maskaras Δημ. May 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2025 Καλησπέρα Μπορεί κάποιος να μου πει σε χρήση dual sim τι ρυθμίσεις πρέπει να έχω στην προώθηση κλήσεων ώστε να μην χάνω κλήσεις ή τουλάχιστον να ενημερώνομαι με sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 Καλημέρα ήρθε νέα ενημέρωση Μαίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Καλησπέρα σας. Έχετε θεμα με την διάρκεια της μπαταρίας ; Τον τελευταίο καιρό η μπαταρία δεν κραταει όσο κράταγε. Από κει που κράταγε 1.5 ημέρα τώρα το βράδυ θέλει οπωσδήποτε φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 4 ώρες πριν, gthebest said: Καλησπέρα σας. Έχετε θεμα με την διάρκεια της μπαταρίας ; Τον τελευταίο καιρό η μπαταρία δεν κραταει όσο κράταγε. Από κει που κράταγε 1.5 ημέρα τώρα το βράδυ θέλει οπωσδήποτε φορτιση. Την φορτίζεις όπως πρέπει; Από 20% μέχρι 80%? Επίσης 1 φορα στις 10 μέρες φορτισε το 100% με έναν πιο αργό φορτιστή. Επίσης ενεργοποίησε την εξοικονόμηση μπαταρίας. Τέλος υπάρχει ένα μενού που σου λέει ποιες εφαρμογές να μη τρεχουν στο παρασκήνιο για να μη σου τρωνε μπαταρία. Μια καλή επιλογή ειναι να βάλεις τον φωτισμό στο αυτόματο. Τέλος αναβαθμισε το κινητο σου στην τελευταια έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 (edited) . Edited June 6, 2025 by D_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 Καλημέρα, μεγάλο battery drain εχω τον τελευταίο καιρό.Καθε βράδυ πέφτει η μπαταρία 25 με 30 τοις εκατό. Το έχει παρουσιάσει και σε σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 43 minutes ago, mantilas said: Καλημέρα, μεγάλο battery drain εχω τον τελευταίο καιρό.Καθε βράδυ πέφτει η μπαταρία 25 με 30 τοις εκατό. Το έχει παρουσιάσει και σε σας; Όχι φίλε μου τίποτα. Σταθερότατη η μπαταρία μου. Το συγκεκριμένο κινητό εχουμε πει το φορτιζουμε όποτε θελουμε και δε πεφτουμε ποτέ κατω απο το 20% και δε το πάμε πάνω από 80%. 3 φορές φορές το μήνα μπορείς να το πας στο 100% αλλά όχι να το ξεχάσεις επανω στον φορτιστή. Με το που σου δείξει 100% δηλαδή το βγάζεις. Τώρα έτσι που σου εγινε το drain άδειασε τελειως τη μπαταρία σου. Φορτισέ το με κλειστό κινητό να παει στο 100%. Ανοιξε το και κάνε εκκαθάριση σκουπιδιών και εφαρμογών που δε χρειάζεσαι. Και από εδω και πέρα κανε το 20-80 που σου περιέγραψα. Επίσης μπορεί να μη φταιει τίποτα απο όλα αυτά και απλά να τρεχει κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο που σου τρωει την μπαταρία. Ψαξε τις ρυθμίσεις εχει μια επιλογή που λέει να τερματίζει ολες τις εφαρμογές μετα απο 3 λεπτά αφού κλείσει η οθονη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 Τα γνωρίζω αυτά φίλε μου και τα εφαρμόζω. Το πρόβλημα είναι μόνο το βράδυ, τότε υπάρχει battery drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 (edited) 11 ώρες πριν, mantilas said: Τα γνωρίζω αυτά φίλε μου και τα εφαρμόζω. Το πρόβλημα είναι μόνο το βράδυ, τότε υπάρχει battery drain. Τότε είναι σίγουρα από κάποια εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο. Εμένα οταν πεφτω για ύπνο χάνει περίπου 2 με 3 %. Φαντάζομαι κλείνεις τα δεδομένα ή wifi ε? Επίσης εγώ εχω απενεργοποιημένες σχεδόν όλες τις ειδοποιήσεις. Μόνο τηλέφωνο, μηνύματα, messenger και viber έχω ενεργές τις ειδοποιήσεις. Edited October 4, 2025 by soulfunkdjx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigipp.1972 Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 Είχα το ίδιο πρόβλημα. Την ζημιά την κάνανε 2 εφαρμογές που έτρεχαν στο παρασκήνιο. Η μια ήταν η αποθήκη εφαρμογών και η άλλη η εφαρμογή που έτρεχε το smartwatch. Παρόλο που την είχα θέσει να βγαίνει εκτός μετά 10λεπτο από την απενεργοποιηση οθόνης εξακολουθούσε και μου ετρωγε την μπαταρία! Τελικά την απεγκατέστησα και την εγκατέστησα ξανά και το πρόβλημα λύθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 Κάτι τέτοια θα συμβαίνει και σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 Με δεδομένα ανοιχτά σήμερα εχασε ολη τη μπαταρία χωρίς να το αγγιξω σε 6 ωρες. Πρωτη σε καταναλωση εφαρμογή μου βγάζει το τικ τοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigipp.1972 Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 Απεγκατέστησε το τικ τοκ, κάνε εκκαθάριση και επανεκινηση και δες αν τρώει την μπαταρία τόσο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 Υπόψιν τα δεδομένα τρώνε πολύ γρηγορα τη μπαταρία σε σχέση με το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 Σήμερα μπήκε μόνο του σε fastboot χωρίς να κάνω τίποτα και φαίνεται να διορθώθηκε το battery drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 Τίποτα δεν διορθώθηκε. Σε ένα βράδυ από το 40 τοις εκατόβτο βρήκα κλειστό από μπαταρία. Θα πρέπει να κάνω επαναφορά δεδομένων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 Το πρώτο που θα έκανα θα έβγαζα το άχρηστο tiktok, αν δεν διορθωθεί τότε η επαναφορά είναι μονόδρομος. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 Αν είσαι μέσα στη εγγυηση πηγαινε το στην Xiaomi Hellas να σου αντικαταστήσουν την μπαταρία. Μήπως φορτίζεις το κινητό σου μέχρι το 100% και καποιες φορές το ξεχνάς στη πρίζα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 Φαίνεται ότι κάτι παίζει με εφαρμογή γιατί ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά αυτή η αυξημένη κατανάλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 On 6/5/2025 at 9:41 ΜΜ, maskaras said: Καλησπέρα Μπορεί κάποιος να μου πει σε χρήση dual sim τι ρυθμίσεις πρέπει να έχω στην προώθηση κλήσεων ώστε να μην χάνω κλήσεις ή τουλάχιστον να ενημερώνομαι με sms? Νομίζω πρέπει να στείλεις κάποιο sms στον πάροχο σου Ρώτα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου υποστηρίζει με το dialer της xiaomi call recording; αν όχι, μπορώ να το επιτύχω μέσω αλλαγής firmware (πχ taiwan)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου ναι υποστηρίζει, ναι μέσω αλλαγής λογισμικού γίνεται το taiwan είναι το καλύτερο γιατί συμπεριλάμβανει το xiaomi dialer ... αλλά μπορεί να είναι πολυπλοκο η αλλαγή σε τετοια region sto redmi 12 5G EEA το είχα και με αναβάθμιση η google το εβγαλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Νέα αναβάθμιση ήρθε απόψε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts