chios Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Γιατί να πάρεις τόσο παλιό τηλέφωνο; Καλύτερα κάτι πιο καινούριο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 6 minutes ago, chios said: Γιατί να πάρεις τόσο παλιό τηλέφωνο; Καλύτερα κάτι πιο καινούριο. ???? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Σόρρυ φίλε έγραφες note 10 pro, εγώ έχω πολύ καλές εντυπώσεις από αυτό το μαγαζί, https://www.drele.com/product/xiaomi-redmi-note-12-pro-5g-8-256gb-dual-sim-sky-blue-global-edition/Θα προτιμούσα να πάω στο 8/256. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, laios23 said: Καλημερα σας, θελω να αγορασω το Note 12 Pro Blue 6/128GB...Προσεξα τα εξης: 1.Στο Mi store κανει 299e και εχει επισημη εγγυηση απο infoquest 2.Σε Skroutz/BestPrice το βρισκω στα 240e.Αποτι ακουσα ομως μπορει να ειναι παραεισαγωγης και να μην καλύπτεται απο εγγυηση απο την infoquest. Ισχυει??Εχετε να προτεινετε καποιο συγκεκριμενο μαγαζι για να το αγοσαρω??? Thanks τι θα πει παραεισαγωγής??? υπάρχουν πολλοί εισαγωγείς, η infoquest είναι απλά επίσημος μεταπωλητής, ΔΕΝ υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία (όπως για την Samsung π.χ) οι εισαγωγείς δίνουν δική τους εγγύηση και εννοείται δεν καλύπτει ο ένας τις συσκευές του άλλου... θέλει πάντα προσοχή από πού αγοράζουμε, αλλά προσωπικά δεν θα έδινα ούτε 50€ παραπάνω για την καλύτερη (?) εγγύηση της infoquest. αστοχίες του hardware απ'το εργοστάσιο στα πλαίσια της εγγύησης είναι εξαιρετικά σπάνιες και αν προκάλεσες εσύ την βλάβη δεν θα ήθελες να μπλέξεις με τιμές "αντιπροσωπείας" Edited 8 Ιανουαρίου by xnikos 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Το δικό μου είναι ακόμα στην 14.0.8.0. Αγορασμένο απο κατάστημα στο Skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου μην τα μπερδεύουμε, άλλο τηλέφωνο είναι το παραπάνω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efig13 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Καλημέρα σας, Ξέρει κανείς γιατί μπορεί να μην μου εμφανίζει να κάνω κριτική μέσω google, ενώ είμαι συνδεδεμένη? Στα προηγούμενα 2 xiaomi δεν είχα κανένα θέμα και τώρα με το 12, αντιμετωπίζω κάποια θέματα. Οπως σε κάποιες εφαρμογές, σαν να μην έχω την δυνατότητα να χρησιμοποιήσω κάποιες δυνατότητες της εφαρμογής (π.χ. Τικ τοκ). Σαν να με έχει περιορίσει σε κάποια πράγματα. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο με το 12? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolabis Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου (edited) Καλησπέρα σε όλους! Το κινητό ικανοποιητικό μέχρι που ξαφνικά δεν έπιανε σήμα (όπως είχε αναφέρει στο νήμα ο kostas_83). Το προώθησα στην εταιρεία που το πήρα για επισκευή, η οποία εκτιμώ ότι έκανε απλά μια επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις. Το πρόβλημα είναι ότι όταν επιλέγω ως προτιμώμενο δίκτυο 5G ή LTE, το κινητό δεν έχει σήμα. Όταν όμως βάλω 3G τότε λειτουργεί κανονικά. Καμιά ιδέα; ΥΓ: Αναμένω απάντηση της εταιρείας για το θέμα μετά την επιστροφή του... Edited 15 Ιανουαρίου by geolabis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 26 minutes ago, geolabis said: Καλησπέρα σε όλους! Το κινητό ικανοποιητικό μέχρι που ξαφνικά δεν έπιανε σήμα (όπως είχε αναφέρει στο νήμα ο kostas_83). Το προώθησα στην εταιρεία που το πήρα για επισκευή, η οποία εκτιμώ ότι έκανε απλά μια επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις. Το πρόβλημα είναι ότι όταν επιλέγω ως προτιμώμενο δίκτυο 5G ή LTE, το κινητό δεν έχει σήμα. Όταν όμως βάλω 3G τότε λειτουργεί κανονικά. Καμιά ιδέα; ΥΓ: Αναμένω απάντηση της εταιρείας για το θέμα μετά την επιστροφή του... Πώς γίνεται αυτό φίλε μου, από τη στιγμή που 3g δεν παρέχει καμία από τις τρεις εταιρείες τηλεφωνίας στην ελλάδα σήμερα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolabis Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Φίλε p_k σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ένας λόγος που απορώ κι εγώ είναι αυτός. Σε σημείο εκνευρισμού μιας και κανένας δεν το δέχεται ως βλάβη, αλλά η συσκευή δεν συνδέεται...Η κάρτα SIM έχει ελεγχθεί σε σχεδόν ίδιο κινητό (POCO X5 Pro 5G) χωρίς πρόβλημα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Όταν το γυρνάς σε λειτουργία 3g λογικά πρέπει να σου δείχνει Ε, σωστά; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolabis Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Ορθά ομιλείς p_k. Κρέμομαι από το πληκτρολόγιό σου!!! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 52 minutes ago, geolabis said: Καλησπέρα σε όλους! Το κινητό ικανοποιητικό μέχρι που ξαφνικά δεν έπιανε σήμα (όπως είχε αναφέρει στο νήμα ο kostas_83). Το προώθησα στην εταιρεία που το πήρα για επισκευή, η οποία εκτιμώ ότι έκανε απλά μια επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις. Το πρόβλημα είναι ότι όταν επιλέγω ως προτιμώμενο δίκτυο 5G ή LTE, το κινητό δεν έχει σήμα. Όταν όμως βάλω 3G τότε λειτουργεί κανονικά. Καμιά ιδέα; ΥΓ: Αναμένω απάντηση της εταιρείας για το θέμα μετά την επιστροφή του... και αυτό έγινε ξαφνικά χωρίς καμία αλλαγή σε κάτι? μίλησες με την εταιρία κινητής μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα από εκεί? ενώ έχεις προτιμώμενο το 5G, δοκίμασε με το *#*#4636#*#* και δες τι σου εμφανίζει εκεί στο "ορισμός...δικτύου" θα πρέπει να βλέπεις NR/LTE/GSM/WCDMA 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolabis Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου xnikos Ευχαριστώ. Η εταιρεία δεν βρήκε πρόβλημα. Θα το δοκιμάσω και βλέπουμε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Δεν ξέρω φίλε τι να υποθέσω, άσε με να σκεφτώ λίγο και επανέρχομαι. Καταρχάς, να πω ότι εύχομαι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Ίσως να γίνει αυτό και με κάποιο update. Θυμάμαι τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, όταν προβληματιζόμουν ποια συσκευή να αγοράσω, ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο τηλέφωνο της υπογραφής μου, το Poco X5 pro. Είναι η ίδια σε ακριβώς συσκευή, με διαφορετικούς όμως επεξεργαστές. Συγκεκριμένα εμένα έχει snapdragon και το redmi mediatek και κάτι άλλες πολύ ανεπαίσθητες διαφορές, στη θέση του φλας για παράδειγμα. Διαβάζοντας όμως κριτικές για τη συγκεκριμένη συσκευή, είχα εστιάσει σε πολλούς που ανέφεραν προβλήματα στη λήψη σήματος σε εσωτερικούς χώρους και μάλιστα είχα συζητήσει το θέμα αυτό με τον @mixtri ο οποίος έχει πολύ περισσότερες γνώσεις και τον καλώ να βοηθήσει εάν μπορεί και έχει τον χρόνο στην περίπτωση αυτή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolabis Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου @xnikos Δοκίμασα την εντολή που έγραψες και βγήκε αυτό που είπες. Εστιάζω το πρόβλημα είτε σε μητρική είτε σε βαθμίδα σήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Καλησπέρα. Έχω το RN 12 Pro+ 5g και κατά λάθος έσβησα το forum από το tapatalk και τώρα στο search του tapatalk δεν βρίσκει το myphone.gr. Τώρα γράφω από chrome. Έχω στείλει εδώ https://myphone.gr/forum/contact/ αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση. Μπορείτε να βοηθήσετε; Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 1 hour ago, babe0607 said: Καλησπέρα. Έχω το RN 12 Pro+ 5g και κατά λάθος έσβησα το forum από το tapatalk και τώρα στο search του tapatalk δεν βρίσκει το myphone.gr. Τώρα γράφω από chrome. Έχω στείλει εδώ https://myphone.gr/forum/contact/ αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση. Μπορείτε να βοηθήσετε; Δεν το έσβησες εσύ μόνο του έφυγε, αναμένουμε κάποια απάντηση για αυτό το μεγάλο θέμα, είναι πολύ χάλια η περιήγηση από browser. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου (edited) Αυτή είναι η απάντηση που έλαβα από το tapatalk σε email που τους έστειλα με το πρόβλημα: Στις Πέμ 18 Ιαν 2024, 09:34 ο χρήστης Chris W <chris@tapatalk.com> έγραψε: Hello, We contacted the forum owner with a request to update / reinstall the plugin. Please report the same to your forum admin as requests from members are looked into more quickly. Chris Tapatalk Support Edited 18 Ιανουαρίου by babe0607 Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Νομίζω το myphone έχει σταματήσει να υποστηρίζει το tapatalk αλλά μπορεί να κάνω και λάθος Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Καλημέρα σας. Κάνα τρόπος να εξαφανίσω αυτά τα δύο εικονίδια; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Απεγκατασταση δεν γίνεται. Βγαλτα από την αρχική οθόνη Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 18 minutes ago, p_k said: Απεγκατασταση δεν γίνεται. Βγαλτα από την αρχική οθόνη Σωστός. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου ήρθε η 14.0.12 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts