DaTaMaN Δημ. July 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2003 pantws egw ekana kataggelia sto inka,alla den me exoun eidopoihsei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyLord Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Ontos paidia ta orbit einai arketa amfivolou piotitos opos kai ta perisotera mi gnisia aksesouar. Ego prosopika pote de tha tsigkounevomoun 10 'h 20 euro gia na agoraso kati gnisio mias kai gnorizo poly kala oti an paro "maimou" isos xriastei na tin ksanapliroso 'h akoma xirotera isos xriastei na pliroso ksana to kinito mou pou tha ta xei paiksei gia ton A 'h ton B logo. An milagame gia kapio palio kinito pou den me endiefere toso isos tote na agoraza maimou fortisti gia paradigma, alla oxi kai mpataria. Douleva epi 3 xronia se katastima pou ixame mi gnisia antalaktika kai aksesouar me apotelesma na exoun dei arketa ta matia mou. Ta GP ontos kratousan mia arketa kaliteri stathmi stin piotita h opia omos orismenes fores erxotan se antithesi me tin arketa ipsili timi diathesis h opia den ixe ousiastiki diafora apo ta gnisia. Kati akoma pou prepei na prosexete stis mpataries olon ton tipon einai h imerominia paragogis, an iparxei, kai genika na apofevgete na agorazete mpataries oi opies fenonte oti einai arketa polykairismenes 'h tis ixan stin vitrina epi poly kairo me apotelsma na exoun faei ton ilio tis zois tous. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 7, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 apo oti exw proseksei den anagrafete panw hmeromhnia paraskeuhs ktl. alla opws kai na exei ofeiloun na poulane swsta proionta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2003 Δεν ξέρω αν κολλάει εδώ....αλλά ο "Γερμανός" μάλλον το έχει "παρακάνει" αρκετά : http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=354025 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rbs Δημ. August 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2003 TO THEMA ME TA PROiONTA ORBIT EINAI PALIO.EINAI KINEZIKA APO ERGOSTASIA POU KANOUN FASON GIA ALES ETERIES.TA ECHO SYNANTISI APO TO 1994 SE DIAFIMISTIKOUS KATALOGOUS ALON ETERION ME DIAFORA MONO STO ONOMA. :mad: KAI MIN KSECHNATE OTI "TO FTINO TO KREAS TA SKILIA TO TRONE". ;) Παράθεση ATHLON 64 3200+ 2150MHz / ASUS K8V DELUXE / ATI 9800 PRO 128MB /1GB PC3200 MUSHKIN 2.2.2 / 120 SEAGATE SATA 7200rpm / LG17"FLATRON .................................... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Oi NiMH mpataries den itan asximes, pantos i Lion kai mia 8ia mou kai i kopelaia mou pou piran gia to 3210 itan moufa. Epefte grigora kai xwris logo. I 8eia mou tin antikatestise kai i deuteri tis bgike kali. Einai kai 8ema tyxis. Pantos einai ftina.. kai lene oti exoun kapoia eggiisi. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 na alla ypoti8ete oti o germanos exei ergastasio orbit sthn lamia kai oxi oti ta pernei apo thn kina Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. August 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DaTaMaN na alla ypoti8ete oti o germanos exei ergastasio orbit sthn lamia kai oxi oti ta pernei apo thn kina Kai ego leo pos eimai o Megas Napoleon, me pisteveis omos? :o :blink: :whistle: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rbs Δημ. August 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DaTaMaN na alla ypoti8ete oti o germanos exei ergastasio orbit sthn lamia kai oxi oti ta pernei apo thn kina ECHO ANIKSI MPATARIA GIA T10,ORBIT KAI MESA VRIKA STICHIA CHROMATOS KOKINOU ME TIN ENDIKSI MONO "MADE IN CHINA". :eek: :mad: Παράθεση ATHLON 64 3200+ 2150MHz / ASUS K8V DELUXE / ATI 9800 PRO 128MB /1GB PC3200 MUSHKIN 2.2.2 / 120 SEAGATE SATA 7200rpm / LG17"FLATRON .................................... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rbs ECHO ANIKSI MPATARIA GIA T10,ORBIT KAI MESA VRIKA STICHIA CHROMATOS KOKINOU ME TIN ENDIKSI MONO "MADE IN CHINA". :eek: :mad: Μπορεί να η china να μην είναι στην κινά αλλά στην Ελλάδα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Σε ασύρματο Siemens 2011 (DECT) η μπαταρία της "μάνας" του κράτησε 25 μήνες και θα κρατούσε κι άλλο αν δεν την αντικαθιστούσα επειδή ο χρόνος αναμονής είχε πέσει δραματικά. Η Orbit που πήρα "πέθανε" πριν λίγες ημέρες, ακριβώς στους 17 μήνες. Σημαντική διαφορά, δεν νομίζετε? Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον OveLix Σε ασύρματο Siemens 2011 (DECT) η μπαταρία της "μάνας" του κράτησε 25 μήνες και θα κρατούσε κι άλλο αν δεν την αντικαθιστούσα επειδή ο χρόνος αναμονής είχε πέσει δραματικά. Η Orbit που πήρα "πέθανε" πριν λίγες ημέρες, ακριβώς στους 17 μήνες. Σημαντική διαφορά, δεν νομίζετε? oxi kala einai 17mhnes pou ante3e,mhn 3exnas oti thn peires sthn mish timh.emena pe8ane apo thn prwth mera:(((((((( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin Δεν ξέρω αν κολλάει εδώ....αλλά ο "Γερμανός" μάλλον το έχει "παρακάνει" αρκετά : http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=354025 Ο Γερμανος φιλε μου εχει πιασει το νοημα και πολυ καλα κανει απο την στιγμη που βρισκει κοροιδα και τους τα παιρνει.Εσυ αν αγορασεις ενα πλυντηριο Miele απο τον Κωτσοβολο και σου παθει κατι θα το πας στον Κωτσοβολο να στο φτιαξει;Ελεος δηλαδη! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MorFeAs Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Ο Γερμανος τωρα τελευταια εχει παρει ολα τα δευτερης και τριτης διαλογης προιοντα. Ακομα και στα νεα κινητα. Μια συμβουλη μην αγορασετε ποτε κινητο απο τον Γερμανο αμα δεν ξερετε τι σας δινουν. Παράθεση There are only 10 types of people in this world.. Those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Κι όχι μόνο αυτό.. με το ζόρι να σου πουλήσουν κάτι.. και ειναι και πιο ακριβός! Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
α2 Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Εγώ πήρα πρόσφατα μια μπαταρία Orbit για 8210 και είναι μια χαρά!Κανένα πρόβλημα...Διαρκεί όσο και η γνήσια. Τι να πω;Ίσως ήμουν τυχερός... Παράθεση Ό,τι δεν μας σκοτώνει, απλά μας κάνει δυνατότερους! ήμουν άθεος.. μέχρι που συνειδητοποίησα ότι εγώ είμαι θεός Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. August 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2003 οταν είχα ενα Νοκια 6210 είχα πάρει εναν φορτιστή orbit για το αυτοκινητο (Rover 414Si). Με το που έβαλα τον φορτιστή και γυρισα τον διακόπτη μου έκαψε τις ασφάλειες για όλα τα φώτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκει να δεις τι έγινε! Ομως ευτυχώς δεν τον πήγα κατ'ευθείαν πίσω! Πήγα σε ηλεκτρονικό και μου τον έλεγχε και ειδε οτι είχαν κάνει ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ και βραχυκύκλωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκεί να δεις πανηγύρι που εγινε στον γερμανό!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευτυχώς η ζημιά ήταν μικρή (4.000δρχ) :wacko: :wacko: :wacko: Οπότε ειδικά σε φορτιστές αυτοκινήτων ΜΟΝΟ ORIGINAL!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. August 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Βασίλης Εγω για αυτα πηγα στον Δησσιο και πηρα επαναφορτιζομενες μπαταριες για την ψηφιακη και ειναι οντως καταπληκτικες.Αν ενδιαφερεσαι υπαρχει ενα online shop Ελληνικο που στις στελνει δωρεαν με courrier :) Αν μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις την διεύθυνση του eshop, με ενδιαφέρει :) Τώρα για τις orbit μάλλον είναι τι κομμάτι θα πετύχεις, έχω 4 μπαταρίες Orbit, οι 2 για Nokia βγήκαν μάπα, την 2η την πήγα πίσω με τη συσκευασία και την απόδειξη και μου την αλλάξαν, πάντως οι άλλες 2 για Siemens και Panasonic με έχουν αφήσει ικανοποιημένο ως τώρα. Όσον αφορά τις προσόψεις θα συμφωνήσω είναι low quality οι δε θήκες δε ξέρω εγώ μόνο original και Samsonite έχω χρησιμοποιήσει, πολύ καλές θα λεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 25, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nismo Αν μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις την διεύθυνση του eshop, με ενδιαφέρει :) Τώρα για τις orbit μάλλον είναι τι κομμάτι θα πετύχεις, έχω 4 μπαταρίες Orbit, οι 2 για Nokia βγήκαν μάπα, την 2η την πήγα πίσω με τη συσκευασία και την απόδειξη και μου την αλλάξαν, πάντως οι άλλες 2 για Siemens και Panasonic με έχουν αφήσει ικανοποιημένο ως τώρα. Όσον αφορά τις προσόψεις θα συμφωνήσω είναι low quality οι δε θήκες δε ξέρω εγώ μόνο original και Samsonite έχω χρησιμοποιήσει, πολύ καλές θα λεγα. kala kai oi 8hkes orbit mapa einai,kobonte kai sxizonte polu eykola,gia to prointa gp exw akousei poli kala logia apo gnwstous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nismo Αν μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις την διεύθυνση του eshop, με ενδιαφέρει :) http://www.dissios.gr Open24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 παιδια εγω ειχα παρει 2 hands-free και ειναι τελοια.διλαδη εγω που θελω να παρω τω :wacko: :wacko: :blink: :blink: ρα κινητο απο γερμανο να μην παρω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 άλλο κινητό..άλλο αξεσουάρ..:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 μακρυά από τα orbit. δεν πισττεύω να είναι το πρόβλημα 10-20 ευρά παραπάνω χωρίς εγκαύματα, καμμένες ασφάλειες και άλλα τέτοια... :( Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 ta orbit se genikes grammes einai patates.kuriws oi thikes kai oi prosopseis.oson afora mpataries kai fortistes,io palies NiMH einai poly kales.oi lithiou etsi ki etsi.makria apo lithiou gia 3310.de prokeitai na doulepsei pote.opws kai apo fortistes gia panasonic gdxx.fortizoun 5 lepta kai stamatane.an anoiksete 2-3 fortistes tha deite oti oloi exoun to idio regulator ,idio kuklwma.se merika palia montela allaze kati..kai otan allazete mpataria se roloi kai einai "koumpi" na exete to nou giati oi texnikoi synithws tis pianoun me ta daxtyla kai auto tis "rixnei" poly apo th prwth stigmh.an einai kalo kai einai adiavroxo mh to phgenete kan.ta casio polles fores theloun reset kai oi pio polloi einai asxetoi kai sou lene "exei provlima"+ oti o germanos vgazei ena 60-70%kerdos apo ta orbit aksesouar kai mpataries.ta symperasmata dika sas :rolleyes: Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx εγώ πάντως πιστεύω ότι τα original προϊόντα αξίζουν τα παραπάνω λεφτά... To γνήσιο στερεοφωνικό hands-free του SL45i κοστίζει "64" (εξήντα τέσσερα) ευρώ. (Για κάποιο λόγο αυτό το συγκεκριμένο άτιμο εξάρτημα δεν ακολούθησε την πτωτική πορεία των κινητών!...) Τα μαϊμουδάκια ξεκινάνε από "3" (τρία) ευρώ το πιο απλό και φτάνουν τα "17" (δέκα επτά) με ενσωματωμένο ραδιοφωνάκι! Μήπως να το ξανασκεφτούμε λίγο;... Αλλά για τα orbit συμφωνώ. Ίσα να αγγίξεις μια θήκη orbit καταλαβαίνεις την χείριστη ποιότητα δέρματος(-ίνης) που έχει χρησιμοποιηθεί... Και πωλούνται και σε δυσανάλογα υψηλές τιμές! :mad: Λεπτομέρεια: Η θήκη που χρησιμοποιώ δεν είναι ούτε γνήσια, ούτε orbit. ;) Συμπέρασμα: Η έρευνα αγοράς σώζει τσέπες και νεύρικό σύστημα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts