Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Akoma kai syndesi me to ActiveSync na exeis kanei (arkei bebaia na einai mesw USB syndedemeni i syskevi sou me to PC), pali mporeis kanonika na metafereis arxeia kai pros tis dyo katefthynseis kai na ta baleis opws esy theleis.

οκει χιλια ευχαριστω φιλε μου:):):)

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
ρε παιδια γιατι οταν παω να βαλω ενα προγραμμα .exe μου βγαζει παντα σφαλμα win32?

Από που το τρέχεις; Από τη συσκευή σου ή από το PC; Δοκίμασε το αντίστροφο από αυτό που κάνεις.

Modpic.gif

το δοκιμασα και στην συσκευη και στο πισι. μου βγαζει διαφορετικα σφαλματα. ειναι ενα αρχειο .zip με 4-5 .exe μεσα. wmai launcher λεγεται.

ρε παιδια γιατι οταν παω να βαλω ενα προγραμμα .exe μου βγαζει παντα σφαλμα win32?

Αυτό συνήθως το βγάζει όταν το exe που τρέχεις στο PPC είναι εφαργογή για το PC.

Καλησπερα ο ασχετος ειμαι παλι! εστειλα ενα παιχνιδακι στο tytn μεσω bluetooth σε μορφη .exe και δεν μπορω να βρω που βρισκεται για να το εγκαταστησω.λιγη βοηθεια... μηπως πρεπει να το στειλω σαν φακελο?

• Administrators

Mipws brisketai ston fakelo /My Documents tis kyrias mnimis?

(Bale to Resco Explorer pou einai kata poly kalyteros explorer gia ti syskevi apo afton pou idi exei. Etsi tha mporeis pio efkola na kaneis anazitisi h' oti allo theleis).

Modpic.gif

Καλησπερα ο ασχετος ειμαι παλι! εστειλα ενα παιχνιδακι στο tytn μεσω bluetooth σε μορφη .exe και δεν μπορω να βρω που βρισκεται για να το εγκαταστησω.λιγη βοηθεια... μηπως πρεπει να το στειλω σαν φακελο?

έχει πάει λογικά στα Documents στη μνήμη της συσκευής.

αλλά να ξέρεις ότι κατά 99,999% των περιπτώσεων τα .exe είναι για να τρέξουν από τον υπολογιστή... τα .cab γίνονται εγκατάσταση από το κινητό...

l33t )3\/&1_[]|* &2

έχει πάει λογικά στα Documents στη μνήμη της συσκευής.

αλλά να ξέρεις ότι κατά 9,999% των περιπτώσεων τα .exe είναι για να τρέξουν από τον υπολογιστή... τα .cab γίνονται εγκατάσταση από το κινητό...

Μάλλον 99,999% εννοούσες!:lol::p

vakis71 όπως λέει και ο athanaso77, το Resco θα σε βολέψει πάρα πολύ.Δεν έχει καμία σχέση με την "Διαχείριση αρχείων".Έχει πολλά πράγματα που θα σου χρειαστούν και θα δεις ότι δεν χρειαστείς επιπλέον εφαρμογές για αυτά.Πχ encrypt files κλπ..Γενικά αν το ψάξεις λίγο θα δεις ότι έχει πολλές επιλογές.Εμένα μ'άρεσε που αλλάζουν και τα χρώματα!:p

Το περασα το resco explorer και οντως κανει καταπληκτικη δουλεια.ευχαριστω athanaso77 και annie:):) α και annie φοβερο το hotdog!!!

:offtopic: Να 'σαι καλά!Σ'ευχαριστώ πολύ!:) :offtopic:

Επειδή βλέπω ότι είσαι καινούριος στα PPC,(μην φανταστείς και εγω εδώ και 3-4μήνες ασχολούμαι!:p), ένα πολύ καλό πρόγραμμα που μου έιχαν προτείνει,και που ίσως σου χρειαστεί είναι το Battery Status το οποίο έχει μετρητές sms και κλήσεων,task manager και άλλα διάφορα.Δοκίμασε το αν θες.

Παιδια ο διαχειριστης κλησεων του tytn βγαζει μπερδεμενες τις κλησεις. Δληλαδη εχω αναπαντητη και δεν τη βγαζει πρωτη-πρωτη. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να διαχειριζεται τις κλησεις και να τις βγαζει με τη σειρα?

:offtopic: Να 'σαι καλά!Σ'ευχαριστώ πολύ!:) :offtopic:

Επειδή βλέπω ότι είσαι καινούριος στα PPC,(μην φανταστείς και εγω εδώ και 3-4μήνες ασχολούμαι!:p), ένα πολύ καλό πρόγραμμα που μου έιχαν προτείνει,και που ίσως σου χρειαστεί είναι το Battery Status το οποίο έχει μετρητές sms και κλήσεων,task manager και άλλα διάφορα.Δοκίμασε το αν θες.

Οκει annie θα το δοκιμασω σ ευχαριστω:)

Παιδια ο διαχειριστης κλησεων του tytn βγαζει μπερδεμενες τις κλησεις. Δληλαδη εχω αναπαντητη και δεν τη βγαζει πρωτη-πρωτη. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να διαχειριζεται τις κλησεις και να τις βγαζει με τη σειρα?

Σ'εμένα τις βγάζει κανονικά..:confused:

αυτό το πρόβλημα παρατηρείται όταν αλλάζει η ημερομηνία και ώρα, δηλαδή αν τώρα βάλεις έτος 2007 οι κλήσεις που θα κάνεις να πάνε πρώτες......

δες την ώρα και ημερομηνία γιατί πολλές φορές αλλάζει ζώνη ώρας μόνο του

l33t )3\/&1_[]|* &2

το προβλημα με την αλλαγη ζωνη ωρας (που κανει απο μονο του) ξερει κανεις πως το φτιαχνεις μονιμα
ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

το προβλημα με την αλλαγη ζωνη ωρας (που κανει απο μονο του) ξερει κανεις πως το φτιαχνεις μονιμα

απενεργοποιείς την αυτόματη ενημέρωση ημερομηνίας/ώρας

l33t )3\/&1_[]|* &2

Για ρίξε μια ματιά εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=85936&page=176 στο τελευταιο post της σελίδας..Ίσως σε βοηθήσει.:happy:

Καλησπερα σας! μια ερωτησουλα να κανω.τα αρχεια .cab πως τα περναμε στην συσκευη? οταν το προγραμμα ειναι σε μορφη .exe το κανει αυτοματα εγκατασταση αλλα οταν το κατεβαζω σε μορφη .cab πως? ευχαριστω

• Administrators
Το πετάς μέσα στη συσκευή σου και το τρέχεις εκεί με ένα απλό κλικ στον explorer της συσκευής! :rolleyes:

Modpic.gif

Το πετάς μέσα στη συσκευή σου και το τρέχεις εκεί με ένα απλό κλικ στον explorer της συσκευής! :rolleyes:

Με τοσο ευκολες απαντησεις αρχιζω και ντρεπομαι που κανω τοσο ηλιθιες ερωτησεις!!! thanks:):)