bujinkan Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Συμφωνα με τις φημες θα σκασει σημερα η 15αρα? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Δε νομίζω ότι είναι σίγουρες ή φήμες. Διαβάζω ότι αν το λειτουργικό δεν είναι έτοιμο θα καθυστερήσει. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Κατεβαίνει ήδη η 15 ! 😊 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Μόλις διάβασα το ποστ σου δοκίμασα να κάνω πάλια update και αυτή τη φορά κατεβαίνει! Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Επιτέλους! 5G, volte ΚΑΙ vowifi! Cosmote! 🙂 Φιλιά σε όλους, όσοι έγραφαν κάποτε ότι δεν θα υποστηριχθούν ποτέ αυτές οι λειτουργίες! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου VoWifi !!! Επιτέλους! Είναι η πρώτη φορά που έχω αφού τα προηγούμενα τηλέφωνα ήταν Sony xperia. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Και εγώ κατεβάζω την 15 Ελπίζω να δώσει wifi calling σε Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Μολις περάστηκε.vowifi στε cosmote παίζει κανονικά μένει απο μπαταρία να δουμε πως θα πάει! Φαίνεται λιγο σβέλτο σε σχέση με πριν αλλα πιστεύω ειναι το hype της αναβάθμισης! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haya Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Wifi Calling και σε vodafone πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου το bug στο Iνσταγκραμ, που κολάνε τα στόρις όταν κάνετε ταπ δεξιά για να πάει στο επόμενο , το έχετε και εσείς εε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου (edited) 15 minutes ago, Nikos_s3 said: το bug στο Iνσταγκραμ, που κολάνε τα στόρις όταν κάνετε ταπ δεξιά για να πάει στο επόμενο , το έχετε και εσείς εε? Συμβαίνει εδω και 4-5 μέρες (ακόμα και στις beta, και σε όλα τα Pixel τουλάχιστον). Γρήγορο tip για να το ξεπερνάς προσωρινά, πάτα στο message στο κάτω μέρος, και μετά κάνε back... Θα λειτουργεί μέχρι να βγεις απ τα stories (μετά θέλει παλι το ιδιο ξανα).. Το χουμε πει καιρό, εγώ και κάποιοι άλλοι. Το 5g υποστηρίζεται εδω και πολύ καιρο, όπως και το WiFi calling, VoLTE κτλ. Το οτι σε μια-δυο εκδόσεις υπήρχε προφανώς bug, δεν αναιρεί ότι υποστηρίζονται κανονικοτατα πλεον. Και ας ποσταρουν λινκ που δεν εχουν καμία απολύτως σχέση με την 5g υποστήριξη... (Ας κάνουν παλι dislike στο post μου και ας αποδειξουν μετα το αντιθετο) Edited 15 Οκτωβρίου by off_d 1 Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Μόλις έκανα την αναβάθμιση σε 15. Wifi calling και σε Vodafone... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου (edited) On 15/10/2024 at 9:21 ΠΜ, Shinig said: Καλημέρα! Για αρχή εννοείς οτι εμφανίζεται συνέχεια το banner της Vodafone έτσι? Με καινούργια sim και δεν έχεις καθόλου σημα? Δοκίμασε επαναφορά δικτύων απο τις ρυθμίσεις Το ειχα κανει κι αυτο, αλλα τα ιδια. Μπαινει βγαινει στο δικτυο συνεχως, και σου πεταει το welcome to vodafone συνεχεια. εστειλα το κιν για DOA . αυριο θα μου πουν . Το θεμα εναι οτι μου καθυστερει ενα ταξιδι που θα ειχα φυγει ηδη... Edited 17 Οκτωβρίου by jmarousakis Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου τελικα το κινητο ειχε προβλημα και μου γυρισαν τα χρηματα πισω διοτι δεν ειχαν αλλο ετοιμοπαραδοτο κι εφω πρεπει να ταξιδεψω. Ασχημη η πρωτη εμπειρια με Google. Καπου διαβασα οτι θα τα φερει η vodafone επισημα στην ελλαδα, ισως ειναι καλυτερα τα πραγματα μετα Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου On 15/10/2024 at 11:26 ΜΜ, Nikos_s3 said: το bug στο Iνσταγκραμ, που κολάνε τα στόρις όταν κάνετε ταπ δεξιά για να πάει στο επόμενο , το έχετε και εσείς εε? Το έχω διαβάσει και αλλού στο reddit από ορισμένους, αλλά σε μένα παίζει κανονικά. Τι γίνεται ακριβώς; Δεν προχωράνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 26 minutes ago, Sotnem said: Το έχω διαβάσει και αλλού στο reddit από ορισμένους, αλλά σε μένα παίζει κανονικά. Τι γίνεται ακριβώς; Δεν προχωράνε; Έχει λυθεί πλέον, έπειτα απ΄το τελευταίο update του Instagram. Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, off_d said: Έχει λυθεί πλέον, έπειτα απ΄το τελευταίο update του Instagram. Ούτε πριν είχα πρόβλημα, καθημερινά το χρησιμοποιώ. Αυτό με τα "private apps", νομίζω safe space ή κάτι, το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Θα ήθελα να βάλω τις τραπεζικές εφαρμογές, αλλά αν σου κόβει και τις ειδοποιήσεις δεν έχει τόσο νόημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου (edited) Το IG έφτιαξε με το τελευταίο update. Και εγώ δεν το είχα γενικά το πρόβλημα, παρά μόνο εμφανίστηκε μετά την 15 για λίγες ώρες. Το μόνο "bug" που παρατηρώ με την 15, είναι η αρκετή ώρα που κάνει το store να τσεκάρει για updates εφαρμογών. Μέχρι την 14 γύρναγε το κυκλάκι στο check for updates για 1-2 δευτερόλεπτα και έβγαιναν οι εφαρμογές που είχαν update. Τωρα, το κυκλάκι γυρνάει σχεδόν 10+'' και έπειτα μπορεί τα updates να βγουν με την πρώτη, μπορεί όμως και να ξαναχρειαστεί να πατήσεις το check for updates. Προφανώς δεν είναι θέμα δικτύου.... btw, έχει βάλει κανείς τον "καινούργιο" καιρό από το apkmirror ? Παίζει κανονικά? Θεωρητικά, έπρεπε να τον δούμε με την 15, αλλά μάλλον θα έρθει με update εφαρμογής. Edited 18 Οκτωβρίου by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Μεγάλη αναβάθμιση για την κάμερα, 260 μεγκα, να δω τι εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου (edited) Το Instagram θα πρέπει να φτιάξει κάποια στιγμή και κάτι άλλο...όπως έχει επιλογή απενεργοποίησης προβολής για τα HDR videos, έτσι θα πρεπει να βάλει και για τις εικόνες γιατί τις αλλοιώνει. Δεν το έχουν όλοι αυτό αλλά εγώ με το S24U που είχα, ξενερωνα. Προχθές εμφανίστηκαν και άλλοι με το ίδιο θέμα με xiaomi, Poco... Αυτό το είχα παρατηρήσει τον Φεβρουάριο και μέχρι τώρα δεν έχει φτιαχτει Edited 20 Οκτωβρίου by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου Καλημέρα! Ξέρει κανείς την μέθοδο για vanced αν ισχύει ακομα? Το εχει κάνει για το p8pro? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Shinig said: Καλημέρα! Ξέρει κανείς την μέθοδο για vanced αν ισχύει ακομα? Το εχει κάνει για το p8pro? Δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά να πω σαν άλλη λύση για όποιον πιθανώς ενδιαφέρεται: Firefox+Ublock Origin και δεν έχεις κανένα θέμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, Sotnem said: Δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά να πω σαν άλλη λύση για όποιον πιθανώς ενδιαφέρεται: Firefox+Ublock Origin και δεν έχεις κανένα θέμα. Κοβει και της built-in διαφημίσεις? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Shinig said: Κοβει και της built-in διαφημίσεις? Στο YouTube εννοείς; Λειτουργεί ακριβώς όπως και στον υπολογιστή. Δεν βλέπω διαφήμιση στα βίντεο. Ούτε αρχή, ούτε στη μέση ούτε πουθενά. Έχω βάλει default τα λινκς του ΥοuTube να τα ανοίγει ο Firefox και δεν έχω χρησιμοποιήσει την εφαρμογή εδώ και καιρό. Σίγουρα δεν είναι τόσο λειτουργικό όσο το app (αν και έχει π.χ. τα taps στις γωνίες να σε πηγαίνουν πίσω μπρος), αλλά μια χαρά δουλεύει σε γενικές γραμμές. Τα sponsored κομμάτια δεν τα κόβει (αν ο ίδιος ο YouTuber δηλαδή αναλώνει μέρος του βίντεο ο ίδιος να προωθήσει κάτι, αυτό το κάνει το εξαιρετικό SmartTube σε Android τηλεόραση). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου (edited) Πως λειτουργεί το smarttube σε android tv και τις κόβει ? Edited 25 Οκτωβρίου by zaras27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts