Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...Αφού με ανέχεστε, θα καταβροχθίσω ακόμη μερικά bytes για να δόσω τα φώτα μου μόνο σε στραβάδια όπως εγώ...

Είπαμε, οι υπόλοιποι τα ξέρετε... ;)

Λοιπόν, "συνεχάω"...

Μπορείτε να συγχρονίσετε δύο υπολογιστές. Ένα της δουλειάς και έναν του σπιτιού. Τα μέιλ συγχρονίζονται μόνο στον ένα από τους δύο. Η διαδικασία μεταφοράς αρχείων από το πισι στο "τηλέφωνο" είναι απλή και θυμίζει σταρ ντρεκ... Βάζεις ότι θες σε ειδικό φάκελο στο πισι (που τον βγάζει και αυτόματα) και μόλις συνδεθεί το τηλέφωνο... διακτινίζονται μέσα...

ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟ το γεγονός ότι θέλει και νέα κατάθεση για κάρτα μνήμης αφού ΔΕΝ παρέχεται. Και για να μεταφέρετε αρχεία ήχου και βίντεο, θέλει χώρο - και άρα κάρτα - οπότε, πάρτε και την κάρτα μαζί με την συσκευή γιατί αλλιώς, μουσικές γιοκ... Είναι άλλωστε ενδεικτικό ότι ακόμη δεν μπόρεσα να βάλω τον ύμνο της ΑΕΚ στη συσκευή...

Όσο είμαι ακόμη στραβάδι, δυσκολεύομαι πολύ να βρω αξιόπιστα σάιτ με προγράμματα γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να τα κατεβάσω ή όχι, ειδικά όταν είναι δωρεάν. Εδώ χρειάζεται η συνδρομή των "παλιών"...

Η ένταση του κουδουνίσματος είναι έως και εκνευριστικά δυνατή, ώστε αν σας πάρει το κορίτσι μεσάνυχτα και κάτι και το έχετε στο μέγιστο, να ξυπνήσουν όλοι στο σπίτι... Πάντως το ηχείο δεν είναι και "ουάου" Στα δυνατά θέλει κατανόηση...

Τα πράγματα γίνονται πολύ πιο απλά (γενικώς ) αν διαβάσει κανείς με προσοχή το προσπέκτους, οπότε να το κάνετε με ευλάβεια. Γίνονται κατανοητοί όροι και ρυθμίσεις που πριν δεν είχαμε ιδέα.

Μην νομίζετε ότι τα προγράμματα που ανοίγετε τερματίζονται μόλις πατήσετε το "χ" πάνω δεξιά. Εξακολουθούν να τρέχουν κανονικότατα και μπορείτε να το δείτε στο Ρυθμίσεις/Σύστημα (καρτέλα)/Μνήμη/Ενεργά προγράμματα (καρτέλα).

Το ροδάκι είναι εξαιρετικά βολικό και ειδικά για όσους είχαμε τη σειρά Ρχχχ, τα πράγματα είναι ακόμη ευκολότερα. Σε σημείο να μην χρειάζεσαι και καθόλου την γραφίδα... Αλλά είπαμε, θέλει εξοικείωση.

Υπάρχουν κουμπάκια που υποκαθιστούν τα πολλά ταπ - ταπ όπως το "οκ" που μου βγαίνει χρησιμότατο όπως και το κουμπάκι του "σταρτ".

Επειδή οι επαφές σας, πιθανόν να έχουν ήδη γίνει μπάχαλο από πριν (από τότε που έκανα την τελευταία αναβάθμιση στο Ρ900 και οι βλάκες πρόσθεσαν ένα πεδίο ανάμεσα σε ονόματα και τηλέφωνα, με αποτέλεσμα όλα μου τα κινητά να εμφανίζονται ως σταθερά...), καλό είναι να κάνετε ένα κολπάκι μετά τον πρώτο συγχρονισμό.

Στον φάκελο contacts του outlook ανοίξτε έναν ακόμη φάκελο και μεταφέρετε εκεί όλες τις επαφές ώστε το contacts να μείνει κενό. Στον επόμενο συγχρονισμό (που εγώ μπέρδεψα με τα δύο πισι) ο φάκελος κόντακτς απλώς θα γεμίσει με ότι έχετε στη συσκευή. Εγώ τα έκανα μούσκεμα γιατί δεν ήξερα πως να ορίσω οι διενέξεις να είναι υπέρ του τηλεφώνου και τώρα μετά το δεύτερο συγχρονισμό, από 1600 επαφές απέκτησα 3200 και μάλιστα ανακατωμένες...

Επειδή όμως πάλι σχόλασα και πάλι είμαι εδώ, σας καληνυχτώ και ζητώ άλλη μία ψήφο εμπιστοσύνης για μερικές αράδες περισσότερες αύριο ή μεθαύριο...

Ευχαριστώ :O

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
φιλε μου καρτες μνημης δεν εδιναν ποτε με την συσκευασια,και να σου πω και κατι;καλυτερα παρα να βαλουν μεσα καμμια 32αρα που δεν κανει ουτε για ζητω και να σου ανεβασουν την τιμη 50 ευρω,ε μα και εσυ τον υμνο της αεκ πηγες να βαλεις;πως να τον παρει;:p :p να σου στειλω εγω εναν που τον παιρνει σιγουρα;;) πλακα κανω ετσι;μην το παρεις σοβαρα αυτο και μου παρεξηγηθεις:O φιλικα Γιαννης;)

Χμμ από το htc άραγε η από το p990 ακούγεται δυνατότερα και καθαρότερα ο ύμνος της ΑΕΚ? :) :)

Αποφασιστικής σημασίας κριτήριο για να επιλέξω .. :)

Κανείς να βοηθήσει?

Χμμ από το htc άραγε η από το p990 ακούγεται δυνατότερα και καθαρότερα ο ύμνος της ΑΕΚ? :) :)

Κανείς να βοηθήσει?

ακουγεται πολυ πιο δυνατα στο HTC !!!αλλα στο τερμα ....παραμορφωνει.....:(

ενω στο p910i πριν που οι ηχοι του (ειδικα οσους τους εκανα πιο δυνατους με προγραμμα στο pc)ακομα και στο τερμα η ενταση, ακουγονταν πιο καθαρα....

αλλα αλλο p910i και αλλο HTCTyTN ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε τι διαφορα του tytn με το νεο Ρ3600 που ανακοινωσε η ΗΤC χθες? μα καλα και αυτοι παρομοιο μοντελο μεσα σε 3 μηνες ανακοινωσαν?

http://www.europe.htc.com/products/htcp3600.html

ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε τι διαφορα του tytn με το νεο Ρ3600 που ανακοινωσε η ΗΤC χθες? μα καλα και αυτοι παρομοιο μοντελο μεσα σε 3 μηνες ανακοινωσαν?

http://www.europe.htc.com/products/htcp3600.html

Το πληκτρολογιο ;)

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Καλημέρα.

Παιδιά σας είπα πως είμαι άσχετος από ππσ και ότι γράφω είναι περισσότερο για πρών Ρχχχ - άδες. Οπότε μάλλον θα περίμενα μια καρτούλα έστω για αρχή βρε αδερφέ...

Φίλε μου, προσπάθησαν κάποιοι να μου περάσουν κι άλλους ύμνους ομάδων, αλλά μόλις εμφανιζόταν το "δικέφαλος" που έχω βάλει ως ονομασία στο τηλέφωνο, τους απέρριπτε όλους! :) :) Φίλε λαγουδάκη δεν παρεξηγούμαι με τίποτα... :)

Κάτι που ξέχασα και συμπληρώνω στα γρήγορα, η διάρκεια της μπαταρίας που φαίνεται αρχικά ικανοποιητική. Χωρίς όμως να έχω φτάσει στο μάξιμουμ μιας πολύ δύσκολης ημέρας. Απλά είναι πολύ δύσκολο να κάνει κανείς πλήρη φόρτιση - αποφόρτιση γιατί καθημερινά συγχρονίζει κανείς δεδομένα οπότε από τον υπολογιστή ξεκινά και η φόρτιση ταυτόχρονα.

Σε θέμα σήματος, είναι σαφώς καλύτερο από το Ρ900 που είχα. Σε ασανσε΄ρ που δεν κατάφερνα να μιλώ ποτέ χωρίς να πέφει το σήμα, μιλούσα κανονικότατα ενώ σε ένα κτίριο που επισκέπτομαι συχνά και όλα τα κινητά είναι οριακά με προβλήματα στην συνέχεια της κλήσης, ως τώρα όλα καλά...

Καλημέρα σε όλους. :p

Guest lagoudakis
φιλε σωτηρη και εγω απο την σειρα Ρ ερχομαι.εψαχνα και εγω για την καρτα στην συσκευασια οταν πηρα πριν 1χρονο το 2020,αλλα καταλαβα..:p :p

re paidia kserei kaneis site gia free programmata gia to tytn pou na upostirizoun omos windows mobile 5

perimeno me agonia giati tora to pira kai thelo na valo kai kati newww;) ;) ;) ;) :)

GREEN PLANET

για οποιον δεν θελει να δωσει τα 800euro που ζηταει το Plaisio υπαρχει και αυτο http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000954

Κανείς να βοηθήσει?

τον υμνο του ΠΑΟ που δοκιμασα ακουγεται καλυτερα, για της αεκ δεν ξερω δεν τον εχω βαλει γιατι δεν εχω antivirus...;)

Samsung Note II

Γεια χαρα σε ολους παιδια....

Λοιπον, μετα απο κοντα ενα μηνα συμβιωσης με το HTC μου ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο ολους τους τομεις. Μονο δυο πραγματακια 8α ηθελα να πω.

Το πρωτο, που μου φανηκε και λιγο περιεργο, ειναι μια επαφη που ειχα με την αντιπροσωπεια με αφορμη μια γρατζουνια που απεκτησε το κινητακι μου στο πλαστικο γυρω απο την οθονη. Μου ειπαν οι ανθρωποι εκει οτι η αντικατασταση της προσοψης (ευτυχως δεν ειναι σετ με την οθονη) στοιχιζει 50€ μαζι με την εργασια. Το περιεργο ομως ειναι οτι μου ζητανε η συσκευη να μεινει μεσα 5 εργασιμες !!!!!!!!!!! Τους ειπα "ρε παιδια ειμαι επαγγελματιας, το χρειαζομαι το τηλεφωνο μου, για μια αντικατασταση του πλαστικου πρεπει να μεινει τοσο πολυ μεσα???" και μου απαντησαν οτι εχουν και αλλοι προτεραιοτητα στο service.....

Το δευτερο ειναι μια ερωτηση που θελω να κανω στα παιδια που εχουν αυτη τη συσκευη:

οπως αναφερει λιγο πριν και ο φιλος sotiris72 " Θέλει συνήθεια το γεγονός ότι 9 στις 10 φορές ο τρόπος που το πιάνει κανείς προκαλεί ελαφρά μετακίνηση του "συρταριού" που ενεργοποιεί το συρταρωτό πληκτρολόγιο. Δηλαδή το πιάνει κανείς στο χέρι και πρέπει να το κουμπώσει ξανά σε κανονική θέση."

αυτο συμβαινει και σε εμενα. Εχει ενα ελαχιστο τζογο το πανω μερος της συσκευης απο το κατω με το πληκρτολογιο. Συμβαινει και σε αλλους???

Οταν παω στην ACE θα σας ενημερωσω για την εξελιξη.

Σας ευχαριστω εκ των προτερω.....

