Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest lagoudakis
να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τον φιλο sfakianaki για την χαρη που μας εκανε καθως και ολα τα παιδια που προσπαθουν να δωσουν βοηθεια

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω τα κατεβαζα (2.5 ωρες κοντα) απο το επισημο λινκ :blink:

μετα ειδα το λινκ του φιλου sfakianaki :mad:

και οχι τπτ αλλο μονο και μονο απο περιεργεια :lol:

αφου ουτως η αλλως σε μαγειρεμενη θα γυριζα :p

black satin παιδια και τπτ αλλο μεχρι στιγμης...οτι πιο γρηγορο εχω δοκιμασει ;)

cold boot 32.5 mb ram free

και ελευθερη εσωτερικη μνημη 64mb :blink:

τα official wm6 ειναι απλα ...αργα...απογοητευτηκα τα περιμενα πολυ καλυτερα...:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Κλασσικό !!! Το περίμενα κι εγώ όπως όλοι πως και πως, και τη μέρα που φεύγω διακοπές... βγαίνουν τα WM6 !!! Δεν πειράζει... τουλάχιστον θα τα βάλω "δοκιμασμένα" σε λίγες μέρες. Φυσικά στο μεταξύ παρακολουθώ σχόλια & εντυπώσεις :)

Χαιρετίσματα σε όλους τους φίλους συμφορουμίτες !

nixx

Κλασσικό !!! Το περίμενα κι εγώ όπως όλοι πως και πως, και τη μέρα που φεύγω διακοπές... βγαίνουν τα WM6 !!! Δεν πειράζει... τουλάχιστον θα τα βάλω "δοκιμασμένα" σε λίγες μέρες. Φυσικά στο μεταξύ παρακολουθώ σχόλια & εντυπώσεις :)

Χαιρετίσματα σε όλους τους φίλους συμφορουμίτες !

nixx

καλες διακοπες νικολα :D

εδω θα ειναι και θα σε περιμενουν μην ανυσηχεις :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Δηλαδή μετά την εγκατάσταση θα πρέπει να ξαναπεράσουμε όλες τις εφαρμογές.

Το παλιό back-up δηλαδή δεν....;

Όλες οι παλιές εφαρμογές δουλεύουν με τα 6 ή πρέπει να κοιτάξω για αναβαθμίσεις;

Ευχαριστώ Πολύ sfakianakis!!

ZRX1200S

Δηλαδή μετά την εγκατάσταση θα πρέπει να ξαναπεράσουμε όλες τις εφαρμογές.

Το παλιό back-up δηλαδή δεν....;

Όλες οι παλιές εφαρμογές δουλεύουν με τα 6 ή πρέπει να κοιτάξω για αναβαθμίσεις;

Ευχαριστώ Πολύ sfakianakis!!

ολα απο την αρχη :rolleyes:

αυτο ειναι και το κακο με καθε αλλαγη ρομ :rolleyes:

Δημήτρη ευχαριστω για την απάντηση.

Θα πρέπει να ψαξω δηλαδή και για αναβαθμίσεις σε 6 των προγραμμάτων ή όλα λειτουργούν όπως πριν;

λ.χ. spb software, igo,destinator

ZRX1200S

Έχω περάσει πολλές εφαρμογές και όλες παίζουν μια χαρά χωρίς προβλήματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

δικιο εχεις :)

αν ενοουσε κατι τετοιο ομως,δεν θα ηταν πιο ευκολο,ωστε να αποφευχθει καθε παραφραση των λεγομενων του,να αναφερει την αιτια που τον κανει δυσπιστο?

