Jump to content

Google Pixel Watch 2


athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Google Pixel Watch 2

 

Η Google είχε παρουσιάσει το πρώτο της smartwatch πέρυσι και παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για μια άκρως ικανοποιητική πρόταση, είχε τα ελαττώματά του. Και σήμερα, η εταιρεία παρουσίασε το Google Pixel Watch 2, λίγο μετά την ανακοίνωση του Google Pixel 8. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό θα συναντήσουμε τον Snapdragon W5+ Gen 1, μαζί με 2GB RAM.

google-pixel-2.jpg

 

Η εταιρεία υπόσχεται αυτονομία 24 ωρών ακόμη και όταν είναι ενεργοποιημένο το Always on Display mode.  Εξωτερικά το smartwatch είναι παρόμοιο με το περσινό μοντέλο και θα κυκλοφορήσει μόνο ένα μέγεθος στα 41mm.

google-pixel-watch-4.jpg

Η οθόνη του είναι μια OLED των 1.2 ιντσών με 384×384 pixels ανάλυση, μικρότερη από την 450×450 ανάλυση του αρχικού watch αλλά καταναλώνει σημαντικά μικρότερα ποσά ενέργειας. Όπως και ο προκάτοχος, το Pixel Watch 2 εξοπλίζεται με οπτικό μετρητή καρδιακού παλμού και αισθητήρων οξυγόνου στο αίμα, ενώ θα μπορεί να είναι σε θέση να παρακολουθήσει τα επίπεδα του stress και να σου δώσει ένα λεπτομερές report της ποιότητας του ύπνου. Η Google δεν έχει προς το παρόν εισέλθει στο χώρο του ECG.

google-pixel-watch-2.jpg

Μια νέα προσθήκη φέτος είναι το UWB chip, με την τιμή του να αγγίζει τα 350 δολάρια για το Bluetooth μοντέλο, ενώ θα υπάρξει και μια LTE έκδοση στα 400 δολάρια.

[Πηγή]

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

ΤΟ παραλαμβάνω στις 17/12 απο φιλο που έρχεται απο Γερμανια. Το πηρα δωρο με την προπαραγγελια. Οταν το δουλεψω, θα σας πω εντυπωσεις 

Samsung S21 Ultra
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...