Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
Καμία σχέση το 3300 με τον Τιτάνα... Η νύχτα με τη μέρα, τόσο σε επιδόσεις, όσο και σε δυνατότητες. ;)

P.S. Παιδιά το thread έχει φτάσει τις 85 σελίδες και οι 30 από αυτές είναι γεμάτες με το chatting που κάνετε. Είναι πολύ όμορφο που έχει δημιουργηθεί μια τέτοια παρέα και την επικροτώ, αλλά όχι να γίνεται αυτό εις βάρος του thread. Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε μέσω PM/MSN/IRC, και τα βασικά περί τον Τιτάνα... εδώ. :) Ευχαριστώ guys. :)

δικιο εχεις:O και επειδη φταιω και εγω για αυτη την κατασταση θα το σταματησω:O

επειδη τα εχω και τα 2,ειναι 1 ποντος και αν

αν μιλαμε για ενα ποντο δεν ειναι δα και μεγαλη διαφορα...:D

απο τα χαρακτηριστικα παντως tytn και p3600 νομιζω οτι το 3600 ισως εχει καλυτερη μπαταρια...

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Καμία σχέση το 3300 με τον Τιτάνα... Η νύχτα με τη μέρα, τόσο σε επιδόσεις, όσο και σε δυνατότητες. ;)

P.S. Παιδιά το thread έχει φτάσει τις 85 σελίδες και οι 30 από αυτές είναι γεμάτες με το chatting που κάνετε. Είναι πολύ όμορφο που έχει δημιουργηθεί μια τέτοια παρέα και την επικροτώ, αλλά όχι να γίνεται αυτό εις βάρος του thread. Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε μέσω PM/MSN/IRC, και τα βασικά περί τον Τιτάνα... εδώ. :) Ευχαριστώ guys. :)

:respect: :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Guest lagoudakis
αν μιλαμε για ενα ποντο δεν ειναι δα και μεγαλη διαφορα...:D

απο τα χαρακτηριστικα παντως tytn και p3600 νομιζω οτι το 3600 ισως εχει καλυτερη μπαταρια...

νομιζω οτι εχουν την ιδια αποδοση,επειδη τα δουλευω μαζι δεν μπορω να πω σιγουρα:Oσιγουρα εχει καλυτερη οθονη το 3600

Σας ευχαριστω πολυ παιδες για την γνωμη σας αν και με...μπερδεψατε περισσοτερο... :D

Τις δυνατοτητες και τις ικανοτητες του τιτανα μου τις ξερω και τις αναγνωριζω .

Μαλιστα οταν θα δωσουν και τα wm6 απ'οτι ακουω και πιστευω κι'εγω θα ειναι πολυ καλυτερη η συσκευη.

Δεν εχω κανενα παραπονο απο το τιτανακι μου αλλα αυτο το μεγεθος εμενα προσωπικα με εχει κουρασει πολυ.

Απ'οτι ειδα στα χαρακτηριστικα, το P3600 με το Tytn η μονη διαφορα τους ειναι το πληκτρολογιο και το οτι εχει συν το gps ενσωματωμενο, σωστα???

Εχει δουλεψει καποιος το destinator με το p3600??? Εχω την εκδοση που παιζει απευθειας απο την storage card χωρις εγκατασταση.Ξερετε αν θα παιζει κανονικα???? Στο P3300 θα παιζει επισης αυτη η εκδοση του destinator???

Zaharakis....εσυ σιγουρα θα ξερεις φιλε μου αν παιζει αυτη η εκδοση του destinator σε αυτα τα 2........για φωτισε με ... :)

Εχει πιασει κανενας το P3600??

Σε σχεση με το P3600 και το tytn υπαρχει αισθητη διαφορα στο μεγεθος ?

Ξερετε αν σκοπευουν να δωσουν και στο p3600 wm6 ???

Πω πω....πολλες ερωτησεις.....σας κουρασα πολυ σημερα...χι χι....:D :D

αντωνη τα δουλευω και τα δυο και ομολογω πως το 3600 εχει +1 στα

1.εμφανιση

2.λιγοτερο ογκο

3.αποδοση χρωματων στην οθονη

4.καλυτερη καμερα

5.ενσωματωμενο gps

απο κει και περα ολα τα αλλα ειναι κριμα και αδικο να τα αναφερουμε ...μεταξυ του τιτανα και του 3600

(το 3300 δεν το αναφερω καθολου γιατι αυτο κι αν ειναι αδικο να το συγκρινουμε με τα αλλα δυο!!ειναι χαμενο απο χερι.....)

τωρα στο θεμα της μπαταριας και της αυτονομιας ο τιτανας ερχεται 1ος με το 3600 να ακολουθει πολυ κοντα του σε διαρκεια

ενω το 3300 απλα ειναι απαραδεκτο συγκρινομενο με τα αλλα 2 σε αυτο το θεμα.η

λεξη αυτονομια δεν υπαρχει στο λεξιλογιο της συσκευης(παντα συγκριτικα με τιτανα και 3600 μην παρεξηγηθω:D)

ακομα καποια βασικα για μενα που το 3600 ΔΕΝ εχει

1.πληκτρολογιο που με wm6 ειναι απλα απαραιτητο μιας και ξεχνας την γραφιδα...(λογω μη δυνατοτητας ακομα πληρη εξελληνισμου του interface της συσκευης)

2 hardware buttons !!!βασικοτατο στα pda ...μονο 2 και αυτα περιορισμενης ευθυνης....ισως αργοτερα με καποια αναβαθμιση ενεργοποιησουν και καποια αλλα ....

3.wm6 (ενταξει ακομα ,αλλα δεν ξερουμε πως συμπεριφερεται η συσκευη με αυτα αντιθετα με τον τιτανα που το αποδεικνυει καθημερινα με αυτα:rolleyes:)

4.δεν ειναι τιτανας:D

οσο για το gps εμενα και οι δυο συσκευες (τιτανας + 3600) κλειδωνουν σημα ΑΜΕΣΩΣ μολις ανοιξω dest η igo και μεσα σε 20-30 δευτερολεπτα ειναι ετοιμα για πλοηγηση:!:

απλα στον τιτανα πρεπει να ενεργοποιησεις πρωτα τον εχτρα δεκτη και το bluetooth ενω στο 3600....απλα ανοιγεις το προγραμμα πλοηγησης ;)

ειναι καθαρα υποκειμενικο το τι αρεσει στον καθενα μας αλλα οταν μιλαμε για δυνατοτητες και ευχρηστια τοτε παιδια ..ο τιτανας ειναι καλυτερος και υπερεχει ,τουλαχιστον με τα σημερινα δεδομενα της αγορας:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Με την καινούρια ROM έχω το εξής πρόβλημα με το εξωτερικό GPS.Έχω κάνει σύζευξη του εξωτερικού GPS, com κτλ. συνδέομαι με το Destinator και όλα οκ. ακόμα και μέσα στο σπίτι βρίσκει 4 δορυφόρους, που πριν έβρισκε έναν με το ζόρι.Μόλις όμως κλείσω το GPS την επόμενη φορά που θα ανοίξω το GPS και το Destinator μου λέει ότι το GPS θέλει να συνδεθεί με την συσκευή σας θέλετε να προσθέσετε το GPS στη λίστα? (ενώ ήδη υπάρχει στην λίστα). Και κάθε φορά πρέπει να κάνω την ίδια διαδικασία.

Καμιά ιδέα????:wacko:

Πήγαινε στα settings του Bluetooth, επέλεξε το εξωτερικό GPS και μετά επέλεξε να συνδέεται αυτόματα ή να μη ζητάει κωδικό κάθε φορά (κάπως έτσι, δε θυμάμαι ακριβώς).
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

2 ερωτήσεις

1) Αν η rom τις ace Hellas λειτουργεί σε όλες τις συσκευές (αν είναι κλειδωμένη η όχι)

Αν είναι κλειδωμένη πια άλλη rom σε wm2005 προτεινετε

2) Και σε περίπτωση που αποφασίσω να βάλω wm2006 πια rom προτείνετε σαν πιο καλή (χωρίς να υπάρχουν τύψεις αν κάτι στραβώσει)

και 2 περιπτωσεις link αν γινετε

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

Πήγαινε στα settings του Bluetooth, επέλεξε το εξωτερικό GPS και μετά επέλεξε να συνδέεται αυτόματα ή να μη ζητάει κωδικό κάθε φορά (κάπως έτσι, δε θυμάμαι ακριβώς).

Τίποτα Pharmex τις δοκίμασα όλες τις επιλογές το παράξενο είναι πως δούλευε άψογα με την προηγούμενη rom:hypno:

τι να πω;εμενα με την νεα ρομ και το fortuna slim δεν εχω τετοιο προβλημα,παντα ετοιμοπολεμο!!!!

Κι'εγω fortuna slim και ολα δουλευουν αψογα. Ποια εκδοση του destinator χρησιμοποιεις ???

Εγω εχω αυτη που παιζει απευθειας απο την storage card χωρις εγκατασταση :)

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Guest lagoudakis
την τελευταια,6.1,ειχα πριν το pn,πολυ καλυτερα τωρα τα πραγματα και το βρισκω και πιο γρηγορο,ισως ειναι λογω αναβαθμισης γιατι τοην 6.1 την εβαλα μετα την αναβαθμιση

Καλημέρα! κάθε φορά ρε παιδιά που κάνω "αποστολη/λήψη" από το λογαριασμό μου gmail, εξαφανίζονται από τον inbox του gmail τα mail που είχαν κατέβει κάτα την προηγούμενη "αποστολή/λήψη" καθώς και τα συνημμένα αρχεία τους από την storage card. Τι μπορεί να φταίει γι'αυτό; Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω;

Υ.Γ. δε θυμάμαι καλά αν γινόταν το ίδιο και στην προηγούμενη rom, άλλα μάλλον γινόταν.

την τελευταια,6.1,ειχα πριν το pn,πολυ καλυτερα τωρα τα πραγματα και το βρισκω και πιο γρηγορο,ισως ειναι λογω αναβαθμισης γιατι τοην 6.1 την εβαλα μετα την αναβαθμιση

Tην 6.1 είχα και πριν την αναβάθμηση και τώρα, τώρα βρίσκει δορυφόρους και μέσα στο σπίτι αλλά κάθε φορά που συνδέομαι ζητάει να κάνω αποδοχή το GPS.:cry:

Tην 6.1 είχα και πριν την αναβάθμηση και τώρα, τώρα βρίσκει δορυφόρους και μέσα στο σπίτι αλλά κάθε φορά που συνδέομαι ζητάει να κάνω αποδοχή το GPS.:cry:

περικλη εγκατεστησε το TMC 2005 .θα αντικαταστησει αυτο που εχεις και θα σου λυσει το προβλημα:)

Guest lagoudakis
το gps που εχεις κανει pair με τον τιτανα σου με καποιο κωδικο;πχ εμενα το fortuna εχει 0000,το προβλημα αυτο το ειχε ενας φιλος που δεν ηθελε κωδικο το gps του,δεν θυμαμε τι μαρκα ηταν

Απενεργοποιησε το firewall του κινητου σου φιλε ....

χι χι...πλακα κανω βεβαια ... :lol: :lol:

LG G2 32GB D800 LTE

περικλη εγκατεστησε το TMC 2005 .θα αντικαταστησει αυτο που εχεις και θα σου λυσει το προβλημα:)

Το πρόβλημα λύθηκε Ευχαριστώ πολύ.:yahoo:

2 ερωτήσεις

1) Αν η rom τις ace Hellas λειτουργεί σε όλες τις συσκευές (αν είναι κλειδωμένη η όχι)

Αν είναι κλειδωμένη πια άλλη rom σε wm2005 προτεινετε

2) Και σε περίπτωση που αποφασίσω να βάλω wm2006 πια rom προτείνετε σαν πιο καλή (χωρίς να υπάρχουν τύψεις αν κάτι στραβώσει)

και 2 περιπτωσεις link αν γινετε

καλο μηνα παιδια σε ολους:)

τωρα το ειδα :)

για μενα ειναι 2 οι wm6 ρομ που δουλευουν καλα, με ολα τα καλουδια μεσα, στον τιτανα.

η μια ειναι η 3.3.0 και η αλλη η black 2.5 pro;)

θα τις βρεις στα

1.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=303611(η black)

και

2. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=303798 (η 3.3.0)

φυσικα βγαινουν καθημερινα :lol: καινουριες αλλα καλα θα ειναι να μην τις δοκιμαζετε αμεσως μιας και ειναι ασφαλεστερο να περιμενετε καποιους αλλους να το κανουν αυτο για σας :p

μια συμβουλη

διαβαστε καλα πριν κανετε οτιδηποτε!!θα προλαβετε προβληματα και μπορει και ανεπανορθωτες ζημιες ;)

καλο μηνα παιδια σε ολους:)

τωρα το ειδα :)

για μενα ειναι 2 οι wm6 ρομ που δουλευουν καλα, με ολα τα καλουδια μεσα, στον τιτανα.

η μια ειναι η 3.3.0 και η αλλη η black 2.5 pro;)

θα τις βρεις στα

1.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=303611(η black)

και

2. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=303798 (η 3.3.0)

φυσικα βγαινουν καθημερινα :lol: καινουριες αλλα καλα θα ειναι να μην τις δοκιμαζετε αμεσως μιας και ειναι ασφαλεστερο να περιμενετε καποιους αλλους να το κανουν αυτο για σας :p

μια συμβουλη

διαβαστε καλα πριν κανετε οτιδηποτε!!θα προλαβετε προβληματα και μπορει και ανεπανορθωτες ζημιες ;)

Merci teacher!! :)

Καλο Μηνα!! :D

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

ωρε Δημητρη!!!μονο που εβλεπα τις φωτο μου τρεχαν τα σαλια

που να δουλεψεις και το τηλεφωνο με την 2.5 να δεις .....

θεωρειται απαραιτητη μετα η σαλιαρα :lol::lol:

ωρε Δημητρη!!!μονο που εβλεπα τις φωτο μου τρεχαν τα σαλια

και φαντασου οτι η υποθεση restart....ειναι παρελθον σε μενα μετα τα wm6...

η ελευθερη ram δεν πεφτει κατω απο 25mb ακομα και μετα απο 3-4 μερες συνεχης λειτουργιας του τηλ χωρις κανενα restart ενδιαμεσα:)

και δεν ειναι και λιγο φορτωμενο το δικο μου ;)