Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι ρε συ Δημήτρη εγκληματία!!!!:)

Ημουν 7 μέρες στο κρεβάτι γμτ, μέχρι και norton antivirus πήρα.

Και τώρα που έγινα καλά , πέρασαν και τα δύσκολα επαγγλματικα με τις γιορτές..έλεγα να έρθβ για καφε και να φορτώσουμε οτι καλό είχες..σνιφ

μιχαλη περαστικα:)

ρε αχρηστε εγω εδω θα ειμαι και τα πραγματα ειναι παντα ετοιμα για φορτωμα :lol::lol:

παντως επανω που ελεγα να τα δωσω και να φυγω απο τα WM.....

εδω και 4 μερες εχω στησει απο την αρχη 4 pda:blink:

και τωρα που γραφω ....στηνω το 5ο.....:O

ρε σεις με καταραστηκατε??:lol::lol::lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε μου αν δεν ειναι 1η προτεραιοτητα σου οι λειτουργιες του σαν τηλεφωνο τοτε ολα καλα..

αν ομως χρειαζεσαι και το τηλεφωνο καθημερινα να δουλευει σαν τηλεφωνο σιγουρα,σταθερα αλλα και αξιοπιστα ....δεν....

εγω για αυτον το λογο (και οχι μονο) τον εδωσα;)

αντιθετως το HTC P 3300 που χρησιμοποιουσα παραλληλα καθημερινα(μιας και το ειχα σαν 2ο τηλ πιο πολυ λογω ραδιοφωνου και ενσωματωμενης κεραιας gps),το βλεπω λιγο πιο σταθερο και σχετικα πιο γρηγορο στις λειτουργιες τηλεφωνου.αν και δεν ειναι το ιδιο φορτωμενο οπως ο τιτανας που ειχα..

παντως δικη μου γνωμη,αντικειμενικοτατη ομως γνωμη(και επιμενω σε αυτο μετα απο πολλες καθημερινες και εξαντλητικες δοκιμες ,6 μηνες περιπου τωρα....)...

τα WM ΔΕΝ ειναι για απαιτητικους χρηστες που ζητανε να εχουν και ενα δυνατο PDA παραλληλα με ενα σταθερο και αξιοπιστο κινητο τηλεφωνο:!: εκτος κι αν δεν βαριουνται τα restart για να ξαναζωντανευει το τηλ απο ram.....

ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου.ακου ομως την ιστορια μου....πριν 2 μηνες εδωσα ενα ipaq hp 6515(μεγαλη μουφα) και πηρα το se p990i(μεγαλυτερη μουφα).ειπα να γυρισω παλι στα symbian,κακως πολυ κακως.στο 990ι τα reset ηταν στο προγραμμα.παραλληλα λειτουργουσα κ το qtek 9000 και με εντυπωσιασε σαν ppc.κ ετσι στραφηκα ξανα στα ppc.απλα λογω μεγεθους θελω να το αλλαξω με τον τιτανα,που εχω ακουσει κ διαβασει καλες κριτικες.για αυτο πηρα το θαρρος να ρωτησω εσας που τον χρησιμοποιειτε καιρο,κ θα παρω πιο σωστες πληροφοριες.σαν ppc - phone wm5 ειναι ανταξιο του qtek 9000?αν εξαιρεσουμε φυσικα την vga οθονη του τελευταιου.ο τιτανας εχει μκρο μεγεθος και μου φαινεται οτι σαν phone λειτουργια ειναι πιο ευχρηστο απο το qtek 9000.o τιτανας ερχεται στα χερια μου του κουτιου αρχες-μεσα της βδομαδας που μας ερχεται κ συντομα θα μπω κ γω στην παρεα σας.ενα ειναι σιγουρο.δεν προκειται ποτε ξανα να ακουμπησω uiq/symbian συσκευη και ιδιαιτερα την σειρα p της se.δε λεω σαν τηλεφωνα ειναι πολυ καλα αλλα γεματα με αχρηστες κ χαζες επι το πλειστον εφαρμογες.για τη δικη μου περιπτωση μονο ενα ppc μπορει να με βοηθησει στη δουλεια μου.

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

μιχαλη περαστικα:)

ρε αχρηστε εγω εδω θα ειμαι και τα πραγματα ειναι παντα ετοιμα για φορτωμα :lol:

παντως επανω που ελεγα να τα δωσω και να φυγω απο τα WM.....

εδω και 4 μερες εχω στησει απο την αρχη 4 pda:blink:

και τωρα που γραφω ....στηνω το 5ο.....:O

ρε σεις με καταραστηκατε??:lol::lol::lol:

"You can check out anytime you like,

but you can never leave..."

Χαρ χαρ χαρ ! :devil:

Όχι έτσι εύκολα θα μας απατούσες !!! :p :rotfl:

nixx

παιδια καμια αναβαθμιση ελληνικης rom περα απο αυτη που ''φοραει'' εχει βγει ?στο site ace-hellas.gr δεν βρηκα τιποτα.αρα?γιαννης?(....πουλοπουλος)

:)

Φίλε Freak107, ο sdam τα έχει "πει" όλα τα σχετικά με τα πληκτρολόγια:

Εδώ ακριβώς

Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχνεις. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ!!

ρε παιδια για να μπορω να γραγω ελληνικα με virtual keyboard στο word π.χ ... αυτο πως γινετε?

δεν προκειται ποτε ξανα να ακουμπησω uiq/symbian συσκευη και ιδιαιτερα την σειρα p της se.δε λεω σαν τηλεφωνα ειναι πολυ καλα αλλα γεματα με αχρηστες κ χαζες επι το πλειστον εφαρμογες.για τη δικη μου περιπτωση μονο ενα ppc μπορει να με βοηθησει στη δουλεια μου.

συμφωνω με ολα τα υπολοιπα αλλα οχι για την γενικευση στην αναφορα σου στη σειρα pxxx της SE!:!:

εχω αλλαξει ουκω λιγες συσκευες και παντα ανοιχτου λογισμικου και δυστυχως παντα ακριβες...:(

φιλε μου δεν ειναι τυχαιο που γυρισα στο καλο μου p910i:)

ΔΕΝ υπαρχει πιο σταθερο και αξιοπιστο αλλα και πιο πολυχρηστικο τηλεφωνο!!!!και δυστυχως η se δεν καταφερε να βγαλει κατι καλυτερο του..

μονα αρνητικα του για μενα η καμερα του και η μη υπαρξη ραδιοφωνου.αλλα εχω μαθει τοσα χρονια να ζω με αυτο !!τι θα παθω να ζησω και λιγο καιρο ακομα περιμενοντας μια συσκευη που θα μου κανει τα κεφια επιτελους?

ειμαι πολυ απαιτητικος απο αυτο το παλιο πραγμα που εφευραν καποιοι (που ηθελαν το κακο μας μονο :lol::lol:)και λεγεται πολυχρηστικο κινητο τηλεφωνο:O

και ακομα ΔΕΝ εχει βγει το τηλεφωνο που θα με ικανοποιησει πληρως......

ειναι υποκειμενικο θα μου πεις (και ετσι ειναι) το τι ευχαριστει τον καθεναν,αλλα δυστυχως ετσι το βλεπω:)

παντως WM δεν ξαναπαιρνω μεχρι να βγει καποια συσκευη που θα καταφερει να δουλευει γρηγορα και σταθερα με ολα αυτα τα προγραμματα που θελω να εχω μεσα σε αυτο;)και να ειναι σταθερο παραλληλα αλλα και ευχρηστο σαν τηλεφωνο :!:

γιατι δεν προκειται ποτε να κυκλοφορησω με 2 κινητα μαζι μου....που το ενα θα κανει οτι δεν κανει το αλλο...ενα για να μιλαω και ενα για να κανω την δουλεια μου και να παιζω....δεν ειμαι απο αυτους τους ανθρωπους και ουτε προκειται να γινω...

το δοκιμασα μια μερα και αισθανθηκα γελοιος......

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

συμφωνω με ολα τα υπολοιπα αλλα οχι για την γενικευση στην αναφορα σου στη σειρα pxxx της SE!:!:

εχω αλλαξει ουκω λιγες συσκευες και παντα ανοιχτου λογισμικου και δυστυχως παντα ακριβες...:(

φιλε μου δεν ειναι τυχαιο που γυρισα στο καλο μου p910i:)

ΔΕΝ υπαρχει πιο σταθερο και αξιοπιστο αλλα και πιο πολυχρηστικο τηλεφωνο!!!!και δυστυχως η se δεν καταφερε να βγαλει κατι καλυτερο του..

μονα αρνητικα του για μενα η καμερα του και η μη υπαρξη ραδιοφωνου.αλλα εχω μαθει τοσα χρονια να ζω με αυτο !!τι θα παθω να ζησω και λιγο καιρο ακομα περιμενοντας μια συσκευη που θα μου κανει τα κεφια επιτελους?

ειμαι πολυ απαιτητικος απο αυτο το παλιο πραγμα που εφευραν καποιοι (που ηθελαν το κακο μας μονο :lol::lol:)και λεγεται πολυχρηστικο κινητο τηλεφωνο:O

και ακομα ΔΕΝ εχει βγει το τηλεφωνο που θα με ικανοποιησει πληρως......

ειναι υποκειμενικο θα μου πεις (και ετσι ειναι) το τι ευχαριστει τον καθεναν,αλλα δυστυχως ετσι το βλεπω:)

παντως WM δεν ξαναπαιρνω μεχρι να βγει καποια συσκευη που θα καταφερει να δουλευει γρηγορα και σταθερα με ολα αυτα τα προγραμματα που θελω να εχω μεσα σε αυτο;)και να ειναι σταθερο παραλληλα αλλα και ευχρηστο σαν τηλεφωνο :!:

γιατι δεν προκειται ποτε να κυκλοφορησω με 2 κινητα μαζι μου....που το ενα θα κανει οτι δεν κανει το αλλο...ενα για να μιλαω και ενα για να κανω την δουλεια μου και να παιζω....δεν ειμαι απο αυτους τους ανθρωπους και ουτε προκειται να γινω...

το δοκιμασα μια μερα και αισθανθηκα γελοιος......

θα συμφωνησω μαζι σου για το p910i.ηταν κ ειναι τηλεφωναρα.οταν ειπα αυτο για τη σειρα p xxx φυσικα εννουσα μετα το p910i.θα διαφωνησω μαζι σου σε καποια σημεια για τα wm5,αλλα ειναι προσωπικη μου αποψη κ επομενως πολυ υποκειμενικη.απλα ετυχε εμενα να με βολεψουν για τη δουλεια μου.ευχαριστω για την αμεσοτητα σου.ευχομαι καποια στιγμη να βελιωθουν τα wm τοσο πολυ που να σε ξανακερδισουν.

θα συμφωνησω μαζι σου για το p910i.ηταν κ ειναι τηλεφωναρα.οταν ειπα αυτο για τη σειρα p xxx φυσικα εννουσα μετα το p910i.θα διαφωνησω μαζι σου σε καποια σημεια για τα wm5,αλλα ειναι προσωπικη μου αποψη κ επομενως πολυ υποκειμενικη.απλα ετυχε εμενα να με βολεψουν για τη δουλεια μου.ευχαριστω για την αμεσοτητα σου.ευχομαι καποια στιγμη να βελιωθουν τα wm τοσο πολυ που να σε ξανακερδισουν.

θα το ηθελα πολυ ειλικρινα μιας και τα περισσοτερα στοιχεια τους ειναι απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!!

στις λεπτομερειες με χαλασαν και τα εδωσα...αλλα οπως εχω ξαναπει θελω απο το τηλεφωνο μου...να δουλευει καλα και γρηγορα ΚΑΙ σαν τηλεφωνο;)

κατι που τα WM υστερουν παρα πολυ δυστυχως..

επι τη ευκαιρια μπορει καποιος να μου προτεινει ενα pda που να κανει οτι ζηταω??

δλδ να εχει wm5,gps δεκτη ενσωματωμενο,πολυ δυνατο επεξεργαστη και να δουλευει αξιοπιστα (σαν το p910i πχ) σαν τηλεφωνο?

αν υπαρχει να το παρω αμεσως :!:

μεχρι στιγμης φιλε ζαχαρακη οπως εχεις διαπιστωσει κ ο ιδιος,δεν υπαρχει κατι τετοιο στο βαθμο που αναζητας.αυτο που λες δηλαδη να κυκλοφορεις με ενα κινητο και ενα ππσ το εχω κανει κ εγω και εκτος απο το να νοιωσω γελοιος κ ψωνιο δεν με βολεψε καθολου....

μεχρι στιγμης φιλε ζαχαρακη οπως εχεις διαπιστωσει κ ο ιδιος,δεν υπαρχει κατι τετοιο στο βαθμο που αναζητας.αυτο που λες δηλαδη να κυκλοφορεις με ενα κινητο και ενα ππσ το εχω κανει κ εγω και εκτος απο το να νοιωσω γελοιος κ ψωνιο δεν με βολεψε καθολου....

χαιρομαι πραγματικα να μιλαμε ειλιρινα και να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους οποτε χρειαζεται;)

ειμαστε πολλοι που ζηταμε πλεον πολλα απο τα κινητα μας και ακομα δεν ειμαστε ικανοποιημενοι απο κανενα πληρως..

δεν φταιμε εμεις :rolleyes:

αυτοι μας κακομαθαινουν :lol::lol:

καποια αναβαμιση εχει βγει για τον τιτανα?με ελληνικη ρομ....η εστω αν περασω μια νεα αγγλικη που μπορω να βρω την ελληνικη ωστε αν κατι δεν μου αρεσει να την ξαναπερασω?ετσι τουλαχιστον εκανα με το qtek 9000.περασα μεχρι κ τα windows mobile 6 prereleased(crossbow),αλλα λογω καποιων bugs γυριδσα πισω στην ελληνικη.

επισης καπου διαβασα για τροπους να κανεις dump την rom της συσκευης(ωστε να την εχουμε back up) αλλα δεν καταλαβα καλα πως....ξερει κανεις?

καποια αναβαμιση εχει βγει για τον τιτανα?με ελληνικη ρομ....η εστω αν περασω μια νεα αγγλικη που μπορω να βρω την ελληνικη ωστε αν κατι δεν μου αρεσει να την ξαναπερασω?ετσι τουλαχιστον εκανα με το qtek 9000.περασα μεχρι κ τα windows mobile 6 prereleased(crossbow),αλλα λογω καποιων bugs γυριδσα πισω στην ελληνικη.

επισης καπου διαβασα για τροπους να κανεις dump την rom της συσκευης(ωστε να την εχουμε back up) αλλα δεν καταλαβα καλα πως....ξερει κανεις?

επισημα rom δεν εχει κυκλοφορησει ακομα αλλα υπαρχει η 1.09 (αγγλικη) στο http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Hermes

ελληνικο update που διορθωνει καποια bugs εχει βγει φιλε μου απο την ace hellas και διατιθεται στο qtekforum απλα για να την παρεις θα πρεπει να εχεις ΙΜΕΙ συσκευης(αγορασμενο απο ελλαδα δλδ με σφραγιδα ace hellas) για να δεχτει την εγγραφη σου.:O

οποιος το θελει και δεν εχει ελληνικη συσκευη πμ me;)

...Λέω να πω και εγώ μια καλησπέρα στο συγκεκριμένο post, μιας και εδώ και μερικές ημέρες είμαι ένας χαρούμενος κάτοχος ενός SPV M3100 και έτσι θα τα λέμε πιο συχνά εδώ...

Υ.Γ.: Υπάρχει κάποιο Usb to Stereo Jack για τον Τίτανα; Θα ήταν πολύ χρήσιμο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

...Λέω να πω και εγώ μια καλησπέρα στο συγκεκριμένο post, μιας και εδώ και μερικές ημέρες είμαι ένας χαρούμενος κάτοχος ενός SPV M3100 και έτσι θα τα λέμε πιο συχνά εδώ...

Υ.Γ.: Υπάρχει κάποιο Usb to Stereo Jack για τον Τίτανα; Θα ήταν πολύ χρήσιμο...

Κατι σαν αυτο φιλε μου ?

http://cgi.ebay.com/Audio-Headphone-Adapter-for-HTC-Tytn-Qtek-9600-838-Pro_W0QQitemZ160074836844QQihZ006QQcategoryZ58544QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Δες και το PM μου

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

υπαρχει καποια εφαρμογη που να επιτρεπει να κανουμε explore μεσω bluetooth στα αρχεια καποιου αλλου κινητου?με το ipaq hp 6515 μπορουσα να το κανω μεσω του bluetooth manager που ειχε η συσκευη

Tnx m8...

Thanks και εγω φιλε μου...

Μιλησα με τον ανθρωπο που με προτεινες και ειπαμε καποια πραγματα.

Θα μου στειλει και λιστα με τις συσκευες που εχει διαθεσιμες....

Το αλλο που ρωτας για τις ROMS του ΤΙΤΑΝΑ δεν το ειδα ακομα.!! :rolleyes:

Θα σου στειλω PPPPPPMMMMMMM :shifty:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

zaxaraki telika den irthe tipota sto mail moy... :(

στο ξαναστειλα:)αν το μειλ που μου εδωσες ειναι σωστο θα το παραλαβεις ...και εσυ :rolleyes:

ΥΓ καλα ,επρεπε να περασουν 2 μερες για να μου το πεις??:lol:

:( Ακούστε λοιπόν τι έπαθα προχθές. Την Παρασκευή το απόγευμα το τηλέφωνο παρουσίαζε συμπτώματα κρυολογήματος. Ενώ δούλευε δηλαδή, αρνούταν πεισματικά να σε αφησει να χρησιμοποιείς οτιδήποτε άλλο εκτός από την φωνητική κλήση(μέσω bluetooth).Με λίγα λόγια κανένα πλήκτρο δεν μπορούσε να πατηθεί.

Προσπάθησα να του κάνω soft reset και μετά από κανα-δύο δούλευε κανονικά.

Το επόμενο πρωί κάποια στιγμή πάω να το βγάλω από τη τσέπη μου αλλά με τίποτα δεν ξεκόλλαγε από το stand-by. Έκανα soft-reset και από εκεί ξεκίνησε η περιπέτεια.

Με τίποτα δεν μπορούσε να κάνει boot και έμενe κολλημένο στην πρώτη εικόνα που δείχνει το σηματάκι του Htc. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, έκανα hard-reset αλλά ακόμα και εκεί τίποτα.Άρχισα να πιστεύω ότι το τηλέφωνο...πέθανε. :(

Έβγαλα την κάρτα και την έβαλα σε άλλο τηλέφωνο. Πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι εκείνη την ώρα το τηλέφωνο δεν μπορούσε ούτε να φορτίσει (δεν άναβε το κίτρινο λαμπάκι).:worry:

Μετά από μερικά λεπτά το έβαλα χωρίς κάρτα να φορτίσει.Ευτυχώς άρχισε να φορτίζει.

Μετά από μερικές ακόμα προσπάθειες μπόρεσε και έκανε boot και από εκεί και πέρα έκανα όλες τις ενέργεις για restore που η πρώτη ήταν αποτυχημένη ενώ η δεύτερη μια χαρά.

Δεν είχα κάνει κάτι στο κινητό, ούτε είχα βάλει κανένα νέο πρόγραμμα ή ρύθμιση.Το μόνο που έκανα ήταν να βγάλω -όταν κατάφερε και ξεκίνησε- εκείνο το πρόγραμμα που είναι για να σε ειδοποιεί όταν δεν μπορείς να βρεις που έχεις βάλει την συσκευή.

Ευτυχώς τώρα πια δουλεύει μαια χαρά, αλλά ακόμα είναι υπό παρακολούθηση.

Καλό Μεσημέρι.!

ZRX1200S

Σε εμένα δουλεύει κανονικά... Ελληνικοί χαρακτήρες στο hardware keyboard...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Σε εμένα δουλεύει κανονικά... Ελληνικοί χαρακτήρες στο hardware keyboard...

Καλο και Ωραιο !!:rolleyes:

Να το βαλω και εγω ? Ειναι καλο φιλε μου ?

Χρειαζεται καμμια ρυθμιση ?

(και σε ευχαριστω και παλι που με ανακουφισες !! :) ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!! )

καλησπερα κ απο μενα.μολις σημερα το πηρα στα χερια μου.εφαγα μια φρικη ομως...δεν μπορουσε με τιποτα να δεχτει αρχεια μεσω bluetooth απο το αλλο μου κινητο.μετα απο μια παρεμβαση στο registry ολα πηγαν οκ.τωρα δεχεται κ αρχεια κ επαφες απο αλλα τηλεφωνα.προς το παρον εχω ναπω μονο θετικα σχολια.σημερα το δουλευα αρκετη ωρα(μενου,εγκατασταση εφαρμογων,σμσ,κλησεις) κ η μπαταρια παραμενει σε καλα αποθεματα.

καλησπερα κ απο μενα.μολις σημερα το πηρα στα χερια μου.εφαγα μια φρικη ομως...δεν μπορουσε με τιποτα να δεχτει αρχεια μεσω bluetooth απο το αλλο μου κινητο.μετα απο μια παρεμβαση στο registry ολα πηγαν οκ.τωρα δεχεται κ αρχεια κ επαφες απο αλλα τηλεφωνα.προς το παρον εχω ναπω μονο θετικα σχολια.σημερα το δουλευα αρκετη ωρα(μενου,εγκατασταση εφαρμογων,σμσ,κλησεις) κ η μπαταρια παραμενει σε καλα αποθεματα.

Καλησπερα.Τι κανεις? ΟΛΟΙ Τιτανα δηλαδη...

Δυνατο και αξιοπιστο φαινεται...Απο τα καλυτερα νομιζω PPC....

Και το keyboard βοηθαει...