οντως τετοιες περιπτωσεις μας κανουν δυσπιστους καποιες φορες,αλλα υπαρχουν και ανθρωποι που μονος τους σκοπος ειναι να βοηθησουν ;) αυτο πιστευω εκανε και ο φιλος sfakianakis που εδωσε το λινκ για να εξυπηρετησει -βοηθησει οποιους δεν μπορουσαν να συνδεθουν η να περιμενουν τον ftp της htc:)

σκεψου οτι ακομα δεν λειτουργει για download :!:

File Sfakianaki sygnwmh ean emmesa se prosbala alla hthela na sigoureftw oti einai h official ROM prin thn balw dioti poly apla sto filename exei sto telos to "_2".

Anyway, twra fortizw titana kai molis piasei 51% thn pernaw !!!

Χριστόφορος :music:

Παιδιά μην ανησυχείτε, δεν παρεξηγούμε τόσο εύκολα :rolleyes: και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια ;)

...Τα εβαλα !!! Μεχρι στιγμής δεν εχς προσέξει διαφορες στην ταχυτητα. Ουτε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα απο τα wm6. (Μεχρι στιγμης πιστευω οτι η σημαντικοτερη ωφελεια ειναι να στελνεις και να λαμβανεις files με MSN Messenger) H Αλλαγη στην ταχυτητα ηταν πιο εμφανης με το πρωτο update της HTC. Βεβαια το τηλεφωνο ακομα ειναι καθαρο μονο με wm6....Βαριεμαι να τα ξεναπερναω παλι απο την αρχη.......αααααρρργγγκκκκκ

P.S. Περιμενα οτι θα εχει βελτιωθει η συμπεριφορα του Bluetooth αλλα εκ πρωτης οψεως τα ιδια. Ανοιγω comm manager παταω icon να ανοιξει bluetooth και πρεπει να το κανω 3-4 φορες για να αλλαξει το icon. Ελπιζω τουλαχιστο οταν περασω το Dest7 να μην αποσυνδεεται απο το GPS receiver....

Χριστόφορος :music:

Δημήτρη ευχαριστω για την απάντηση.

Θα πρέπει να ψαξω δηλαδή και για αναβαθμίσεις σε 6 των προγραμμάτων ή όλα λειτουργούν όπως πριν;

λ.χ. spb software, igo,destinator

υπαρχουν καποιες νεες εκδοσεις για wm6 σε καποια προγραμματα .

στο γνωστο μερος μιχαλη :rolleyes:

δεν αξιζει περικλη..ειναι μονο για εντυπωσιασμο ,γονατιζει το τηλ ...

και εγω δοκιμασα μια ρομ που το ειχε ηδη ενσωματωμενο αλλα τπτ..

Δημήτρη μήπως ξέρεις αν παίζουν τα LEng στα 6άρια? Γιατί όπως φαντάζομαι σε εμένα δεν θα παίξει η Ελληνική rom εκτός αν βρείς λύση:superman::lol::lol:

Τί έγινε νόμιζες η άδεια είναι απολυτήριο?:w00t:

Δημήτρη μήπως ξέρεις αν παίζουν τα LEng στα 6άρια? Γιατί όπως φαντάζομαι σε εμένα δεν θα παίξει η Ελληνική rom εκτός αν βρείς λύση:superman::lol::lol:

Τί έγινε νόμιζες η άδεια είναι απολυτήριο?:w00t:

ποια αδεια περικλη??σερι δουλευω....ουτε μερα ρεπο....περιμενω τον 15αυγουστο να χαλαρωσω...αστα..

οχι φιλε μου δεν παιζουν τα λενγκ σε 6αρια...ακομα τουλαχιστον.

οσο για την ελληνικη ρομ μην τρελαινεσαι..δεν λεει ...ειλικρινα...

βαλε black satin medium και με καποια tweaks που θα σου πω θα παθεις πλακα...ανοιγει τα windows σαν να ανοιγεις καποιο απλο φακελο μεσα στην καρτα σου :blink:

ξεκιναει με 31-32 mb ελευθερα και μετα απο 2 μερες δεν εχει πεσει κατω απο 27-28 :blink: συν οτι ολα δουλευουν σφαιρα!!!

Τα πέρασα και εγώ... Δεν ήταν καθόλου δύσκολο... έτσι περνάνε και οι cooked ROMs;

και καλυτερα :D

ποια αδεια περικλη??σερι δουλευω....ουτε μερα ρεπο....περιμενω τον 15αυγουστο να χαλαρωσω...αστα..

οχι φιλε μου δεν παιζουν τα λενγκ σε 6αρια...ακομα τουλαχιστον.

οσο για την ελληνικη ρομ μην τρελαινεσαι..δεν λεει ...ειλικρινα...

βαλε black satin medium και με καποια tweaks που θα σου πω θα παθεις πλακα...ανοιγει τα windows σαν να ανοιγεις καποιο απλο φακελο μεσα στην καρτα σου :blink:

ξεκιναει με 31-32 mb ελευθερα και μετα απο 2 μερες δεν εχει πεσει κατω απο 27-28 :blink: συν οτι ολα δουλευουν σφαιρα!!!

ok τρίτη που γυρνάω Θεσσαλονίκη θα μου δώσεις οδηγίες.:respect:

παιδιά έχω κάνει μια μλκια....έχω αγγλικά ΧΡ και όταν έκανα sync τον τιτανα στο outlook μου τα εβγαζε κινέζικα...σημερα που βρήκα λιγο χρόνο (αφού έχω αλλάξει στο πισι τις ρυθμίσεις για να διαβάζει ελληνικά)έκανα ξανά sync και έσβησα τισ επαφες από το outlook με συνέπεια να σβηστουν και από το τηλ..αφού τις πέρασα παλι στο outlook απο τα διεγραμένα έκανα sync και περασαν στο τηλ αλλά κινέζικα...δεν καταλαβαίνω τίποτα....πως διορθώνεται αυτή η μλκία?????όποιος μπορεί α με σώσει γιατί καίγομαι....

το video dialer εχεις δοκιμασει να το βαλεις?

απο τις black ποια λες για πληρης? ειχα 3.01 και ειχα ξεχασει τι παει να πει κολλημα και μολις εβαλα την original :mad:

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

παιδιά έχω κάνει μια μλκια....έχω αγγλικά ΧΡ και όταν έκανα sync τον τιτανα στο outlook μου τα εβγαζε κινέζικα...σημερα που βρήκα λιγο χρόνο (αφού έχω αλλάξει στο πισι τις ρυθμίσεις για να διαβάζει ελληνικά)έκανα ξανά sync και έσβησα τισ επαφες από το outlook με συνέπεια να σβηστουν και από το τηλ..αφού τις πέρασα παλι στο outlook απο τα διεγραμένα έκανα sync και περασαν στο τηλ αλλά κινέζικα...δεν καταλαβαίνω τίποτα....πως διορθώνεται αυτή η μλκία?????όποιος μπορεί α με σώσει γιατί καίγομαι....

στον τιτανα εβαλες regional settings greek

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

καλημέρα , μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει στο εξής , υπάρχει κάποιο πρόγραμμα η add - on στο οποιο όταν κάνω video call να φαίνεται ο άλλος σε πιο μεγάλη οθόνη ή δυνατον σε full screen ; Με την υπαρχουσα κατάσταση ο συνομιλητής φαίνεται στο 1/3 περίπου της οθόνης . Επίσης γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος voice dialer ο οποίος και να ειναι πιο γρηγορος από τον υπάρχον ; Εχω περάσει ήδη windows mobile 6 official Ευχαριστώ .

Έχει δοκιμάσει κάνεις σε κινητό που είναι αγορασμένο από την Ace Hellas να περάσει cooked rom και μετά από πάνω το εξελληνισμένο περιβάλλον της Ace?

Τρέχω την επίσημη έκδοση μαζί μόνο και μόνο γιατί μου αρέσει ο εξελληνισμός της Ace το ότι είναι περασμένες ήδη οι ρυθμίσεις για mms κλπ. Αν είναι δυνατόν πάνω σε cooked rom να περάσουμε αυτό θα ήταν το ιδανικό για μένα.

Θεωρητικά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα μιας και ο κωδικός συσκευής που ελέγχει το αρχείο εγκατάστασης δεν αλλάζει...

Επισκέπτης
Ατιμα wm6.. μπορει κανεις να μου πει γιατι δεν με αφηνει να ποσταρω με το tytn στο forum του qtek.gr ? Mε τα wm5 δεν ειχα κανενα προβλημα συν οτι τα 6αρια ειναι πιο βαρια και ο ie ειναι χειροτερος. Με βλεπω να επιστρεφω στα 5αρια, απογοητευση τα 6.

οσοι θελουν ελληνικα σε cooked rom wm6 μπορουν να κανουν τα παρακατω ..

1ον

περναμε την ρομ της αρεσκειας μας (συμβουλη μου black satin medium (μιας και η light δεν εχει office) η oποια θελετε εσεις τελως παντων, που να στηριζεται στα official wm6 pro ομως

2ον

τρεχουμε την αναβαθμιση της ace :worry: των ελληνικων για τα wm6.

3ον

κανουμε hard reset

4ον

με καποιο προγραμμα (HTweakC_2.0-1) η με καποιο registry hack (βλεπε xda ),κανουμε unhide την extended rom και κανουμε επανεκκινηση

5ον

ανοιγουμε την extended rom που εχει ηδη εμφανιστει στον file explorer της συσκευης μας και τρεχουμε το auto run (αγνοηστε καποιο πιθανον error που θα εμφανισει για καποιο missing file )

αμεσως μολις τελειωσει το customization και κανει 2 επανεκκινησεις η συσκευη εχουμε ελληνικοτατο μενου με τα ολα του ;)

τωρα για τα τυχον registry hacks η το HTweakC , στους xda και στο γνωστο μαγαζακι θα τα βρειτε ευκολα ;)

απο κει και μετα υπαρχουν πολλοι τροποι να κανετε τον τιτανα ακομα καλυτερο αλλα αυτα στην συνεχεια :)

PS

ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο lagoscon για την βοηθεια του :)

οσοι θελουν ελληνικα σε cooked rom wm6 μπορουν να κανουν τα παρακατω ..

1ον

περναμε την ρομ της αρεσκειας μας (συμβουλη μου black satin medium (μιας και η light δεν εχει office) η oποια θελετε εσεις τελως παντων, που να στηριζεται στα official wm6 pro ομως

2ον

τρεχουμε την αναβαθμιση της ace :worry: των ελληνικων για τα wm6.

3ον

κανουμε hard reset

4ον

με καποιο προγραμμα (HTweakC_2.0-1) η με καποιο registry hack (βλεπε xda ),κανουμε unhide την extended rom και κανουμε επανεκκινηση

5ον

ανοιγουμε την extended rom που εχει ηδη εμφανιστει στον file explorer της συσκευης μας και τρεχουμε το auto run (αγνοηστε καποιο πιθανον error που θα εμφανισει για καποιο missing file )

αμεσως μολις τελειωσει το customization και κανει 2 επανεκκινησεις η συσκευη εχουμε ελληνικοτατο μενου με τα ολα του ;)

τωρα για τα τυχον registry hacks η το HTweakC , στους xda και στο γνωστο μαγαζακι θα τα βρειτε ευκολα ;)

απο κει και μετα υπαρχουν πολλοι τροποι να κανετε τον τιτανα ακομα καλυτερο αλλα αυτα στην συνεχεια :)

PS

ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο lagoscon για την βοηθεια του :)

poly kalo euxaristoume....

Ta ellinika tis ace apo pu mporw na ta vrw sorry an exei apantithei :(

Me tin ROM tin episimi gia WM6 yparxun ellinika apo default? :D