Σταυρος

Guest lagoudakis
ολες οι αντιπροσωπειες για αλλαγη προσοψης θα σου πουν απο 10λεπτα μεχρι 24 ωρες η συγκεκριμενη ειναι αστα να πανε σε αυτο το θεμα

Καλησπέρα,

Όπως υποσχέθηκα, μετά από 3-4 ημέρες χρήσης θεωρώ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μου να γράψω λίγα λόγια, ένα μικρό review δηλαδή για το καινούριο μου ppc THC TyTN :D

Αν και έχει περάσει από τα χέρια μου πριν 1 χρόνο ένα HP 6515 με Windows Mobile, δεν θεωρώ τον εαυτό μου παρά μόνο άσχετο στα ppcs, απλά μπορώ πλέον να πω με σιγουριά ότι το TyTN δε έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τα pda-s με Windows Mobile 2003. Δεν ξέρω αν για αυτό ‘φταίει’ η Microsoft με τα εκλπηκτικά WM5, ή έχει και η HTC credit για αυτό το πολύ καλόστημένο, εύχρηστο και ποιότικό μηχάνημα. Και για να γίνω πιο σαφής, αν σας ενδιαφέρει να έχετε ένα μικρό laptop στην τσέπη σας με όλα τα καλούδια που μπορεί να θέλει ένας μέσος χρήστης, και ταυτόχρονα ένα αξιόπιστο τηλέφωνο, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα κινητά που κυκλοφορούν στην αγορά, δίνοντας όμως πρώτα λίγο χρόνο για την εκμάθηση του λειτουργικού του (windows mobile 5) τότε απλά βρίκατε το τηλέφωνο/ppc που ψάχνατε από καιρό !!

Και λέω ότι χρειάζεται χρόνος, γιατί απλά η πρώτ εντύπωση που σου δίνει αυτό το gadgetάκι είναι ότι πρόκειται καθαρά για ένα pda και όχι για τηλέφωνο, δυσκολέυοντας τη ζωή σου όταν θέλεις να κάνεις μια κλήση βιαστικά στο αυτοκίνητο με το ένα χέρι. Όμως όχι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ και εκεί έρχεται το manul, που είχα πολλά χρόνια να ανοίξω. Απλά μέχρι σήμερα θεωρούσα περιτό να διαβάσω το manual σε οποιαδήποτε συσκευή αφού αργά ή γρήγορα έβρισκα τον τρόπο να τη χειριστώ. Το TyTN λοιπόν κρύβει πολλά μυστικά και shortcuts που κανείς μπορεί α τα βρεί στο manual ή από συζητήσεις με άλλους χρήστες. Για παράδειγμα, Αν θες να κάνεις μια κλήση με το ένα χέρι απλά πατάς το πλήκτρο της κλήσης (το yes σε όλα τα κινητά δλδ) και με το jog dial πάνω ή κάτω απλά επιλέγεις μια από τις προκαθορισμένες επαφές ταχείας κλήσης που επιθυμείς (κάτι σαν να λέμε μνήμες 1 – 9 στα υπόλοιπα κινητά, μόνο που εδώ μπορείς να αποθηκεύσεις απεριόριστο αριθμό κλήσεων). Δίπλα στο jog dial υπάρχει ένα πλήκτρο οκ με το οποίο ουσιαστικά μετά την πρώτη ή δεύτερη ώρα συμβίωσης μπορεί κάποιος να κάνει τα πάντα. Μέρα με τη μέρα ανακαλύπτεις ότι όλο και περισσότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις χωρίς το πενάκι.Περισσότερα νομίζω ότι θα μπορώ να πω σε λίγες εβδομάδες.

Σαν pda νομίζω ότι είναι περιτό να πω την γνώμη μου, αφού οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αν ξέρω ότι θα φύγω ΣΚ κάπου που έχει wifi και ξέρω ότι δεν έχω κάποια σημαντική δουλειά να κάνω, παρά μόνο e-mails, net surfing κλπ.κλπ......πλέον δεν θα πάρω το laptop μαζί μου. Οριζόντια ή κάθετα μπορεί κανείς να χαζέψει το internet ή να ποστάρει στο myphone.gr αξιοπρεπέστατα !!

Αρνητικά ??? Το πληκτολόγιο όπως είπαν και οι υπόλοιποι που δεν κουμπώνει καλά και θέλει προσοχή και ειλικρινά πρός το παρόν τπτ άλλο.

Κάτι το οποίο με απασχολεί είναι το service της ACE Hellas το οποίο δεν γνωρίζω (και εύχομαι να μην μάθω ποτέ) πόσο αξιοπιστο είναι. Είμαι πονεμένος από το service της Alfa copy οπότε ?????? Ευτυχώς το δικό μου TyTN δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής .... φτου φτου μην το ματιάσω :lol

Μάλλον πήρα φόρα εεε ? :lol

Συγνώμη για το μακροσκελές αυτό “review” ..... ηταν απλά η γνώμη μου

Φιλικά

Νίκος,

:)

Μια ερώτηση προς όσους το έχουν (με αναζήτηση στο topic δεν βρήκα κάτι, μάλλον δεν έχει απαντηθεί ήδη):

Υπάρχει τρόπος να γράψουμε τονισμένα ελληνικά γράμματα με το πληκτρολόγιο QWERTY κι αν ναι, πώς γίνεται; (προς το παρόν μπορώ να γράψω Ελληνικά, μόνο χωρίς τόνους)

this signature is under heavy construction

Μια ερώτηση προς όσους το έχουν (με αναζήτηση στο topic δεν βρήκα κάτι, μάλλον δεν έχει απαντηθεί ήδη):

Υπάρχει τρόπος να γράψουμε τονισμένα ελληνικά γράμματα με το πληκτρολόγιο QWERTY κι αν ναι, πώς γίνεται; (προς το παρόν μπορώ να γράψω Ελληνικά, μόνο χωρίς τόνους)

Πριν το φωνήεν, πάτησε το q... :)

META APO 5 MERES XRISIS KAI ME APISTEUTI PROSOXI GIA NA MIN PATHEI TIPOTA TO TYTN XALASE TO MIKROFONO KAI DEN ME AKOUEI KANEIS.ME TO HANDS FREE MILAO KANONIKA.ASE RE MAGES KSENEROMA.TO HANDS FREE ATHLIO KAI APO POIOTITA KATASKEUIS KAI APO AKOUSTIKI,ESXOS EXO KSENEROSEI TELEIOS.ELPIZO AURIO POU THA PAO STO GERMANO MIN MOU POUN KAMIA VLAKIA GIATI THA KSESPASO PANO TOUS:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
GREEN PLANET

Guest lagoudakis
μηπως εχει κολησει το διακοπτακι που ειναι μεσα στην τρυπα που μπαινει το hands free;για βαλε και βγαλε το hands free μερικες φορες,εχει συμβει σε πολλους κατοχους s100 αυτο,το εχει γραψει ο φιλος zoo αυτο

παιδια μια απορια...

εαν σ' ενα o2 trion german version βαλουμε wwe english version το qwertz πληκτρολογιο μπορει να γινει remapped?

δηλαδη εστω και με wwe english version πατώντας το z να μου βγαζει το z?

(ακομη η μονη διαφορα του qwerty απο το qwertz σ'οτι αφορα ppc και πιο συγγεκριμενα το tytn, ειναι το z με το y και το οτι το ελληνικο ερωτηματικο (;) είναι στη θέση της ανω κάτω τελειας (:)?)

εαν εχει κανεις ppc με qwertz pm me να μου λυσει αποριες...

στο expansys μου φαινεται οτι πεφτει συνεχως η τιμη του.Εχω δικιο;

Πριν κανα μηνα ηταν γυρω στα 800 , μετα 717 και τωρα γυρω στα 709.

Photos: (Από την ωραιότερη έκδοση του HTC Hermes)

http://www.i-on.ru/?id=25,3289,1

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος