ixgkami Δημοσιεύτηκε August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 21, 2023 Καλημερα σε ολους, ειμαι σε αναζητηση νεου κινητου και εχω καταληξει σε αυτα τα δυο (εχω διαωασει reviews), θα ηθελα τη βοηθεια σας. Με ενδιαφερουν πρωτιστως η καμερα και η μπαταρια, διαβαζω οτι το OnePlus εχει καποια θεματα με battery drain τα οποια θα λυθουν με καποιο update. Οποιαδηποτε αποψη καλοδεχουμενη. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2023 Δεν έχουν καμία σχέση σε εμπειρεία χρήσης τα 2 κινητά. Το ΟΡ έχει σχεδόν καθαρό Android, το άλλο έχει skin με εικονάκια και μπλιμπλίκια. Το ΟΡ παίρνει Gcam, για το άλλο δεν ξέρω. Το ΟΡ έχει πολύ δυνατό σέρβις, το άλλο τρέχα γύρευε αν το πάρεις από τρίτο μαγαζί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2023 που είναι το service της OP; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2023 Χωρίς σκέψη το OnePlus Nord 3. Η OnePlus έχει σέρβις, που δεν θα χρειαστείς ποτέ, στην Πολωνία. Αγόρασε από την ιστοσελίδα της OnePlus η από κάποιο Αμαζον. Το στέλνεις με δικά τους έξοδα και σε μια εβδομάδα το έχεις πίσω! Κοτσοβολος και Πλαίσιο το έχουν ακριβό εκτός αν έχεις κάποια δωροεπιταγη. Μην το πάρεις από μικρά Σκροτζομαγαζα η Best Price. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2023 20 ώρες πριν, papathvas said: που είναι το service της OP; Στην Πολωνία. 2 φορές τους χρειάστηκα και ήταν άψογοι με ταχύτατη αντιμετώπιση και νορμάλ τιμές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixgkami Δημ. August 24, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2023 (edited) Υπάρχει τελωνείο αν το πάρουμε από το one plus official?? Γνωρίζει κάποιος? https://www.oneplus.com/gr/oneplus-nord-3-5g Από που έρχεται? Edited August 24, 2023 by ixgkami Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. August 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2023 Είναι όλα μέσα στην τιμή, δεν πληρώνεις τίποτα παραπάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 On 24/8/2023 at 12:46 ΜΜ, ixgkami said: Υπάρχει τελωνείο αν το πάρουμε από το one plus official?? Γνωρίζει κάποιος? https://www.oneplus.com/gr/oneplus-nord-3-5g Από που έρχεται? Από Ευρώπη θα έρθει, δεν εχεις τελωνείο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 Εχω το F5, ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Η μπαταρια ειναι αριστη,σε standby και χρηση. Η καμερα ειναι αρκετα καλη,εχω βαλει gcam,αλλα δεν είναι καμεροτηλεφωνο. Επεξεργαστης, οθονη, μπαταρια στην κορυφη. Στα 440 ευρω απ το mi store greece αν θυμαμαι καλα, καλυτερα,για να εχει σιγουρα εγγύηση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts