andreaspana Δημ. Παρασκευή στις 11:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:11 πμ 4 ώρες πριν, KIRIS said: Υπάρχει πιθανότητα να έχω κάνει μια χαζομάρα τόσο καιρό, όταν έκανα hard reset δεν ενεργοποίησα ξανά τo hyperos ai engine γιατί θεώρησα πως δεν είναι και πολύ χρήσιμο στξν συσκευή μας είδα και για συλλογη προσωπικών δεδομένων και λέω άστο, εχθές ήρθε ένα update του σε νεότερη έκδοση και λέω ας ψάξω τι κάνει αυτή η μ....α και εκτός από τις επιλογές επεξεργασίας των φώτο με ΑΙ είναι ο κύριος λόγος καλύτερης αυτονομίας της μπαταρίας, ουσιαστικά καταγραφει επί μέρες την χρήση σου και κάνει τα δικά του για να λειτουργουν όλα σωστά και να έχεις καλύτερη μπαταρία, σήμερα το ενεργοποίησα πάλι και χρειάζεται μέρες όπως διάβασα μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω σε περίπτωση που κάποιος ακόμα σαν και μένα το έχει στο off Καλημέρα καλο σκ στην παρέα Και τωρα , πως το ενεργοποιησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. Χθες στς 09:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:44 πμ 22 ώρες πριν, andreaspana said: Και τωρα , πως το ενεργοποιησες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspana Δημ. Χθες στς 10:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:17 πμ Και εγω απενεργοποιημενο το ειχα. Το ενεργοποιησα. Για να δουμε αν θα στρωσει καθολου η μπαταρια... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts