florinaperis Δημ. August 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dras (22 Αύγ. 2004 , 10:19) otan pao na kano kapio arhio copy paste me to file maganager mou vgeni afto to minima " source and destination names and identical" parakalo ta fota sas efharisto Πες συγκεκριμένα τι αρχείο θέλεις να περάσεις. Σε όλα τα αρχεία το κάνει αυτό; Αυτό που σου γράφει λέει, ότι πας να κάνεις αντιγραφή και επικόλληση ένα αρχείο, από το ίδιο σημείο, στο ίδιο σημείο πάλι. Γράψε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις copy-paste. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. August 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ivan2000 (23 Αύγ. 2004 , 10:38) Prospathisa na to kano alla mesa sto C/system/data tou P900 den exi kapio fakelo me to onoma Qikkeyboard.r10 Mipos kano kati lathos?? Έχεις τα Ελληνικά για γλώσσα στα μενού του κινητού ή με Αγγλικά το δουλεύεις; Δες εδώ επίσης: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=224958#post224958 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivan2000 Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (23 Αύγ. 2004 , 15:45) Έχεις τα Ελληνικά για γλώσσα στα μενού του κινητού ή με Αγγλικά το δουλεύεις; Δες εδώ επίσης: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=224958#post224958 Sta ellinika to doyleuo... alla to dokimasa tora kai me aglika ekana restart kai pali den emfanizi arxia "qikkeyboard".... [sIGPIC][/sIGPIC]Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ.... Ο IVAN! ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΣ 8-8-2006 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 re pedes brike kanenes kamia lisi na kanoume delete to skaki kai to homerun apo to p900`???? Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. August 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ivan2000 (23 Αύγ. 2004 , 18:31) Sta ellinika to doyleuo... alla to dokimasa tora kai me aglika ekana restart kai pali den emfanizi arxia "qikkeyboard".... Ξαναβάλε τα Ελληνικά πάλι μετά τα Αγγλικά. Εδώ γράφω την διαδικασία που πρέπει να γίνει. ( Αν περάσεις δηλαδή το αρχείο έτσι όπως είναι στο c:/system/data και κάνεις επανεκκίνηση το κινητό, δεν αλλάζει τίποτα; ) Είδα και αυτό το μήνυμά σου όπου λες ότι σου βγάζει error όταν πας να περάσεις το r10. Κλείσε όλα τα προγράμματα στο κινητό με τον taskman και μετά πέρνα το r10 στο c:/system/data 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivan2000 Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (24 Αύγ. 2004 , 00:26) Ξαναβάλε τα Ελληνικά πάλι μετά τα Αγγλικά. Εδώ γράφω την διαδικασία που πρέπει να γίνει. ( Αν περάσεις δηλαδή το αρχείο έτσι όπως είναι στο c:/system/data και κάνεις επανεκκίνηση το κινητό, δεν αλλάζει τίποτα; ) Είδα και αυτό το μήνυμά σου όπου λες ότι σου βγάζει error όταν πας να περάσεις το r10. Κλείσε όλα τα προγράμματα στο κινητό με τον taskman και μετά πέρνα το r10 στο c:/system/data OK. Euxaristo. Ola eginan. [sIGPIC][/sIGPIC]Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ.... Ο IVAN! ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΣ 8-8-2006 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Παιδιά μήπως υπάρχει κάποιος player για avi η/και mpeg για το P900? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosg Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος P900 (25 Αύγ. 2004 , 11:44) Παιδιά μήπως υπάρχει κάποιος player για avi η/και mpeg για το P900? Smartmovie Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Smartmovie Thanx megale Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
null Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Παιδιά, συγνώμη αν έχει ξαναερωτηθεί, αλλά δεν το βρίσκω στη θεματική αναζήτηση εύκολα: με ποιό πρόγραμμα θα μετατρέψω ένα βίντεο που τράβηξα με το P900 σε.avi ή .mpeg φορμά για το PC μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος null (25 Αύγ. 2004 , 20:26) Παιδιά, συγνώμη αν έχει ξαναερωτηθεί, αλλά δεν το βρίσκω στη θεματική αναζήτηση εύκολα: με ποιό πρόγραμμα θα μετατρέψω ένα βίντεο που τράβηξα με το P900 σε.avi ή .mpeg φορμά για το PC μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Take a look Tutorial - Convert MP4 to AVI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Teleio to smartmovie. exei kaneis to kleidi kai gia to tilefono kai gia to software gia PC? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος P900 (25 Αύγ. 2004 , 23:59) Teleio to smartmovie. exei kaneis to kleidi kai gia to tilefono kai gia to software gia PC? Το έχω ανεβάσει "ολόκληρο" εδώ http://briefcase.pathfinder.gr/download/georgep800/24119/286677/0/wink.gif http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Nai file s'efxaristo. telika epsaksa sto pathfinder kai se entopisa :-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Ρε παιδια το flashplay τι αρχεια παιζει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paogr (27 Αύγ. 2004 , 00:33) Ρε παιδια το flashplay τι αρχεια παιζει? Αρχεία flash δηλαδή καταλήξεως .swf Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Παρακαλώ βοήθεια , θέλησα να βάλω άλλη sim στο κινητό(Ρ900) και μου λέει: 'συσκευή κλειδωμένη' Τι πρέπει να κάνω? υπάρχει default κωδικός γιατί δεν θυμάμαι να τον έχω αλλάξει... :confused: και το κυριότερο δεν είμαι σπίτι για να ψάξω Υπάρχει λύση? >Ευχαριστώ εκ των προτέρων Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antdouk (27 Αύγ. 2004 , 12:28) Παρακαλώ βοήθεια , θέλησα να βάλω άλλη sim στο κινητό(Ρ900) και μου λέει: 'συσκευή κλειδωμένη' Τι πρέπει να κάνω? υπάρχει default κωδικός γιατί δεν θυμάμαι να τον έχω αλλάξει... :confused: και το κυριότερο δεν είμαι σπίτι για να ψάξω Υπάρχει λύση? >Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δοκίμασε να βάλεις: 0000 http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelias Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Exw to ekshs problhma. Ston pinaka elexgou sto hxoi kai eidopoihseis sthn entash hxou einai monima energopoihmeno to hands free.To bazw se kanonikh xrhsh kai auto ksanaphgainei sto handsfree.Etsi den mporw na milhsw apo to akoustiko tou P900, mono me handsfree.Eixa syndesei ena bluetooth headset ths Motorola, shmeiwteon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Μετα απο την αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση του λειτουργικου εχω το εξης προβλημα: Οταν ανοιγω το τηλεφωνο πρεπει να ρυθμισω ξανα ωστε να εμφανιζεται με κλειστο πορτακι η φωτογραφια της κορης μου. Επισης σημερα ανακαλυψα οτι ξαφνικα το προγραμμα των μηνυματων εμφανιζεται με την αγγλικη ονομασια messages και με αγγλικο μενου στην πρωτη σελιδα (στις υπολοιπες κανονικα εχει ελληνικα) ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hcivil (27 Αύγ. 2004 , 20:33) Μετα απο την αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση του λειτουργικου εχω το εξης προβλημα: Οταν ανοιγω το τηλεφωνο πρεπει να ρυθμισω ξανα ωστε να εμφανιζεται με κλειστο πορτακι η φωτογραφια της κορης μου. Επισης σημερα ανακαλυψα οτι ξαφνικα το προγραμμα των μηνυματων εμφανιζεται με την αγγλικη ονομασια messages και με αγγλικο μενου στην πρωτη σελιδα (στις υπολοιπες κανονικα εχει ελληνικα) κανε παλι την αναβαθμιση,κατι δεν πηγε καλα. Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLARC Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 paidia mpori kapios na mou pi pos na alazo skins sto p900.efxaristo prokatabolika Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CLARC (29 Αύγ. 2004 , 07:08) paidia mpori kapios na mou pi pos na alazo skins sto p900.efxaristo prokatabolika Μάλλον themes εννοείς ε; Πρώτα τα κάνεις copy στο c:/system/data/themes/installed και μετά μέσα από τον "Πίνακα ελέγχου" > "Θέματα" διαλέγεις όποιο θέλεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (27 Αύγ. 2004 , 01:30) Αρχεία flash δηλαδή καταλήξεως .swf Thanks bill :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 το QIKKEABOARD εχει καταληξη *.r54 (και στο p800 και στο p900) και οχι *.r10 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts