Jump to content

Redmi Note 12 Pro 5G

bilis123456
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 ώρες πριν, babis3g said:

ούτε εδώ στο 12 5G έχει έρθει hyper os 2xxx είμαι με MIUI 14 Android 13, τι να κάνω αφού λέτε ότι έχει σταλεί γιά Ελλάδα το hyper 2 στα συγκεκριμένα redmi 12 ΧΧΧ ? (έχουν στείλει ενημέρωση γιά Ελλάδα? ) ευχαριστώ

EDIT οι άλλες ενημερώσεις έρχονται κανονικά πχ google, apps ...

δεν μπορεί 2 τηλέφωνα 12 5G να κόλλησαν, ισως το λάθος είναι στην xiaomi

Μέσω Mi Flash tool, δεν λειτουργεί κάτι άλλο. Αλλά θα κάνει επαναφορά. Επίσης θέλει στην αρχη και Unlock bootloader.

Ναι κάτι πήγε λάθος. 

• Απαντήσεις 798
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

15 ώρες πριν, babis3g said:

ούτε εδώ στο 12 5G έχει έρθει hyper os 2xxx είμαι με MIUI 14 Android 13, τι να κάνω αφού λέτε ότι έχει σταλεί γιά Ελλάδα το hyper 2 στα συγκεκριμένα redmi 12 ΧΧΧ ? (έχουν στείλει ενημέρωση γιά Ελλάδα? ) ευχαριστώ

EDIT οι άλλες ενημερώσεις έρχονται κανονικά πχ google, apps ...

δεν μπορεί 2 τηλέφωνα 12 5G να κόλλησαν, ισως το λάθος είναι στην xiaomi

ποια ακριβώς έκδοση έχεις τώρα?

κανονικά μπορείς να κατεβάσεις την recovery rom, και να την εγκαταστήσεις μέσα απ' το λειτουργικό χωρίς επαναφορά 

σίγουρα πιο απλό και σίγουρο αν δουλέψει 

5 minutes ago, xnikos said:

κανονικά μπορείς να κατεβάσεις την recovery rom, και να την εγκαταστήσεις μέσα απ' το λειτουργικό χωρίς επαναφορά 

Δε λειτουργεί, το είχα δοκιμάσει και έλεγε αδυναμία επαλήθευσης, no reason. Ενα σωρό εκδόσεις..  @marios239 θυμάσαι.

2 minutes ago, elkons said:

Δε λειτουργεί, το είχα δοκιμάσει και έλεγε αδυναμία επαλήθευσης, no reason. Ενα σωρό εκδόσεις..  @marios239 θυμάσαι.

μα ακριβώς επειδή έχει ένα σωρό εκδόσεις θέλει προσοχή,

αλλά το παραπάνω μνμ σημαίνει ότι δεν μπορούσε να πιστοποιήσει την αυθεντικότητα του αρχείου ή δεν ήταν η σωστή έκδοση 

υπάρχουν ένα σωρό ιστότοποι με την ονομασία MIUI μέσα και roms για download, αλλά οι περισσότεροι δεν είναι official 

1 minute ago, xnikos said:

μα ακριβώς επειδή έχει ένα σωρό εκδόσεις θέλει προσοχή,

αλλά το παραπάνω μνμ σημαίνει ότι δεν μπορούσε να πιστοποιήσει την αυθεντικότητα του αρχείου ή δεν ήταν η σωστή έκδοση 

υπάρχουν ένα σωρό ιστότοποι με την ονομασία MIUI μέσα και roms για download, αλλά οι περισσότεροι δεν είναι official 

Έχω δοκιμάσει τα πάντα δεν είχε αφήσει 

Ε το πέρασα μέσω Flash tool καο ησύχασα 

Το δοκιμάζαμε καιρό με τον @elkons και δεν έπαιρνε καμία έκδοση μέσω του updater.  Δοκιμάσαμε από διάφορα site, όπως και το official της Xiaomi και δεν έπαιρνε απολύτως καμία έκδοση, ούτε καν αυτή που είχε ήδη εγκατεστημένη! 

Πρέπει να είναι χοντρό bug από πλευράς Xiaomi, γιατί έχω διαβάσει ότι έχει κολλήσει και σε άλλους. 

Με ξεκλείδωμα bootloader, flash tool και κλείδωμα πάλι, πήρε κανονικά την τελευταία έκδοση. 

ΥΓ: Και ναι, ελέγξαμε 15 φορές ότι κατεβάζαμε σωστές εκδόσεις!

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

3 ώρες πριν, xnikos said:

ειναι MIUI 14.0.5.0TMWEUXM - androit 13

από αυτό το video (άλο κινητό αλλά ιδια κολπα)

https://youtu.be/t9VpdgkyL5I?si=0D2UUDVyYpY4lIqF

μπήκα στο develop > 

- oen unlocking ενεργο

- mi unlock status > εκανα register με google από το κινητό μέσω 5G όχι wifi) αλλά μου λέει οτι πρέπει να κατεβασω tool στο pc (δινει official link) ...αλλά συνεχίζει να το δείχνει κλειδωμενο

τωρα αν παω στο about phone > εκει που λέει με μεγάλα γράμματα την εκδοση  MIUI 14.0.5.0TMWEUXM που τσεκάρουμε αν υπάρχει & update κατω απιστερά > κλικ στις 3 κουκίδες πανω δεξιά ... εκεί τωρα εμφανιζεται το choose update package ... κανω κλικ & δείχνει το downloaded_rom ... το κανω unzip αλλά λέει ότι τα files ειναι corrupted

EDIT

miui_SKYEEAGlobal_v14.0.5.0.TWMEUXM44341fa4e9_13.0.zip

Αν καταλαβα καλά κάτι παιζει σε συγκεκριμενα redmi12 γιατί το πήρα από Γερμανό όπως & ο elkons & τα 2 ιδιο θεμα να εχουν λαθος αρχεία δεν παιζει να ειναι τύχη, ίσως εγινε σκόπιμα συγκεκριμένη παραγγελία από το μαγαζι (ιδια στοκ/τιμή εχει και το cosmote shop)

Μαλλον πρεπει να γίνουν όλα απο την αρχή & καλύτερα να το κάνω τωρα αφου δεν θα πάρει το hyper 3 μία & εξω σύντομα να γίενι μέσω pc

Πως να κατεβάσω το recovery rom που αναφέρεις ? ευχαριστώ

Edited by babis3g
προσθεση ονοματος rom

Πρώτα θα κάνεις Unlock, κατέβασέ στον υπολογιστή Mi Unlock, φτιάξε Mi Account στο κινητό, κάνε Login και στο Mi Unlock σύνδεσε το κινητό με καλώδιο και πάτα Unlock. Ε μετά θα σου ξεκινήσει μέτρηση και θα κανεις το ίδιο μετά από 7 ημέρες, αφού γίνει Unlock θα περάσεις τη Rom.

Αν θες μπορείς να περιμένεις, καθώς έχω κάνει την ιδια διαδικασία να δω εάν πλεον παίρνει νέες ενημερώσεις ή οχι. Μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει κάτι άλλο εδω εχω μείνει:

20251020-201651.jpg

20251020-201645.jpg

Εαν παίρνει θα σε ειδοποιήσω. 

1 hour ago, babis3g said:

ειναι MIUI 14.0.5.0TMWEUXM - androit 13

από αυτό το video (άλο κινητό αλλά ιδια κολπα)

https://youtu.be/t9VpdgkyL5I?si=0D2UUDVyYpY4lIqF

μπήκα στο develop > 

- oen unlocking ενεργο

- mi unlock status > εκανα register με google από το κινητό μέσω 5G όχι wifi) αλλά μου λέει οτι πρέπει να κατεβασω tool στο pc (δινει official link)

τωρα αν παω στο about phone > εκει που λέει με μεγάλα γράμματα την εκδοση  MIUI 14.0.5.0TMWEUXM που τσεκάρουμε αν υπάρχει & update κατω απιστερά > κλικ στις 3 κουκίδες πανω δεξιά ... εκεί τωρα εμφανιζεται το choose update package ... κανω κλικ & δείχνει το downloaded_rom ... το κανω unzip αλλά λέει ότι τα files ειναι corrupted

Αν καταλαβα καλά κάτι παιζει σε συγκεκριμενα redmi12 γιατί το πήρα από Γερμανό όπως & ο elkons & τα 2 ιδιο θεμα να εχουν λαθος αρχεία δεν παιζει να ειναι τύχη, ίσως εγινε συγκεκριμένη παραγγελία από το μαγαζι (ιδια στοκ εχει και το cosmote shop)

Μαλλον πρεπει να γίνουν όλα απο την αρχή & καλύτερα να το κάνω τωρα αφου δεν θα πάρει το hyper 3 μία & εξω σύντομα να γίενι μέσω pc

Πως να κατεβάσω το rom που ανφέρεις ? ευχαριστώ

με έχεις μπερδέψει...ποιο αρχείο πήγες να κάνεις update απ' τον φάκελο downloaded_rom? ο φάκελος αυτός πρέπει να είναι άδειος, τα OTA updates δεν αποθηκεύονται εκεί, κατέβασες εσύ τίποτα?

τι έχει ο φάκελος μέσα? εγώ θα τον διέγραφα 

και Ναι, χρειάζεσαι πρόγραμμα για τα Windows για το ξεκλειδωμα, έχει μια διαδικασία...

σε αφήνει να κάνεις "λήψη τελευταίου πακέτου"?(απ' τις 3 τελιτσες στον updater)

1 hour ago, babis3g said:

EDIT

Αν καταλαβα καλά κάτι παιζει σε συγκεκριμενα redmi12 γιατί το πήρα από Γερμανό όπως & ο elkons & τα 2 ιδιο θεμα να εχουν λαθος αρχεία δεν παιζει να ειναι τύχη, ίσως εγινε σκόπιμα συγκεκριμένη παραγγελία από το μαγαζι (ιδια στοκ/τιμή εχει και το cosmote shop)

Πως να κατεβάσω το recovery rom που αναφέρεις ? ευχαριστώ

αυτό το αρχείο πώς βρέθηκε εκεί?
μήπως έχετε GLOBAL rom και όχι EU όσοι το πήρατε από ΓΕΡΜΑΝΟ άσχετα με το EU στην ονομασία?
αλήθεια δοκιμάσατε με GLOBAL recovery rom?

@elkons η τελευταία έκδοση είναι η   OS2.0.207.0.VMWEUXM

Edited by xnikos

ναι απο τον φακελο downloaded rom .. δεν ξερω αν ειναι αδειος αλλα στο πανω video που εβαλα o Ινδός λέει από εκεί έκανε αναβάθμιση...δεν θυμάμαι να κατεβασα κάτι ... μια φορα μονο στην αρχη χωρίς να ξέρω κατεβασα απο το update στην φωτο στις 3 κουκιδες το ιδιο λογισμο καπου 4gb αν παιζει ρολο μεσω wifi οπου ξαναπερασε όλο το λογισμικο, ευχαριστω EDIT στο download latest package

redmi try update.png

αυτα τα files πρέπει να ειναι μεσα απο το μαγαζι που το αγόρασα, μαλλον συγκεκριμενο λογισμικο δηλαδη γνησιο αλλα τροποποιημενο

global εχω μεσα? τι μπερδεμα δεν νομίζω να κατεβασα κατι

o φακελος στο download_rom λέει

miui_SKYEEAGlobal_v14.0.5.0.TMWEUXM44341fa4e9_13.0.zip

ποια η διαφορα global - EU ? πως το κανω delete? δεν ε΄χει επιλογή

Edited by babis3g
για ονομασια σωστου αρχειου

Το ευρωπαϊκό έχεις (EUXM)

Ναι τα ιδια και σε εμένα έκανε δεν θα περάσει χειροκίνητα. Δεν είναι κάποια έκδοση απο την COSMOTE, τα ιδια σε κινητό γνωστού από το you.gr!

Edited by elkons

53 minutes ago, babis3g said:

αυτα τα files πρέπει να ειναι μεσα απο το μαγαζι που το αγόρασα, μαλλον συγκεκριμενο λογισμικο δηλαδη γνησιο αλλα τροποποιημενο

global εχω μεσα? τι μπερδεμα δεν νομίζω να κατεβασα κατι

o φακελος στο download_rom λέει

ποια η διαφορα global - EU ? πως το κανω delete? δεν ε΄χει επιλογή

διέγραψε ό,τι έχει μέσα ο φάκελος downloaded_rom.
κατέβασε από εδώ την V14.0.8.0.TMWEUXM την Recovery, βάλτην μέσα και δοκίμασε να αναβαθμίσεις 
απ το το choose update package ... 
https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/sky/roms-eea-stable/

* μάλλον έχει δίκιο ο elkons αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις

Edited by xnikos

ευχαριστώ, κάποια στιγμη συντομα θα δοκκιμάσω...αυτά το κατεβάζω μέσω κινητου απ ευθειας το αποθηκευω στο download_rom ή μεσω pc μόνο όλα αυτά? οπως είπε ο elkons πιό πάνω

να ρωτήσω ο συνδεσμος ειναι με amdroid 15 ? γιατι βρηκα εδω με android 15 αν καταλαβα καλα

https://xiaomirom.com/en/rom/redmi-note-12r-12-5g-poco-m6-pro-5g-sky-europe-fastboot-recovery-rom/

λέει xiaomi.com φαινεται σαν γνήσιος συνδεσμος, ευχαριστώ

Edited by babis3g

10 minutes ago, babis3g said:

ευχαριστώ, κάποια στιγμη συντομα θα δοκκιμάσω...αυτά το κατεβάζω μέσω κινητου απ ευθειας το αποθηκευω στο download_rom ή μεσω pc μόνο όλα αυτά?

όπως θέλεις, ΑΛΛΑ πρέπει να εξασφαλίσεις ότι θα κατέβει (ή αντιγραφεί) σωστά, χωρίς σφάλματα

EDIT

ευχαριστώ, πάντως το rom εκανα delete από το download folder ... τωρα ξανα κοιτάζω το download folder το ξανα κατεβάζει αυτόματα το ιδιο SKYEEAGlobal, μεσω wifi αυτή τη φορά 4.4GB ... & βλεπω είχε γίνει pause ισως για αυτό ήταν files corrupted (ίσως δεν ήταν ολοκληρωμένο)

ισως επειδή πάτησα πριν το download latest packet & το στμάτησα?

παντως τωρα που ξέρω τι παίζει & ευχαριστώ, θα επανέλθω όταν κάνω την hyper OS 2 αναβάθμιση ευχαριστώ όλους

Edited by babis3g

εκανα clear all / clear cache στα apps > manage apps> σε 4 config system updates πού είδα σε video ... τίποτα

άλλαξα region se αγγλια, ελβετια, ιταλια, ινδία (εκει έλεγε india (system) πάλι τιποτα

δοκίμασα & άλλα ... μόνο reset κινητού δεν έκανα

κατέβασα από άλλο web to hyper os OS2.0.208.0.VMWEUXM... λέει  ... can not verify update this stable firmware κάπως ετσι

απο αυτό πού είπε ο xnikos αλλά από άλλο web κατεβασα το V14.0.8.0.TMWEUXM λέει ... can not verify update > other reason ..

➡️ δοκίμασα κάποιο πού δεν το θυμάμαι & εβγαλε μήνυμα ... its not allowed to upgrate to unofficial rom package ... συμπέρασμα ...  μάλλον στο κινητο έχουν custom rom ... γιατί πήρα πρόσφατα ένα nokia 3210 2024 & μίλησα email με σουηδια HMD γιά bugs στο κινητο & ειπαν δεν μου δινουν update παρότι είναι nokia firmware mine has for 3rd part vendor να μιλήσω με το μαγαζί/ πάροχο που το πήρα

το updater μόνο αφήνει να κατεβάσει μόνο συγκεκριμένο 14.0.5.0 από το download latest firmware, άρα δουλεύει κανονικά το update

τώρα κατεβάζω το από τον σύνδεσμο πού έδωσε ο xnikos την V14.0.8.0.TMWEUXM αλλά από εκεί είναι πολύ αργό (γιά αυτό δεν τα κατέβασα στην αρχή από αυτό) .. στην adsl συνδεση που έχω θα πάρει όλη μέρα ... αν πάλι τίποτα θα ξανα δοκιμάσω μετα από 144 ώρες (6-7 μέρες) me pc να τελειώνω μία & καλή να έχω το hyper 2 λογισμικό όσo χρόνια θα κρατήσει λειτουργικό

ευχαριστώ

Edited by babis3g

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από χειροκίνητη εγκατάσταση μέσω υπολογιστή όπως είχα αναφέρει για τους παραπάνω λόγους. Custom Rom δεν είναι το MIUI ,καταρχάς δεν θα ήταν κλειδωμένο το bootloader. 

Υπάρχει θεμα με τον updater, όταν κάνεις λήψη του τελευταίου πακέτου απλά κάνει copy paste αυτό που έχεις, δεν στέλνει κάτι καινούργιο. 

ευχαριστώ, μα αφού άλλα μοντέλα redmi εδώ Ελλάδα έχουν πάρει update από τον updater .. τέλος πάντων να μην μπερδεύω παραπάνω το θέμα θα περιμένω σε 144 .ωρες μία & καλή, ευχαριστώ όλους θα ανανεώσω όταν γίνει hyper 2

Edited by babis3g

φοβάμαι ότι το εισήγαγαν από κάποιον vendor που δεν έχει συμφωνία για updates.
αλήθεια στον Γερμανό δεν ρωτήσατε???

Πάντως και σε γνωστό που το πήρε μέσω skroutz από you.gr δεν λαμβάνει updates. Τώρα με Hyperos 2.0 πρέπει να έχει μείνει 2 ενημερώσεις πίσω, αλλά περιμένω μέχρι τον Δεκέμβριο. Δε μπορώ να καταλάβω τι έχει πάει λάθος, πρώτη φορά το βλέπω σε Xiaomi.

2 ώρες πριν, babis3g said:

κατέβασα από άλλο web to hyper os OS2.0.208.0.VMWEUXM... λέει  ... can not verify update this stable firmware κάπως ετσι

Όταν πας να περάσεις αυτό το update και σου βγάζει αυτό το μήνυμα,  δοκίμασε να το περάσεις και να παίξεις με το region,  βάλε πχ Ινδία,  Ελβετία Γαλλία κλπ και ξανά δοκίμασε. 

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

ευχαριστώ  ... τίποτα τα δοκίμασα όλα & αυτό με τις διάφορες χώρες & καθάρισα updater, system κάτι άλλα δεν θυμάμαι ...

➡️ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ κατέβασα μέσω ιντερνετ από περιέργεια το 14.0.5.0 για miui to ίδιο ακριβώς με αυτό πού έχει τώρα και μου έλεγε is not allowed to flash unofficial rom ενώ υποτίθεται είναι το ίδιο λογισμικό ... μάλλον κάτι πού αναγνωρίζει τα δικά τους

πατάω πάλι από περιέργεια το download latest packet & κατεβάζει το ιδιο 14.0.5.0 miui (κάπως έτσι) και το περνάει ... όταν το πέρασε (όλα καλά) είπε υπάρχει update να ερθει από 02:00 - 5:00 schedule εκανε μόνο του ... 2 βραδιες δεν ήρθε τίποτα

τώρα περιμένω κάποιες μέρες να ξεκλειδώσει xiaomi account γιατί έχω δοκιμασει αρκετά αλλά τιποτα ... δεν με πειράζει τόσο γιατί κυριως χρησιμοποιω ενα nokia 3210 2024 ΑΛΛΑ κρίμα να υπάρχει android 15 & να να μην το δίνουν το redmi 12 ακόμα είναι καινούριο

Edited by babis3g

Redmi 12 5G, έχω περάσει μεν χειροκίνητα το Hyperos 2.0 την έκδοση 2.0.206.0. Έχει βγεί καιρό η 2.0.208.0 αλλά δεν ήρθε μέσω OTA, δοκίμασα χειροκίνητα πάλι τα ίδια. 

20251026-192211.jpg

Βέβαια και να μη ξανάρθει ενημέρωση αφού έχω Hyperos 2.0 και δε θα πάρει το 3.0 ακούγεται, μόνο ασφαλείας δε με πολύ νοιάζει. *Recovery ROM κατεβασμένη από το επίσημο site. 

Ευχαριστώ τον elkons 👍 πού με βοήθησε στην επιλογή τού τηλεφώνου από την αρχή ... τώρα ένα κινητο των 90€ είναι με hyper OS2

τα κατάφερα στα γεράματα 🧐 δεν ήταν όπως παλιά με τα Νοκια Ν8, C7 κλπ πού τα φλασάραμε αμέσως, εδώ ήθελε κάποια μικρή διαδικασία & υπομονή γιά να μας δώσει δικαίωμα η εταιρία να ξεκλειδώσουμε πρώτα το τηλέφωνο

Αν έρχονταν αναβαθμίσεις δεν θα το πείραζα, αλλά 6+ μήνες τίποτα ... υπόψιν πριν θαρρέψετε τώρα είναι εκτός εγγύησης (4 μήνες απόμειναν σε εμένα) & αν δεν ξέρουμε τι να κάνουμε θα το χαλάσουμε 100%

➡️ Στο θέμα με το hyper os 2 το βλέπω λίγο πιό αργό σε 4GB ram τηλέφωνο, ένα κλικ σαν να το έχει βαρύνει το νέο OS, βλέπω ψιλο κολληματάκια αλλά ίσως γιατί είχα πολλά apps κάποια έκαναν μεγάλη πολλές αναβαθμίσεις ταυτόχρονα ...ακόμα τα ξανα σετάρω όλα από την αρχή & αύριο θα πάρει όλη μέρα

Εγω το κλείδωσα αμέσως γιατί ξεκλείδωτο ίσως δεν πάρει κάρτες τράπεζας & ίσως δεν θα πάρει αναβαθμίσεις & ΑΝ δεν είναι έμπιστη πήγη μπορεί να κολλήσουν & κάνα spyware ... επίσης ΟΛΑ θα χαθούν

⚠️ ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν

αν & τώρα πού λέω αναβάθμιση δεν νομίζω να πάρει πάλι τίποτα γιατί είχα πειράξει το download using wifi ή κάποιο τέτοιο στο updater από 23:00 - 05:00 (ενώ πριν το default ήταν 02:00 - 05:00) βλέπω θυμόνταν τις παλιές ρυθμίσεις) & σε άλλα apps άρα κάτι απλά πέρασε από πάνω παρότι είχα OEM ενεργό & fastboot

➡️ πολύ φτωχές & λιγότερες ρυθμίσεις μέσα στο network...έπρεπε να κάνω μερικά κόλπα να εμφανιστουν κάποιες ρυθμίσεις

Yπήρχε & η 2.0.209.0 αλλά άφησα το 208 γιατί αυτό είχε τελευταίο από το xiaomi community ... όλα από εκεί τα κατέβασα ... στο apps τους μέσω κινητού υπάρχει apply γιά beta tester εγώ το έκανα

redmi-12-5g-hyper-os2.png

edit το beta tester είναι για διάφορα κινητά xiaomi