tazio Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Ίσα - ίσα που θα έπρεπε να χαίρεσαι!! Η Vodafone το έκοψε το Pointmania... Έκανε βέβαια και η Wind τη λαμογιά της να διαγράφει τους πόντους μετά από 2 χρόνια... Άλλος ένας τρόπος - μετά το "προσωρινό πρόβλημα" του sharing - να σε πιέζει να βάζεις κάρτες... Από τι στιγμή που το αναφέρει στους όρους δεν είναι "λαμογιά". Διαβάζει ο ενδιαφερόμενος τους όρους και αν δε του αρέσουν δε συμμετέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Το αναφέρει , αλλά οι όροι δεν ήταν έτσι εξ'αρχής. Άλλαξαν στην πορεία. Πάντως καλό είναι που υπάρχει σαν επιβράβευση , άσχετα αν δεν έχει και μεγάλη απήχηση.. Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 561 εχω,θα περιμενω μεχρι τους 700 για τα 25€ χρονου ομιλας :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 το συστημα απο το ολοτελα ηταν καλη και η παναγιωταινα! βαζεις καρτα, ισως κερδισεις και κατι λιγο...δε με χαλασε... κοστακιςς εχεις ακομα αρκετες ανανεωσεις εκτος αν στελνεις μμς και τετοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Το αναφέρει , αλλά οι όροι δεν ήταν έτσι εξ'αρχής. Άλλαξαν στην πορεία. ... Δε το γνώριζα αυτό. :O Όταν γράφτηκα εγώ υπήρχε ο όρος αυτός και θεώρησα ότι ήταν από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alogoskoufis Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 έχω 2 καρτοκινητά Wind . και τα 2 είναι γραμμένα στο win club , μπορώ να πάρω τους πόντους από την μια κάρτα και να τα βάλω στην άλλη ; έτσι ώστε να έχω τους πόντους σε μια κάρτα . και κάτι ακόμη , στην περιοχή μου υπάρχουν 2 καταστήματα wind , το ένα κατάστημα μου λέει ότι : αν έχω βάλει 50 πόντους στις 1 Οκτωβρίου 2010 θα λήξουν το 1 Οκτωβρίου 2012 . ενώ το άλλο μου λέει ότι πάει ανά χρόνο : αν έχω 50 πόντους στις 1 Οκτωβρίου 2010 θα λήξουν στις 1 Ιανουαρίου 2012 . ξέρει κάποιος να μου δώσει μια σαφή απάντηση ; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 έχω 2 καρτοκινητά Wind . και τα 2 είναι γραμμένα στο win club , μπορώ να πάρω τους πόντους από την μια κάρτα και να τα βάλω στην άλλη ; έτσι ώστε να έχω τους πόντους σε μια κάρτα . και κάτι ακόμη , στην περιοχή μου υπάρχουν 2 καταστήματα wind , το ένα κατάστημα μου λέει ότι : αν έχω βάλει 50 πόντους στις 1 Οκτωβρίου 2010 θα λήξουν το 1 Οκτωβρίου 2012 . ενώ το άλλο μου λέει ότι πάει ανά χρόνο : αν έχω 50 πόντους στις 1 Οκτωβρίου 2010 θα λήξουν στις 1 Ιανουαρίου 2012 . ξέρει κάποιος να μου δώσει μια σαφή απάντηση ; ευχαριστώ Κοτζάμ πρώην υπουργός Οικονομικών και ασχολείσαι με το Win Club... Κάλεσε καλύτερα το 1263. Υπάρχει μια επιλογή το 8 ή 9 που σε συνδέουν με το τμήμα και μιλάς με κάποιον. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 δεν μπορεις να μεταφερεις ποντους απο την μια καρτα στην αλλη... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 επειδη αυτο θα ηταν μαλλον βολικη επιλογη δε νομιζω να υφισταται, τετοιες ευκολιες συνηθως δεν παιζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Αν κάνω μια ανανέωση π.χ. 10 ευρώ, οι πόντοι που θα πιστωθώ στο wind club θα είναι 20 (2 για κάθε ευρώ) ή από τα δέκα ευρώ θα αφαιρεθεί ο φόρος κινητής και θα πιστωθώ πόντους με βάση το καθαρό ποσό της ανανέωσης δηλαδή τα 8,93 ευρώ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 20 πόντους θα πάρεις με κάρτα των €10. Αν κάνεις και ανανέωση μέσω καταστήματος πάνω από €20 η Wind σου χαρίζει το τέλος καρτοκινητής (δηλ. μπαίνουν €20 στην κάρτα σου) Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Αν κάνω μια ανανέωση π.χ. 10 ευρώ, οι πόντοι που θα πιστωθώ στο wind club θα είναι 20 (2 για κάθε ευρώ) ή από τα δέκα ευρώ θα αφαιρεθεί ο φόρος κινητής και θα πιστωθώ πόντους με βάση το καθαρό ποσό της ανανέωσης δηλαδή τα 8,93 ευρώ ; συνηθως τα χριστουγεννα βγαζουν και προσφορες του στυλ για καθε ευρω ανανεωση κερδιζεις 3 ποντους, οποτε αν σε παιρνει κανε λιγο υπομονη και ισως βγεις κερδισμενος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. @Wamu έκανα ανανέωση μέσω καταστήματος, έτσι και του πόντους που ήθελα πήρα και τα χρήματά πιστώθηκαν στρογγυλά στο λογαριασμό μου. @pexths καλή η πληροφορία σου αλλά δεν είχα περιθώρια διότι θα έχανα κάποιους πόντους που έληγαν τους οποίους και εκμεταλλεύτηκα. Ευχαριστώ και πάλι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 καλησπερα παιδια... εχω 1063 ποντους και ειπα να εξαργυρωσω κανεναν μην μενουν ετσι... ειδα οτι με 700 μπορω να παρω ή χρονο ομιλιας ή ενα bluetooth hands free αποφασισα οτι θελω το hands free και καλω το 1263 εκει μου λεει αν θες να εξαργυρωσεις 700 ποντους σε χρονο ομιλιας πατησε 2 μα δεν θελω χρονο ομιλιας σε καμμια περιπτωση, θελω το hands free τι μπορω να κανω? εχει κανεις ιδεα? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 καλησπερα παιδια... εχω 1063 ποντους και ειπα να εξαργυρωσω κανεναν μην μενουν ετσι... ειδα οτι με 700 μπορω να παρω ή χρονο ομιλιας ή ενα bluetooth hands free αποφασισα οτι θελω το hands free και καλω το 1263 εκει μου λεει αν θες να εξαργυρωσεις 700 ποντους σε χρονο ομιλιας πατησε 2 μα δεν θελω χρονο ομιλιας σε καμμια περιπτωση, θελω το hands free τι μπορω να κανω? εχει κανεις ιδεα? θα πρέπει να πας σε κατάστημα. Ετσι μου είχαν πει στο 1260 όταν ειχα ρωτησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 ευχαριστω πολυ, θα παω να το δω και θα σας ενημερωσω για να ξερουν και αλλα παιδια Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 θα πρέπει να πας σε κατάστημα. Ετσι μου είχαν πει στο 1260 όταν ειχα ρωτησει Σε μαγαζί μπορεί να πάει μόνο αν έχει το κωδικό για να πάρει το αξεσουάρ. Δεν θα μπορούν να τον βοηθήσουν στο μαγαζί! Κάλεσε το 1263 έχει μια επιλογή να μιλήσεις με κάποιον από το τμήμα για να κάνεις την παραγγελία με τους πόντους που έχεις και μετά πέρνα από κάποιο κατάστημα να πάρεις αυτό που θες! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Σε μαγαζί μπορεί να πάει μόνο αν έχει το κωδικό για να πάρει το αξεσουάρ. Δεν θα μπορούν να τον βοηθήσουν στο μαγαζί! Κάλεσε το 1263 έχει μια επιλογή να μιλήσεις με κάποιον από το τμήμα για να κάνεις την παραγγελία με τους πόντους που έχεις και μετά πέρνα από κάποιο κατάστημα να πάρεις αυτό που θες! αλλαξε το συστημα παραλαβης δωρων? παλια πηγαινες στο καταστημα εστελνες 2 μηνυματα, εβαζαν τους κωδικους στο συστημα και παραλαμβανες το δωρο σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 επιλογη να μιλησεις με καποιον στο 1263 δεν βρηκα :( Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 καλησπερα παιδια... εχω 1063 ποντους και ειπα να εξαργυρωσω κανεναν μην μενουν ετσι... ειδα οτι με 700 μπορω να παρω ή χρονο ομιλιας ή ενα bluetooth hands free αποφασισα οτι θελω το hands free και καλω το 1263 εκει μου λεει αν θες να εξαργυρωσεις 700 ποντους σε χρονο ομιλιας πατησε 2 μα δεν θελω χρονο ομιλιας σε καμμια περιπτωση, θελω το hands free τι μπορω να κανω? εχει κανεις ιδεα? η λογικη λεει πως πρεπει να πας σε καταστημα. πως θα στο στειλουν το χαντςφρι,με μμς?:lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 επιλογη να μιλησεις με καποιον στο 1263 δεν βρηκα :( Μπορεί να κάνω λάθος με το avantage που έχουν τα συμβόλαια! Έχω καιρό εταιρική γραμμή και δεν θυμάμαι καλά! Καρτοκινητό δεν θυμάμαι να είχα ασχοληθεί με το win club. Λάθος μου! Μόνο αν καλέσεις το 1260. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitrisnismo Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 To Wind Win Club ειναι αποκλειστικα για Καρτοκινητα δεν εχει καποια σχεση με το Avantage των συμβολαιων και ππολυ σωστα για τους ποντους και για εξαργυρωση και για οποιαδηποτε αλλη λειτουργια 1263 απο το καρτοκινητο!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Προωθητικά sms στα φ2γ, αυτές τις μέρες, σχετικά με το win club. Θα έχουν έρθει και σε σας, υποθέτω. Τι να σημαίνει αυτό, άραγε; Μια windοφοβία την έχω, όσο νά 'ναι... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 ο,τι θελουν ας κανουν προχθες εξαργυρωσα!!! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lik Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Δεν υπάρχει πλέον ενημέρωση στο site της wind για το win club; Δεν εμφανίζεται κάτι κ δεν ξέρω πως μαθαίνεις την λίστα με τα κινητά που δίνει...... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2093/2478967542_a49d53bd5e_o.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts