mixalhs Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Μπα...... :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris72 Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Μπα...... :p :p :p Είσαι σίγουρος; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Μολις το αγόρασα. Είναι πολύ όμορφο. Θέλει όμως εξοικείωση. Αλήθεια το πενακι βγαίνει σε όλα τόσο δύσκολα από την υποδοχή του?:worry: Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Είσαι σίγουρος; ;) σιγουροτατος!!!!!:lol::lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Μολις το αγόρασα. Είναι πολύ όμορφο. Θέλει όμως εξοικείωση. Αλήθεια το πενακι βγαίνει σε όλα τόσο δύσκολα από την υποδοχή του?:worry: καλοριζικο και καλο λιωσιμο.το πενακι στην αρχη βγαινει με δυσκολια αλλα μετα απο καμια 2εβδομαδες σε΄μενα προσοπικα χαλαρωσε και βγαινει πολυ ευκολα.αλλα τωρα σχεδον το χειριζομαι χωρις το πενακι. σιγουροτατος!!!!!:lol::lol::lol::lol: με βλεπω στο τελος να γινομαι και εγω.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 με βλεπω στο τελος να γινομαι και εγω.:cool: υπαρχει χωρος για ολους!!! ολοι οι καλοι χωρανε :):) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernani Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 δυστυχως οχι φιλε μου και στις 2 ερωτησεις σου Σκούρα τα πράγματα δηλαδή... Ξέρει κανείς μήπως από πού μπορούμε να κατεβάζουμε updates και patches για international εκδόσεις του κινητού, χωρίς να... κοψοχολιαζόμαστε κάθε φορά;:confused: Παράθεση ernani Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Πριν λίγες ώρες το πήρα και εγω :) :) Και ώς άσχετος με ppc το έβλεπα όπως ο ιθαγενής το καθρεπτάκι :lol: Για πρώτη φόρτιση, και πριν ζαλίσω τον κόσμο με ερωτήσεις, πόσες ώρες παιδια? 5-6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Αν προσέξατε την αλλαγή του avatar θα είδατε ότι είμαι ένας ακόμα ευτυχής κάτοχος του τιτανα. Οι πρώτες -λιγότερο από μια μέρα μαζί του- εντυπώσεις είναι πολύ καλές, αλλά χρειάζεται εξοικείωση, όπως είναι φυσικό. Αυτά που δεν μου αρέσουν και δεν ξέρω ακόμα αν και πως λύνονται είναι τα εξής: -Ξυπνητήρι (έμαθα ότι χρειάζεται κάποια άλλα προγράμματα) -Χρόνος κλήσεων (και αυτό λύνεται με αγορά προγραμμάτων) -Δεν υπάρχει η δυνατότητα να διαγράψεις μεμονομένα κάποιο τηλέφωνο από τις λίστες εσερχομένων - εξερχόμενων κλήσεων. -Το νούμερο 1 της λίστας έξυπνης κλήσης την πήρε αυτόματα ο τηλεφωνητής που δεν χρησιμοποιώ. -Το πενακι δεν βγαίνει εύκολα (θα βελτιωθεί μου είπαν) -Κατά το πρώτο συγχρονισμο έγιναν πολλές διπλοεγγραφές και στον υπολογιστή αλλά και στο τηλέφωνο. -όταν το πλήκτρο προήγησης του μενού που έχει στο πλάι σαν το jog dial χρησιμοποιείται, δεν πάει εύκολα προς τα επάνω, ειδικά αν το κάνεις γρήγορα. Φταίω εγώ? Ξέρω είναι η αρχή και θα το συνηθίσω. Είναι όμως μια πολύ καλή συσκευή. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Πριν λίγες ώρες το πήρα και εγω :) :) Και ώς άσχετος με ppc το έβλεπα όπως ο ιθαγενής το καθρεπτάκι :lol: Για πρώτη φόρτιση, και πριν ζαλίσω τον κόσμο με ερωτήσεις, πόσες ώρες παιδια? 5-6? Ενα 6ωρακι ;) Και τις επομενες φορτισεις πρωτα αδειασμα και μετα φορτιση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Αν προσέξατε την αλλαγή του avatar θα είδατε ότι είμαι ένας ακόμα ευτυχής κάτοχος του τιτανα. Οι πρώτες -λιγότερο από μια μέρα μαζί του- εντυπώσεις είναι πολύ καλές, αλλά χρειάζεται εξοικείωση, όπως είναι φυσικό. Αυτά που δεν μου αρέσουν και δεν ξέρω ακόμα αν και πως λύνονται είναι τα εξής: -Ξυπνητήρι (έμαθα ότι χρειάζεται κάποια άλλα προγράμματα) -Χρόνος κλήσεων (και αυτό λύνεται με αγορά προγραμμάτων) -Δεν υπάρχει η δυνατότητα να διαγράψεις μεμονομένα κάποιο τηλέφωνο από τις λίστες εσερχομένων - εξερχόμενων κλήσεων. -Το νούμερο 1 της λίστας έξυπνης κλήσης την πήρε αυτόματα ο τηλεφωνητής που δεν χρησιμοποιώ. -Το πενακι δεν βγαίνει εύκολα (θα βελτιωθεί μου είπαν) -Κατά το πρώτο συγχρονισμο έγιναν πολλές διπλοεγγραφές και στον υπολογιστή αλλά και στο τηλέφωνο. -όταν το πλήκτρο προήγησης του μενού που έχει στο πλάι σαν το jog dial χρησιμοποιείται, δεν πάει εύκολα προς τα επάνω, ειδικά αν το κάνεις γρήγορα. Φταίω εγώ? Ξέρω είναι η αρχή και θα το συνηθίσω. Είναι όμως μια πολύ καλή συσκευή. ξυπνητηρι δυστυχως ναι...και εγω εχω προβλημα σοβαρο εκει..... δοκιμασε το phone dashboard αν κρατησεις το πενακι πατημενο πανω σε μια κληση τοτε εχεις την επιλογη της μεμονομενης διαγραφης μια κλησης το νο1 της ταχειας κλησης αλλαζει απο το μενου- ρυθμισεις /τηλεφωνο/υπηρεσιες .....βαλε στον αριθμο του τηλεφωνητη της εταιρειας που εχεις (πχ vodafone,cosmote tim) τον αριθμο που εσυ επιθυμεις να εχεις στην θεση 1.ετσι δηλωνεις και καλα τον αριθμο του τηλεφωνητη σου στο τηλ;) το πενακι θα στρωσει σιγουρα ( μην το ζορισεις ) η ταχυτητα κινησης του jog dial ρυθμιζεται στο μενου- ρυθμισεις/πληκτρα για το θεμα του συγχρονισμου ηταν δικη σου παραλειψη(αλλαζει ομως απο τις ρυθμισεις του microsoft active και μετα) μιας και στην αρχικη εγκατασταση του active synchronization και μολις αναγνωρισει το τηλ ο υπολογιστης σου σου βγαζει ενα παραθυρο με καποιες επιλογες ωστε να του πεις εσυ τι να κανει (να περασει τα αντικειμενα του συγχρονισμου που εσυ θα διαλεξεις )δλδ να υπερισχυσουν τα στοιχεια του υπολοιγιστη η του τηλ κλπ. και μια μικρη συμβουλη για την αρχη(μετα θα στρωσει σιγα σιγα) πατα τα πληκτρα του συρομενου qwerty πληκτρολογιου δυνατα (ανθρωπινα παντα ε :lol:) στις αρχες γιατι θα βλεπεις οτι στο μηνυμα η στο οτιδηποτε γραφεις να χανει λαδια :X επ..... γραμματα ηθελα να πω :lol::lol: καλοριζικο και καλο κουραγιο μεχρι να το μαθεις!! μετα απλα ......δεν θα το αλλαζεις με τπτ!!!!!:) :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Ευχαριστώ και από εδω για τις απαντήσεις. Βέβαια, το jog εξακολουθεί να ειναι σπαστικό στην κίνηση προς τα επάνω.. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis66 Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Υπάρχει η δυνατότητα για αλλαγή χρώματος στην εφαρμογή του Τηλεφώνου και Comm Manager χωρίς να επηρεαστούν οι υπόλοιπες ρυθμίσεις της ACE ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 thelo na valo gps kai psaxno gia bluetooth gps receiver.eida sto plaisio ena me 130 euro peripou.tha ithela na ksero an exei kanenas sas kapoio upopsi tou giati den exo idea ti pezei me to adikeimeno....:blink: :O :worry: φιλε μου παρε το fortuna slim gps....ειναι πολυ καλο ...απο τα καλυτερα...το εχω δουλεψει με το προηγουμενο qtek s100 μου και τωρα με το ΤΥΤΝ και δουλευει αψογα.... Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoros Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Αλήθεια το πενακι βγαίνει σε όλα τόσο δύσκολα από την υποδοχή του?:worry: Και σε εμένα ίσχυε αυτό, και παρατήρησα ότι υπήρχε ένα μικρό κομμάτι σιλικόνης στη θήκη του πενακιού! Το αφαίρεσα προσεκτικά με μια καρφίτσα και μετά όλα καλά. Μάλλον σε κάποιο σημείο της παραγωγής θα μπαίνει από λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Βρήκα κατι σε ένα forum για την βελτίωση της ποιότητας της φωτογραφικής. Συγκεκριμενα η HTC έχει βάλει default sharpness στο 5ή7. Εάν αυτό κατέβει στο 1 τότε η διαφορά είναι πολυ μεγάλη στην ποιότητα της φωτογραφίας. Επίσης μερικοί παίξανε κατεβάζοντας και το contrast στο 1 και λένε ότι βηθάει και αυτό αλλά λίγο. Μόνο που εάν κάνεις soft reset τότε επανέρχονται στα default και πρέπει να τα ξαναβάλεις. http://www.modaco.com/index.php?s=&showtopic=245404&view=findpost&p=768415 Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 παρατηρησα εδω και 2μερες οτι εχω προβλημα οταν το κινητο ειναι σε δικτυο 3g/εχει 2γραμμες οταν ειμαι σπιτι και οταν ειμαι εξω και δεν μ΄αφηνει να παρω τηλ.ουτε να δεχτω κατι που δεν μου ειχε παρουσιαστει κατι παρομοιο σε καμια συσκευη που ειχα 3g και ειδικα σε αυτην.η μονη λυση ειναι να το βαλω gsm και να κανω την δουλεια μου.λετε να φταιει η συσκευη?????:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Αραγε μπορούμε αν αλλάξουμε τους ήχους των ξυπνητηριών και των εισερχομένων μηνημάτων.? Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Βάλε τους ήχους που θέλεις σε μορφή wav χύμα στον φάκελο windows. Έτσι θα είναι διαθέσιμοι όταν πας να επιλέξεις ήχο ξυπνητηριού, υπενθύμισης ή μηνύματος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis66 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Υπάρχει η δυνατότητα για αλλαγή χρώματος στην εφαρμογή του Τηλεφώνου και Comm Manager χωρίς να επηρεαστούν οι υπόλοιπες ρυθμίσεις της ACE ? Επειδή φαντάζομαι ότι η παραπάνω αφορά και άλλους χρήστες μήπως κάποιος φίλος έχει την παραμικρή ιδέα για να αλλάξει το πράσινο χρώμα σε μπλε. Μιλάμε πάντα για τηλέφωνο της ACE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Βάλε τους ήχους που θέλεις σε μορφή wav χύμα στον φάκελο windows. Έτσι θα είναι διαθέσιμοι όταν πας να επιλέξεις ήχο ξυπνητηριού, υπενθύμισης ή μηνύματος. ;) Εβαλα τους ήχους που θέλω, αλλά δεν μπορεί να διαβάσει μεγάλα αρχεία ως ήχο για ξυπνητήρι ή για μήνυμα. Το μικρό που έχω το διάβασε. Φαίνονται δηλαδή στην εξερεύνηση των Win αλλά δεν μου τα δίνει ως επιλογή για ξυπνητήρι και μηνυμα. Ευχαριστώ για την απάντηση.!:) Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Επειδή φαντάζομαι ότι η παραπάνω αφορά και άλλους χρήστες μήπως κάποιος φίλος έχει την παραμικρή ιδέα για να αλλάξει το πράσινο χρώμα σε μπλε. Μιλάμε πάντα για τηλέφωνο της ACE. Δεν ξέρω αν εννοείς την αλλαγή θεμάτων αλλά αν εννοείς αυτό τότε η αλλαγή μπορεί να γίνει με Εναρξη-> Ρυθμίσεις -> Σήμερα και εκεί θα επιλέξεις το θέμα που θέλεις. Φυσικά μπορείς να βρεις άπειρα. Δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις.:worry: Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis66 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Σε ευχαριστώ κατ' αρχήν για την απάντησή σου. Με την συγκεκριμένη ρύθμιση την οποία και έχω κάνει, τα windows mobile 5 έχουν σα βασικό χρώμα το μπλε (από πράσινο που είναι αρχικά ρυθμισμένο). Όμως όταν ανοίγω την εφαρμογή του Τηλεφώνου καθώς και την εφαρμογή του Comm Manager οι εφαρμογές έχουν σα βασικό χρώμα ένα απαράδεκτο πράσινο. Στο δικό σου τηλέφωνο δεν είναι έτσι? Η συσκευή μου πάντως έχει τις ρυθμίσεις της ACE Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Εβαλα τους ήχους που θέλω, αλλά δεν μπορεί να διαβάσει μεγάλα αρχεία ως ήχο για ξυπνητήρι ή για μήνυμα. Το μικρό που έχω το διάβασε. Φαίνονται δηλαδή στην εξερεύνηση των Win αλλά δεν μου τα δίνει ως επιλογή για ξυπνητήρι και μηνυμα. Ευχαριστώ για την απάντηση.!:) δοκίμασε να χαμηλώσεις την ποιότητα στο wav (κάντο και mono αντί για stereo) ώστε να μειωθεί και το μέγεθος του αρχείου... ποσο είναι δηλαδή ?? Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asaduu Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 να σας αναφερω και εγω καποιες εντυπωσεις απο τις πρωτες ωρες λειτουργιας, -τα wm ειναι παραπληγικα, δεν εχω δει κατι χειροτερο -μερικα σοβαρα sites (betfair.com )αρνουνται να συνεργαστουν ( ισως φταιει ο ενσωματομενος explorer? ) -δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να γραψεις μεγαλο κειμενο με αυτο το πληκτρολογιο - δεν ειναι mobile μια συσκευη που θελει να ειναι συνεχεια στο ρευμα, αυτη η μπαταρια δεν κανει ουτε για το αρκουδακι του γιου μου - σε sites με πολλα frames εχει προβλημα και δεν ξερει τι σου δειχνει σαν τηλεφωνο τιποτα το ιδιαιτερο,ελπιζω σαν gps να με ανταμειμψει για την εμπιστοσυνη που του εδειξα γιατι ολα τα αλλα ειναι μετρια εως ασχημα.Ισως επειδη ειναι η πρωτη μου επαφη με ppc αλλα δυστηχως ειναι ακομα πολυ μακρια για να γινει ενας πληρης και αξιοπιστος βοηθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts