CaptainChris Δημοσιεύτηκε August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 29, 2023 (edited) Πολύ καλή και καινοτόμα η τεχνολογία NxtPaper που φέρνει και στα κινητά η TCL, αλλά οι συσκευές είναι μια απογοήτευση πάλι. Θυμίζουν Alcatel. Μια συσκευή με τα χαρακτηριστικά της 4g συσκευής αλλά με τον επεξεργαστή της 5g συσκευής και με μια καλύτερη κάμερα όπως η imx766 της Sony η OV50B της Omnivision με OIS δεν μπορούσαν να βγάλουν και ας κόστιζε €350. Ελπίζω αυτή η τεχνολογία οθόνης να αξιοποιηθεί και από άλλες εταιρείες. Τα χαρακτηριστικά των δύο νέων συσκευών που ανακοινώθηκαν στον παρακάτω σύνδεσμο. https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12535&idPhone2=12536 Edited August 29, 2023 by CaptainChris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 Η 4G συσκευή είναι τίμια. Ειδικά αν τιμολογηθεί στα 200€ περίπου. Η 5G συσκευή δυστυχώς είναι για τα σκουπίδια με HD+ ανάλυση... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 https://www.lagonika.gr/prosfores/tcl-40-nxtpaper-dual-4g-8gb-256gb-smartphone/ Σε προσφορά... 1 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 Έχω το κινητό στα χέρια μου από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας. Πραγματικά έχω ενθουσιαστεί με την ματ οθόνη! Ούτε δαχτυλιές ούτε αντανακλάσεις! Επίσης ούτε στην πλάτη πιάνει δαχτυλιές. Σαν ποιότητα και εμφάνιση βάζει κάτω πολύ πιο ακριβά κινητά. Διπλά ηχεία με ήχο 3D boom sound by DTS, πολύ καλές κάμερες και 32αρα selfie. Σαν λογισμικό γρήγορο και εννοείται χωρίς κολλήματα όπως μας έχει συνηθίσει η TCL σε όλα τα κινητά της. Επίσης έχω την επίσημη θήκη με τη γραφίδα. Εξαιρετική αίσθηση στο χέρι με εσωτερική επένδυση ώστε να προστατεύει το κινητό. Επίσης η γραφίδα πολύ βολική. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και ο ταχυφορτιστής 33 watt. Επίσης πριν λίγες ημέρες πήρε μία αναβάθμιση 300mb. 5 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, snapp said: Έχω το κινητό στα χέρια μου από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας. Πραγματικά έχω ενθουσιαστεί με την ματ οθόνη! Ούτε δαχτυλιές ούτε αντανακλάσεις! Επίσης ούτε στην πλάτη πιάνει δαχτυλιές. Σαν ποιότητα και εμφάνιση βάζει κάτω πολύ πιο ακριβά κινητά. Διπλά ηχεία με ήχο 3D boom sound by DTS, πολύ καλές κάμερες και 32αρα selfie. Σαν λογισμικό γρήγορο και εννοείται χωρίς κολλήματα όπως μας έχει συνηθίσει η TCL σε όλα τα κινητά της. Επίσης έχω την επίσημη θήκη με τη γραφίδα. Εξαιρετική αίσθηση στο χέρι με εσωτερική επένδυση ώστε να προστατεύει το κινητό. Επίσης η γραφίδα πολύ βολική. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και ο ταχυφορτιστής 33 watt. Επίσης πριν λίγες ημέρες πήρε μία αναβάθμιση 300mb. Λοιπόν φίλε μου, με ενδιαφέρει πάρα πολύ το συγκεκριμένο κινητό και θα ήθελα τη γνώμη σου για την τεχνολογία next paper. Είναι όντως τόσο ματ και τόσο κατά των αντανακλάσεων η οθόνη όσο διαφημίζεται; Αν είναι, τότε μιλάμε για πάρα πολύ καλή περίπτωση. Επίσης αν μπορέσεις ένα link για το πού να βρει κάποιος την επίσημη θήκη και τη γραφίδα θα ήθελα αν σου είναι εύκολο. Και κάτι άλλο: στη συσκευασία περιλαμβάνεται μόνο το καλώδιο φόρτισης ή και ο φορτιστής; Επίσης έχει ζελατίνα προεγκατεστημένη στην οθόνη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τελευταία ερώτηση... Φαντάζομαι 4g+ υποστηρίζει η συσκευή, σωστά; Edited December 1, 2023 by p_k 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 1 hour ago, p_k said: Λοιπόν φίλε μου, με ενδιαφέρει πάρα πολύ το συγκεκριμένο κινητό και θα ήθελα τη γνώμη σου για την τεχνολογία next paper. Είναι όντως τόσο ματ και τόσο κατά των αντανακλάσεων η οθόνη όσο διαφημίζεται; Αν είναι, τότε μιλάμε για πάρα πολύ καλή περίπτωση. Επίσης αν μπορέσεις ένα link για το πού να βρει κάποιος την επίσημη θήκη και τη γραφίδα θα ήθελα αν σου είναι εύκολο. Και κάτι άλλο: στη συσκευασία περιλαμβάνεται μόνο το καλώδιο φόρτισης ή και ο φορτιστής; Επίσης έχει ζελατίνα προεγκατεστημένη στην οθόνη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τελευταία ερώτηση... Φαντάζομαι 4g+ υποστηρίζει η συσκευή, σωστά; Ναι είναι τόσο ματ και κατά των αντανακλάσεων όσο διαφημίζεται. Στη συσκευασία έχει και τον φορτιστή. Δεν έχει καμία ζελατίνα η οθόνη. Αν είχε θα έχανε το πλεονέκτημα της nxtpaper τεχνολογίας. Ναι υποστηρίζει 4G+. Στο Γερμανό το έχει σε προσφορά https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/tcl-40-nxtpaper-dual-4g-8gb/256gb-smartphone/?productId=20425134 . Και τη θήκη από Γερμανό την πήρα αλλά νομίζω υπάρχει και στο Σκρουτζ σε διάφορα καταστήματα. https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile-accessories/mobile-cases/thiki-tcl-40-nxtpaper-4g-me-grafida-t-pen/?productId=20427357 1 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 1 ώρα πριν, snapp said: Ναι είναι τόσο ματ και κατά των αντανακλάσεων όσο διαφημίζεται. Στη συσκευασία έχει και τον φορτιστή. Δεν έχει καμία ζελατίνα η οθόνη. Αν είχε θα έχανε το πλεονέκτημα της nxtpaper τεχνολογίας. Ναι υποστηρίζει 4G+. Στο Γερμανό το έχει σε προσφορά https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/tcl-40-nxtpaper-dual-4g-8gb/256gb-smartphone/?productId=20425134 . Και τη θήκη από Γερμανό την πήρα αλλά νομίζω υπάρχει και στο Σκρουτζ σε διάφορα καταστήματα. https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile-accessories/mobile-cases/thiki-tcl-40-nxtpaper-4g-me-grafida-t-pen/?productId=20427357 Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Η οθόνη έχει τέλειο μέγεθος και πιο μεγάλη να ήταν, ακόμη καλύτερα. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 6 ώρες πριν, p_k said: Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Η οθόνη έχει τέλειο μέγεθος και πιο μεγάλη να ήταν, ακόμη καλύτερα. Η οθόνη είναι πραγματικά σκέτη απόλαυση! Και σε μέγεθος και στην αφή και σαν εικόνα. Η συγκεκριμένη τεχνολογία nxtpaper έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές και σύντομα η TCL θα παράγει και τηλεοράσεις με τέτοιες οθόνες. 1 1 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2023 (edited) Να επιβεβαιώσω και γω ότι σα συσκευές, οι συσκευές της TCL, είναι πραγματικά απροβλημάτιστες και λειτουργούν υποδειγματικά. Δε ξέρω για τη ποιότητα κατασκευής καθώς το Plex και η σειρά 10 ήταν φοβερές, κατασκευαστικά, ενώ η σειρά 20 ήταν μέτρια. Δε ξέρω για τη 30 και 40. Το μόνο αρνητικό για μένα (και για αυτό "αποχώρησα" από τη TCL) είναι η σχεδόν μηδενική υποστήριξη software Edited December 3, 2023 by atillas24 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Σήμερα έλαβα τη δεύτερη αναβάθμιση (200mb) μέσα σε ένα μήνα. 2 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdn Δημ. December 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2023 Η συσκευή σε γενικές γραμμές τα σπάει δύο μειονεκτηματα που ενοχλούν εμένα είναι ότι περιμένει κανείς μια αξιοπρεπή φωτογραφία και βίντεο από μια συσκευή με 50ρα κάμερα και δεν κλειδώνει την επιλογή 50mp πρέπει κάθε φορά να την επιλέξεις όσο για την ματ οθόνη είναι πραγματικά αυτό που λέει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2023 7 ώρες πριν, Djdn said: Η συσκευή σε γενικές γραμμές τα σπάει δύο μειονεκτηματα που ενοχλούν εμένα είναι ότι περιμένει κανείς μια αξιοπρεπή φωτογραφία και βίντεο από μια συσκευή με 50ρα κάμερα και δεν κλειδώνει την επιλογή 50mp πρέπει κάθε φορά να την επιλέξεις όσο για την ματ οθόνη είναι πραγματικά αυτό που λέει Οι φωτογραφίες του είναι πολύ καλές με αρκετή λεπτομέρεια και ζωντανά χρώματα. Τη νύχτα αν επιλέξεις το night mode καθυστερεί 5" ώστε να τραβήξει αρκετό φως ο φακός και οι λήψεις βγαίνουν με μειωμένο θόρυβο. Θα συμφωνήσω ότι το βίντεο δεν έχει σταθεροποίηση και ότι πρέπει να επιλέγεις κάθε φορά την επιλογή υψηλά pixel για να τραβάς στα 50mp. 1 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. December 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2023 Xρονια πολλά.πηγα σήμερα σε ένα μαγαζι και το είχε.το επιασα στα χέρια μου για πρωτη φορά.μου αρεσε παρά πολύ η αίσθηση της οθόνης.αν δεν χαθεί η τεχνολογία αυτή,στο επόμενο μου κινητό θα την προτιμήσω 1 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Το είδα στο πλαίσιο πριν λίγες μέρες και όντως η οθόνη του είναι κάτι ξεχωριστό σε αίσθηση αλλά έχω απορία πώς είναι στο φως της ημέρας με ήλιο, φαίνονται αυτά που δείχνει ή όχι?Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, manan69t said: Το είδα στο πλαίσιο πριν λίγες μέρες και όντως η οθόνη του είναι κάτι ξεχωριστό σε αίσθηση αλλά έχω απορία πώς είναι στο φως της ημέρας με ήλιο, φαίνονται αυτά που δείχνει ή όχι? Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η φωτεινότητα του είναι πολύ καλή! Και σε εξωτερικό χώρο διακρίνεις αυτό που δείχνει χωρίς αντανακλάσεις του ήλιου. Την οθόνη την έχω ερωτευτεί πραγματικά! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Η φωτεινότητα του είναι πολύ καλή! Και σε εξωτερικό χώρο διακρίνεις αυτό που δείχνει χωρίς αντανακλάσεις του ήλιου. Την οθόνη την έχω ερωτευτεί πραγματικά!Ωραία χαίρομαι πραγματικά γιατί φοβόμουν λόγο λίγων nirs(500) και IPS (όχι amolef) το πώς θα φαίνεται σε εξωτερικούς χώρους.Μία ερώτηση ακόμη, η μπαταρία του πώς τα πάει γιατί ο επεξεργαστής του είναι παλαιάς τεχνολογίας?Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. 5 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Κρατάει σχεδόν δύο μέρες με συνεχείς χρήση social, κλήσεις, μυνήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου (edited) Η αλήθεια είναι ότι λόγω πρότερης κακής εμπειρίας με την αδελφή Alcatel, είμαι προκατειλημμένος για τη συγκεκριμένη φίρμα. Αυτή η τεχνολογία όμως, είναι ιδιαίτερα σημαντική και ενδιαφέρουσα, ειδικά αν σκεφτούμε το πόσο πολύ ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με παντός είδους οθόνες, για το συγκεκριμένο, τους δίνω τα εύσημα, κυρίως επειδή τολμούν για το κάτι διαφορετικό, είναι αρκετό να με κερδίσει και να το δοκιμάσω. Η εμπειρία χρήσης πως είναι; Είναι απροβλημάτιστη; Επίσης, δεν είναι 5g απ'όσο κατάλαβα και γενικά νομίζω ότι οι προδιαγραφές του υπολείπονται, ΒΕΒΑΙΑ, κατατάσσεται στη φθηνή κατηγορία συνεπώς, οι όποιες ελλείψεις, δικαιολογούνται.... Edited 4 Φεβρουαρίου by tsimisde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου (edited) Βγαίνει και μοντέλο 5g.τα τελευταία χρόνια μόνο tcl παίρνω πραγματικά σκυλιά και δουλεύουν απροβληματιστα.και εγώ το δοκίμασα και μου άρεσε πολύ η οθόνη.δυστυχως είχα πάρει το τωρινό κινητό (tcl 40r)λίγο πριν κυκλοφορήσει η καινούργια τεχνολογία στις οθόνες.το επομενο μου κινητό αν υπάρχει ακόμα αυτή η τεχνολογία και δεν χαθεί θα είναι με τέτοια οθόνη. Edited 12 Ιανουαρίου by spy14 1 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου On 12/1/2024 at 5:07 ΜΜ, tsimisde said: Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που λόγω πρότερης κακής εμπειρίας με την αδελφή Alcatel, η αλήθεια είναι ότι είμαι προκατειλημμένος για τη συγκεκριμένη φίρμα. Αυτή η τεχνολογία όμως, είναι ιδιαίτερα σημαντική και ενδιαφέρουσα, ειδικά αν σκεφτούμε το πόσο πολύ ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με παντός είδους οθόνες, για το συγκεκριμένο, τους δίνω τα εύσημα, κυρίως επειδή τολμούν για το κάτι διαφορετικό, είναι αρκετό να με κερδίσει και να το δοκιμάσω. Η εμπειρία χρήσης πως είναι; Είναι απροβλημάτιστη; Επίσης, δεν είναι 5g απ'όσο κατάλαβα και γενικά νομίζω ότι οι προδιαγραφές του υπολείπονται, ΒΕΒΑΙΑ, κατατάσσεται στη φθηνή κατηγορία συνεπώς, οι όποιες ελλείψεις, δικαιολογούνται.... Η εμπειρία χρήσης είναι εξαιρετική. Τα κάνει όλα όπως πρέπει. Δεν κολλάει και γενικά δεν έχει κάποιο bug. Το έχω από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας.Η οθόνη είναι κάτι εντελώς καινούριο και έχει βραβευτεί σαν τεχνολογία. Δεν κουράζει τα μάτια καθόλου. Επίσης βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες και καθαρές νυχτερινές χωρίς θόρυβο. Σαν ήχο επίσης πολύ καλό με τα στερεοφωνικά ηχεία του. 2 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Γεια σας. Υποστηρίζει μήπως ηχογράφηση κλήσεων το κινητό αυτό; χωρίς εφαρμογή εννοώ, απ' το μενού με το οποίο έρχεται. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, Thou_Bou said: Γεια σας. Υποστηρίζει μήπως ηχογράφηση κλήσεων το κινητό αυτό; χωρίς εφαρμογή εννοώ, απ' το μενού με το οποίο έρχεται. Όχι δεν υποστηρίζει. Από το android 10 και μετά δεν υποστηρίζει η Google την ηχογράφηση κλήση για νομικούς λόγους. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου On 29/1/2024 at 4:37 ΜΜ, snapp said: Όχι δεν υποστηρίζει. Από το android 10 και μετά δεν υποστηρίζει η Google την ηχογράφηση κλήση για νομικούς λόγους. eyχαριστώ, το υποψιαζόμουν αλλά ήθελα να σιγουρευτώ. μόνη λύση που εγώ ξέρω, μοντέλο σύγχρονο xiaomi/ redmi/ poco με πέρασμα ρομ ασιατικής χώρας.. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Νέο update σήμερα 852mb . Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου https://www.lagonika.gr/prosfores/tcl-40-nxtpaper-5g-6gb256gb/ Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts