stefanidisg Δημ. October 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2025 19 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Πλέον 87% υγεία μπαταρίας... Τελευταίο μου post ήταν στις 6/10 όπου είχα 88%. Επειδή δε με έχει πείσει η σειρά 17, σκέφτομαι να μείνω στο 15PM και φέτος και κατά τον Φεβρουάριο να αλλάξω μπαταρία. Πολύ σωστά θα κάνεις , και εγώ το ίδιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2025 19 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Πλέον 87% υγεία μπαταρίας... Τελευταίο μου post ήταν στις 6/10 όπου είχα 88%. Επειδή δε με έχει πείσει η σειρά 17, σκέφτομαι να μείνω στο 15PM και φέτος και κατά τον Φεβρουάριο να αλλάξω μπαταρία. Γιατί να αλλάξεις μπαταρία? στο 87% είσαι ακόμα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. October 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, koutsis said: Γιατί να αλλάξεις μπαταρία? στο 87% είσαι ακόμα... Γιατί έτσι όπως πάει η φάση, το Φεβρουάριο θα έχω 80%... Απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που πέφτει τόσο γρήγορα με όριο φόρτισης 90% Μωρέ έπρεπε να αλλάξω από τότε που μας έδωσαν την πληροφορία για το ποσοστό! 😛 Edited October 13, 2025 by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2025 1 ώρα πριν, Kostas_Ts_86 said: Γιατί έτσι όπως πάει η φάση, το Φεβρουάριο θα έχω 80%... Απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που πέφτει τόσο γρήγορα με όριο φόρτισης 90% Μωρέ έπρεπε να αλλάξω από τότε που μας έδωσαν την πληροφορία για το ποσοστό! 😛 Αν φορτίζεις με αργό φορτιστή δεν θα πέσει άλλο 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. October 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2025 1 hour ago, Tasos19s said: Αν φορτίζεις με αργό φορτιστή δεν θα πέσει άλλο Με αργό φορτιζω και μέχρι 90....και είδα τα αποτελέσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2025 2 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Με αργό φορτιζω και μέχρι 90....και είδα τα αποτελέσματα Πήρες την συσκευή καινούργια, φορτίζεις με απλό φορτιστή και συμβαίνει αυτό που αναφέρεις; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. October 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2025 (edited) 34 minutes ago, Tasos19s said: Πήρες την συσκευή καινούργια, φορτίζεις με απλό φορτιστή και συμβαίνει αυτό που αναφέρεις; Πήρα τη συσκευή καινούργια, φόρτισα 4 φορές στις αρχές με 45αρη κι αφού έχασα 2% το σταμάτησα. Από τότε το φορτίζω στο περίπου ως εξής: από τις 20 φορτίσεις συνολικά, οι 8 ήταν με 15αρη-20αρη και οι υπόλοιπες με 5αρη Τα παραπάνω πότε μέχρι 100%, πότε 85%-90% Επίσης, ποτέ δε φόρτισα βράδυ Edited October 13, 2025 by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2025 10 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Πήρα τη συσκευή καινούργια, φόρτισα 4 φορές στις αρχές με 45αρη κι αφού έχασα 2% το σταμάτησα. Από τότε το φορτίζω στο περίπου ως εξής: από τις 20 φορτίσεις συνολικά, οι 8 ήταν με 15αρη-20αρη και οι υπόλοιπες με 5αρη Τα παραπάνω πότε μέχρι 100%, πότε 85%-90% Επίσης, ποτέ δε φόρτισα βράδυ Μάλιστα Αρα φορτίζεις με γρήγορο φορτιστή. Καλα όχι ότι μόνο αυτό κάνει ζημιά Βράδυ φόρτιση με αργό φορτιστή μια χαρά είναι ποιος είπε δεν είναι σωστό; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2025 29 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Πήρα τη συσκευή καινούργια, φόρτισα 4 φορές στις αρχές με 45αρη κι αφού έχασα 2% το σταμάτησα. Από τότε το φορτίζω στο περίπου ως εξής: από τις 20 φορτίσεις συνολικά, οι 8 ήταν με 15αρη-20αρη και οι υπόλοιπες με 5αρη Τα παραπάνω πότε μέχρι 100%, πότε 85%-90% Επίσης, ποτέ δε φόρτισα βράδυ 18 minutes ago, Tasos19s said: Μάλιστα Αρα φορτίζεις με γρήγορο φορτιστή. Καλα όχι ότι μόνο αυτό κάνει ζημιά Βράδυ φόρτιση με αργό φορτιστή μια χαρά είναι ποιος είπε δεν είναι σωστό; Εγώ παιδια 'εχω ενα 14 pro max . Το πήρα πρίν 1 χρόνο με 87% και ακόμα στο 87% είναι. Και με γρηγορο φορτιστή φορτίζω και με κινέζικο και όλα. Απλά δεν το αφήνω να πέσει κάτω απο 20% 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. October 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, Tasos19s said: Μάλιστα Αρα φορτίζεις με γρήγορο φορτιστή. Καλα όχι ότι μόνο αυτό κάνει ζημιά Βράδυ φόρτιση με αργό φορτιστή μια χαρά είναι ποιος είπε δεν είναι σωστό; Επομένως, γρήγορος θεωρείται από 15W και πανω...αλλά εδώ να επισημάνω κάτι. Επειδή έχω πολλούς φορτιστές και πολλά καλώδια, πάντα η ένδειξη led αναφέρει 8W. Δεν είπα οτι η φόρτιση το βράδυ είναι λάθος, απλά εμένα δε βολεύει και δεν την εμπιστεύομαι. Γενικά στο δωμάτιο μου έχω τα πάντα εκτός πριζας. Μη με πιάσει στον ύπνο κάποιο απρόοπτο Edited October 13, 2025 by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2025 5 ώρες πριν, koutsis said: Εγώ παιδια 'εχω ενα 14 pro max . Το πήρα πρίν 1 χρόνο με 87% και ακόμα στο 87% είναι. Και με γρηγορο φορτιστή φορτίζω και με κινέζικο και όλα. Απλά δεν το αφήνω να πέσει κάτω απο 20% Εγώ έχω ένα xs max ούτε κι εγώ ξέρω πόσο χρονών και είναι 83% Το αφήνω και να πέσει κάτω από 1% πολλές φορές. Το φορτίζω όποτε μου καπνίσει και συνέχεια και βράδυ αλλά πάντα με μικρό φορτιστή 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 Καλημέρα παιδιά Μου είχε σπάσει τα νεύρα το πληκτρολόγιο της apple και έβαλα το Gboard .Πολυ καλο μου φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 3 minutes ago, pavlos.dr said: Καλημέρα παιδιά Μου είχε σπάσει τα νεύρα το πληκτρολόγιο της apple και έβαλα το Gboard .Πολυ καλο μου φαινεται Βάλε swiftkey να βρείς την υγειά σου! Το gboard το εχει παρατήσει η google . Εχει να ενημερωθεί 3 χρόνια! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 24 minutes ago, koutsis said: Βάλε swiftkey να βρείς την υγειά σου! Το gboard το εχει παρατήσει η google . Εχει να ενημερωθεί 3 χρόνια! Όλα καλά το έβαλα ...Μια χαρά είναι και εύκολο ...Δεν το είχα παρατηρήσει ότι το είχε παρατήσει η google το Gboard ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 7 minutes ago, pavlos.dr said: Όλα καλά το έβαλα ...Μια χαρά είναι και εύκολο ...Δεν το είχα παρατηρήσει ότι το είχε παρατήσει η google το Gboard ευχαριστω Πήγαινε και στις ρυθμίσεις του. Εχει πολλά πράγματα που δεν εχει το gboard. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 Πάντως της Microsoft κάνει κάτι εναλλαγές στο μαμά πάλι εδώ και 2 βδομάδες....όχι σε σημείο που να σπάει νεύρα όπως πιο παλιά, αλλά έτσι το αναφέρω σαν παρατήρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 1 ώρα πριν, Kostas_Ts_86 said: Πάντως της Microsoft κάνει κάτι εναλλαγές στο μαμά πάλι εδώ και 2 βδομάδες....όχι σε σημείο που να σπάει νεύρα όπως πιο παλιά, αλλά έτσι το αναφέρω σαν παρατήρηση Εμένα που το γυρίζει μόνο όταν βάζω password. Αν σου το κάνει συχνά και στο άσχετο κάνε uninstall και install την εφαρμογή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 22 minutes ago, koutsis said: Εμένα που το γυρίζει μόνο όταν βάζω password. Αν σου το κάνει συχνά και στο άσχετο κάνε uninstall και install την εφαρμογή. Όταν είναι για τράπεζες μπαίνει αυτόματα της apple και έπειτα γυρίζει στο swift ; Αν ναι καλό αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 3 minutes ago, dimtz said: Όταν είναι για τράπεζες μπαίνει αυτόματα της apple και έπειτα γυρίζει στο swift ; Αν ναι καλό αυτό Ναι, 'οταν βάζεις ευαίσθητα δεδομένα γυρίζει στο apple. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 Περί υγεία μπαταρίας: Στις 12/10 είχα 87% υγεία μπαταρίας Σήμερα έπεσα στο 86% Επειδή κουράστηκα και κούρασα και όλους σας εδώ για αυτό το θέμα, απογειωνω το όριο φόρτισης στο 100% και όσο αντέξει! Από τότε που έβαλαν ορατο το ποσοστό αρρωστησαμε όλοι...γεμισαμε με ψυχολογικά! 🤣 Ολοταχώς λοιπόν, για την ένδειξη "χρειάζεται σέρβις" 😝 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 (edited) 16 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Από τότε που έβαλαν ορατο το ποσοστό αρρωστησαμε όλοι...γεμισαμε με ψυχολογικά! 🤣 Έτσι!!! Αρρωστημένη ένδειξη. Εντελώς όμως! Από 86% μέχρι να σου βγάλει ένδειξη service θές άλλoους...400 κύκλους μην σε πω. Γενικά κάτω από 85 η πτώση είναι βασανιστικά αργή. Άρα...θα πρέπει να μείνεις μια 2ετία ακόμα μαζί του για να δείς ένδειξη service. Υ.Γ Να δεις τί έχει να γίνει με το αναδιπλούμενο που θα μετράει (είμαι σίγουρος) τα άνοιξε-κλείσε του μεντεσέ. Ψυχολόγο όλοι!! 😂 Edited December 9, 2025 by pavlidisc 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 10 minutes ago, pavlidisc said: Έτσι!!! Αρρωστημένη ένδειξη. Εντελώς όμως! Από 86% μέχρι να σου βγάλει ένδειξη service θές άλλoους...400 κύκλους μην σε πω. Γενικά κάτω από 85 η πτώση είναι βασανιστικά αργή. Άρα...θα πρέπει να μείνεις μια 2ετία ακόμα μαζί του για να δείς ένδειξη service. Υ.Γ Να δεις τί έχει να γίνει με το αναδιπλούμενο που θα μετράει (είμαι σίγουρος) τα άνοιξε-κλείσε του μεντεσέ. Ψυχολόγο όλοι!! 😂 Ακόμα ασχολείστε με αυτά βρε παιδια? 26 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Περί υγεία μπαταρίας: Στις 12/10 είχα 87% υγεία μπαταρίας Σήμερα έπεσα στο 86% Επειδή κουράστηκα και κούρασα και όλους σας εδώ για αυτό το θέμα, απογειωνω το όριο φόρτισης στο 100% και όσο αντέξει! Από τότε που έβαλαν ορατο το ποσοστό αρρωστησαμε όλοι...γεμισαμε με ψυχολογικά! 🤣 Ολοταχώς λοιπόν, για την ένδειξη "χρειάζεται σέρβις" 😝 Ακόμα ασχολείστε με αυτά βρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 1 hour ago, pavlidisc said: Έτσι!!! Αρρωστημένη ένδειξη. Εντελώς όμως! Από 86% μέχρι να σου βγάλει ένδειξη service θές άλλoους...400 κύκλους μην σε πω. Γενικά κάτω από 85 η πτώση είναι βασανιστικά αργή. Άρα...θα πρέπει να μείνεις μια 2ετία ακόμα μαζί του για να δείς ένδειξη service. Υ.Γ Να δεις τί έχει να γίνει με το αναδιπλούμενο που θα μετράει (είμαι σίγουρος) τα άνοιξε-κλείσε του μεντεσέ. Ψυχολόγο όλοι!! 😂 Εμένα το προηγούμενο μου iphone από 86 έπεσε σε 84 σε δύο χρόνια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 3 minutes ago, Tasos19s said: Εμένα το προηγούμενο μου iphone από 86 έπεσε σε 84 σε δύο χρόνια Και εγώ κάπως έτσι. iPhone XR από 87 σε 84 σε πάνω από 1,5 χρόνο. Με καθημερινή φόρτιση χωρίς όρια κλπ. 1 hour ago, koutsis said: Ακόμα ασχολείστε με αυτά βρε παιδια? Σε δουλειά να βρισκόμαστε....😜 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 1 ώρα πριν, pavlidisc said: Και εγώ κάπως έτσι. iPhone XR από 87 σε 84 σε πάνω από 1,5 χρόνο. Με καθημερινή φόρτιση χωρίς όρια κλπ. Σε δουλειά να βρισκόμαστε....😜 Τι όρια; Δεν είχαν εκείνα τέτοιες επιλογές Ένα xs max είχα εγώ Κάθε βράδυ φόρτιση και μέσα στην μέρα οπότε να είναι. Απλά φορτιζα πάντα με τον μικρό αυθεντικό φορτιστή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts