Kostas_Ts_86 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 49 minutes ago, ilka71 said: θέλω μέσα από το σαιτ της αλφα μπάνκ μέσω ενός browser ( safari, edge κλπ) να κατεβάσω ένα έγγραφο. μου βγάζει download. στο iphone που θα βρω το αρχείο; σε Android κατεβαίνει στον φάκελο downloads. σε iPhone; Κατά την αποθήκευση του εγγράφου δεν σου εμφανίζει «Αποθήκευση στα Αρχεία»; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου (edited) 1 ώρα πριν, ilka71 said: θέλω μέσα από το σαιτ της αλφα μπάνκ μέσω ενός browser ( safari, edge κλπ) να κατεβάσω ένα έγγραφο. μου βγάζει download. στο iphone που θα βρω το αρχείο; σε Android κατεβαίνει στον φάκελο downloads. σε iPhone; Στον φάκελο αρχεία θα το βρεις. Από κει και πέρα, θέλει να ψάξεις στον υποφάκελο iCloud Drive η Στο iPhone Μου, η στο φάκελο Λήψεις, εκτός αν θυμάσαι σε ποιον φάκελο έκανες την αποθήκευση, νομίζω όμως ότι αυτομάτως πάνε στο φάκελο Λήψεις. Στον Safari έχει το κουμπί λήψεις (το γνωστό βελάκι), αν χρησιμοποιείς Chrome, πάνε στο φάκελο Chrome ο οποίος και πάλι βρίσκεται στο φάκελο Αρχεία. Edited 18 Οκτωβρίου by tsimisde 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, ilka71 said: θέλω μέσα από το σαιτ της αλφα μπάνκ μέσω ενός browser ( safari, edge κλπ) να κατεβάσω ένα έγγραφο. μου βγάζει download. στο iphone που θα βρω το αρχείο; σε Android κατεβαίνει στον φάκελο downloads. σε iPhone; Όπως είσαι στον safari κάτω αριστερά πρέπει να εμφανίζεται ένα βέλος μπλε με τις λήψεις εκει θα το βρεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου ευχαριστώ παιδιά θα το δοκιμάσω πάλι το βραδάκι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, Nikos_Mpl said: παιδες εμενα ξαφνικα η μπαταρια κραταει πολυ περρισοτερο απο ο,τι τις προηγουμενες εβδομαδες.. αλλαξε κατι? δεν εκανε καποια νεα αναβαθμιση αλλα τοντελευταιο καιρο εφτανα σπιτι με 20-30% και τωρα με 60-70%. Πολυ μεγαλη διαφορα που οσο και να μιλησω λιγοτερο δεν δικαιολογειται. Μήπως τ χρησιμοποιείς λιγότερο; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 28 minutes ago, arxontas2323 said: Μήπως τ χρησιμοποιείς λιγότερο; Ε προφανως αυτο καθομουν και σκεφτομουν αλλα ποσο λιγοτερο? τον προηγουμενο μηνα ουτε τα ΣΚ που δεν το επιανα δεν εφτανε τοσο το βραδυ.. δεν ξερω, ισως καμια εφαρμογη να ετρωγε και να πηρε αναβαθμιση? παντως ημουν ετοιμος να το πεταξω απο τα νευρα, τωρα ειναι οκ ομως. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου παιδια μια ερωτηση.Μου στελνει σμσ φιλος μου το βραδυ.Αυτος εχει εαν απλο αντροιντ παλιο μοντελο.Το ελαβα κανονικα κ του απαντησα με 2 λεξεις.Μετα που βρεθηκαμε μου εδειξε την απαντηση που του εστειλα κ μαζι με τις 2 λεξεις εγραφε κ τον αριθμο του κινητου μου κ τα αλλα ηταν κινεζικα. Φταιει εκεινου του κινητο λογο παλιου αντροιντ λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 13 minutes ago, josuts said: παιδια μια ερωτηση.Μου στελνει σμσ φιλος μου το βραδυ.Αυτος εχει εαν απλο αντροιντ παλιο μοντελο.Το ελαβα κανονικα κ του απαντησα με 2 λεξεις.Μετα που βρεθηκαμε μου εδειξε την απαντηση που του εστειλα κ μαζι με τις 2 λεξεις εγραφε κ τον αριθμο του κινητου μου κ τα αλλα ηταν κινεζικα. Φταιει εκεινου του κινητο λογο παλιου αντροιντ λετε? E ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Καλησπέρα σε όλους. Έχω λίγα χρόνια που έχω απενεργοποίησει την αναμονή κλήσης και είπα τώρα να την ενεργοποιήσω ξανά. Έχω nova, στέλνω το σχετικό sms αλλά τελικά δεν ενεργοποιείται. Πρέπει να κάνω κάτι στο τηλέφωνο; Στις ρυθμίσεις έχω επιλέξει την αναμονή κλήσεων. Έχω κάνει και restart. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, koutsis said: E ναι. το υπεθεσα αλλα δεν ηθελα να του πω παρε κανα ποιο καινουργιο! 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomka Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου On 17/10/2024 at 11:52 ΜΜ, thomka said: Hello, Παρατήρησα το εξής ζήτημα τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Σε όλες τις social media apps (messenger, viber, instagram) όταν κάνω βίντεο κλήση με δεδομένα είναι σαν να έχω Ε, δεν μπορώ να κάνω στην ουσία βίντεο κλήση. Αυτό συμβαίνει και με Cosmote (sim) και με Vodafone (e-sim). Δεδομένα έχω και στις 2 κάρτες, restart το κινητό έχω κάνει, οι εφαρμογές είναι updated. Στο FaceTime κανένα πρόβλημα. Όπως επίσης, κανένα πρόβλημα και στο WiFi. Έχω ψάξει αρκετά και δεν βρήκα τίποτα...Πάει κάπου το μυαλό σας τι μπορεί να συμβαίνει; Οταν απενεργοποιω τη μια sim, τότε το πρόβλημα δεν εμφανίζεται. Όταν είναι και οι 2 ενεργές τότε είναι που σκαλώνει… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Καλησπερα στην ομαδα, απορια ,οταν καλω καποιον και μιλαει σε καποια αλλη γραμμη σε μενα δεν το δειχνει καπου ενω χτυπα κανονικα , με Samsung s στην αρχη της κλησης μου εγραφε αναμονη , υπαρχει καποια ρυθμιση για να το καταλαβαινω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, dimtz said: Καλησπερα στην ομαδα, απορια ,οταν καλω καποιον και μιλαει σε καποια αλλη γραμμη σε μενα δεν το δειχνει καπου ενω χτυπα κανονικα , με Samsung s στην αρχη της κλησης μου εγραφε αναμονη , υπαρχει καποια ρυθμιση για να το καταλαβαινω; Ρύθμιση δεν υπάρχει 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου Καλημέρα, έχω δύο απορίες 1ον Όταν με καλούν θέλω να βλέπω στην οθόνη το ονοματεπώνυμο σταθερά και όχι κινούμενα, γίνεται; 2ον. Επίσης όταν με καλούν και σηκώσω το τηλέφωνο χαμηλώνει η ένταση κλήσης, κάπου είχα δει ότι έχει επιλογή να μη το κάνει αυτό, ψάχνω δυο ώρες και δεν μπορώ να το βρω, που είναι κρυμμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 39 minutes ago, dimtz said: Καλημέρα, έχω δύο απορίες 1ον Όταν με καλούν θέλω να βλέπω στην οθόνη το ονοματεπώνυμο σταθερά και όχι κινούμενα, γίνεται; 2ον. Επίσης όταν με καλούν και σηκώσω το τηλέφωνο χαμηλώνει η ένταση κλήσης, κάπου είχα δει ότι έχει επιλογή να μη το κάνει αυτό, ψάχνω δυο ώρες και δεν μπορώ να το βρω, που είναι κρυμμένο; Όταν το όνομα είναι μεγάλο γίνεται αυτό Στο faceid απαίτηση προσοχής 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts