Jump to content

Ρ900: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε λίγες μέρες σκοπεύω να επιστρέψω για σπουδές στην Αγγλία και έπειδη χρειάζομαι την γνώμη των χρηστών και των δύο κατηγοριών το post αυτό θα γίνει σε δύο κατηγορίες.

Απ'ότι είδα το συμβόλαιο που με συμφέρει να αγοράσω ειναι orange αλλά εδώ έρχεται το θέμα συσκευης. :worry:

Παλιά είχα μείνει ικανοποιημένη και με την Nokia και με την Ericsson αλλά το τελευταίο κινητό που είχα ήταν το T68i και μπορώ να πω ότι είχε αρχίσει να φρικάρει :wacko: ( το δεύτερο κινητό που μου δώσανε γιατί το πρώτο βγήκε off μέσα σε 2 μήνες)

Είμαι λοιπόν ανάμεσα σε δύο συσκεύες το 6600 της Nokia που η Orange στο πρόγραμμα συμβολαίου που θα κάνω το δίνει δωρεάν και το P900 το οποίο το δίνει 199 λίρες δηλάδη 292 euro. :!:

Έχω δεί τα menu και των δύο κινητών και μπορώ να πω ότι μου φάνηκε πιο εύχρηστο του P900 μιας και μου άρεσε η αίσθηση του palm :o , και λίγο αργό το 6600 :confused: . Αν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με. Επίσης σίγουρα το P900 έχει περισσότερες λειτουργίες.

Αυτό που φοβάμαι :cry: είναι ότι όπως είπα έχω περάσει αρκετό καιρό στα services της sony ericsson και δεν έχω καμία διάθεση να το ξανακάνω ( μιας και τα κινητά που έχω ακούσει ως τώρα είναι ψιλομάπα όπως το δικό μου και το Z600 που έχω ακούσει από πολλούς τα χειρότερα), αλλά από την αλλή ξέρω ότι την χειρότερη εξυπηρέτηση πελατων την έχει η Nokia (απλά δεν έτυχε να πάω ακόμα και την γλύτωσα). :whistle:

Από εσάς θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για τα δύο αυτά κινητά, τα πλεονεκτήματα και τα μειώνεκτηματα που έχετε εντοπίσει στο δικό σας κινητό και τέλος τι θα κάνατε στην περίπτωση μου.

:)

Ευχαριστώ πολύ.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/604535

Non c'e scelta senza me, non c'e vita senza me.....

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cybernec ( 2 Σεπ. 2004 , 19:26)

Δεν έφτιαξε, άλλη λύση ??

Ξαναπερασε την Ελληνικη γλωσσα παλι (αν και νομιζω οτι θα το εχεις κανει). Αν φταιει καποια αλλη εφαρμογη για αυτο, το κακο ειναι οτι δεν ξερεις ποια φταει. Θα φτασουμε να μιλαμε για φορματ παλι στο τελος.

Αν υποψιαζεσαι καποια εφαρμογη που εβαλες τελευταια, οτι μπορει να φταιει αυτη, καντην απεγκατασταση και δες τι παιζει.

Ξεκινα το κινητο χωρις την καρτα μνημης μεσα. Δες αν υπαρχει παλι το ιδιο προβλημα παλι.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

εχω και εγω το ιδιο προβλημμα με το προγραμμα των μηνυματων, κατεβασα το αρχειο για την γλωσσα και ενω βλεπω πολλες γλωσσες μεσα δεν λεει πουθενα ελληνικα βρε παιδια. Τι παιζει?
ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hcivil ( 3 Σεπ. 2004 , 15:38)

εχω και εγω το ιδιο προβλημμα με το προγραμμα των μηνυματων, κατεβασα το αρχειο για την γλωσσα και ενω βλεπω πολλες γλωσσες μεσα δεν λεει πουθενα ελληνικα βρε παιδια. Τι παιζει?

To όνομα του αρχείου των ελληνικών είναι περίεργα γραμμένο,δεν γράφει δηλαδή "greek".

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 3 Σεπ. 2004 , 16:10)

To όνομα του αρχείου των ελληνικών είναι περίεργα γραμμένο,δεν γράφει δηλαδή "greek".

Το όνομα του .sis για τα ελληνικά είναι "ΠΚΚΘκΓΙy" , προσοχή μην το μπερδέψετε με το "ΤΒrkΘe" γιατί θα σας εγκταστήσει τούρκικα !! :p

Υπάρχει τρόπος να μπαίνεις Internet μέσω του κινητού όταν το pc είναι συνδεδεμένο στο net ? δηλαδή μπορώ να κατεβάσω εφαρμογή ή να κάνω Browsing από opera ή να γράφω στο msn μέσω p900 όταν είμαι συνδεδεμένος στο net από pc και το p900 μου στο sync station??? :)
Ας επιχειρήσουμε...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 3 Σεπ. 2004 , 16:10)

ÅëëçíéêÜ (Greek) -στο τέλος της σελίδας- (ανάθεμα και αν κατάλαβα ποτέ, γιατί το ονόμασαν έτσι) :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tna ( 3 Σεπ. 2004 , 22:48)

Υπάρχει τρόπος να μπαίνεις Internet μέσω του κινητού όταν το pc είναι συνδεδεμένο στο net ? δηλαδή μπορώ να κατεβάσω εφαρμογή ή να κάνω Browsing από opera ή να γράφω στο msn μέσω p900 όταν είμαι συνδεδεμένος στο net από pc και το p900 μου στο sync station??? :)

Ναι. Απλά σύνδεσε το κινητό στην βάση και άνοιξε μετά τον Opera. Αν έχεις συνδεθεί με το pc στο ίντερνετ, θα βλέπει και ο Opera σελίδες στο κινητό. Το ίδιο ισχύει και για σύνδεση μέσω bluetooth π.χ.

και εγω ηθελα να κανω το ιδιο. ακολουθησα τις οδηγιες σου με το οpera και ολα ειναι οκ. Το προβλημα ειναι οτι δεν εμφανιζει ελληνικα αν και ρυθμισα τις γραμματοσειρες. Ετσι πχ το myphone δεν μπορω να το διαβασω. Τι να κανω?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hcivil ( 5 Σεπ. 2004 , 12:42)

και εγω ηθελα να κανω το ιδιο. ακολουθησα τις οδηγιες σου με το οpera και ολα ειναι οκ. Το προβλημα ειναι οτι δεν εμφανιζει ελληνικα αν και ρυθμισα τις γραμματοσειρες. Ετσι πχ το myphone δεν μπορω να το διαβασω. Τι να κανω?

Να έχεις την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Opera.

Άφησε ένα email να σου στείλω fonts να τα περάσεις στο c:/system/fonts (αφού κρατήσεις αντίγραφο από ότι έχει το fonts τώρα, στο pc σου).

Μετά την αντιγραφή των fonts, κάνεις επανεκκίνηση στο κινητό.

Το Doom, αν το έχεις στο κινητό, προκαλεί προβλήματα με τα fonts.

Edit:

Greek_Arial_Fonts

hcivil@mycosmos.gr

Ευχαριστω για την βοηθεια

ΩΧ δεν βρισκω στο κινητο φακελλο c:\system\fonts. Toν βρισκω στο d πειραζει?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hcivil ( 5 Σεπ. 2004 , 12:59)

hcivil@mycosmos.gr

Ευχαριστω για την βοηθεια

ΩΧ δεν βρισκω στο κινητο φακελλο c:\system\fonts

Κατέβασε τα fonts από το link που δίνω παραπάνω (έκανα edit το μήνυμά μου).

Φτιάξε έναν φάκελο εσύ στο c:/system/ με το όνομα fonts. Το c:/system το βλέπεις σαν φάκελο; Αν όχι, τότε πρέπει να τσεκάρεις με έναν file manager, την επιλογή που λέει να φαίνονται να κρυφά αρχεία-αρχεία συστήματος.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος angel1979 ( 6 Σεπ. 2004 , 09:28)

Kαλημερα,

γνωριζει κανεις εαν θα λειτουργει το πορτακι του p910 στο p900??? :o

Δεδομένου του firmware που έχουμε ήδη στα P900 δεν θα λειτουργησει. Αυτό που ακουγόταν οτι ίσως τελικά το υποστηρίξει με μια μελλοντική αναβάθμιση κατα πάσα πιθανότητα δεν θα ισχύσει τελικά. Αυτό ξέρω εγώ.. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis ( 5 Σεπ. 2004 , 13:05)

Κατέβασε τα fonts από το link που δίνω παραπάνω (έκανα edit το μήνυμά μου).

Φτιάξε έναν φάκελο εσύ στο c:/system/ με το όνομα fonts. Το c:/system το βλέπεις σαν φάκελο; Αν όχι, τότε πρέπει να τσεκάρεις με έναν file manager, την επιλογή που λέει να φαίνονται να κρυφά αρχεία-αρχεία συστήματος.

ειχα τσεκάρει με το file manager, την επιλογή που λέει να φαίνονται να κρυφά αρχεία-αρχεία συστήματος άλλα τετοιος φακελλος στο c δεν υπηρχε υπηρχε ομως στο d στο οποιο και εβαλα τελικα τα fonts που μου εστειλες και ολα δουλευουν ρολοι. Σε ευχαριστω θερμα για την βοηθεια σου

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος angel1979 ( 6 Σεπ. 2004 , 09:28)

Kαλημερα,

γνωριζει κανεις εαν θα λειτουργει το πορτακι του p910 στο p900??? :o

δες εδω,η απαντηση σε ολα..... http://www.howardforums.com/showthread.php?s=&threadid=445024
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Το καινούριο PC suite για P900 και οι drivers για το sync station που μπορώ να τα βρώ; ξέρω ότι τα ποστάρατε παλαιότερα αλλά δε μπορώ να τα βρώ στο φορουμ εδώ.

θενκ γιου ;-)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος P900 ( 6 Σεπ. 2004 , 23:59)

Το καινούριο PC suite για P900 και οι drivers για το sync station που μπορώ να τα βρώ; ξέρω ότι τα ποστάρατε παλαιότερα αλλά δε μπορώ να τα βρώ στο φορουμ εδώ.

θενκ γιου ;-)

USB Drivers for Sync Station DSS

English (UK) PC Suite release 3.0.0

129026.png?1640591734

Παιδες ισως φανει ηλιθια η ερωτηση....αλλα επειδη δεν το ξερω και το εχω σχετικα λιγο χρονικο διαστημα θα ρωτησω!

Οταν παω να εγκαταστησω μια εφαρμογη, αλλοτε μου λεει που να το βαλω(στο κινητο ή στην εξτρα μνημη...) και αλλοτε οχι!

Ακομα και αν αποφασισω να το βαλω στην εξτρα μνημη(αμ μου βγαλει το παραθυρο...) αυτο μπαινει στο κινητο, το οποιο ειναι φουλ! και ετσι μου λεει οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος....

Τι να κανω?

Επισης πως γινεται να μεταφερω μια εφαρμογη απο το κινητο στην εξτρα μνημη?

Ζηταω συγγνωμη αν οι παραπανω ερωτησεις μου εχουν απαντηθει καπου αλλου αλλα αν κι εψαξα δεν βρηκα τπτ!

Ευχαριστω!

• Nokia 7250
  • Sony Ericsson P900
  • Τωρα το Sony Ericsson P910i ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!!

Προσπαθω να συγχρονισω αντι βασης μεσω bluetooth (με ενα GIBABYTE BLUETOOTH USB ADAPTER) αλλα τιποτε!Ειναι κανονικα paired και εχω στειλει και μια φωτο απο το PC στο p900 με επιτυχια!Τι φταει??
Iphone addicted!:D

Αν έχει ήδη απαντηθεί να με συγχωρέσετε:

Όταν γίνεται συγχρονισμός με το Outlook μεταφέρονται όλα τα πεδία; Διότι με το Siemens SX1 όταν κάνω συγχρονισμό με το Outlook δεν μεταφέρει τα πεδία που έχουν σχέση με διεύθυνση (ΤΚ, πόλη, περιοχή, χώρα κλπ)

Καλησπέρα!λοιπόν το κινητό μου είχε πάρει υγρασία και μου είπαν δεν φτοιάχνεται.Το πάω σε άλλο service center ths ericsson μου λένε το ίδιο με την διαφορά οτι στο αντικαθυστούμε με καινούργιο μονο με 127 euro+φπα.Είναι λέει εκτός εγγύησης.Πως σας φένεται?εμένα κάτι μου βρομάει αλλά αύριο που θα πάω να το παρω θα δω τι γίνεται!Μήπως ξέρει κάποιος?Αφού δεν έχει εγγύηση λόγο υγρασίας πως μου το αλλάζουν με ένα άλλο p900 μόνο με τόσα λίγα λεφτά!!!!
BMW POWER

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dr_Michael ( 7 Σεπ. 2004 , 18:28)

Αν έχει ήδη απαντηθεί να με συγχωρέσετε:

Όταν γίνεται συγχρονισμός με το Outlook μεταφέρονται όλα τα πεδία; Διότι με το Siemens SX1 όταν κάνω συγχρονισμό με το Outlook δεν μεταφέρει τα πεδία που έχουν σχέση με διεύθυνση (ΤΚ, πόλη, περιοχή, χώρα κλπ)

Ta perisotera dedomena metaferontai..., xanontai omos epiloges omadopoiisis se synch apo to Outlook pros P800... Episis to Outlook vlepei ypenthimiseis tou P800 os rantebou klp...

Distixos den yparxei apoliti anistoixisi ton dedomenon... kirios sto Calendar... Sta Contacts einai pantos arketa kali i antisoixisi... mono i omadopoiisi xanetai apo oti exo dei.

Den gnorizo to Suite Software tou SX1 alla sinithos auta ta programata dinoun epiloges "custom" antistoixisis pedion (p.x. sto SE Z600 to s/w dinei tetoia dinatotita...)

Elpizo na boithisa.

YO!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος M_SAK ( 7 Σεπ. 2004 , 19:06)

Καλησπέρα!λοιπόν το κινητό μου είχε πάρει υγρασία και μου είπαν δεν φτοιάχνεται.Το πάω σε άλλο service center ths ericsson μου λένε το ίδιο με την διαφορά οτι στο αντικαθυστούμε με καινούργιο μονο με 127 euro+φπα.Είναι λέει εκτός εγγύησης.Πως σας φένεται?εμένα κάτι μου βρομάει αλλά αύριο που θα πάω να το παρω θα δω τι γίνεται!Μήπως ξέρει κάποιος?Αφού δεν έχει εγγύηση λόγο υγρασίας πως μου το αλλάζουν με ένα άλλο p900 μόνο με τόσα λίγα λεφτά!!!!

Sinithos i SE otan exei siskeves me sovares kai xronobores blabes proxoraei se antikatastasi tis elatomatikis siskevis me "kainourgia" (pou simainei anakataskebasmeni siskevi, palia plaketa, kainourgia kapakia...) Megale pistevo pos i prosfora einai kali... afou esy to tilefono sou to ekapses... kai me tosa lefta den vriskeis oute metaxeirismeno...(kai sou dinoun toulaxiston 3 mines egiisi gia tin sygmekrimeni blabi-syskevi)

I palia siskevi soy tha proothithei sto ergostasio gia antikatastasi meron pou mono Robot mporei na kanei kai tha ksanadiatethei os "kainourgia"...

Pantos... exo ena SE P800 kai me blabes entos egiisis mou to exoun antikatastisei xoris kostos... pistepse to 5 fores!!!! Omos i syskeves antikatastasis olo kai kati eixan p.x. xalasmeno JogDial (to antikatastisame amesa), kameno lambaki BT(nea antikatastasi siskevis), Skoupidakia kai trixes mesa sto touchscreen(einai i siskevi pou exo tora)

Elpizo na katalabes peripou ti paizei....

YO!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...