Jump to content

Redmi Note 13 Pro+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα 

Μπορεί κάποιος να μου πει σε χρήση dual sim τι ρυθμίσεις πρέπει να έχω στην προώθηση κλήσεων ώστε να μην χάνω κλήσεις ή τουλάχιστον να ενημερώνομαι με sms? 

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 522
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σας. Έχετε θεμα με την διάρκεια της μπαταρίας ; Τον τελευταίο καιρό η μπαταρία δεν κραταει όσο κράταγε. Από κει που κράταγε 1.5 ημέρα τώρα το βράδυ θέλει οπωσδήποτε φορτιση.

4 ώρες πριν, gthebest said:

Καλησπέρα σας. Έχετε θεμα με την διάρκεια της μπαταρίας ; Τον τελευταίο καιρό η μπαταρία δεν κραταει όσο κράταγε. Από κει που κράταγε 1.5 ημέρα τώρα το βράδυ θέλει οπωσδήποτε φορτιση.

Την φορτίζεις όπως πρέπει; Από 20% μέχρι 80%? Επίσης 1 φορα στις 10 μέρες φορτισε το 100% με έναν πιο αργό φορτιστή. Επίσης ενεργοποίησε την εξοικονόμηση μπαταρίας. Τέλος υπάρχει ένα μενού που σου λέει ποιες εφαρμογές να μη τρεχουν στο παρασκήνιο για να μη σου τρωνε μπαταρία. Μια καλή επιλογή ειναι να βάλεις τον φωτισμό στο αυτόματο. Τέλος αναβαθμισε το κινητο σου στην τελευταια έκδοση.

• 3 months later...

Καλημέρα, μεγάλο battery drain εχω τον τελευταίο καιρό.Καθε βράδυ πέφτει η μπαταρία 25 με 30 τοις εκατό. Το έχει παρουσιάσει και σε σας; 

43 minutes ago, mantilas said:

Καλημέρα, μεγάλο battery drain εχω τον τελευταίο καιρό.Καθε βράδυ πέφτει η μπαταρία 25 με 30 τοις εκατό. Το έχει παρουσιάσει και σε σας; 

Όχι φίλε μου τίποτα. Σταθερότατη η μπαταρία μου. Το συγκεκριμένο κινητό εχουμε πει το φορτιζουμε όποτε θελουμε και δε πεφτουμε ποτέ κατω απο το 20% και δε το πάμε πάνω από 80%. 3 φορές φορές το μήνα μπορείς να το πας στο 100% αλλά όχι να το ξεχάσεις επανω στον φορτιστή. Με το που σου δείξει 100% δηλαδή το βγάζεις.

Τώρα έτσι που σου εγινε το drain άδειασε τελειως τη μπαταρία σου. Φορτισέ το με κλειστό κινητό να παει στο 100%. Ανοιξε το και κάνε εκκαθάριση σκουπιδιών και εφαρμογών που δε χρειάζεσαι. Και από εδω και πέρα κανε το 20-80 που σου περιέγραψα. Επίσης μπορεί να μη φταιει τίποτα απο όλα αυτά και απλά να τρεχει κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο που σου τρωει την μπαταρία. Ψαξε τις ρυθμίσεις εχει μια επιλογή που λέει να τερματίζει ολες τις εφαρμογές μετα απο 3 λεπτά αφού κλείσει η οθονη.

Τα γνωρίζω αυτά φίλε μου και τα εφαρμόζω. Το πρόβλημα είναι μόνο το βράδυ, τότε υπάρχει battery drain. 

11 ώρες πριν, mantilas said:

Τα γνωρίζω αυτά φίλε μου και τα εφαρμόζω. Το πρόβλημα είναι μόνο το βράδυ, τότε υπάρχει battery drain. 

Τότε είναι σίγουρα από κάποια εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο. Εμένα οταν πεφτω για ύπνο χάνει περίπου 2 με 3 %. Φαντάζομαι κλείνεις τα δεδομένα ή wifi ε? Επίσης εγώ εχω απενεργοποιημένες σχεδόν όλες τις ειδοποιήσεις. Μόνο τηλέφωνο, μηνύματα, messenger και viber έχω ενεργές τις ειδοποιήσεις. 

Edited by soulfunkdjx

Είχα το ίδιο πρόβλημα. Την ζημιά την κάνανε 2 εφαρμογές που έτρεχαν στο παρασκήνιο. Η μια ήταν η αποθήκη εφαρμογών και η άλλη η εφαρμογή που έτρεχε το smartwatch. Παρόλο που την είχα θέσει να βγαίνει εκτός μετά 10λεπτο από την απενεργοποιηση οθόνης εξακολουθούσε και μου ετρωγε την μπαταρία! 

Τελικά την απεγκατέστησα και την εγκατέστησα ξανά και το πρόβλημα λύθηκε!

Με δεδομένα ανοιχτά σήμερα εχασε ολη τη μπαταρία χωρίς να το αγγιξω σε 6 ωρες. Πρωτη σε καταναλωση εφαρμογή μου βγάζει το τικ τοκ. 

Υπόψιν τα δεδομένα τρώνε πολύ γρηγορα τη μπαταρία σε σχέση με το wifi

Τίποτα δεν διορθώθηκε. Σε ένα βράδυ από το 40 τοις εκατόβτο βρήκα κλειστό από μπαταρία. Θα πρέπει να κάνω επαναφορά δεδομένων; 

Το πρώτο που θα έκανα θα έβγαζα το άχρηστο tiktok, αν δεν διορθωθεί τότε η επαναφορά είναι μονόδρομος.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Αν είσαι μέσα στη εγγυηση πηγαινε το στην Xiaomi Hellas να σου αντικαταστήσουν την μπαταρία. Μήπως φορτίζεις το κινητό σου μέχρι το 100% και καποιες φορές το ξεχνάς στη πρίζα;

Φαίνεται ότι κάτι παίζει με εφαρμογή γιατί ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά αυτή η αυξημένη κατανάλωση 

• 5 weeks later...
On 6/5/2025 at 9:41 ΜΜ, maskaras said:

Καλησπέρα 

Μπορεί κάποιος να μου πει σε χρήση dual sim τι ρυθμίσεις πρέπει να έχω στην προώθηση κλήσεων ώστε να μην χάνω κλήσεις ή τουλάχιστον να ενημερώνομαι με sms? 

Νομίζω πρέπει να στείλεις κάποιο sms στον πάροχο σου

Ρώτα τους

• 1 month later...

υποστηρίζει με το dialer της xiaomi call recording; αν όχι, μπορώ να το επιτύχω μέσω αλλαγής firmware (πχ taiwan)?

ναι υποστηρίζει, ναι μέσω αλλαγής λογισμικού γίνεται το taiwan είναι το καλύτερο γιατί συμπεριλάμβανει το xiaomi dialer ... αλλά μπορεί να είναι πολυπλοκο η αλλαγή σε τετοια region

sto redmi 12 5G EEA το είχα και με αναβάθμιση η google το εβγαλε

• 4 weeks later...