vakis71 Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Akoma kai syndesi me to ActiveSync na exeis kanei (arkei bebaia na einai mesw USB syndedemeni i syskevi sou me to PC), pali mporeis kanonika na metafereis arxeia kai pros tis dyo katefthynseis kai na ta baleis opws esy theleis. οκει χιλια ευχαριστω φιλε μου:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 ρε παιδια γιατι οταν παω να βαλω ενα προγραμμα .exe μου βγαζει παντα σφαλμα win32? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 ρε παιδια γιατι οταν παω να βαλω ενα προγραμμα .exe μου βγαζει παντα σφαλμα win32? Από που το τρέχεις; Από τη συσκευή σου ή από το PC; Δοκίμασε το αντίστροφο από αυτό που κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 το δοκιμασα και στην συσκευη και στο πισι. μου βγαζει διαφορετικα σφαλματα. ειναι ενα αρχειο .zip με 4-5 .exe μεσα. wmai launcher λεγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 ρε παιδια γιατι οταν παω να βαλω ενα προγραμμα .exe μου βγαζει παντα σφαλμα win32? Αυτό συνήθως το βγάζει όταν το exe που τρέχεις στο PPC είναι εφαργογή για το PC. Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 H' το ανάποδο! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Καλησπερα ο ασχετος ειμαι παλι! εστειλα ενα παιχνιδακι στο tytn μεσω bluetooth σε μορφη .exe και δεν μπορω να βρω που βρισκεται για να το εγκαταστησω.λιγη βοηθεια... μηπως πρεπει να το στειλω σαν φακελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Mipws brisketai ston fakelo /My Documents tis kyrias mnimis? (Bale to Resco Explorer pou einai kata poly kalyteros explorer gia ti syskevi apo afton pou idi exei. Etsi tha mporeis pio efkola na kaneis anazitisi h' oti allo theleis). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Καλησπερα ο ασχετος ειμαι παλι! εστειλα ενα παιχνιδακι στο tytn μεσω bluetooth σε μορφη .exe και δεν μπορω να βρω που βρισκεται για να το εγκαταστησω.λιγη βοηθεια... μηπως πρεπει να το στειλω σαν φακελο? έχει πάει λογικά στα Documents στη μνήμη της συσκευής. αλλά να ξέρεις ότι κατά 99,999% των περιπτώσεων τα .exe είναι για να τρέξουν από τον υπολογιστή... τα .cab γίνονται εγκατάσταση από το κινητό... Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Στο documents εψαξα αλλα δεν ειναι.θα δοκιμασω και το resco explorer και να τρεξω το exe απο τον υπολογιστη.ευχαριστω και τους δυο :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 θα δοκιμασω και το resco explorer To Resco Explorer tha to xreiasteis outws i allws. Einai poly anwtero apo to yparxon File Explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 έχει πάει λογικά στα Documents στη μνήμη της συσκευής. αλλά να ξέρεις ότι κατά 9,999% των περιπτώσεων τα .exe είναι για να τρέξουν από τον υπολογιστή... τα .cab γίνονται εγκατάσταση από το κινητό... Μάλλον 99,999% εννοούσες!:lol::p vakis71 όπως λέει και ο athanaso77, το Resco θα σε βολέψει πάρα πολύ.Δεν έχει καμία σχέση με την "Διαχείριση αρχείων".Έχει πολλά πράγματα που θα σου χρειαστούν και θα δεις ότι δεν χρειαστείς επιπλέον εφαρμογές για αυτά.Πχ encrypt files κλπ..Γενικά αν το ψάξεις λίγο θα δεις ότι έχει πολλές επιλογές.Εμένα μ'άρεσε που αλλάζουν και τα χρώματα!:p Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Το περασα το resco explorer και οντως κανει καταπληκτικη δουλεια.ευχαριστω athanaso77 και annie:):) α και annie φοβερο το hotdog!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Το περασα το resco explorer και οντως κανει καταπληκτικη δουλεια.ευχαριστω athanaso77 και annie:):) α και annie φοβερο το hotdog!!! :offtopic: Να 'σαι καλά!Σ'ευχαριστώ πολύ!:) :offtopic: Επειδή βλέπω ότι είσαι καινούριος στα PPC,(μην φανταστείς και εγω εδώ και 3-4μήνες ασχολούμαι!:p), ένα πολύ καλό πρόγραμμα που μου έιχαν προτείνει,και που ίσως σου χρειαστεί είναι το Battery Status το οποίο έχει μετρητές sms και κλήσεων,task manager και άλλα διάφορα.Δοκίμασε το αν θες. Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Παιδια ο διαχειριστης κλησεων του tytn βγαζει μπερδεμενες τις κλησεις. Δληλαδη εχω αναπαντητη και δεν τη βγαζει πρωτη-πρωτη. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να διαχειριζεται τις κλησεις και να τις βγαζει με τη σειρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 :offtopic: Να 'σαι καλά!Σ'ευχαριστώ πολύ!:) :offtopic: Επειδή βλέπω ότι είσαι καινούριος στα PPC,(μην φανταστείς και εγω εδώ και 3-4μήνες ασχολούμαι!:p), ένα πολύ καλό πρόγραμμα που μου έιχαν προτείνει,και που ίσως σου χρειαστεί είναι το Battery Status το οποίο έχει μετρητές sms και κλήσεων,task manager και άλλα διάφορα.Δοκίμασε το αν θες. Οκει annie θα το δοκιμασω σ ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Παιδια ο διαχειριστης κλησεων του tytn βγαζει μπερδεμενες τις κλησεις. Δληλαδη εχω αναπαντητη και δεν τη βγαζει πρωτη-πρωτη. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να διαχειριζεται τις κλησεις και να τις βγαζει με τη σειρα? Σ'εμένα τις βγάζει κανονικά..:confused: Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Σ'εμένα τις βγάζει κανονικά..:confused: Eν τελει καποιο προγραμμα υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Παιδια ο διαχειριστης κλησεων του tytn βγαζει μπερδεμενες τις κλησεις. Δληλαδη εχω αναπαντητη και δεν τη βγαζει πρωτη-πρωτη. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να διαχειριζεται τις κλησεις και να τις βγαζει με τη σειρα? αυτό το πρόβλημα παρατηρείται όταν αλλάζει η ημερομηνία και ώρα, δηλαδή αν τώρα βάλεις έτος 2007 οι κλήσεις που θα κάνεις να πάνε πρώτες...... δες την ώρα και ημερομηνία γιατί πολλές φορές αλλάζει ζώνη ώρας μόνο του Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 το προβλημα με την αλλαγη ζωνη ωρας (που κανει απο μονο του) ξερει κανεις πως το φτιαχνεις μονιμα Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 το προβλημα με την αλλαγη ζωνη ωρας (που κανει απο μονο του) ξερει κανεις πως το φτιαχνεις μονιμα απενεργοποιείς την αυτόματη ενημέρωση ημερομηνίας/ώρας Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 το προβλημα με την αλλαγη ζωνη ωρας (που κανει απο μονο του) ξερει κανεις πως το φτιαχνεις μονιμα Για ρίξε μια ματιά εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=85936&page=176 στο τελευταιο post της σελίδας..Ίσως σε βοηθήσει.:happy: Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Καλησπερα σας! μια ερωτησουλα να κανω.τα αρχεια .cab πως τα περναμε στην συσκευη? οταν το προγραμμα ειναι σε μορφη .exe το κανει αυτοματα εγκατασταση αλλα οταν το κατεβαζω σε μορφη .cab πως? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Το πετάς μέσα στη συσκευή σου και το τρέχεις εκεί με ένα απλό κλικ στον explorer της συσκευής! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Το πετάς μέσα στη συσκευή σου και το τρέχεις εκεί με ένα απλό κλικ στον explorer της συσκευής! :rolleyes: Με τοσο ευκολες απαντησεις αρχιζω και ντρεπομαι που κανω τοσο ηλιθιες ερωτησεις!!! thanks:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts