lalakisx Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει σωστά τη διαδικασία; Συνήθως αυτά τα εργαλεία είναι αρκετά τεσταρισμένα για να εγγυηθούν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εγώ θα έλεγα να ανατρέξεις στο thread από όπου κατέβασες τον unlocker και να διαβάσεις λίγο μήπως έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα και ενδεχομένως να το έχει λύσει. Όλα λειτουργούν οκ, στη βήμα-βήμα προσέγγισή μου και τελικά μου λέει ότι το ξεκέίδωσε, αλλά μου λέει ότι ¨: the sim card is not valid. και ζητά ένα κωδικό. υ.γ. το 22051978 δε δουλεψε Παράθεση Αν ποτέ γράψω greeklish θα ειναι το τελευταιο οχυρο πριν το καψιμο της συσκευης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thunderbill84 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Χαιρεται, Ειμαι κατοχος ενος HTC hermes 100 και θέλω να ρωτήσω αν μπορω να αλλαξω τα windows mobile 5 από αγγλικά σε Ελληνικά. Το κινητο μου το φερανε απο το εξωτερικο. Εχω ξεκινησει να διαβάζω το thread από την αρχη και φαίνεται πολυ ενδιαφέρον και σιγουρα θα μου λύσει αρκετες απο τις απορίες μου. Και γίνεται πολυ αργά όλο αυτο. Απλα αν γνωρίζει καποιος επειδη δεν εχω ιδιαίτερα πολυ χρονο ελεύθερο να με βοηθήσει.. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Χαιρεται, Ειμαι κατοχος ενος HTC hermes 100 και θέλω να ρωτήσω αν μπορω να αλλαξω τα windows mobile 5 από αγγλικά σε Ελληνικά. Το κινητο μου το φερανε απο το εξωτερικο. Εχω ξεκινησει να διαβάζω το thread από την αρχη και φαίνεται πολυ ενδιαφέρον και σιγουρα θα μου λύσει αρκετες απο τις απορίες μου. Και γίνεται πολυ αργά όλο αυτο. Απλα αν γνωρίζει καποιος επειδη δεν εχω ιδιαίτερα πολυ χρονο ελεύθερο να με βοηθήσει.. Ευχαριστω! φιλε μου που το θυμηθηκες αυτο το thread??:confused: δυστυχως δεν μπορεις να εχεις ελληνικο μενου στο τηλ σου...αλλα μπορεις να γραφεις και να στελνεις μηνυματα στα ελληνικα και μαλιστα και sms 160 χαρακτηρων μεσω του aekmap . :) AEKMAP + Ελληνικά SMS [Αρχείο] - myPhone Forum AE Keyboard Mapper Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thunderbill84 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 :) Η ανάγκη σε κάνει να ξεθάβεις πολλά thread. xixixix! Εχω περάσει ενα προγραμμα (κάποιο Leng) που "μετατρέπει-μεταφράζει" τα αγγλικά σε ελληνικά, αλλα κάποιες εφαρμογες κολλάνε, γιατί γίνεται αυτό? Windows mobile 5 ελληνικά δεν υπάρχει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Το Leng δεν είναι και από τα καλύτερα προγράμματα και θα είναι σίγουρα υπεύθυνο για πολλά κολλήματα όπως ήδη αναφέρεις. Στη συσκευή σου δεν μπορείς να περάσεις τα επίσημα ελληνικά επειδή απλά δεν είναι ελληνική συσκευή και εν τοιαύτη περιπτώσει δεν κρίνω απαραίτητη την ύπαρξη ελληνικού μενού αφού με τη λύση που σου προτείνει παραπάνω ο Δημήτρης (zaharakis) λύνεις το πρόβλημα υποστήριξης ελληνικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thunderbill84 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Θα μπορω να γραφω ελληνικα και απο το εσωτερικο πληκτρολόγιο που έχει ομως με αυτον τον τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Μιλάς για το on-screen keyboard; Και για αυτό υπάρχει λύση. Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thunderbill84 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 δεν εννοω το εικονικό, αλλα αυτο που έχει η συσκευη εσωτερικα, το πληκτρολόγιο. Δεν ξερω πως λεγεται ακριβώς. Που είναι σαν αυτό το pc. sorry για την ασχετοσυνη μου:) δεν ξερω αν κατάλαβες! οκ φιλε μου το βρήκα. Δουλεψε μια χαρα..Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 δεν εννοω το εικονικό, αλλα αυτο που έχει η συσκευη εσωτερικα, το πληκτρολόγιο. Δεν ξερω πως λεγεται ακριβώς. Που είναι σαν αυτό το pc. sorry για την ασχετοσυνη μου:) δεν ξερω αν κατάλαβες! οκ φιλε μου το βρήκα. Δουλεψε μια χαρα..Ευχαριστω Το προγραμμα που σου ειπε ο zaharakis <<aekmap>> σου κανει δοκιμασε το. Αυτο θα σου επιτρεπει να γραφεις ελληνικα με το qwerty (hardware) πληκτρολογιο. Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 και για την ακριβεια το κατεβαζεις απο εδω http://ae.inc.ru/aekmap.php εγκατασταση στην εσωτερικη μνημη;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης του AEKMap εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ansar Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Αγαπητά μέλη του forum, Μπορείτε να δείτε Αγγλικές ROM εδώ: 1. WM6.1 : http://xda-developers.com/showthread.php?t=564924 2. WM6.5 : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=623392 Εάν υπάρχει ενδιαφέρον για Ελληνικές ROM στείλτε ένα μήνυμα εδώ. Φιλικά, ansar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Καλώς τον και εδώ! Καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 φιλε μου καλημερα πιστευω οτι ενδιαφερει αρκετους και εγω μεσα σ'αυτους μια Ελληνικη ρομ ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts