zaharakis Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 πληροφοριακα ποια απο τις 2 εχεις περασει; βασικα .....ολες ....οσες εχουν κυκλοφορησει :lol: :lol: απο αυτες και τις 2;) ειχα την black pro 2.5 δοκιμασα την 3.3.0 ,που την προτεινω στους περισσοτερους,μιας και ειναι πολυ κοντα στα original wm6 .σταθερη,γρηγορη με δικη της extended rom και συμβατη με ολα τα προγραμματα της spb (υπαρχει καποιο προβλημα στα wm6 με την spb που δεν εχει λυθει σε ολες τις ρομ) η ουσια ειναι οτι προτιμω την 2.5 (αυτη εχω παλι)και γενικα τις roms της black series λογω δυνατοτητας παραμετροποιησης,αναμεσα σε ram,stability,performance αναλογα με τι εφαρμογες χρησιμοποιω περιστασιακα στον τιτανα μου:) ειναι θεμα γουστου παντως και του τι θελει κανεις να δουλευει στο τηλεφωνο του ;) εγω δοκιμαζω ρομς μεχρι να βρω αυτη που θα μου δουλεψει καποια βαρια προγραμματα (πχ wisbar advance & wisbar desctop) απροβληματιστα και γρηγορα ,μεχρι να κυκλοφορησουν τα νεα οπλα με 256rom και 128 ram:rolleyes: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 και φαντασου οτι η υποθεση restart....ειναι παρελθον σε μενα μετα τα wm6... η ελευθερη ram δεν πεφτει κατω απο 25mb ακομα και μετα απο 3-4 μερες συνεχης λειτουργιας του τηλ χωρις κανενα restart ενδιαμεσα:) και δεν ειναι και λιγο φορτωμενο το δικο μου ;) Καλο μηνα σε ολους, Δημητρη μπορεις να μας αναφερεις μερικα απο τα πλεονεκτηματα που εχεις δει στα wm6 που εχεις περασει σε σχεση με τα wm5 που εχουμε τωρα στον τιτανα μας???? Ευχαριστω εκ'των προτερων. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Καλο μηνα σε ολους, Δημητρη μπορεις να μας αναφερεις μερικα απο τα πλεονεκτηματα που εχεις δει στα wm6 που εχεις περασει σε σχεση με τα wm5 που εχουμε τωρα στον τιτανα μας???? Ευχαριστω εκ'των προτερων. αντωνη κοιτα λιγα ποστς πιο πισω και θα δεις αρκετες αναφορες μου σε αυτο το θεμα.και οχι μονο εδω αλλα και στο φορουμ της qtek..στα εχω ξαναπει αλλα μαλλον ...θελεις να τα ακους :D περιληπτικα ειναι πολυ πιο γρηγορα πολυ πιο σταθερα με πολυ καλυτερη διαχειριση ραμ υπαρχουν ακομα καποιες -οχι σοβαρες -δυσλειτουργιες (μην ξεχναμε οτι ολες τους ειναι cooked roms απο ιδιωτες ) που λυνονται καθημερινα σε σημειο σημερα να μιλαμε για ετοιμες εκδοσεις λειτουργικοτατες(ειδικα η σειρα των black ) αλλα και σε παρα πολλες παραλαγες τους (με η χωρις extended rom,με η χωρις καποιες εξτρα εφαρμογες που τα wm5 δεν τις ηξεραν καθολου,αλλα που δεν παυουν-μερικες απο αυτες- να ειναι για πολλους μη απαραιτητες...και ετσι να βγαινουν και ρομς χωρις αυτες);) μηπως θα επρεπε να πιουμε κανεναν καφε να τα δειτε και απο κοντα στην πραξη?:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 ... και συμβατη με ολα τα προγραμματα της spb (υπαρχει καποιο προβλημα στα wm6 με την spb που δεν εχει λυθει σε ολες τις ρομ) Δημήτρη έχεις να μου δώσεις κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα για το ποιες εφαρμογές της spb και ποια ακριβώς προβλήματα δημιουργούν. το ρωτάω γιατί έβαλα και γω πριν 3-4 μέρες στο 9100 wm6 και σε γενικές γραμμές μου άρεσαν πολύ και δεν θέλω να επιστρέψω στα 5. μόλις όμως το φόρτωσα εφαρμογές(πολλές απο αυτές είναι της spb) το τηλέφωνο έπεφτε τον ύπνο του δικαίου και ξύπναγε μόνο με soft reset. από τότε δεν ξαναέβαλα εφαρμογές και δεν παρουσιάστηκε το πρόβλημα.τώρα περιμένω μια μικρή λεπτομέρεια για να φλασάρω ξανά και να αρχίσω να το στήνω. όποτε αν έχεις κάτι συγκεκριμένο να μου πεις με γλυτώνεις από κόπο και χρόνο δοκιμών!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Hello. Για όσους ενδιαφέρονται και... είμαστε πάρα πολλοί, είμαι σίγουρος... σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η επίσημη αναβάθμιση στα WM 6.0 για τον Τιτάνα... αναμένεται στις 22/6 :) Ελπίζω να έχω νωρίτερα την επίσημη έκδοση, για να σας πω εντυπώσεις. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Hello. Για όσους ενδιαφέρονται και... είμαστε πάρα πολλοί, είμαι σίγουρος... σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η επίσημη αναβάθμιση στα WM 6.0 για τον Τιτάνα... αναμένεται στις 22/6 :) Ελπίζω να έχω νωρίτερα την επίσημη έκδοση, για να σας πω εντυπώσεις. :) θα προτιμουσαμε απο τις εντυπωσεις......:rolleyes::rolleyes: την καθεαυτου αναβαθμιση μυθε :lol::lol::lol: οποτε καθε λινκ ειναι σεβαστο:D :respect: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Hello. Για όσους ενδιαφέρονται και... είμαστε πάρα πολλοί, είμαι σίγουρος... σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η επίσημη αναβάθμιση στα WM 6.0 για τον Τιτάνα... αναμένεται στις 22/6 :) Ελπίζω να έχω νωρίτερα την επίσημη έκδοση, για να σας πω εντυπώσεις. :)οτι καλυτερο ακουσα σημερα!!!!:up:ευχαριστουμε για την ενημερωση:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Hello. Για όσους ενδιαφέρονται και... είμαστε πάρα πολλοί, είμαι σίγουρος... σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η επίσημη αναβάθμιση στα WM 6.0 για τον Τιτάνα... αναμένεται στις 22/6 :) Ελπίζω να έχω νωρίτερα την επίσημη έκδοση, για να σας πω εντυπώσεις. :) Τι σε ενάμιση μήνα????:dizzy: Καλά και μέχρι τότε? :sorry: Aς είναι καλά η :food: black pro 2.5 και η 3.3.0 Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Καλησπερα σε ολους, Επειδη ειμαι αρκετα νευριασμενος αυτη την στιγμη απλα θα αναφερω το προβλημα μου και οποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα (αν και σαββατο βραδυ) γιατιο ειμαι χωρις τηλεφωνο απο το μεσημερι και τωρα μονο γυρισα σπιτι να γραψω εδω. Λοιπον : Εκανα ενα backup το PIM με το sktools ακαι αποφασισα να κανω και ενα restore για να τεσταρω οτι δουλευει καλα το προγραμμα sktools. Πατησα να ξεκινησει το restore και εμεινε εκει χωρις να κανει τιποτα για περιπου 5 λεπτα. Να αναφερω οτι το sktools το εχω εγκατεστημενο στην καρτα μνημης και οτι η μπαταρια ηταν στο 30%. Επισης το αρχειο backup ηταν στην καρτα μνημης και αυτο. Βλεπωντας οτι εχει κολλησει σκεφτηκα να κανω ενα soft reset. Εκανα λοιπον και απο τοτε σταματαει στην ασπρη οθονη με το λογοτυπο της HTC. Εμφανιζει τους αριθμους της rom και ολα αυτα που δειχνει εκει και μετα που σβηνουν αυτα κολαει εκει στην λευκη οθονη με το λογοτυπο της HTC οπως ειπα. Δοκιμασα παρα πολλα soft reset αλλα τιποτα. Δοκιμασα να βγαλω την μπαταρια για 5 λεπτα τιποτα. Εβγαλα την καρτα μνημης παλι τιποτα. Εβγαλα την καρτα sim τιποτα και παλι. Εχω εγκατεστημενο στην μνημη τηλεφωνου το spb pocket plus και απ'οτι ξερω εχει την δυνατοτητα του safe mode την οποια και εχω ενεργοποιησει. Ξερεις κανεις τι κουμπια πρεπει να πατησω η τι πρεπει να κανω ωστε να μπω σε safe mode η να μπω καπως στην συσκευη μηπως γλιτωσω το hard reset γιατι εχω καποια πραγματα που θελω να μην τα χασω ?????? Απλα αναφερω οτι το αφησα επιτηδες περιπου 15-20 λεπτα μηπως και ανοιξει αλλα τιποτα....παραμενει εκει κολλημενο. Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη.... Αντε γιατι με βλεπω σαββατοβραδο να καθομαι μεσα για hard reset και στησιμο παλι απο την αρχη.... :( Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Τι σε ενάμιση μήνα????:dizzy: Καλά και μέχρι τότε? :sorry: Aς είναι καλά η :food: black pro 2.5 και η 3.3.0 ειπαμε περικλη :rolleyes: δεν βιαζομαστε κανουμε δουλιτσα και ετσι :lol: ασε που δεν παει το μυαλο μου σε κατι καλυτερο απο την 2.5 (black);) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Καλησπερα σε ολους, Επειδη ειμαι αρκετα νευριασμενος αυτη την στιγμη απλα θα αναφερω το προβλημα μου και οποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα (αν και σαββατο βραδυ) γιατιο ειμαι χωρις τηλεφωνο απο το μεσημερι και τωρα μονο γυρισα σπιτι να γραψω εδω. Λοιπον : Εκανα ενα backup το PIM με το sktools ακαι αποφασισα να κανω και ενα restore για να τεσταρω οτι δουλευει καλα το προγραμμα sktools. Πατησα να ξεκινησει το restore και εμεινε εκει χωρις να κανει τιποτα για περιπου 5 λεπτα. Να αναφερω οτι το sktools το εχω εγκατεστημενο στην καρτα μνημης και οτι η μπαταρια ηταν στο 30%. Επισης το αρχειο backup ηταν στην καρτα μνημης και αυτο. Βλεπωντας οτι εχει κολλησει σκεφτηκα να κανω ενα soft reset. Εκανα λοιπον και απο τοτε σταματαει στην ασπρη οθονη με το λογοτυπο της HTC. Εμφανιζει τους αριθμους της rom και ολα αυτα που δειχνει εκει και μετα που σβηνουν αυτα κολαει εκει στην λευκη οθονη με το λογοτυπο της HTC οπως ειπα. Δοκιμασα παρα πολλα soft reset αλλα τιποτα. Δοκιμασα να βγαλω την μπαταρια για 5 λεπτα τιποτα. Εβγαλα την καρτα μνημης παλι τιποτα. Εβγαλα την καρτα sim τιποτα και παλι. Εχω εγκατεστημενο στην μνημη τηλεφωνου το spb pocket plus και απ'οτι ξερω εχει την δυνατοτητα του safe mode την οποια και εχω ενεργοποιησει. Ξερεις κανεις τι κουμπια πρεπει να πατησω η τι πρεπει να κανω ωστε να μπω σε safe mode η να μπω καπως στην συσκευη μηπως γλιτωσω το hard reset γιατι εχω καποια πραγματα που θελω να μην τα χασω ?????? Απλα αναφερω οτι το αφησα επιτηδες περιπου 15-20 λεπτα μηπως και ανοιξει αλλα τιποτα....παραμενει εκει κολλημενο. Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη.... Αντε γιατι με βλεπω σαββατοβραδο να καθομαι μεσα για hard reset και στησιμο παλι απο την αρχη.... :( αντωνη τωρα το ειδα :O φιλε οτι και να γινει το hard reset δεν το γλυτωνεις :!: οποτε πριν σου πω κατι αλλο κανε ενα hard reset και πες μου τι εκανε το τηλ!αν ανοιξει ολα καλα αν οχι..... περιμενω ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 για την λειτουργια του safe mode κοιτα την προτελευταια παραγραφο εκει http://www.spbsoftwarehouse.com/products/pocketplus/screenshots.html?en εγω χρησιμοποιω το ilauncher που κυριολεκτικα με εχει σωσει απειρες φορες σε τετοιες περιπτωσεις...αλλα πρωτα απο ολα πρεπει το τηλ σου να bootαρει τουλαχιστον μετα την οθονη των wm για να διαβασουν την εφαρμογη τα windows....και σενα δεν φτανει εκει καν.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Δημητρη καλησπερα φιλε :) Εκανα hard reset και ανοιξε κανονικα. Τωρα τρεχει τις τελευταιες ρυθμισεις. Παλι καλα τουλαχιστον που δεν εχει κατι σοβαρο. Απο τι λες να εφαγε το κολλημα ? Μηπως οτι ειχε 30% μπαταρια και τα πηρε στο κρανιο??? :lol: Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Δημητρη καλησπερα φιλε :) Εκανα hard reset και ανοιξε κανονικα. Τωρα τρεχει τις τελευταιες ρυθμισεις. Παλι καλα τουλαχιστον που δεν εχει κατι σοβαρο. Απο τι λες να εφαγε το κολλημα ? Μηπως οτι ειχε 30% μπαταρια και τα πηρε στο κρανιο??? :lol: κατεβασε το ilauncher και στειλε μου πμ για την συνεχεια... παλι καλα δεν ηταν σοβαρο:) τι θα γινει με τα 6αρια??θα τα βαλεις τελικα να παρεις χαμπαρι τι σημαινει τιτανας??:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Ειναι καλυτερο το ilauncher απο το spb pocket plus??? Γιατι το spb pocket plus ειναι πολυ καλο Δημητρη και μαλιστα εγω που το δουλευω μαζι με το spb diary νομιζω οτι ειναι απο τους καλυτερους συνδυασμους. Τι λες? Οσο για τα wm6 δεν μπορεις να φανταστεις ποσο θελω να τα βαλω , ομως αν και εχω αρκετες γνωσεις λογω της δουλειας μου, ειμαι απο τους πλεον "φοβιτσιαρηδες" σε κατι τετοια θεματα γιατι δυστυχως αν μου κατσει καμια στραβη δεν θα εχω χρηματα να παρω αλλο τιτανα. :( Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Ειναι καλυτερο το ilauncher απο το spb pocket plus??? Γιατι το spb pocket plus ειναι πολυ καλο Δημητρη και μαλιστα εγω που το δουλευω μαζι με το spb diary νομιζω οτι ειναι απο τους καλυτερους συνδυασμους. Τι λες? Οσο για τα wm6 δεν μπορεις να φανταστεις ποσο θελω να τα βαλω , ομως αν και εχω αρκετες γνωσεις λογω της δουλειας μου, ειμαι απο τους πλεον "φοβιτσιαρηδες" σε κατι τετοια θεματα γιατι δυστυχως αν μου κατσει καμια στραβη δεν θα εχω χρηματα να παρω αλλο τιτανα. :( αυτο εσυ το κρινεις..αλλα στην περιπτωση του safe modeτο ilauncher ειναι κορυφη (και οχι μονο εκει) σοβαρεψου !! αφου ξερεις οτι ανασταινω τα παντα :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Θα ήθελα να μου κάποιος αν περάσω black pro 2.5 μπορώ αργότερα να επιστρέψω σε official rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 αυτο εσυ το κρινεις..αλλα στην περιπτωση του safe modeτο ilauncher ειναι κορυφη (και οχι μονο εκει) σοβαρεψου !! αφου ξερεις οτι ανασταινω τα παντα :lol::lol: Α ρε Δημητρη...εσυ τα ανασταινεις...ειμαι σιγουρος γι'αυτο και σ'εμπιστευομαι αλλα εσυ εισαι Αθηνα κι'εγω...πολλα χιλιομετρα μακρυα.....και αν μου τυχει κατι???? τι θα κανω μετα χωρις το τιτανακι μουυυυυ ???? Το ilauncher ειναι ελαφρυ Δημητρη??? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Επίσης αξίζει να δώσω τον τιτάνα μου για το ASUS P535 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Θα ήθελα να μου κάποιος αν περάσω black pro 2.5 μπορώ αργότερα να επιστρέψω σε official rom? αν ξερεις την διαδικασια (που δεν ειναι και αρκετα ευκολη ) αλλα γινεται ;) ναι :) αν και βαζοντας μια τετοια ρομ σε τιτανα...φιλε μου ειλικρινα ΔΕΝ ξαναγυριζεις σε wm5 :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Επίσης αξίζει να δώσω τον τιτάνα μου για το ASUS P535 ? επιλογη σου παντα :) αν και εγω δεν θα εδινα τον τιτανα για κανενα αλλο τηλ που θα παιζει παλι σε 128-256 rom και 64 ram :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Δημήτρη έχεις να μου δώσεις κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα για το ποιες εφαρμογές της spb και ποια ακριβώς προβλήματα δημιουργούν. το ρωτάω γιατί έβαλα και γω πριν 3-4 μέρες στο 9100 wm6 και σε γενικές γραμμές μου άρεσαν πολύ και δεν θέλω να επιστρέψω στα 5. μόλις όμως το φόρτωσα εφαρμογές(πολλές απο αυτές είναι της spb) το τηλέφωνο έπεφτε τον ύπνο του δικαίου και ξύπναγε μόνο με soft reset. από τότε δεν ξαναέβαλα εφαρμογές και δεν παρουσιάστηκε το πρόβλημα.τώρα περιμένω μια μικρή λεπτομέρεια για να φλασάρω ξανά και να αρχίσω να το στήνω. όποτε αν έχεις κάτι συγκεκριμένο να μου πεις με γλυτώνεις από κόπο και χρόνο δοκιμών!! bill δεν το ειχα δει το μηνυμα σου φιλε....σορυ :O δεν ξερω στο δικο σου τι ακριβως γινεται με την spb αλλα καπου στους xda και στο thread των hermes υπαρχει αναφορα για αυτην την ασυμβατοτητα καποιων wm6 rom,αλλα ειναι για τον τιτανα.. εριξα μια ματια αλλα δεν το βρηκα ...αν βρεις χρονο και εχεις ορεξη ψαξε λιγο φιλε,μιας και ειναι μια ασυμβατοτητα που αναφερθηκε απο πολλα παιδια και καποιοι bakers την εφτιαξαν στις ρομς τους .. στο thread της ρομ που εβαλες κοιταξες τα ποστς των παιδιων που δουλευουν την ιδια με την δικη σου? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Α ρε Δημητρη...εσυ τα ανασταινεις...ειμαι σιγουρος γι'αυτο και σ'εμπιστευομαι αλλα εσυ εισαι Αθηνα κι'εγω...πολλα χιλιομετρα μακρυα.....και αν μου τυχει κατι???? τι θα κανω μετα χωρις το τιτανακι μουυυυυ ???? Το ilauncher ειναι ελαφρυ Δημητρη??? κουριερ αντωνη .... οσο για το ilauncher... πανω κατω :worry: δεν θα ειναι .....τοσο ...περιπου :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 κουριερ αντωνη .... οσο για το ilauncher... πανω κατω :worry: δεν θα ειναι .....τοσο ...περιπου :lol: Αντώνη ACS άκου που σου λέω:mobile: Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 bill δεν το ειχα δει το μηνυμα σου φιλε....σορυ :O δεν ξερω στο δικο σου τι ακριβως γινεται με την spb αλλα καπου στους xda και στο thread των hermes υπαρχει αναφορα για αυτην την ασυμβατοτητα καποιων wm6 rom,αλλα ειναι για τον τιτανα.. εριξα μια ματια αλλα δεν το βρηκα ...αν βρεις χρονο και εχεις ορεξη ψαξε λιγο φιλε,μιας και ειναι μια ασυμβατοτητα που αναφερθηκε απο πολλα παιδια και καποιοι bakers την εφτιαξαν στις ρομς τους .. στο thread της ρομ που εβαλες κοιταξες τα ποστς των παιδιων που δουλευουν την ιδια με την δικη σου? δεν πειράζει φίλε, κανένα πρόβλημα. άλλωστε το forum τις τελευταίες μέρες τρέχει σε ρυθμούς wm6 και δεν το προλαβαίνουμε!! ρώτησα και στο thread της δικής μου rom και δεν το έχει συναντήσει κανένας. ίσως το πρόβλημα να μην είχε να κάνει με τα προγράμματα αλλά με τη radio version. ξαναπέρασα τη rom και όλα πάνε καλά μέχρι τώρα και με εγκατεστημένα τα περισσότερα από τα προγράμματα που χρησιμοποιώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts