Jump to content

Thresher

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Thresher's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας. Βασικά ψηλόμπερδευτηκα........ Εχω sk17i 2.3.4 4.0.2.A.0.58 ROOT Υπάρχει τρόπος να βάλω 4.0.4 η 4.0.3 της Sony χωρίς να χάσω το root?? Διάβασα αυτό XDA [Tutorial]Root.Xperia 4.0.4 ROM αλλά δεν κατάλαβα αν είναι η "μανίσια" η οχι? Λογικά πρέπει να ξεκινήσω απο το: III. Preparations to root 4.0.4 ROM Αξίζει ή όχι ακόμη??
  2. Πολύ καλο αυτο με το GPS μακάρι να βγάλουν κατι τα παλικάρια :)
  3. Λογικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα αφου ειναι Bluetooth.
  4. http://rapidshare.com/files/10845630/T9GreekLdb.rar.html :cool: Για δες και αυτο. Μολις το βρηκα και ακομη δεν τα εχω δοκιμασει :( http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=958725&postcount=19
  5. Συγνωμη για το μερος που ρωταω αλλα δεν εχω πολυ χρονο για ψαξιμο. Εχει κανεις "ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ σαν το Τ9" ? Αν ναι που μπορω να το βρω. Ευχαριστω πολυ
  6. Ναι κατεβηκανε αυτοματα και δεν εμπενε. Μετα τις εκανα χειροκινητα αλλα παλι τπτ. Πρεπει να ενεργοποιησω κατι απο τον Cosmote? Ειναι η πρωτη φορα που προσπαθω κατι τετοιο. Ουτε wap εχω και ουτε ξερω πως δουλευει. :(
  7. Περι GPRS. Εχω Cosmote συνδεση χωρις να εχω ενεργοποι Εχω κανει τις ρυθμησεις που λεει εδω http://www.qtek.gr/9090_cosmote.html αλλα παλι τπτ. Πρεπει να κανω κατι ιδιεταιρο στoν Cosmote? Τα φωτα σας παρακαλω...
  8. Ξερει κανεις που μπορω να δω τα SMS που ειναι στην SIM μου?
  9. Ψαχνω να αγορασω μια καρτα μνημης για τον τιτανα μου και δεν μπορω να βρω. Θελω μια 1gb η 2gb. Ξερει κανεις που μπορω να βρω αλλα και οικονομικα.
  10. LiTeRaL εγω εχω την ελληνικη εκδοση της ACE. Αν δεν την εχεις τοτε μαλλον πρεπει να περιμενεις καποιο firmware που θα βγει απο ACE και να το περασεις μετα απο πανω. Βασικα το καλυτερο θα ηταν αν μπορουσε καποιος να παρει το Ελληνικο firmware απο την ΑCE και να το ανεβασει καπου γι αυτους το χρειαζονται.
  11. Φιλε nixx μια απο τα ιδια.:p Και με μεγαλη χαρα θα σου πω πως γινετε αυτο. Εχω το OS αγγλικα και υποστηριζει πληρος τα ελληνικα σε οτι θελεις να γραψεις. Ειδα εχθες το QTEK 9000 και μου ηρθε ΠΑΡΑ πολυ μεγαλο σε σχεση με τον τιτανα... :rolleyes: Ερωτησεις: Πως βλεπεις τα μηνυματα που εχεις στην SIM? Μπορεις να βαλεις δονηση και ηχο μαζι στις εισερχομενες κλεισεις?
  12. Ελληνικα μαλλον θα ηθελε να πει ο φιλος. :)
  13. Κι αλλη ερωτηση... Πηρα τον τιτανα απο τον οτε και εχει αυτοκολλητο της ACE HELLAS αλλα νομιζω οτι δεν ειναι το ελληνικο. Οταν το πρωτο ανοιξα ειχε αγγλικα και δεν βρηκα καπου να αλλαζει αυτο. Τι γινετε ομως? Edit: Εκανα επαναφορα ρυθμησεων και ολα κανονικα.
  14. Ευχαριστω πολυ :) Εχει 3 μερες που το πηρα και σημερα καθησα να το δω γιατι λογο δουλειας δεν ειχα χρονο. Στο manual λεει οτι αν κρατησεις 5δευτερολεπτα το power τοτε κλεινει η συσκευη... Τι γινετε ομως με αυτο?
×
×
  • Create New...