annie_ Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Το περασα το resco explorer και οντως κανει καταπληκτικη δουλεια.ευχαριστω athanaso77 και annie:):) α και annie φοβερο το hotdog!!! :offtopic: Να 'σαι καλά!Σ'ευχαριστώ πολύ!:) :offtopic: Επειδή βλέπω ότι είσαι καινούριος στα PPC,(μην φανταστείς και εγω εδώ και 3-4μήνες ασχολούμαι!:p), ένα πολύ καλό πρόγραμμα που μου έιχαν προτείνει,και που ίσως σου χρειαστεί είναι το Battery Status το οποίο έχει μετρητές sms και κλήσεων,task manager και άλλα διάφορα.Δοκίμασε το αν θες. Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Παιδια ο διαχειριστης κλησεων του tytn βγαζει μπερδεμενες τις κλησεις. Δληλαδη εχω αναπαντητη και δεν τη βγαζει πρωτη-πρωτη. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να διαχειριζεται τις κλησεις και να τις βγαζει με τη σειρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 :offtopic: Να 'σαι καλά!Σ'ευχαριστώ πολύ!:) :offtopic: Επειδή βλέπω ότι είσαι καινούριος στα PPC,(μην φανταστείς και εγω εδώ και 3-4μήνες ασχολούμαι!:p), ένα πολύ καλό πρόγραμμα που μου έιχαν προτείνει,και που ίσως σου χρειαστεί είναι το Battery Status το οποίο έχει μετρητές sms και κλήσεων,task manager και άλλα διάφορα.Δοκίμασε το αν θες. Οκει annie θα το δοκιμασω σ ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Παιδια ο διαχειριστης κλησεων του tytn βγαζει μπερδεμενες τις κλησεις. Δληλαδη εχω αναπαντητη και δεν τη βγαζει πρωτη-πρωτη. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να διαχειριζεται τις κλησεις και να τις βγαζει με τη σειρα? Σ'εμένα τις βγάζει κανονικά..:confused: Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Σ'εμένα τις βγάζει κανονικά..:confused: Eν τελει καποιο προγραμμα υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Παιδια ο διαχειριστης κλησεων του tytn βγαζει μπερδεμενες τις κλησεις. Δληλαδη εχω αναπαντητη και δεν τη βγαζει πρωτη-πρωτη. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να διαχειριζεται τις κλησεις και να τις βγαζει με τη σειρα? αυτό το πρόβλημα παρατηρείται όταν αλλάζει η ημερομηνία και ώρα, δηλαδή αν τώρα βάλεις έτος 2007 οι κλήσεις που θα κάνεις να πάνε πρώτες...... δες την ώρα και ημερομηνία γιατί πολλές φορές αλλάζει ζώνη ώρας μόνο του Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 το προβλημα με την αλλαγη ζωνη ωρας (που κανει απο μονο του) ξερει κανεις πως το φτιαχνεις μονιμα Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 το προβλημα με την αλλαγη ζωνη ωρας (που κανει απο μονο του) ξερει κανεις πως το φτιαχνεις μονιμα απενεργοποιείς την αυτόματη ενημέρωση ημερομηνίας/ώρας Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 το προβλημα με την αλλαγη ζωνη ωρας (που κανει απο μονο του) ξερει κανεις πως το φτιαχνεις μονιμα Για ρίξε μια ματιά εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=85936&page=176 στο τελευταιο post της σελίδας..Ίσως σε βοηθήσει.:happy: Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Καλησπερα σας! μια ερωτησουλα να κανω.τα αρχεια .cab πως τα περναμε στην συσκευη? οταν το προγραμμα ειναι σε μορφη .exe το κανει αυτοματα εγκατασταση αλλα οταν το κατεβαζω σε μορφη .cab πως? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Το πετάς μέσα στη συσκευή σου και το τρέχεις εκεί με ένα απλό κλικ στον explorer της συσκευής! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Το πετάς μέσα στη συσκευή σου και το τρέχεις εκεί με ένα απλό κλικ στον explorer της συσκευής! :rolleyes: Με τοσο ευκολες απαντησεις αρχιζω και ντρεπομαι που κανω τοσο ηλιθιες ερωτησεις!!! thanks:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Μην αγχώνεσαι... όλοι έτσι ξεκινήσαμε! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Με τοσο ευκολες απαντησεις αρχιζω και ντρεπομαι που κανω τοσο ηλιθιες ερωτησεις!!! thanks:):) Πού να δεις εγώ τι ρωτούσα, και μάλιστα και πριν πάρω WM συσκευή ! :lol: Κάπου στο αρχείο του forum πρέπει να υπάρχουν ακόμα εκείνα τα posts :p:O "Δεν υπάρχουν ηλίθιες ερωτήσεις, μόνο ηλίθιες απαντήσεις" ;) nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Δεν ξερω αν ειναι το σωστο topic για να ρωτησω αλλα μηπως ξερει καποιος ποιο bluetooth gps ειναι συμβατο με το tytn? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Όλα το ίδιο πρωτόκολλο υποστηρίζουν, δεν υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας. Θα σου συνιστούσα ένα φτηνό, όλα την ίδια δουλειά κάνουν! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Όλα το ίδιο πρωτόκολλο υποστηρίζουν, δεν υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας. Θα σου συνιστούσα ένα φτηνό, όλα την ίδια δουλειά κάνουν! :rolleyes: Και εγω κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου.βρηκα στο expansys ενα με 26ευρω!!! να μην το ξεφτυλισω και τελειως? ισως κατι ακριβοτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Μια χαρά τιμή είναι. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο σε συμφέρει σαν αγορά μιας και το expansys βάζει ψηλά έξοδα αποστολής και δε συμφέρει για αγορές μικρής αξίας. Εκτός και αν αγοράσεις και άλλα πράγματα μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Μια χαρά τιμή είναι. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο σε συμφέρει σαν αγορά μιας και το expansys βάζει ψηλά έξοδα αποστολής και δε συμφέρει για αγορές μικρής αξίας. Εκτός και αν αγοράσεις και άλλα πράγματα μαζί. οκει για μια ακομα φορα σ ευχαριστω:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Εγώ άλλαξα το παλιό μου με αυτό http://cgi.ebay.com/Bluetooth-GPS-Receptor-Sensitive-Touch-51ch-Smart2go_W0QQitemZ130236947130QQihZ003QQcategoryZ4668QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262 και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Είναι τόσο λεπτό που το βάζεις στο πορτοφόλι σου!!! Επίσεις λοκάρει αμέσως 9 δορυφόρους.Τέλειο!!! και για τιμή 39€ μαζί με ταχυδρομικά. Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 καλησπερα.ρε παιδια ποιο προγραμμα πλοηγησης ειναι το καλυτερο για το τυτν? και αν μπορει κανεις να δωσει και κανενα οδηγο εγκαταστασης γιατι πηγα να βαλω το γκαρμιν χτ και τα εκανα μανταρα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 θα σου ελεγα destinator-igo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Δοκιμασα να βαλω το ντεστινειτορ 7 αλλα μου εβγαζε συνεχεια μυνηματα για πληρης μνημη.θα δοκιμασω και το i-go.ευχαριστω ioanna70:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Εάν έχεις πρόβλημα μνήμης με το Destinator 7, βάλε το 6. Τους ίδιους χάρτες παίρνει και κάνει την ίδια δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Εάν έχεις πρόβλημα μνήμης με το Destinator 7, βάλε το 6. Τους ίδιους χάρτες παίρνει και κάνει την ίδια δουλειά. Οκει θα το ψαξω.thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts