zaharakis Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Δημήτρη έχω 2 προβλήματα. 1ον Δεν μπορώ να εμφανίσω στην αρχική οθόνη την μπαταρία.Ούτε από το iLauncher ούτε από το HTweakC το hide είναι τσεκαρισμένο. 2ον Έχει χαλασει ο φούρνος της πεθεράς μου, μπορείς να το φτιάξεις?:lol: :lol: :lol: Το πρώτο πρόβλημα το λύθηκε έμεινε να λυθεί και το δεύτερο:lol: :lol: θα το παλεψουμε περικλη και αυτο....ενημερωσε την πεθερα σου οτι μαλλον θα μαι κατα σαλονικα μερια το σβκ :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Την έβαλα την καινούργια ROM. H sd δουλεύει ρολόι. Αρχίζω και περνάω τα προγράμματα.!:lol: Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Την έβαλα την καινούργια ROM. H sd δουλεύει ρολόι. Αρχίζω και περνάω τα προγράμματα.!:lol: μιχαλη....wm6 μονο για τον τιτανα...:) οτι σε wm5 δεν του παει..δεν του ταιριαζει ,δεν την γουσταρει πως να το πουμε?:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haik Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 γιαννη ειναι δυσκολο πολυ να καταφερεις να ξεκινησεις και να τελειωσεις διαδικασια αναβαθμισης ρομ σε branded συσκευη χωρις να ξερεις καν πως θα συνδεσεις το τηλ στον υπολογιστη...το καταλαβαινω αλλα ειναι πολλα τα κεφαλαια που ανοιγουν σε μια τετοια διαδικασια και δυστυχως ειναι πολυς ο ογκος των νεων πραγματων που θα πρεπει να εμπεδωσει καποιος για να καταφερει να φερει εις περας ολη την δουλεια.. τι να πω?δεν ειναι οτι δεν θελω να βοηθησω.... χιλιες φορες να μου το στειλει να του το φτιαξω εγω παρα να ξεκινησει να κανει τετοια δουλεια με αυτες τις γνωσεις που εχει το παιδι στα wm:O Έχεις δίκιο. Είναι σα να έχω πάρει μόλις το δίπλωμα και να στήνω το αμάξι μου σε στροφές με άλλον..Χαζό εε; Το ξέρω αλλά στην προκειμένη τί να κάνω;Έχω ένα (καλό όπως έχω καταλάβει) κινητό το οποίο είναι σε ξένη γλώσσα και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το ανοιγοκλείνω.Κρίμα δέν είναι να το αφήνω μέσα στο κουτί του αχρησιμοποίητο;Εσείς τί θα κάνατε; Σε ευχαριστώ που προσφέρεσαι zaharakis. Άν κάνω αναβάθμιση rom υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι λάθος και να στείλω το κινητάκι στον κάλαθο αχρήστων;:O Παράθεση When money talks the world listens.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Έχεις δίκιο. Είναι σα να έχω πάρει μόλις το δίπλωμα και να στήνω το αμάξι μου σε στροφές με άλλον..Χαζό εε; Το ξέρω αλλά στην προκειμένη τί να κάνω;Έχω ένα (καλό όπως έχω καταλάβει) κινητό το οποίο είναι σε ξένη γλώσσα και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το ανοιγοκλείνω.Κρίμα δέν είναι να το αφήνω μέσα στο κουτί του αχρησιμοποίητο;Εσείς τί θα κάνατε; Σε ευχαριστώ που προσφέρεσαι zaharakis. Άν κάνω αναβάθμιση rom υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι λάθος και να στείλω το κινητάκι στον κάλαθο αχρήστων;:O NΑΑΙΙ ναι υπάρχει τέτοια περίπτωση.Γιατί δεν ξεκινάς να περάσεις τα LEng που σου είπε ο zaxarakis? Είναι ποιο απλό βάζεις το αρχείο στο κινητό σου, το τρέχεις, μετά κάνεις επανεκίνηση και είσαι έτοιμος.Αν δεν αλλάξει τίποτα (λόγο Γερμανικών γιατί στα Αγγλικά είναι σίγουρα οκ) το κάνεις απεγκατάσταση, επανεκίνηση και μετα συζητάμε για ROM. Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 καλημερα και στους δυο:) περιμενε λιγο φιλε Haik...επιστρεφω:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 πριν ξεκινησεις οτιδηποτε στο τηλ σου...καλα θα ηταν να διαβασεις καλα εκει http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Hermes_UpgradeForBeginners και μετα να κανεις οτιδηποτε αλλο!!! http://www.penreader.com/download/LEng_national_Greek_HTC_TyTN.exe φιλε haik κατεβασε αυτο το αρχειο που σου δινω(ειναι μεταφραση γερμανικου thl σε ελληνικο μολις τελειωσεις και αφου εχεις συνδεσει το τηλ σου στον υπολογιστη(ελπιζω οτι εχεις εγκατεστημενο το microsoft active synchronization και εχεις κανει εστω και μια φορα συνδεση του κινητου σου με τον υπολογιστη σου ) και εγκατεστησε αυτο το προγραμμα στο κινητο σου. διπλο κλικ πανω στο σεταπ που κατεβασες και μετα αποδοχη στο παραθυρο που θα σου βγαλει μεσα στο κινητο και εγκατασταση στην ΜΝΗΜΗ του τηλεφωνου και ΟΧΙ στην καρτα μνημης! θα σε προτρεψει το τηλ να κανει επανεκινηση δεξου το και μολις ανοιξει το τηλ σου θα ειναι ελληνικο. μετα απο αυτο στειλε μηνυμα να πουμε την συνεχεια;) εχεις πμ... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LL_NEO Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 οτι σε wm5 δεν του παει..δεν του ταιριαζει ,δεν την γουσταρει πως να το πουμε? Εγκατέστησα την LVSW release των WM6 και σε σχέση με WM5 όντως είναι σαν να συγκρίνουμε κοκαίνη με μαρμαρόσκονη. Τελικά το aekmap δούλεψε απρόσκοπτα και άρα No need για leng (ευχαριστώ για τα σχετικά tips πάντως zaharakis). Ερώτηση. Είδα ότι βγήκε έκδοση RUU_Hermes_WWE_3.30.0.1. Υπάρχει κανα προγραμματάκι που να αντιγράφει ρυθμίσεις (πχ για emails, exchange server, wap settings etc) για να μη μας βγάζει την πίστη κάθε φορά να τα περνάμε μετά απο update? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/LL_NEO/5373/187775/0/sig80.JPG Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Εγκατέστησα την LVSW release των WM6 και σε σχέση με WM5 όντως είναι σαν να συγκρίνουμε κοκαίνη με μαρμαρόσκονη. Τελικά το aekmap δούλεψε απρόσκοπτα και άρα No need για leng (ευχαριστώ για τα σχετικά tips πάντως zaharakis). Ερώτηση. Είδα ότι βγήκε έκδοση RUU_Hermes_WWE_3.30.0.1. Υπάρχει κανα προγραμματάκι που να αντιγράφει ρυθμίσεις (πχ για emails, exchange server, wap settings etc) για να μη μας βγάζει την πίστη κάθε φορά να τα περνάμε μετά απο update? αυτη δουλευω εδω και μερικες μερες και ειναι μεχρι στιγμης οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε wm6:) οσο για τα pim Με τον File Explorer ,τον προεγκατεστημενο, κάνε copy το αρχείο PIM που θα βρεις στον root φάκελο της συσκευής σου, στην κάρτα μνήμης του τηλεφωνου σου. Μετά την αναβάθμιση, με τον ίδιο τρόπο επανέφερε το αρχείο αυτό αντικαθιστώντας το υπάρχον που περάστηκε με την νέα ROM. υποψιν! το PIM περιέχει μόνο Calendar, Tasks, Contacts.;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Άρχισαν τα όργανα με την κάρτα έχω sandisk και μου έδιχνε ότι ήταν γεμάτη ενώ ήταν εντελώς άδεια και ήταν κολλημένη.Το πρόβλημα λύθηκε με βγάλε βάλε. Υπάρχει κανένας player καλύτερος από τον coreplayer? :superman: παντού δίνεις λύσεις άντε να δούμε τι θα κάνεις με τον φούρνο:lol: :lol: :lol: Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Άρχισαν τα όργανα με την κάρτα έχω sandisk και μου έδιχνε ότι ήταν γεμάτη ενώ ήταν εντελώς άδεια και ήταν κολλημένη.Το πρόβλημα λύθηκε με βγάλε βάλε. Υπάρχει κανένας player καλύτερος από τον coreplayer? :superman: παντού δίνεις λύσεις άντε να δούμε τι θα κάνεις με τον φούρνο:lol: :lol: :lol: ειναι η ρομ περικλη η καλη που περιμεναμε τοσο καιρο απο την htc... ξεκινα την 3.3.0 wm6 ;) ξερεις εσυ :lol::lol: δεν μου την στελνεις την κουζινα κατα δω...:worry: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Ξέρω φυσικά αφού είχα καλό δάσκαλο.(τον έσκασα βέβαια αλλά τελικά έμαθα). Πες μου το δάσκαλό σου να σου πω τι ROM έχεις.:lol: :lol: Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducklord Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Παιδιά, φορ δε λαβ οφ Γκόντ, πώς μπορώ να ρυθμίσω τον τιτάνα ώστε να συνδέεται σε τοπικό δίκτυο, να βλέπει τα δικτυακά shares των υπολογιστών αλλά και, το σημαντικότερο, να μπορεί να "βγει" στο νετ μέσω proxy που τρέχει σε ένα από τα πισιά; Κατάφερα να τον συνδέσω στο router, το ένα "βλέπει το άλλο", αλλά πρόσβαση γιόκ. Εντωμεταξύ, οι επιλογές πρόσβασης στο Internet του τιτάνα μιλάνε μόνο για μόντεμς, gprs και παραπλήσια - δεν είδα πουθενά επιλογή "συνδέσου μέσω τοπικού δικτύου/ρούτερα"... Θένκς για την όποια απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Παιδιά, φορ δε λαβ οφ Γκόντ, πώς μπορώ να ρυθμίσω τον τιτάνα ώστε να συνδέεται σε τοπικό δίκτυο, να βλέπει τα δικτυακά shares των υπολογιστών αλλά και, το σημαντικότερο, να μπορεί να "βγει" στο νετ μέσω proxy που τρέχει σε ένα από τα πισιά; Κατάφερα να τον συνδέσω στο router, το ένα "βλέπει το άλλο", αλλά πρόσβαση γιόκ. Εντωμεταξύ, οι επιλογές πρόσβασης στο Internet του τιτάνα μιλάνε μόνο για μόντεμς, gprs και παραπλήσια - δεν είδα πουθενά επιλογή "συνδέσου μέσω τοπικού δικτύου/ρούτερα"... Θένκς για την όποια απάντηση Παπιάρχοντα, ρηλάξ ! Χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες, το πρώτο που μπορώ να σου πω είναι να μην δοκιμάζεις με τον Pocket Internet Explorer, αλλά με κάποιο άλλο μπράουζερ (:p), opera, netfront, κλπ. που να έχουν δική τους ρύθμιση για proxy. Όταν λες πρόσβαση γιοκ, εννοείς στο internet, έτσι ; Το τοπικό σου δίκτυο το βλέπει ο τιτάνας ; Μπορείς μέσω π.χ. Resco Explorer (ή όποιο άλλο explorer έχεις που να υποστηρίζει δίκτυο) να δεις τα shares του δικτύου σου ; edit : Όπα σόρρυ, δεν πρόσεξα ότι αναφέρεις ότι δεν βλέπεις τα shares. Τα permissions στα πισιά σου είναι ανοιχτά ; Σαν πρώτη δοκιμή, έχεις ενεργοποιήσει τα "guest" accounts ; Υ.Γ. - Σε θυμάμαι από κάποιο άλλο forum μάλλον, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο... ένας είναι ο παπιάρχοντας, δεν ξεχνιέται εύκολα :D edit - άσε, το θυμήθηκα :) nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Χαιρετω ολους τους Τιτανο-λατρες και Τιτανο-κατοχους.... :D Εχω το HTC Tytn απο την 2η εβδομαδα που κυκλοφορησε και αν και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, σκεφτομαι λογω μεγεθους και μιας και το πληκτρολογιο που εχει δεν το εχω χρησιμοποιησει και πολυ, να το αλλαξω και σημερα που επιασα ενα P3300 μου φανηκε τοσο μικρο και ελαφρυ που μπηκα σε σκεψη μηπως να τον αλλαξω τον τιτανα μου να παρω ενα P3300. Σκεφτηκα ως εξης : 1) Το πληκτρολογιο δεν το εχω χρησιμοποιησει παρα ελαχιστες φορες 2) Το 3G επισης δεν μου εχει χρειαστει ποτε, ουτε βιντεοκληση ουτε τιποτα...και απ'οτι βλεπω το 3g δεν εχει μελλον, τουλαχιστον στην Ελλαδα. 3) Το μεγεθος του τιτανα μας με εχει κουρασει πολλες φορες και καποιες φορες το αφηνω στο αμαξι η και στο σπιτι οταν ειναι να παω καπου και δεν θελω να κραταω τσαντα η τσαντακι μαζι μου Νομιζω οτι ειναι τα 3 πραγματα στα οποια κατα κυριο λογο διαφερει το P3300 με τον τιτανα (χωρις να θελω βεβαια να πω οτι εκτος απο αυτα ειναι ιδιες συσκευες). Εσεις τι μου προτεινετε γι'αυτο που σκεφτομαι???? Να παρω το P3300 και να πουλησω το Tytn μου????? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Χαιρετω ολους τους Τιτανο-λατρες και Τιτανο-κατοχους.... :D Εχω το HTC Tytn απο την 2η εβδομαδα που κυκλοφορησε και αν και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, σκεφτομαι λογω μεγεθους και μιας και το πληκτρολογιο που εχει δεν το εχω χρησιμοποιησει και πολυ, να το αλλαξω και σημερα που επιασα ενα P3300 μου φανηκε τοσο μικρο και ελαφρυ που μπηκα σε σκεψη μηπως να τον αλλαξω τον τιτανα μου να παρω ενα P3300. Σκεφτηκα ως εξης : 1) Το πληκτρολογιο δεν το εχω χρησιμοποιησει παρα ελαχιστες φορες 2) Το 3G επισης δεν μου εχει χρειαστει ποτε, ουτε βιντεοκληση ουτε τιποτα...και απ'οτι βλεπω το 3g δεν εχει μελλον, τουλαχιστον στην Ελλαδα. 3) Το μεγεθος του τιτανα μας με εχει κουρασει πολλες φορες και καποιες φορες το αφηνω στο αμαξι η και στο σπιτι οταν ειναι να παω καπου και δεν θελω να κραταω τσαντα η τσαντακι μαζι μου Νομιζω οτι ειναι τα 3 πραγματα στα οποια κατα κυριο λογο διαφερει το P3300 με τον τιτανα (χωρις να θελω βεβαια να πω οτι εκτος απο αυτα ειναι ιδιες συσκευες). Εσεις τι μου προτεινετε γι'αυτο που σκεφτομαι???? Να παρω το P3300 και να πουλησω το Tytn μου????? Χαίρε συνάδελφε ξενύχτη... Κατ'αρχήν να σου μεταφέρω την άποψή μου για το μέγεθος... Προσωπικά δεν το βρίσκω μεγάλο, ούτε και με "βάρυνε" ή με δυσκόλεψε ποτέ στο να το έχω παντού και πάντα μαζί μου. Με μια καλή θήκη ζώνης, που να μην προσθέτει έξτρα μέγεθος/όγκο, συχνά ξεχνάω ότι το κουβαλάω. Παλιότερα είχα ένα P900, και ήταν ευχάριστη έκπληξη το ότι το TyTN είναι μικρότερο (!) σε όλες τις διαστάσεις εκτός από το πάχος, όπου είναι ελάχιστα μεγαλύτερο (λόγω πληκτρολογίου προφανώς). Για το θέμα τώρα του πληκτρολογίου, δεν μπορώ να σου δώσω αντικειμενική απάντηση γιατί εγώ το χρησιμοποιώ πολύ και καθημερινά - μάλιστα ήταν ένα από τα συν της συσκευής όταν σκεφτόμουν με τι να αλλάξω το παλιό μου. Είχα κουραστεί με τα "ημίμετρα" εισαγωγής κειμένου, αλλά από την άλλη, αυτό φαντάζομαι ότι έχει περισσότερο να κάνει με το τι ζητάς από τη συσκευή σου, πώς την χρησιμοποιείς και τι ανάγκες έχεις. Για παράδειγμα, αν είναι να στείλω SMS και είμαι κάπου έξω (στο δρόμο, στο λεωφορείο κλπ) δεν ανοίγω το πληκτρολόγιο, χρησιμοποιώ το HTC PhonePad το οποίο δίνει ένα "κλασσικό" αριθμητικό πληκτρολόγιο κινητού, και γράφεις με τον παραδοσιακό "κινητό" τρόπο. Οπουδήποτε αλλού όμως, και επειδή συνήθως το χρησιμοποιώ περισσότερο σαν PDA, το πληκτρολόγιο ανοίγει ακόμα και για τις απλούστερες δουλειές. Τέλος για το 3G συμφωνώ - η μοναδική video κλήση που έκανα ήταν τη μέρα που το πήρα, κι αυτό μόνο και μόνο για να το δοκιμάσω, μια και είναι η πρώτη μου 3G συσκευή. Όμως, για μένα παίζει μεγάλο ρόλο να είναι η συσκευή μου 3G, αν μη τι άλλο για πρόσβαση GPRS, που κάτω από δίκτυο 3G έχει μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα στο wireless internet (κάτι που επίσης χρειάζομαι και χρησιμοποιώ πολύ στο TyTN). Τώρα για το P3300... Εγώ δεν θα άλλαζα το TyTN για αυτό. Το είδα και το δούλεψα λίγο πρόσφατα. Μου άρεσε αρχικά το "ψευτο-ποντίκι" που έχει, όπως κάποια laptop, αλλά τελικά νομίζω ότι αν το είχα, αργά ή γρήγορα θα το απενεργοποιούσα (και στο TyTN από την πρώτη μέρα αισθανόμουν πολύ άνετα να χειριστώ το οτιδήποτε, αν χρειαστεί με το ένα χέρι, με το D-Pad, χωρίς κανένα πρόβλημα - αντιθέτως νομίζω ότι το "ποντίκι" του P3300, μετά από τον πρώτο εντυπωσιασμό, δεν είναι τόσο γρήγορο, εκτός ίσως από πολύ συγκεκριμμένες περιπτώσεις). Όσο για το ενσωματωμένο GPS, εντάξει, αυτό είναι μια δελεαστική πρόταση, αλλά από την άλλη, θεωρώ καλύτερη λύση ένα BT GPS, αφού και πιο ακριβές θα είναι (σύμφωνα με τις απόψεις όσων έχουν δοκιμάσει και ενσωματωμένα και BT), αλλά και δεν θα "ρουφάει" τη μπαταρία του κινητού σου. Θα μου πεις, είναι κάτι έξτρα που πρέπει να κουβαλάς μαζί σου, και το καταλαβαίνω. Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις σε αυτή την περίπτωση... Και τέλος, είναι και η CPU του, που είναι στη μισή ταχύτητα του TyTN. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι εμφανές στην καθημερινή χρήση, στην εκτέλεση εφαρμογών, κλπ, αλλά εγώ θα το σκεφτόμουν και αυτό. Δεν μπορώ να σου δώσω λεπτομερείς απόψεις γιατί το P3300 δεν το έχω δουλέψει αρκετά για να εκτιμήσω την ταχύτητά του. Μετά από όλα αυτά, νομίζω ότι πρέπει να σκεφτείς τι κάνεις - ή τι σκοπεύεις να κάνεις - με το κινητό/PDA σου, να βάλεις τις προτεραιότητές σου και να αποφασίσεις ανάλογα. Το ότι εγώ δεν θα άλλαζα το TyTN δεν σημαίνει ότι πιστεύω ότι αν κάποιος το αλλάξει θα είναι λάθος κίνηση. Απλά εξαρτάται από τις απαιτήσεις/ανάγκες σου. Ελπίζω να βοήθησα και να μην... σε μπέρδεψα περισσότερο ! nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Χαιρετω ολους τους Τιτανο-λατρες και Τιτανο-κατοχους.... :D Εχω το HTC Tytn απο την 2η εβδομαδα που κυκλοφορησε και αν και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, σκεφτομαι λογω μεγεθους και μιας και το πληκτρολογιο που εχει δεν το εχω χρησιμοποιησει και πολυ, να το αλλαξω και σημερα που επιασα ενα P3300 μου φανηκε τοσο μικρο και ελαφρυ που μπηκα σε σκεψη μηπως να τον αλλαξω τον τιτανα μου να παρω ενα P3300. Σκεφτηκα ως εξης : 1) Το πληκτρολογιο δεν το εχω χρησιμοποιησει παρα ελαχιστες φορες 2) Το 3G επισης δεν μου εχει χρειαστει ποτε, ουτε βιντεοκληση ουτε τιποτα...και απ'οτι βλεπω το 3g δεν εχει μελλον, τουλαχιστον στην Ελλαδα. 3) Το μεγεθος του τιτανα μας με εχει κουρασει πολλες φορες και καποιες φορες το αφηνω στο αμαξι η και στο σπιτι οταν ειναι να παω καπου και δεν θελω να κραταω τσαντα η τσαντακι μαζι μου Νομιζω οτι ειναι τα 3 πραγματα στα οποια κατα κυριο λογο διαφερει το P3300 με τον τιτανα (χωρις να θελω βεβαια να πω οτι εκτος απο αυτα ειναι ιδιες συσκευες). Εσεις τι μου προτεινετε γι'αυτο που σκεφτομαι???? Να παρω το P3300 και να πουλησω το Tytn μου????? αντωνη εγω ενα εχω να πω....:worry: κατι πινεις και σε εχει πειραξει :lol: καλα σοβαρα μιλας οτι θα δωσεις τον τιτανα για το 3300 :blink::blink: ουτε για ανεκδοτο δεν γινεται πιστευτο :D ""μερα με την νυχτα"" ειναι η μονη εκφραση που αναφερει τις διαφορες μεταξυ τους:!: να μου ελεγες για το 3600 αντε να το πιστευα οτι το σκεφτοσουν σοβαρα,αν και εκει ..δεν σε σχεση με τον τιτανα... αλλα για το 3300???:confused: θα τιμωρηθεις μονο για την σκεψη σου να το κανεις :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 ...Λακωνικότερος και ...στο κεφάλι ο Δημήτρης !!! :lol: Εγώ προσπάθησα να το φέρω όσο γίνεται πιο γλυκά :p ...και πρωινός-πρωινός ! Καλημέρα :) nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 ...Λακωνικότερος και ...στο κεφάλι ο Δημήτρης !!! :lol: Εγώ προσπάθησα να το φέρω όσο γίνεται πιο γλυκά :p ...και πρωινός-πρωινός ! Καλημέρα :) nixx καλημερα νικο εμμ :rolleyes: ειναι κουβεντες αυτες που λεει ο αντωνης??:lol: ΥΓ τωρα γυρισα απο δουλεια για αυτο και το πρωινο σερφαρισμα:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 καλημερα νικο εμμ :rolleyes: ειναι κουβεντες αυτες που λεει ο αντωνης??:lol: ΥΓ τωρα γυρισα απο δουλεια για αυτο και το πρωινο σερφαρισμα:) Επιτέλους ! Συμπαράσταση :D Κι εγώ στη δουλειά είμαι, μόλις τελείωσα και ετοιμάζομαι να επιστρέψω... Και λίγο χαλαρωτικό σερφάρισμα πάντα βοηθάει :) Άντε καλή μας ξεκούραση ! nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 συμφωνω με τους προλαλησαντες,αν και το 3300 ειναι μια τιμια συσκευη σιγουρα,το θεμα ειναι τι βολευει και τι αρεσει στον καθενα(νυχτοφυλακες εισαστε;:D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 σαν χρηστης του 9100 ειχα τα ιδια προβληματα με σενα(μεγεθος βασικα,ξεχωριστο gps )αλλα κ οτι ο επεξεργαστης ειναι αργος...τον ετρεχα με υπερχρονισμο αλλα σε καθε σοφτ ρεσετ επρεπε να το τρεχω παλι κ δεν ειναι κ υγιες για το ππσ..ημουν κ εγω στο διλλημα σε 3300 κ 3600 αλλα 1.εχουν το ιδιο μεγεθος 2.ιδια τιμη 3.το 3600 πια τα εχει ολα κ παραπανω οποτε απεκλεισα το 3300 χαλαρα Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Καμία σχέση το 3300 με τον Τιτάνα... Η νύχτα με τη μέρα, τόσο σε επιδόσεις, όσο και σε δυνατότητες. ;) P.S. Παιδιά το thread έχει φτάσει τις 85 σελίδες και οι 30 από αυτές είναι γεμάτες με το chatting που κάνετε. Είναι πολύ όμορφο που έχει δημιουργηθεί μια τέτοια παρέα και την επικροτώ, αλλά όχι να γίνεται αυτό εις βάρος του thread. Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε μέσω PM/MSN/IRC, και τα βασικά περί τον Τιτάνα... εδώ. :) Ευχαριστώ guys. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Ξερει κανεις ποτε υπολιγιζουν να κυκλοφορισουν επισημα τα wm2006 για TyTN Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Σας ευχαριστω πολυ παιδες για την γνωμη σας αν και με...μπερδεψατε περισσοτερο... :D Τις δυνατοτητες και τις ικανοτητες του τιτανα μου τις ξερω και τις αναγνωριζω . Μαλιστα οταν θα δωσουν και τα wm6 απ'οτι ακουω και πιστευω κι'εγω θα ειναι πολυ καλυτερη η συσκευη. Δεν εχω κανενα παραπονο απο το τιτανακι μου αλλα αυτο το μεγεθος εμενα προσωπικα με εχει κουρασει πολυ. Απ'οτι ειδα στα χαρακτηριστικα, το P3600 με το Tytn η μονη διαφορα τους ειναι το πληκτρολογιο και το οτι εχει συν το gps ενσωματωμενο, σωστα??? Εχει δουλεψει καποιος το destinator με το p3600??? Εχω την εκδοση που παιζει απευθειας απο την storage card χωρις εγκατασταση.Ξερετε αν θα παιζει κανονικα???? Στο P3300 θα παιζει επισης αυτη η εκδοση του destinator??? Zaharakis....εσυ σιγουρα θα ξερεις φιλε μου αν παιζει αυτη η εκδοση του destinator σε αυτα τα 2........για φωτισε με ... :) Εχει πιασει κανενας το P3600?? Σε σχεση με το P3600 και το tytn υπαρχει αισθητη διαφορα στο μεγεθος ? Ξερετε αν σκοπευουν να δωσουν και στο p3600 wm6 ??? Πω πω....πολλες ερωτησεις.....σας κουρασα πολυ σημερα...χι χι....:D :D Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts