στην μνημη του τηλεφωνου .

και ξεροντας μεχρι στιγμης οτι καθε black ηταν ανεκαθεν, καλυτερη μακραν καθε αλλης ρομ που κυκλοφορουσε δεν θα διακινδυνευα να στησω παλι το τηλ μου απο την αρχη χωρις αισθητο κερδος;)

ειδικα τωρα που ειναι στα σκαρια ηδη η 3.0 black pro απο τον jasjamming ;)

Το memory leak εχει βελτιωθει αισθητα (απο την προηγουμενη ROM), ενω η επιλογη της lite ROM με big storage (αυτη εχω περασει) με αφηνει με 50ΜΒ και 29ΜΒ για αποθηκευτικο / προγραμματα αντιστοιχα.

Μεχρι να βγει η τριτη εκδοση της black, θα ειναι σιγουρα η καλυτερη.

Μετα ξανα στησιμο απο την αρχη... :ninja: :lol:

Μετα ξανα στησιμο απο την αρχη... :ninja: :lol:

αυτο ξαναπες το :lol::lol:

σε δουλεια να βρισκομαστε :D

αυτο ξαναπες το :lol::lol:

σε δουλεια να βρισκομαστε :D

v@gelis , zaharakis και εγω εδω ειμαι :O

ROM (Black) βαζω....:confused: :happy:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Γεια σου φιλε Γιωργο!

Θα σου προτεινα να περιμενεις την εκδοση 3.0 αν προκειται να βαλεις την black, διαφορετικα να δοκιμασεις αυτη που προτεινα εγω :)

σπιτι ειμαι :lol:

Γεια σου φιλε Γιωργο!

Θα σου προτεινα να περιμενεις την εκδοση 3.0 αν προκειται να βαλεις την black, διαφορετικα να δοκιμασεις αυτη που προτεινα εγω :)

αστον να βασανιστει λιγο :rolleyes:

προπονειται ετσι :D:D

αστον να βασανιστει λιγο :rolleyes:

προπονειται ετσι :D:D

To θεμα ειναι να μην καει στην προθερμανση :lol:

Πλεον, οι σεφ του xda καθε βδομαδα μας εχουν και καινουριο πιατο.

Ρε μπελα που βρηκαμε... :)

Και ενα update για να μη βγουμε τελειως εκτος θεματος. Η τελευταια του LVSW εχει διαπιστωμενα βελτιωμενη αυτονομια. Επιτελους θα καταφερω να βγαλω δευτερη μερα χωρις φορτιση...

τι εκανες γιωργο ?

πως παει??:D

To θεμα ειναι να μην καει στην προθερμανση :lol:

Πλεον, οι σεφ του xda καθε βδομαδα μας εχουν και καινουριο πιατο.

Ρε μπελα που βρηκαμε... :)

Και ενα update για να μη βγουμε τελειως εκτος θεματος. Η τελευταια του LVSW εχει διαπιστωμενα βελτιωμενη αυτονομια. Επιτελους θα καταφερω να βγαλω δευτερη μερα χωρις φορτιση...

για την αυτονομια να σου πω την αληθεια, με την 2.5αρα που εχω συνηθως τωρα τελευταια, με το τηλ ανοιχτο συνεχεια την 3η μερα το πρωι να ειμαι στο 40-50% :O δεν ειναι και ασχημα για cooked rom παντως ..

για να μην νομισει κανεις πως υπερβαλλω η αυτονομια που αναφερω ειναι χωρις πλοηγηση...καθαρα κλησεις,μηνυματα και wifi καμια ωρα συνολο και τις δυο μερες ;)

τι εκανες γιωργο ?

πως παει??:D

Δημητραρα ΘΡΙΑΜΒΟΣ !! :D :) :rolleyes:

Σε ευχαριστω φιλαρα μου για ολη τη βοηθεια!!

Μα τι ΤΙΤΑΝΑΡΑ εχω τωρα!

Καλα παιδια πολυ το χαιρομαι τωρα το PPC μου!!

BLACK 2.5 οπως μου προτεινες Δημητρη και ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ WM5!!

A.... εβαλα και τα Leng , ειναι ακριβως οπως ειπες.

Ελληνικα ΟΚ εκτος μενου (δεν με νοιαζει) :cool:

Πεταξα μεσα και τα extra και πεταω!!!

Δημητρη ROM 51,5 και RAM 29 ειναι καλα? :worry:

@ Φιλε v@gelis τωρα ειδα το Post σου για τη ROM που προτεινεις!!

Δε πειραζει οπως φαινεται ηταν να μην κανω την αρχη :O

Τωρα θα δοκιμαζω οποια λετε και λενε οι XDA οτι αξιζει!! :cool:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

Δημητραρα ΘΡΙΑΜΒΟΣ !! :D

Σε ευχαριστω φιλαρα μου για ολη τη βοηθεια!!

Μα τι ΤΙΤΑΝΑΡΑ εχω τωρα!

Καλα παιδια πολυ το χαιρομαι τωρα το PPC μου!!

BLACK 2.5 οπως μου προτεινες Δημητρη και ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ WM5!!

A.... εβαλα και τα Leng , ειναι ακριβως οπως ειπες.

Ελληνικα ΟΚ εκτος μενου (δεν με νοιαζει) :cool:

Πεταξα μεσα και τα extra και πεταω!!!

Δημητρη ROM 51,5 και RAM 29 ειναι καλα? :worry:

καλως ηρθες στο κλαμπ γιωργο :D:D

τωρα που πηρες φορα ποιος σε σταματαει :lol::lol:

ολα καλα ειναι μην ανυσηχεις !!

με καποια tweaks θα σου ξεκιναει με 31.5mb ελευθερα και δεν θα πεφτει κατω απο 25 ακομα και μετα απο μερες...:)

καλως ηρθες στο κλαμπ γιωργο :D:D

τωρα που πηρες φορα ποιος σε σταματαει :lol::lol:

ολα καλα ειναι μην ανυσηχεις !!

με καποια tweaks θα σου ξεκιναει με 31.5mb ελευθερα και δεν θα πεφτει κατω απο 25 ακομα και μετα απο μερες...:)

Ευχαριστω Δημητρη μου.

Ειμαι στο καλυτερο Club με το καλυτερο PPC που κυκλοφορει....και με τους

καλυτερους φιλους και συναδελφους του Forum....:)

τα tweaks εννοεις registry tips?

Χαιρομαι που ειναι ολα οκ.

Ουτως η αλλως, σε καμια βδομαδα θα φλασαρουμε καινουρια, οποτε μικρο το κακο που εβαλες την 2.5 και οχι καποια αλλη :)

Χαίρεται παιδιά, έχω περάσει κι εγώ τα WM6 στο Τιτανάκι μου (τα 3.30 όμως από LSVW) χωρίς κανένα πρόβλημα. In fact, έχω περάσει Skype που δουλεύει τέλεια, Tomtom που δεν έχω (ακόμα) bluetooth GPS για να το δοκιμάσω στο έπακρο, και τις τελευταίες ώρες ασχολούμαι με το VOIP που έχουν τα καινούργια WM6... Πολύ καλή προσθήκη θα έλεγα. Όλα φαίνονται να δουλεύουν σωστά μέχρι στιγμής απλά, λόγω μηδαμινής εμπειρίας μου με SIP, μάλλον δεν έχω κάνει σωστά τις ρυθμίσεις.

ΥΓ: Μια σημείωση, με τα WM6 δεν έβρισκα πως να ΜΗΝ εμφανίζει τις επαφές της SIM στη λίστα των επαφών, και το έκανα από το Registry. Έχει βρει κανείς κάποια ρύθμιση από αλλού;

ΥΓ2: Δεν νομίζω να μου περάσει η HTC τα WM6 στο service τους (στην Ελλάδα) μιας και έχω Vodafone-branded συσκευή έτσι;

Χαίρεται παιδιά, έχω περάσει κι εγώ τα WM6 στο Τιτανάκι μου (τα 3.30 όμως από LSVW) χωρίς κανένα πρόβλημα. In fact, έχω περάσει Skype που δουλεύει τέλεια, Tomtom που δεν έχω (ακόμα) bluetooth GPS για να το δοκιμάσω στο έπακρο, και τις τελευταίες ώρες ασχολούμαι με το VOIP που έχουν τα καινούργια WM6... Πολύ καλή προσθήκη θα έλεγα. Όλα φαίνονται να δουλεύουν σωστά μέχρι στιγμής απλά, λόγω μηδαμινής εμπειρίας μου με SIP, μάλλον δεν έχω κάνει σωστά τις ρυθμίσεις.

ΥΓ: Μια σημείωση, με τα WM6 δεν έβρισκα πως να ΜΗΝ εμφανίζει τις επαφές της SIM στη λίστα των επαφών, και το έκανα από το Registry. Έχει βρει κανείς κάποια ρύθμιση από αλλού;

ΥΓ2: Δεν νομίζω να μου περάσει η HTC τα WM6 στο service τους (στην Ελλάδα) μιας και έχω Vodafone-branded συσκευή έτσι;

Φίλε ProphetOfNoise όχι WM6 δεν θα σου περάσουν αλλά :chair: ούτε να το δουν δεν θέλουν.Μόλις το δουν :angry: θα σου το δώσουν πίσω λες και βλέπουν κανένα φάντασμα.:knife:

Μιλάω εκ πείρας

Στην εφαρμογη TweakUI, που εχει συμπεριλαβει ο LVSW στη ROM (θα τη βρεις στις ρυθμισεις), υπαρχει σχετικη επιλογη.

για την αυτονομια να σου πω την αληθεια, με την 2.5αρα που εχω συνηθως τωρα τελευταια, με το τηλ ανοιχτο συνεχεια την 3η μερα το πρωι να ειμαι στο 40-50% :O δεν ειναι και ασχημα για cooked rom παντως ..

για να μην νομισει κανεις πως υπερβαλλω η αυτονομια που αναφερω ειναι χωρις πλοηγηση...καθαρα κλησεις,μηνυματα και wifi καμια ωρα συνολο και τις δυο μερες ;)

Και παλι, η αυτονομια που αναφερεις φαινεται πραγματικα πολυ καλη.

Μιλαμε παντα για Radio 1.41, ετσι δεν ειναι;

Επισης θελω να μου πεις αν χρησιμοποιεις bluetooth ακουστικο. Με τις προηγουμενες ROM του LVSW ειχα ενα θεμα με τυχαια απωλεια της συνδεσης.

Με την τελευταια δεν εχω αντιμετωπισει ακομα κατι τετοιο. Με την black 2.5 τι γινεται με αυτο το θεμα?

Λόγω του οτι δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα και φοβάμαι μήπως βρεθώ με νεκρό τιτανάκι θα ήθελα αν είναι φυσικά εύκολο κάποιος να αφιερώσει λίγο χρόνο και να κάνει έναν οδηγό step by step πως περνιούνται οι wm6 rom ή να δώσει link.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Και παλι, η αυτονομια που αναφερεις φαινεται πραγματικα πολυ καλη.

Μιλαμε παντα για Radio 1.41, ετσι δεν ειναι;

Επισης θελω να μου πεις αν χρησιμοποιεις bluetooth ακουστικο. Με τις προηγουμενες ROM του LVSW ειχα ενα θεμα με τυχαια απωλεια της συνδεσης.

Με την τελευταια δεν εχω αντιμετωπισει ακομα κατι τετοιο. Με την black 2.5 τι γινεται με αυτο το θεμα?

το προηγουμενο bl hands free που δουλευα με wm5 δυστυχως δεν μου συνδεεται με τα 6αρια της black.δεν το εψαξα μιας και δεν το πολυχρησιμοποιω αλλα θα δω τωρα στην 3.00 που θα βαλω σε λιγο τι θα κανει :D

Λόγω του οτι δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα και φοβάμαι μήπως βρεθώ με νεκρό τιτανάκι θα ήθελα αν είναι φυσικά εύκολο κάποιος να αφιερώσει λίγο χρόνο και να κάνει έναν οδηγό step by step πως περνιούνται οι wm6 rom ή να δώσει link.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

φιλε κελτονα κοιτα στο φορουμ των xda και θα βρεις τα παντα...

XDADeveloperWiki - HTC_Hermes!!!!

Χαιρομαι που ειναι ολα οκ.

Ουτως η αλλως, σε καμια βδομαδα θα φλασαρουμε καινουρια, οποτε μικρο το κακο που εβαλες την 2.5 και οχι καποια αλλη :)

ηδη η 3.0 black pro βαγγελη ειναι διαθεσιμη και εχει βουλιαξει ο σερβερ τους :D

Guest lagoudakis
σας ακουω που λετε για τα 6αρια και ειμαι ετοιμος να βαλω τα κλαματα:( αν ειχα εμπειρια στις αλλαγες ρομ θα το εκανα!!αλλα....φοβαμε μην κανω καμμια λαλακια και μετα το εχω για τουβλο:p :p