Tasos19s Δημ. Πέμπτη στις 02:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:11 μμ 24 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Με την 18.3.Χ είχα 97% και οταν έκανα την ενημέρωση στην 18.4 πηγε 96%. Σήμερα που έκανα την 18.4.1 πήγε 95%. Πτώση η μετοχή της Apple, πτώση και η υγεία της μπαταρίας! Καλά πάμε και συνεχίζουμε 🤪 Μην κάνεις αναβαθμίσεις αν θες να το πουλήσεις 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. Πέμπτη στις 03:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:15 μμ 1 hour ago, Tasos19s said: Μην κάνεις αναβαθμίσεις αν θες να το πουλήσεις Ακόμα καλύτερα να το κρατάμε κλειστό μέχρι την πώληση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Πέμπτη στις 03:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:22 μμ Κάποια στιγμή θα πωληθει αλλά δεν θα κάτσω να σκεφτώ την μπαταρία. Ας την αλλάξει αυτός που θα το πάρει. Προφανώς και δε με ενδιαφέρει...πιο πολύ σαν προειδοποιηση έκανα το σχόλιο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Πέμπτη στις 03:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:27 μμ 4 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Κάποια στιγμή θα πωληθει αλλά δεν θα κάτσω να σκεφτώ την μπαταρία. Ας την αλλάξει αυτός που θα το πάρει. Προφανώς και δε με ενδιαφέρει...πιο πολύ σαν προειδοποιηση έκανα το σχόλιο Ε κι εγώ αστεία το είπα μην φανταστείς Κάθε φορά που κάνεις αναβάθμιση γίνεται σαν καθαρισμός των δεδομένων που κρατάει για την υγεία της μπαταρίας και μετά βλέπεις την σωστή ένδειξη Αυτο που έβλεπες πριν ήταν πλασματικό 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Πέμπτη στις 03:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:31 μμ αυτές τις μέρες που θα έχω χρόνο, θα το κάνω επαναφορά και restore as new για να δω αν θα δω καμία διαφορά. Πρώτη φορά που αφήνω συσκευή χωρίς επαναφορά, για τόσο πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Πέμπτη στις 03:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:51 μμ 19 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: αυτές τις μέρες που θα έχω χρόνο, θα το κάνω επαναφορά και restore as new για να δω αν θα δω καμία διαφορά. Πρώτη φορά που αφήνω συσκευή χωρίς επαναφορά, για τόσο πολύ Σαν τι διαφορά; Να αλλάξει το ποσοστό πάντως προς τα επάνω μην περιμένεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Πέμπτη στις 04:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:28 μμ 36 minutes ago, Tasos19s said: Σαν τι διαφορά; Να αλλάξει το ποσοστό πάντως προς τα επάνω μην περιμένεις Διαφορά ως προς την κατανάλωση. Όχι ότι έχω παράπονο, απλά δεν αισθάνομαι καλά μετά από τόσες ενημερώσεις 🤣 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Πέμπτη στις 07:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:26 μμ 2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Διαφορά ως προς την κατανάλωση. Όχι ότι έχω παράπονο, απλά δεν αισθάνομαι καλά μετά από τόσες ενημερώσεις 🤣 Ότι δεν σε ενοχλεί μην το ενοχλείς 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) 13 ώρες πριν, Tasos19s said: Ότι δεν σε ενοχλεί μην το ενοχλείς Συμφωνώ και με αυτό, απλά κάτι μικρολαγκαρισματα παρατηρώ όταν κάνω swipe up για τις εφαρμογές παρασκηνιου και swipe down για το control center Edited 22 ώρες πριν by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 5 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Συμφωνώ και με αυτό, απλά κάτι μικρολαγκαρισματα παρατηρώ όταν κάνω swipe up για τις εφαρμογές παρασκηνιου Μου έκανε κι εμένα κάτι κόλπα βέβαια η συσκευή μου είναι παλιά Σαν να έστρωσα όμως με την αναβάθμιση που έκανα προχθές αλλά και κάποιες εφαρμογές που έκανα απενεργοποίηση Σε εμένα πιστεύω ξεμένει από ram μάλλον λόγο παλαιότητας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts