seventh_heaven Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Από το #unwired (και με τις απαραίτητες αρχικές επεξηγήσεις του vampyre...!) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Απο teachteam.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Από post στο adslgr.com Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 απο insomnia.gr αφού είχα φάει ολα τα forum με κινητά ρωτώντας μήπως ξέρει κανείς τιποτα. Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 εγώ από το ΙΤ ADMIN μας διότι τον έπαιρνα τηλέφωνο τουλάχιστον 20 φορές την ημέρα και τον έβριζα διότι ήταν χαλασμένος ο PROXY του :p , μέχρι που τον απείλησα με παραίτηση γιατί είχε βάλει "φίλτρα" για μερικά site να είναι καλά ο άνθρωπος ο χρυσός! ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Παλιά είχαμε τα FREE MMS στο VODAFONE MMS Club και ζαλιζαμε ο ενας τον αλλον :) Μετά τελείωσε το τσάμπα MMS και είπαμε να κάνουμε ενα maillist για να μην χάσουμε την καθημερινή ζαλάδα μας :) Ε κάποιος απο την παρέα έριξε την ρουφιανιά οτι άνοιξε το μαγαζί με νέο όνομα. Ας είναι καλά το παλικάρι... Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Εγω πηρα mail απο τον KostasV Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Από ένα forum στο techteam.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spin Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Από το insomnia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Από το Insomnia κι εγώ. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 apo to mirc kai to #unwired,pleon #myphone :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Apo to insomnia.gr! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 apo to satleo.gr :cool: :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 απο το παλιό #unwired :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Από μέλη του Insomnia.gr στο #insomnia στον chat.groovy.gr και του #unwired στο Grnet ενημερώθηκα για την έναρξη. Thx paravoid :) :cool: :p Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Mythozz Αχαχαχα... τώρα το είδα αυτό... Ο άγνωστος που δεν είχε καμία σχέση με το site ήμουν εγώ fender. Είχα το email σου από τον διαγωνισμό με τα Wallpapers... Loool... ακούς άγνωστος εντελώς... :p :D :rolleyes: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=504&perpage=20&pagenumber=2 sorry με παραμυθιασαν :o :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Εμμ ο Wappy δεν σου απάντησε??/ Τι να μας πει και ο χοντρος... :p P.S. Αν μη τι άλλο fender ήσουν στους 10 πρώτους χρήστες... παγκοσμίως, που ειδοποιήθηκαν... 5 λεπτά μετά την έναρξη λειτουργίας του Myphone... :) Θα το λες στα παιδιά σου βρε αυτό... :wacko: :p ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Mythozz Εμμ ο Wappy δεν σου απάντησε??/ Τι να μας πει και ο χοντρος... :p P.S. Αν μη τι άλλο fender ήσουν στους 10 πρώτους χρήστες... παγκοσμίως, που ειδοποιήθηκαν... 5 λεπτά μετά την έναρξη λειτουργίας του Myphone... :) Θα το λες στα παιδιά σου βρε αυτό... :wacko: :p ;) να χαρώ εγώ ενημέρωση από λουγκρο e-mail... :whistle: καλα έκανε και το φοβήθηκε ο άνθρωπος.. πρόσκληση σε gay site θα νόμισε ότι ήταν.. ακούς εκεί co.uk... άντε ρε co... :p :lol: :rolleyes: Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Mythozz Εμμ ο Wappy δεν σου απάντησε??/ Τι να μας πει και ο χοντρος... :p P.S. Αν μη τι άλλο fender ήσουν στους 10 πρώτους χρήστες... παγκοσμίως, που ειδοποιήθηκαν... 5 λεπτά μετά την έναρξη λειτουργίας του Myphone... :) Θα το λες στα παιδιά σου βρε αυτό... :wacko: :p ;) :-O Τιμη μου ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Wappy να χαρώ εγώ ενημέρωση από λουγκρο e-mail... :whistle: καλα έκανε και το φοβήθηκε ο άνθρωπος.. πρόσκληση σε gay site θα νόμισε ότι ήταν.. ακούς εκεί co.uk... άντε ρε co... :p :lol: :rolleyes: :liverpool: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ariadgr Από το #unwired και εγω. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Καλα να ναι ο dennis και το #unwired! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Από ένα καλό μου φίλο και μέλος του unwired και του myphone τον panagioths Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 irc rules! Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Απο ένα post στο forums.gr, αλλα δεν ήταν σίγουρος αν είναι πράγματι η παλιοπαρέα του unwired η οχι. Ευτυχώς ήταν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts