Jump to content

Oppo A78 4G


athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Oppo A78 4G

Ανακοινώθηκε το Oppo A78 4G με Snapdragon 680, 90Hz και AMOLED οθόνη

Η Oppo ανακοίνωσε το Oppo A78 4G smartphone, το οποίο έρχεται με λίγες διαφορές σε σχέση με το 5G μοντέλο που έχουμε δει. Αρχικά, το νέο τηλέφωνο της εταιρίας έχει μία AMOLED Full HD+ οθόνη στις 6.4 ίντσες που υποστηρίζει παράλληλα 90Hz στο ρυθμό ανανέωσης για ομαλότερη εμπειρία του χρήστη.

Στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης υπάρχει και μία τυπική selfie κάμερα στα 8MP για τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Στο εσωτερικό του, θα βρείτε τον Snapdragon 680 της Qualcomm, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να το αποκτήσετε με 8GB στη μνήμη RAM και 256Gb στον αποθηκευτικό χώρο.

icBKhZG.png

Το τηλέφωνο έχει στερεοφωνικά ηχεία και 5.000mAh στην μπαταρία του που μπορεί να σας κρατήσει για μία ημέρα, ενώ φορτίζει με 67W γρήγορη φόρτιση (Supervooc).

To Oppo A78 4G έχει έναν κεντρικό φακό ανάλυσης 50MP, ενώ θα βρείτε και μία ακόμη κάμερα στα 2MP που βοηθάει στο βάθος των λήψεών σας. Η συσκευή τρέχει με το ColorOS 13.1 που είναι φυσικά βασισμένο στο Android 13 της Google.

To Oppo A78 4G θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα Sea Green και Black Mist και η τιμή του ξεκινάει από τα 236 δολάρια. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει στα μέρη μας ή πότε θα κοστίζει.

[Πηγή]

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...