Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοίπον, τώρα που έχουμε και το 3G στη Κύπρο, έχω το εξής πρόβλημα με το Tytn μου. Όταν κάνω μια βιντεοκλήση, εγώ βλέπω και ακούω τον άλλο κανονικά. Εκείνος όμως, ενώ με βλέπει μια χαρά, δεν με ακούει και τόσο καλά, αλλά κάνει συνέχεια διακοπές στον ήχο.

Έχω δοκικάσει την sim card μου σε άλλα 3G κινητά, και δουλεύει μια χαρά. Βλέπω, ακούω και με βλέπουν και με ακούν εντάξει.

Μόνο με το Tytn έχω αυτο το πρόβλημα. Ξέρει κάποιος κάτι που θα μπορούσε να με βοηθήσει? Δεν θέλω να πιστέυω ότι έχει πρόβλημα η συσκευή και πρέπει να την στείλω πίσω για αλλαγή!!!

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοίπον, τώρα που έχουμε και το 3G στη Κύπρο, έχω το εξής πρόβλημα με το Tytn μου. Όταν κάνω μια βιντεοκλήση, εγώ βλέπω και ακούω τον άλλο κανονικά. Εκείνος όμως, ενώ με βλέπει μια χαρά, δεν με ακούει και τόσο καλά, αλλά κάνει συνέχεια διακοπές στον ήχο.

Έχω δοκικάσει την sim card μου σε άλλα 3G κινητά, και δουλεύει μια χαρά. Βλέπω, ακούω και με βλέπουν και με ακούν εντάξει.

Μόνο με το Tytn έχω αυτο το πρόβλημα. Ξέρει κάποιος κάτι που θα μπορούσε να με βοηθήσει? Δεν θέλω να πιστέυω ότι έχει πρόβλημα η συσκευή και πρέπει να την στείλω πίσω για αλλαγή!!!

Ευχαριστώ.

εγω που το εχω δοκιμασει 3,4φορες δεν ειχα κανενα προβλημα και ειδικα με τον ηχο.στην εικονα λογικο ειναι αμα καμια φορα χανει σημα να κολλαει.ρωτα και εδω μηπως σε βοηθησουνε http://www.qtek.gr/tytn.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας! Συγχαρητήρια για το forum. Μου πήρε 2 μέρες αλλά το διάβασα όλο!!

Εδώ και 2 μήνες ψάχνω για κινητό και έχω προσανατολιστεί προς το TytN. Διαβάζοντας τα μηνύματα σας μου έχουν δημιουργηθεί όμως διάφοροι ενδιασμοί...

Τα βασικά χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι η χρήση σαν κινητό και η πλοήγηση στο ιντερνετ λόγω εργασίας. Φυσικά και η δυνατότητα για μεταφορά και σύντομη επεξεργασία αρχείων είναι ένα θετικό στοιχείο αλλά δεν νομίζω να μου είναι τόσο αναγκαία σε καθημερινή βάση. Βρίσκομαι στη σωστή κατεύθυνση???

στο θεμα αυτο και με την δυνατοτητα του wireles θα βρεις στον τιτανα μια απο τις καλυτερες λυσεις που κυκλοφορουν αυτην την στιγμη και σε πολυ μαζεμενο μεγεθος :)

Βασικό πρόβλημα θεωρώ αυτό της ταχύτητας απόκρισης στη χρήση τηλεφώνου. Είναι τελικά κάτι που εξαρτάται από το φόρτωμα με εφαρμογές του μηχανήματος ή είναι ούτως η άλλως παρατηρήσιμο?

δυστυχως εχει μια καθυστερηση που δεν εχει να κανει με καποιες εξτρα εγκατεστημενες εφαρμογες....ελπιζουμε ολοι στο μελλον με καποια αναβθμιση να βελτιωθει ..αυτο ομως δεν σηαινει και οτι ειναι τοσο πολυ σοβαρο προβλημα!ολα ειναι θεμα συνηθειας;)

Επίσης σε οτι αφορά το ιντερνετ, μπορείς τελικά να μπείς σε sites που απαιτούν login? π.χ. κάποιος ανέφερε webanking και sites για στοιχήματα....Μπορείς τελικά να μπείς σε αυτά?

πολλα παιδια εχουν αναφερει οτι αυτο γινεται μιας και το χρησιμοποιουν οι ιδιοι. οσο για τα sites που απαιτουν login ειναι καθαρα θεμα cookies και ο τιτανας δεν εχει κανενα προβλημα απολυτως σε αυτο το θεμα!!μπαινω σε ολα τα φορουμ που γραφω και σε σελιδες που απαιτουν user name & password χωρις κανενα απολυτως ψεγαδι!

Τέλος έχει κανείς συμβόλαιο με ΤΙΜ? διάβασα σε ένα αλλο forum (GPRS) οτι αμα βάλεις τα settings tou Non-Stop για το wap, μπορείς με κάποιο κόλπο να κάνεις browsing σε οτιδήποτε sites , ακόμα και non-wap . Όμως από οτι είδα αυτό ψιλοεξαρτάται άπό την συσκευή. Το εχει δοκιμάσει κανεις αυτό στο TyTN?
για αυτο δεν εχω ιδεα :(

Και μια και είναι must από οτι βλέπω...Αν και βαζέλος θα παω την Τρίτη να δω την ΑΕΚ ...

οταν παιζουν ελληνικες ομαδες στην ευρωπη,ειμαστε ολοι μαζι τους ανεξαρτητως χρωματος.thanks για την υποστηριξη!

αν και η μιλαν απο μονη της ειναι σοβαρος λογος να πας σε ενα γηπεδο να την δεις ετσι?

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

LiTeRaL εγω εχω την ελληνικη εκδοση της ACE.

Αν δεν την εχεις τοτε μαλλον πρεπει να περιμενεις καποιο firmware που θα βγει απο ACE και να το περασεις μετα απο πανω.

Βασικα το καλυτερο θα ηταν αν μπορουσε καποιος να παρει το Ελληνικο firmware απο την ΑCE και να το ανεβασει καπου γι αυτους το χρειαζονται.

παραθετω απαντηση τεχνικου της qtec σε ερωτηση αν υπαρχει νεα εκδοση λογισμικου για αναβαθμιση του τιτανα....

<<Δεν υπάρχει ενημέρωση για νέο software αυτή τη στιγμή.

Ούτε καν test version δεν έχουμε...>>

http://www.qtek.gr/forum/showthread.php?t=1723

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Κανεις???? :( :( :(

δεν μπορεις....:(

Τί rom έχει ο τιτάνας σας?

Το δικό μου έχει από την ace hellas:

Rom έκδοση 1,18,255,3

Ημερονηνία Rom 05/30/06

Έκδοση Radio 1.03.03.10

Έκδοση protocol 32.34.7010.01H

Έκδοση ExtRom 1,18,255,106

Έχει βγάλει κάποια καινούρια?

Βρήκα στο xda-developers την καινούρια WWE Version που έιναι:

Rom Version: 1.18.416.1

Rom Date: 07/22/06

Radio Version: 1.14.00.10

Protocol Version: 32.50.7018.00H

ExtRom Version: 1.18.416.101

Πότε θα βγεί η αντίστοιχη ελληνική?

Μήπως υπάρχει τρόπος να αναβαθμίσουμε μόνο τη radio version? Φαίνεται πολύ πιο καινούρια και συνεπώς θα κάνει ακόμα καλύτερο το κινητό...

Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

κι εμένα είναι η 1.18.255.3 αλλα με ημερομηνία 07/22/06... η 1.18.416.1 έχει και αυτή την ίδια ημερομηνία, οπότε δεν ξέρω τη σημαίνει ουσιαστικά αυτό.

αύριο θα δοκιμάσω να περάσω στη συσκευή την 416 και θα σας πω πως θα πάει κι αν υπάρχει όποιαδήποτε αλλαγή. ελπίζω τουλάχιστον να μου λύσει τα προβλήματα που έχω με το 3G.

Άντε... μετά από τις άπειρες ερωτήσεις μου, το ψάξιμο, την ενημέρωση, κλπ...

...καλώς σας βρήκα ! :lol:

ωραίο μηχανάκι το άτιμο !

nixx

Άντε... μετά από τις άπειρες ερωτήσεις μου, το ψάξιμο, την ενημέρωση, κλπ...

...καλώς σας βρήκα ! :lol:

ωραίο μηχανάκι το άτιμο !

nixx

καλοριζικο και σιδεροκεφαλος!!:lol::lol::lol:

lol !!! :lol:

Να 'σαι καλά Δημήτρη ! Κι ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια, on- & off-forum !

nixx

αυτα νικολα ειναι δανεικα :blink:

κατι θα χρειαστω και γω :rolleyes::rolleyes: που θα παει :p:p??

ρε παιδια θα την κανω την απορια μου... με εξελληνισμενη εκδοση απο ace εχουμε ελληνικα παντου και απο το hardware keyboard δηλαδη (διαβαζουμε γραφουμε και το menu των windows5 ειναι στα ελληνικα) σωστα?σωστα.με αγγλικη εκδοση καταρχην εχουμε αγγλικα στα menu των windows με το aekmap γραφουμε ελληνικα απο το keyboard.χωρις αλλο software μπορω να βλεπω τα ελληνικα παντου?δηλαδη today screen και word π.χ?(με την αγγλικη εκδοση δηλαδη απο την αρχη στο εργαλειο βλεπουμε και διαβαζουμε ελληνικα χωρις extra software απλα δεν μπορουμε να γραψουμε ελληνικα)

εχω πελαγωσει...

mou φανηκε ενδιαφερον το εργαλείο εγω το θέλω για wifi να κατεβαζω και να ακουω μουσικη και ιντερνετ ....να κραταει καμποσο η μπαταρια και να διαχειριζετε και αλλοθ ειδους εφαρμογες μου κάνει τι λέτε η να κοιταξω αλλου αν ναι που...αληθεια ποσο εχει τωρα.....ευχαριστω εκ των προτερων

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

ρε παιδια θα την κανω την απορια μου... με εξελληνισμενη εκδοση απο ace εχουμε ελληνικα παντου και απο το hardware keyboard δηλαδη (διαβαζουμε γραφουμε και το menu των windows5 ειναι στα ελληνικα) σωστα?σωστα.με αγγλικη εκδοση καταρχην εχουμε αγγλικα στα menu των windows με το aekmap γραφουμε ελληνικα απο το keyboard.χωρις αλλο software μπορω να βλεπω τα ελληνικα παντου?δηλαδη today screen και word π.χ?(με την αγγλικη εκδοση δηλαδη απο την αρχη στο εργαλειο βλεπουμε και διαβαζουμε ελληνικα χωρις extra software απλα δεν μπορουμε να γραψουμε ελληνικα)

εχω πελαγωσει...

δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις πελαγώσει...

δες το όπως τα windows, για να γράψεις ελληνικά και να δεις ελληνικά πρέπει να έχεις τα ελληνικά windows ?? όχι

το ίδιο με το TyTN, οποιοδήποτε μοντέλο και να πάρεις είτε από εδώ είτε από εξωτερικό θα μπορείς να βλεπεις, διαβάζεις κανονικά ελληνικά παντού!

για να γραφεις μονο όπως είπες θα το κανεις με το AEKMap..υπάρχει σχετικό θέμα μερικά post πιο πάνω για το πως

Καλημερα σε ολους.

Εχω ενα Qtek S100 και θελω να το αντικαταστησω με ενα από τα δυο παρακάτω PPC και θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.

Πιο κινητο PPC ειναι καλυτερο κατα την γνωμη σας, το MiTAC Mio A701 GPS ή το hTC TyTN?

HELP ME!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Καλημερα σε ολους.

Εχω ενα Qtek S100 και θελω να το αντικαταστησω με ενα από τα δυο παρακάτω PPC και θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.

Πιο κινητο PPC ειναι καλυτερο κατα την γνωμη σας, το MiTAC Mio A701 GPS ή το hTC TyTN?

HELP ME!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

εγω θα προτιμω το tytn.αναλογα ομως τι ζητας.το mio δεν εχει wifi ουτε qwerty.

καλυτερα ομως ρωτα εδω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34&page=1&order=desc

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτα νικολα ειναι δανεικα :blink:

:shock: ;)

κατι θα χρειαστω και γω :rolleyes::rolleyes: που θα παει :p??

:cold: :whistle:

;)

φυσικά αν χρειαστεί, θα εισπράξεις φίλε ! Προς το παρόν... ακόμα ψάχνομαι :p

nixx

nixx εσύ το έψαξες το θέμα με την DYNAX:

Όχι, δεν το έψαξα, ήθελα να αποφύγω το τρέξιμο με διαφορετικές αντιπροσωπείες, κλπ... Ειδικά τώρα που η ACE άνοιξε και στη Θεσσαλονίκη, είπα να ακολουθήσω την πε(ρ)πατημένη ;)

nixx

Παιδια κατι ασχετο με την προγουμενη κουβεντα. Εγραψα ενα κειμενο στο word mobile και στη συνεχεια επιχειρωντας να το διαβασω απο το pc μου, χρησιμοποιώντας φυσικά το word, ειχε την ακολουθη μορφη..

"Αpο υpηρesιaκο λaθος deν aνeγρafηsaν ta dυο µου paιdιa stην aρχικη aιtηsη apοspasης κaι deν eχουν eλeγχθeι aκοµa apο tην υpηρesιa οι eνstaseις epaνeξetasης pου eχω υpοßaλλeι κaι stις οpοιes υpοdeικνυω tο λaθος".

Τι συμβαίνει;;

ΥΓ: Πώς βάζουμε τόνους στα κείμενά μας word mobile χρησιμοποιώντας το hardware keyboard;

Carpe Diem