Jump to content

iPhone 15 Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

14 minutes ago, tsimisde said:

Κάπως έτσι είχα ξεκινήσει κι εγώ. Αρχικά με iPad, στην πορεία όμως, είπα να ασχοληθώ και με iPhone οπότε, έψαχνα κάτι σχετικά οικονομικό για να αποκτήσω τη σχετική εμπειρία και κυρίως, να δω αν μου κάνει. Για ένα εξάμηνο, ήμουν αποκλειστικά χρήστης iOS σε κινητό & τάμπλετ, για κάποιο λόγο, έφαγα τη φλασιά να επιστρέψω σε Android κινητό, επειδή ένιωσα κάπου περιορισμένος. 

Στην πορεία όμως, αντιλήφθηκα ότι τελικά οι όποιοι περιορισμοί του iOS, δεν με επηρεάζουν καθόλου με βάση τη χρήση που κάνω, καλύπτομαι και με το παραπάνω. Συν τοις άλλοις, πολλές φορές μου την έσπασε το Android με bug, κολλήματα, υπερθερμανσεις κτλ επομένως, αποφάσισα να επιστρέψω σε iOS όπου δεν είχα τέτοια κολλήματα. 

Να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ απλό μοντέλο και δεν ένιωσα κάτι να μου λείπει σε ισχύ, ταχύτητα, χρήση, λειτουργίες κτλ, ίσως πρόκειται για προσωπικά θέλω και δεν ένιωσα κάποια απουσία, για κάποιον που αναζητά συγκεκριμένα πράγματα, εκεί αλλάζει η δουλειά....

Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό είχα στραφεί στο απλό 12αρι πέρυσι που το πήρα. Δεν ήταν κελεπουρι τιμή ως καινούργιο (ένα 700αρι), δεν ήθελα όμως να τα σκάσω στο τελευταίο μοντέλο, για κάτι το οποίο δεν ήξερα αν θα κρατήσω η αν θα διώξω σε ανύποπτο χρόνο οπότε, δεν ήθελα να έχω μεγάλη χασούρα, στην τελική, από 700, ακόμα και μισοτιμης να το εδιωχνα, δεν θα ήταν μεγάλη η οικονομική απώλεια συγκριτικά με την αξία του. 

Η άποψη μου στο θέμα είναι γραμμένη 

Παίρνεις ενα φτηνότερο μοντέλο με 2-3 κατοστάρικα και βλέπεις εάν σου κάνει το λογισμικό 

Το πολύ να χάσεις 20-30€ μετά από ένα διάστημα 1-2 μηνών 

Απο εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι θέλει δεν είπαμε ότι επειδή έχουμε μια άποψη πρέπει ο άλλος να την υιοθετήσει 

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πάει...πέρασε σε 2η μοίρα η συσκευή. Ώρα για αλλαγή για εμάς που έχουμε το μικρόβιο... 😂😂😂

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας:

Έχω εξ αρχής ενεργοποιημένο το διπλό αγγιγμα στην πλάτη για να κλειδώνει η οθόνη (η κατάρα του κριτσι κριτσι με έφερε σε αυτό το αδιέξοδο 😛).... Κάποιες φορές που αφήνω τη συσκευή στο γραφείο, αυτό κλειδώνει...μετά από αυτό δοκίμασα διπλό αγγιγμα πιο ψηλά, στο τετράγωνο που βρίσκονται οι κάμερες και παρατήρησα ότι έχει μεγαλύτερη ευαισθησία εκεί σε σχεση με οπουδήποτε αλλού. Όποιος δε βαριέται, ας το τσεκαρει να μου πει την άποψη του.

Edited by Kostas_Ts_86

14 ώρες πριν, Tasos19s said:

γιατί θα πρέπει να δώσει 900€ και μετά αν δεν του αρέσει να περιμένει να τα πάρει πίσω

αλλιώς θα δώσει 250€ και θα πρέπει να περιμένει να τα πάρει πίσω 

τι είναι προτιμότερο;

Προτιμότερο είναι η καλή εμπειρία χρήσης. Τα λεφτά ούτως ή άλλως θα τα πάρεις πίσω.

Αλλά για να μπω στην λογική σου. Ποιο  θα φύγει πιο γρήγορα και εύκολα;  Το 14pm ή το παλιό μικρό και ξεπερασμενο (λογικά με κακή μπαταρία) 12αρι. Γιατί να περιμένεις και να αγχώνεσαι να δώσεις το 12αρι και να μη πάρεις "χθες" τα λεφτά σου;;;;; 

Σε κάθε περίπτωση, εγώ όταν θέλω να δοκιμάσω παίρνω αυτό που θα με καλύπτει. Αν είναι ανάπηρο (μέγεθος οθόνης, κάμερα  κλπ) το να το κάνω; 

Γνώμη μου πάντα. Γι αυτό άλλωστε ξεκίνησα με 15pm και όχι με 12αρακι.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

5 ώρες πριν, montoya_42 said:

Προτιμότερο είναι η καλή εμπειρία χρήσης. Τα λεφτά ούτως ή άλλως θα τα πάρεις πίσω.

Αλλά για να μπω στην λογική σου. Ποιο  θα φύγει πιο γρήγορα και εύκολα;  Το 14pm ή το παλιό μικρό και ξεπερασμενο (λογικά με κακή μπαταρία) 12αρι. Γιατί να περιμένεις και να αγχώνεσαι να δώσεις το 12αρι και να μη πάρεις "χθες" τα λεφτά σου;;;;; 

Σε κάθε περίπτωση, εγώ όταν θέλω να δοκιμάσω παίρνω αυτό που θα με καλύπτει. Αν είναι ανάπηρο (μέγεθος οθόνης, κάμερα  κλπ) το να το κάνω; 

Γνώμη μου πάντα. Γι αυτό άλλωστε ξεκίνησα με 15pm και όχι με 12αρακι.....

Ναι αλλά είπαμε για δοκιμή θέλεις 800-900€

Η μπαταρία και η κάμερα δεν παίζουν ρόλο αφού κάποιος θέλει απλά να δει το λογισμικό 

Εσυ μιλάς να δει γενικά μια συσκευή πχ μπαταρία, κάμερα, κολλήματα, μνήμη ram, ήχος, θερμοκρασία λειτουργίας 

Δεν έχουν σχέση όμως με το αρχικό post κάποιου που έλεγε θέλει να δει απλά το iOS 

Εμεις που ήδη είμαστε iOS ναι μπορούμε να πούμε ότι θέλω το 15 pro max έναντι του 12 pro max για αυτούς και αυτούς τους λόγους 

Nokia 8800 Scirocco

Αυτά που έχω αρχίσει να μου αρέσουν πολύ , γεννήτρια κωδικών και αποθήκης μέσα στο λειτουργικό, οι υπενθυμίσεις, το face id ,εύρεση και air tag , υγεία , default mail app , air drop, control center, και το backup του κινητού που δεν έχει σχέση με  Android. Σίγουρα θα μου διαφεύγουν μερικά ακόμα. 

H γεννήτρια κωδικών (και ο τρόπος που αποθηκεύει και ανακαλεί τους κωδικούς) παρέα με το Face ID, είναι μερικοί βασικοί λόγοι που κάποιος θα επέλεγε π.χ iPhone XR αντί για μια Android ναυαρχίδα του 2024...εάν του τα έκαμναν δώρο.

Αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύω ότι εάν θέλεις απλά να δείς το iOS σαν λειτουργικό, σου κάνει και ένα παλιό iPhone...ακόμα και XR. Θα το πάρεις 150€ και εάν δεν σου κάνει θα το πουλήσεις 150€.
Η παλιά συσκευή όποια αξία ήταν να χάσει, την έχει ήδη χάσει. Δεν πέφτει παρακάτω.
Η καινούρια, σε διάστημα 5-6 μηνών που θα χρειαστεί να δουλέψεις το iOS για να καταλάβεις εάν σου κάνει ή όχι (αυτός που πιστεύει ότι σε 5-10-20 μέρες έμαθε το iOS και αποφάσισε εάν του κάνει η όχι ... απλά πέρασε και δεν ακούμπησε) σίγουρα θα χάσει μέρος της αξίας της.

Ανεξαρτήτως με το αν χάσεις χρήματα ή όχι όμως (για κάποιους μετράει για κάποιους όχι) τον βασικό κορμό του iOS μπορείς να το δοκιμάσεις και με ένα XR (όχι πιο κάτω).

Όλα τα παραπάνω βέβαια, γνωρίζοντας ότι θα χάσεις το ΑΙ, το οποίο ακόμα δεν ξέρουμε τί είναι, πού ακριβώς θα βοηθάει, ποιες δυνατότητές του θα είναι λειτουργικές στην Ελλάδα, πώς θα εξελιχθεί κλπ κλπ. Γιατί για εμένα η σειρά 16 χωρίζει παλιά και νέα γενιά iPhone λόγω του ΑΙ (που επαναλαμβάνω όμως, δεν γνωρίζουμε πώς θα μας βοηθήσει στην Ελληνική καθημερινότητα).

Τέλος, προσωπικά είμαι απλός χρήστης. Έχω iPhone (παρέα και με μερικά ακόμα Apple προϊόντα) για τις κορυφαίες και απροβλημάτιστες υπηρεσίες που προσφέρει η Apple. Για τίποτε άλλο. Ούτε κάμερες με ενδιαφέρουν ούτε ταχύτητες. Με την χρήση που κάνω εγώ λοιπόν, όταν πήγα από χρόνια χρήσης iPhone XR σε 15 Pro Max, πραγματικά δεν κατάλαβα καμία διαφορά. 🤓

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

5 minutes ago, pavlidisc said:

H γεννήτρια κωδικών (και ο τρόπος που αποθηκεύει και ανακαλεί τους κωδικούς) παρέα με το Face ID, είναι μερικοί βασικοί λόγοι που κάποιος θα επέλεγε π.χ iPhone XR αντί για μια Android ναυαρχίδα του 2024...εάν του τα έκαμναν δώρο.

Αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύω ότι εάν θέλεις απλά να δείς το iOS σαν λειτουργικό, σου κάνει και ένα παλιό iPhone...ακόμα και XR. Θα το πάρεις 150€ και εάν δεν σου κάνει θα το πουλήσεις 150€.
Η παλιά συσκευή όποια αξία ήταν να χάσει, την έχει ήδη χάσει. Δεν πέφτει παρακάτω.
Η καινούρια, σε διάστημα 5-6 μηνών που θα χρειαστεί να δουλέψεις το iOS για να καταλάβεις εάν σου κάνει ή όχι (αυτός που πιστεύει ότι σε 5-10-20 μέρες έμαθε το iOS και αποφάσισε εάν του κάνει η όχι ... απλά πέρασε και δεν ακούμπησε) σίγουρα θα χάσει μέρος της αξίας της.

Ανεξαρτήτως με το αν χάσεις χρήματα ή όχι όμως (για κάποιους μετράει για κάποιους όχι) τον βασικό κορμό του iOS μπορείς να το δοκιμάσεις και με ένα XR (όχι πιο κάτω).

Όλα τα παραπάνω βέβαια, γνωρίζοντας ότι θα χάσεις το ΑΙ, το οποίο ακόμα δεν ξέρουμε τί είναι, πού ακριβώς θα βοηθάει, ποιες δυνατότητές του θα είναι λειτουργικές στην Ελλάδα, πώς θα εξελιχθεί κλπ κλπ. Γιατί για εμένα η σειρά 16 χωρίζει παλιά και νέα γενιά iPhone λόγω του ΑΙ (που επαναλαμβάνω όμως, δεν γνωρίζουμε πώς θα μας βοηθήσει στην Ελληνική καθημερινότητα).

Τέλος, προσωπικά είμαι απλός χρήστης. Έχω iPhone (παρέα και με μερικά ακόμα Apple προϊόντα) για τις κορυφαίες και απροβλημάτιστες υπηρεσίες που προσφέρει η Apple. Για τίποτε άλλο. Ούτε κάμερες με ενδιαφέρουν ούτε ταχύτητες. Με την χρήση που κάνω εγώ λοιπόν, όταν πήγα από χρόνια χρήσης iPhone XR σε 15 Pro Max, πραγματικά δεν κατάλαβα καμία διαφορά. 🤓

Κάπως έτσι κι εγώ είχα Xs max, πήρα iPhone 15 και μετά πήγα ξανά σε xs max 

Καμία διαφορά για εμένα που να δικαιολογεί την διαφορά χρημάτων 

Nokia 8800 Scirocco

2 ώρες πριν, pavlidisc said:

Δηλαδή Θα μρινριε 5/6 μήνες με μια παλιά συσκευή (με ότι αυτό συνεπάγεται) και με μια οθονιτσα 6,1"????? Χαρα στο κουράγιο σου. 

Προσωπικά κι επειδή το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ φουλ (επαγγελματικά αλλά και για φωτογραφίες/βίντεο) ούτε μετά δεν θα την πάλευα.  

11 ώρες πριν, Tasos19s said:

Ναι αλλά είπαμε για δοκιμή θέλεις 800-900€

Η μπαταρία και η κάμερα δεν παίζουν ρόλο αφού κάποιος θέλει απλά να δει το λογισμικό 

Εσυ μιλάς να δει γενικά μια συσκευή πχ μπαταρία, κάμερα, κολλήματα, μνήμη ram, ήχος, θερμοκρασία λειτουργίας 

Δεν έχουν σχέση όμως με το αρχικό post κάποιου που έλεγε θέλει να δει απλά το iOS 

Εμεις που ήδη είμαστε iOS ναι μπορούμε να πούμε ότι θέλω το 15 pro max έναντι του 12 pro max για αυτούς και αυτούς τους λόγους 

Γιατί χρειάζεται 900€????? Δεν θα τα πάρει πίσω σε ένα μήνα αν αποφασίσει ότι δεν του κάνει??? Και το θα συμβεί αν του κάνει? Πάλι αγορά (τα 900 που λέγαμε) και ψάξε να δώσεις το 12αρακι....
Εντάξει, αποφάσεις είναι αυτές και ο καθένας παίρνει τις δικές του. Να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ να βρω έναν λόγο να φύγεις από το 15pm και να πας το xs max αλλά προφανώς έχεις τους λόγους σου. 

1 hour ago, montoya_42 said:

Να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ να βρω έναν λόγο να φύγεις από το 15pm και να πας το xs max αλλά προφανώς έχεις τους λόγους σου. 

Οικονομικούς λόγους μόνο...αν ο άλλος δν εχει 850€ για 15 pro max παει σε κατι πιο οικονομικό!!!

Πάντως τσάμπα η συζήτηση...ο καθένας αποφασίζει και παίρνει τι τον βολεύει παιδιά...

Για να δούμε ποιοι θα παραμείνουμε σ αυτο το θρμα και ποιοι θα πάνε γι αγορά 16 pro max 

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Δεν ξέρω και κατά πόσο έχει και νόημα η μετάβαση στη νέα σειρά, με εξαίρεση την ΑΙ, δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές από τα όσα έχω κατά νου μέχρι στιγμής....

Παιδιά το ΑΙ πάει για 2025 στην Ευρώπη και αν. Πρακτικά μιλάμε πλέον για μηδενικές διαφορές το 16 με το 15. Εκτός κι αν θέλετε ντε και καλά το "καινούργιο κουμπάκι". Για μένα τα φετινά είναι μεγάλο pass αν είσαι από σειρά 13 και μετά.

42 minutes ago, polteris said:

Παιδιά το ΑΙ πάει για 2025 στην Ευρώπη και αν. Πρακτικά μιλάμε πλέον για μηδενικές διαφορές το 16 με το 15. Εκτός κι αν θέλετε ντε και καλά το "καινούργιο κουμπάκι". Για μένα τα φετινά είναι μεγάλο pass αν είσαι από σειρά 13 και μετά.

Το καινούριο κουμπάκι (για κάποιον που γνωρίζει από φωτογραφία) μόνο κουμπάκι δεν είναι! Για τους υπόλοιπους, που απλά πατάνε ένα κουμπί και βγαίνει ότι βγει, ΟΚ. Πέραν τούτου, για μένα που πάντα έπαιρνα ως βασικό το Pro, ήταν ωραίο δώρο το νέο μέγεθος (6.3῾᾽) που θεωρώ ιδανικό!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

On 10/9/2024 at 3:59 ΜΜ, Kostas_Ts_86 said:

Έχω εξ αρχής ενεργοποιημένο το διπλό αγγιγμα στην πλάτη για να κλειδώνει η οθόνη (η κατάρα του κριτσι κριτσι με έφερε σε αυτό το αδιέξοδο 😛).... Κάποιες φορές που αφήνω τη συσκευή στο γραφείο, αυτό κλειδώνει...μετά από αυτό δοκίμασα διπλό αγγιγμα πιο ψηλά, στο τετράγωνο που βρίσκονται οι κάμερες και παρατήρησα ότι έχει μεγαλύτερη ευαισθησία εκεί σε σχεση με οπουδήποτε αλλού. Όποιος δε βαριέται, ας το τσεκαρει να μου πει την άποψη του.

Έχεις δίκιο.
Το διαπίστωσα και εγώ.

Αλλά να ΣΕ πω...φοράς θήκη;
Μήπως είναι πιο ευαίσθητο στο τετράγωνο των καμερών, γιατί οι κάμερες είναι γυμνές και εκτός θήκης; 😆

Υ.Γ Ακόμα και ακριβώς κάτω από το καρέ της κάμερας να χτυπήσω (επιφάνεια εντός θήκης), κλείνει στο 100% των προσπαθειών και μάλιστα με πολύ μικρότερης έντασης χτύπημα.

Edited by pavlidisc

17 minutes ago, pavlidisc said:

Έχεις δίκιο.
Το διαπίστωσα και εγώ.

Αλλά να ΣΕ πω...φοράς θήκη;
Μήπως είναι πιο ευαίσθητο στο τετράγωνο των καμερών, γιατί οι κάμερες είναι γυμνές και εκτός θήκης; 😆

Υ.Γ Ακόμα και ακριβώς κάτω από το καρέ της κάμερας να χτυπήσω (επιφάνεια εντός θήκης), κλείνει στο 100% των προσπαθειών και μάλιστα με πολύ μικρότερης έντασης χτύπημα.

Δοκίμασα και χωρίς θήκη και είναι ακριβώς το ίδιο. Φαντάσου πόσο ευαίσθητο είναι που εγώ κάνω double tap στο τετράγωνο της θήκης (περιμετρικά των καμερών) και κλειδώνει. Ίσως αναφερόμαστε στο ίδιο σημείο...

Ισχύει και αυτό που λες για την ένταση του χτυπήματος.

Edited by Kostas_Ts_86

19 ώρες πριν, Pharmex said:

Το καινούριο κουμπάκι (για κάποιον που γνωρίζει από φωτογραφία) μόνο κουμπάκι δεν είναι! Για τους υπόλοιπους, που απλά πατάνε ένα κουμπί και βγαίνει ότι βγει, ΟΚ. Πέραν τούτου, για μένα που πάντα έπαιρνα ως βασικό το Pro, ήταν ωραίο δώρο το νέο μέγεθος (6.3῾᾽) που θεωρώ ιδανικό!

Όλα αυτά που κάνει το κουμπάκι γίνονται και με ένα απλό swipe με τον αντίχειρα. Δεν είμαστε άσχετοι.

44 minutes ago, polteris said:

Όλα αυτά που κάνει το κουμπάκι γίνονται και με ένα απλό swipe με τον αντίχειρα. Δεν είμαστε άσχετοι.

Και αυτό είναι πιο πρακτικό; Πέραν τούτου, το κουμπί θα λειτουργεί (αργότερα) όπως το αντίστοιχο κουμπί κλείστρου μιας DSLR (εστίαση στο μισό πάτημα και λήψη στο πλήρες). Το κάνεις και αυτό με swipe;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

3 ώρες πριν, Pharmex said:

Και αυτό είναι πιο πρακτικό; Πέραν τούτου, το κουμπί θα λειτουργεί (αργότερα) όπως το αντίστοιχο κουμπί κλείστρου μιας DSLR (εστίαση στο μισό πάτημα και λήψη στο πλήρες). Το κάνεις και αυτό με swipe;

Η αλήθεια είναι πως μπορούμε να βγάλουμε φωτογραφία με το πάτημα του πλήκτρου αύξησης ή μείωσης ήχου (αν θέλουμε hardware κουμπί). 

3 ώρες πριν, Pharmex said:

Αυτό το κάνεις με tap στο θέμα σου. ΟΚ δε λέω ότι είναι μια ευκολία ειδικά για εμάς που βγάζουμε landscape απλά λέω ότι δεν είναι λόγος αναβάθμισης.

1) η μπαταρία ειναι καλο να φορτιζεται μεχρι 80% η βαζουμε την φορτιση στην επιλογη "βελτιωμενη φορτιση"?

2) Πως μπαινει μια φωτο σαν αρχικη οθονη?

3) Πως μπορω να δω τι εχει μεσα το icloud? εχω βαλει να αποθηκευονται εκει οι φωτο. Αν σβησω απο την συλλογη μια φωτο αυτοματα σβηνεται και απο το icloud? η πρεπει να μπω να τη σβησω εγω?

20 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Δοκίμασα και χωρίς θήκη και είναι ακριβώς το ίδιο. Φαντάσου πόσο ευαίσθητο είναι που εγώ κάνω double tap στο τετράγωνο της θήκης (περιμετρικά των καμερών) και κλειδώνει. Ίσως αναφερόμαστε στο ίδιο σημείο...

Ισχύει και αυτό που λες για την ένταση του χτυπήματος.

Εντάξει...ένα χρόνο μετά...βρήκαμε την περιοχή που το "ακουμπάς" δύο φορές και κλείνει η οθόνη. 
Ποτέ δεν είναι αργά. 😁

44 minutes ago, gsa1967 said:

1) η μπαταρία ειναι καλο να φορτιζεται μεχρι 80% η βαζουμε την φορτιση στην επιλογη "βελτιωμενη φορτιση"?

2) Πως μπαινει μια φωτο σαν αρχικη οθονη?

3) Πως μπορω να δω τι εχει μεσα το icloud? εχω βαλει να αποθηκευονται εκει οι φωτο. Αν σβησω απο την συλλογη μια φωτο αυτοματα σβηνεται και απο το icloud? η πρεπει να μπω να τη σβησω εγω?

1)
Οι απόψεις διίστανται. Ότι σε φωτίσει ο πανμέγιστος.
Προσωπικά το έχω στην βελτιστοποιημένη φόρτιση. Εγώ εκεί φωτίστηκα. 😇

2)
Πας στην φωτό από την εφαρμογή Φωτογραφίες.
Κάτω αριστερά πατάς το share (βελάκι μέσα σε τετράγωνο).
Scroll down...και επιλέγεις "Χρήση ώς ταπετσαρία".

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Ένας από όλους είναι ο παραπάνω.

3)
Εάν εννοείς τί έχει μέσα το icloud από άποψη φωτό, το βλέπεις όταν ανοίγεις την εφαρμογή "Φωτογραφίες".
Εάν εννοείς τα αρχεία, (iCloud Drive) πάς στην εφαρμογή "Αρχεία".
Εάν εννοείς γενικά πάς : Ρυθμίσεις - Apple ID (πάνω πάνω το πρώτρο) - iCloud.

Εάν σβήσεις κάτι από τις Φωτογραφίες σβήνει και από το iCloud (και τούμπαλιν). Είναι καθρέφτης.

Edited by pavlidisc

Το περίεργο της ημέρας....

Από χθες το απόγευμα μου έκανε κάτι χαζά το wifi με συνεχείς αποσυνδέσεις (μέσα στο μενού του WiFi έβλεπε το δίκτυο απλά μια συνδεόταν, μια όχι). Έκανα hard reset, δεν έστρωσε! Έκανα απλή επανεκκίνηση κι έστρωσε!

38 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Το περίεργο της ημέρας....

Από χθες το απόγευμα μου έκανε κάτι χαζά το wifi με συνεχείς αποσυνδέσεις (μέσα στο μενού του WiFi έβλεπε το δίκτυο απλά μια συνδεόταν, μια όχι). Έκανα hard reset, δεν έστρωσε! Έκανα απλή επανεκκίνηση κι έστρωσε!

Συνήθως όλα στρωνουν με επανεκκίνηση. Hard reset γιατί να κάνεις; 

ff.jpg

14 minutes ago, koutsis said:

Συνήθως όλα στρωνουν με επανεκκίνηση. Hard reset γιατί να κάνεις; 

Ούτε έτσι έστρωσε τελικά. Δεν ξέρω τι έχει πάθει από χθες. Δεν εκανα καμία εγκατάσταση εφαρμογής, ούτε άλλαξα κάποια ρύθμιση....

Με hard reset νομίζω εξαφανίζονται μικροκολληματα