angel1979 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 hello, που βλεπουμε τις διαφορες της τελευταιας αναβαθμισης R5B02 με την προηγουμενη R4A04 ?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος angel1979 (25 Μάι. 2004 , 10:18) hello, που βλεπουμε τις διαφορες της τελευταιας αναβαθμισης R5B02 με την προηγουμενη R4A04 ?????? Συνήθως τις βάζει η SE στο site της.Πάντως επειδή έψαχνα κι εγώ δεν βρήκα τίποτα (ακόμη). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (25 Μάι. 2004 , 11:43) Συνήθως τις βάζει η SE στο site της.Πάντως επειδή έψαχνα κι εγώ δεν βρήκα τίποτα (ακόμη). ασε bill μην ψαχνεις αδικα! Τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι δεν τα εχουν πουθενα. Απλα λεει οι αναβαθμισεις ΔΕΝ προσθετουν τιποτα στο κινητο, απλα διορθωνουν καποια bugs!! :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Παιδιά, ξέρετε αν μπορεί να γίνει GPS το κινητο, και αν ναι με ποιο αξεσουάρ και ποιο πρόγραμμα ; Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevie Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Καλησπερα,σημερα αγορασα και εγω το p900.Οι πρωτες εντυπωσεις μου ειναι αριστες,ομως εχω ενα προβλημα,οταν εχω το πορτακι κλειστο δεν λειτουργει το c και το κουμπι του μενου το πρωτο απο δεξια,τις λειτουργειες αυτες τισ κανω με το joy στο πλαι,μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση η εχω προβλημα? :( Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stevie (26 Μάι. 2004 , 00:18) Καλησπερα,σημερα αγορασα και εγω το p900.Οι πρωτες εντυπωσεις μου ειναι αριστες,ομως εχω ενα προβλημα,οταν εχω το πορτακι κλειστο δεν λειτουργει το c και το κουμπι του μενου το πρωτο απο δεξια,τις λειτουργειες αυτες τισ κανω με το joy στο πλαι,μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση η εχω προβλημα? :( Καταρχήν καλορίζικο το Ρ900! :) Μάλλον έχεις πέσει σε ελαττωματική παρτίδα οπότε θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο service centre για αντικατάσταση! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 1) ξέρει κανείς αν μπορείς να αλάξεις την σειρά εμφάνισης των εικονιδίων; Δηλαδή να έχεις πρώτα το κάμερα μετά τα μυνήματα κλπ κλπ και όχι αυτή την άβολη για μένα σειρά; 2) έχω εγκαταστήσεις το sman και δεν μπορώ να το κανω unistall!!! ξέρει κανείς γιατί; h gnwsh mas kanei perhfanoys kai h sofia tapeinoys Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από yorgos 1) ξέρει κανείς αν μπορείς να αλάξεις την σειρά εμφάνισης των εικονιδίων; Δηλαδή να έχεις πρώτα το κάμερα μετά τα μυνήματα κλπ κλπ και όχι αυτή την άβολη για μένα σειρά; 2) έχω εγκαταστήσεις το sman και δεν μπορώ να το κανω unistall!!! ξέρει κανείς γιατί; 1) Δεν νομίζω να μπορείς να αλλάξεις την σειρά των εικονιδίων. 2) Δοκίμασε με κάποιο file manager να διαγράψεις τον φάκελο του sman. Είναι συνήθως στο D/system/apps/sman αν το έχεις εγκαταστήσεις στην κάρτα ή στο τηλέφωνο στο C/system/apps/sman . Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yorgos (26 Μάι. 2004 , 07:48) 1) ξέρει κανείς αν μπορείς να αλάξεις την σειρά εμφάνισης των εικονιδίων; Δηλαδή να έχεις πρώτα το κάμερα μετά τα μυνήματα κλπ κλπ και όχι αυτή την άβολη για μένα σειρά; 2) έχω εγκαταστήσεις το sman και δεν μπορώ να το κανω unistall!!! ξέρει κανείς γιατί; 1)Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τί εννοείς,θέλεις να αλλάξεις τη σειρά της λίστας ή τη σειρά των εικονιδίων συντόμευσης που βρίσκονται στην πάνω μπάρα?Αν εννοείς το τελευταίο τότε πας "Πίνακας ελέγχου" > "Συντομεύσεις εφαρμογών" 2)Σβήσε με κάποιον file manager το φάκελο που θα βρίσκεται στο c:/d: > system > apps καθώς και το αρχείο .sis που βρίσκεται στο c:/d: > system > install Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grkostis Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Pos epanaferoume to tilefono stis ergostasiakes rythmiseis etsi oste na svistoun kai oi epafes? :worry: https://www.youtube.com/c/konstantinosvrachopoulos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος grkostis (26 Μάι. 2004 , 11:15) Pos epanaferoume to tilefono stis ergostasiakes rythmiseis etsi oste na svistoun kai oi epafes? :worry: Φορμάτ με κλειστό το flip: jog Πάνω (μία φορά) * jog Κάτω (μία φορά) jog Κάτω (μία φορά) * jog Κάτω (μία φορά) * Θα χάσεις και τα Ελληνικά όμως μετά. Θα πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SpecFor21 (25 Μάι. 2004 , 21:13) Παιδιά, ξέρετε αν μπορεί να γίνει GPS το κινητο, και αν ναι με ποιο αξεσουάρ και ποιο πρόγραμμα ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=378103#post378103 Επίσης δες εδώ: http://symbianos.org/~mkotsbak/P800GPS/P800GPS.html Θα βρεις και 3 link στο παραπάνω site, που λένε: "Where to buy a BT-GPS Premier Electronics (uk) where I bought mine. Expansys (uk) IdeData in norway (expensive!)" Παράδειγμα είναι τα καταστήματα, για να δεις τι ακριβώς χρειάζεται από εξωτερικές συσκευές. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (26 Μάι. 2004 , 10:30) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=378103#post378103 Επίσης δες εδώ: http://symbianos.org/~mkotsbak/P800GPS/P800GPS.html Θα βρεις και 3 link στο παραπάνω site, που λένε: "Where to buy a BT-GPS Premier Electronics (uk) where I bought mine. Expansys (uk) IdeData in norway (expensive!)" Παράδειγμα είναι τα καταστήματα, για να δεις τι ακριβώς χρειάζεται από εξωτερικές συσκευές. Ευχαριστώ Πέρη, κατατοπιστικότατα τα λινκ :cool: Ξέρεις (ή οποιοσδήποτε άλλος ;) ) τί γίνεται όσον αφορά με τους ελληνικούς χάρτες που είναι συμβατοί με Π900(για ποιες πόλεις υπάρχουν); Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psampa Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Meta thn anabathmisi dystyxws to p900 mou den leitourgei swsta kai prepei na to paw se service center. Skeftomai na to paw stin mobitel sto marousi, exei kaneis kamia empeiria apo to katastima? Bebaia h enalaktiki einai to teleservice sthn glyfada alla mou peftei ligo makria Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios4 Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Kalispera epidei tha eime kai egw katoxos P900 se ligo kairo (se 5meres :D :D ) Tha hthela na rotiso kati (xazo vevea kai sorrry :o ). Otan eise sth dimiourgia neou mhnhmatos kai klisis to portaki gia na grapsis to mnm se bgazei sthn kentrikh othonh...pos grafoun re pedia?? :o :o (ligo xazi erotisi alla... :o ) Thnx :o :) Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από stelios4 Kalispera epidei tha eime kai egw katoxos P900 se ligo kairo (se 5meres :D :D ) Tha hthela na rotiso kati (xazo vevea kai sorrry :o ). Otan eise sth dimiourgia neou mhnhmatos kai klisis to portaki gia na grapsis to mnm se bgazei sthn kentrikh othonh...pos grafoun re pedia?? :o :o (ligo xazi erotisi alla... :o ) Thnx :o :) Ναι, ξαναγυρνάει στην κεντρική οθόνη. Αλλά μπορείς να δημιουργήσεις μήνυμα με κλειστό το πληκτρολόγιο και να το γράψεις στο πι και φι! Είναι τέλειο! Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stelios4 (27 Μάι. 2004 , 17:07) Kalispera epidei tha eime kai egw katoxos P900 se ligo kairo (se 5meres :D :D ) Tha hthela na rotiso kati (xazo vevea kai sorrry :o ). Otan eise sth dimiourgia neou mhnhmatos kai klisis to portaki gia na grapsis to mnm se bgazei sthn kentrikh othonh...pos grafoun re pedia?? :o :o (ligo xazi erotisi alla... :o ) Thnx :o :) Με το καλό...να το αποκτήσεις! :) Με κλειστό το πορτάκι πηγαίνεις στο μενού των μηνυμάτων κι από εκεί όλες οι λειτουργίες γίνονται με το jog dial και με τα κουμπιά που βρίσκονται πάνω στο πορτάκι! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgen Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Geia sas, den exw polu kairo to P900 alla akoma den exw kataferei na vrw pws mporw na metaferw fotografies apo to kinito mou sto pc. Kserei kapios na mou pei pws akrivws ginete? An ginete mporw na tis anoiksw mesa apo kapoio programma i prepei na katevasw kapoio program? mporw na tis metatrepsw se jpg i kapoio allo format pou na anagnwrizete apo pc? Genikotera pws mporw mesa apo to pc na kanw search stin mnimi tou kinitou gia na vrw ixous - photos i kapoia arxeia? to mail mou einai evoulgaris@yahoo.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος evgen (27 Μάι. 2004 , 20:02) Geia sas, den exw polu kairo to P900 alla akoma den exw kataferei na vrw pws mporw na metaferw fotografies apo to kinito mou sto pc. Kserei kapios na mou pei pws akrivws ginete? An ginete mporw na tis anoiksw mesa apo kapoio programma i prepei na katevasw kapoio program? mporw na tis metatrepsw se jpg i kapoio allo format pou na anagnwrizete apo pc? Genikotera pws mporw mesa apo to pc na kanw search stin mnimi tou kinitou gia na vrw ixous - photos i kapoia arxeia? to mail mou einai evoulgaris@yahoo.com http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=414479#post414479 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marantz Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Θα ήθελα κάποιος να μου πει σχετικά με τις ρυθμίσεις του σταθμου συγχρονισμού (Sync Station Settings), γιατί μαλλον κάτι λάθος έχω κάνει και όταν σβήσω κάτι στο τηλέφωνο δεν το σβήνει και από το Outlook αλλά μου το επαναφέρει στο τηλέφωνο. (Ποια πρέπει να είναι η ρυθμιση στην επίλυση διενέξεων). Αν μπορεί ας ανεβάσει και μια photo με όλα τα settings γενικά που πρέπει να έχω ώστε να υπερυσχύει το τηλέφωνο του Outlook. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marantz (28 Μάι. 2004 , 01:43) Θα ήθελα κάποιος να μου πει σχετικά με τις ρυθμίσεις του σταθμου συγχρονισμού (Sync Station Settings), γιατί μαλλον κάτι λάθος έχω κάνει και όταν σβήσω κάτι στο τηλέφωνο δεν το σβήνει και από το Outlook αλλά μου το επαναφέρει στο τηλέφωνο. (Ποια πρέπει να είναι η ρυθμιση στην επίλυση διενέξεων). Αν μπορεί ας ανεβάσει και μια photo με όλα τα settings γενικά που πρέπει να έχω ώστε να υπερυσχύει το τηλέφωνο του Outlook. Λογικά πρέπει να τσεκάρεις το: Αυτόματη επίλυση διενέξεων - διατήρηση αντικειμένων στο τηλέφωνο, παράκαμψη αντικειμένων στον υπολογιστή. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Ξέρει κάποιος αν το SonyEricsson P 900 υποστηρίζει την υπηρεσία i mode?? Κάπου διάβασα ότι με μία αναβάθμιση λογισμικού γίνεται!!! Ισχύει η είναι ψέμα αυτό που άκουσα?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!! :) Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από fanish1 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Ξέρει κάποιος αν το SonyEricsson P 900 υποστηρίζει την υπηρεσία i mode?? Κάπου διάβασα ότι με μία αναβάθμιση λογισμικού γίνεται!!! Ισχύει η είναι ψέμα αυτό που άκουσα?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!! :) Όχι δεν την υποστηρίζει! :( Ούτε για αναβάθμιση έχει ακουστεί τίποτα! Εγώ μπήκα σε σελίδες i-mode αλλά δεν τις εμφανίζει καλά!! Μόνη μας ελπίδα είναι να βγει μία εφαρμογή για να βλέπουν τα smartphone i-mode. Θα δούμε! :) :o Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αντιγράφω απο το mylibrary .....Στην Ιαπωνία οι «συμβατές» συσκευές είναι δεκάδες με «κορυφαία» μοντέλα να διατίθενται στην αγορά από τους Fujitsu, Mitsubishi, NEC, Panasonic, Sony κ.α. Σύμφωνα πάντως με έρευνα της Jupiter, οι συνδρομητές του i-mode στην Ευρώπη θα ξεπεράσουν το 1,5 εκατομμύριο έως το τέλος του έτους, γεγονός το οποίο φυσικά «μεταφράζεται» σε ακόμη περισσότερα κινητά με δυνατότητα πρόσβασης σε iHTML σελίδες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τα περισσότερα smartphones της αγοράς, μεταξύ των οποίων τα Nokia Series 60 (7650, 3650, 6600, N-Gage κ.α.), καθώς και τα UIQ (Sony Ericsson P800, P900) μπορούν με το κατάλληλο «λογισμικό» να επιτρέψουν την πρόσβαση σε cHTML σελίδες... Αυτό είδα και ρώτησα!! Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Μετά την τελευταία αναβάθμιση όταν βγάζω φωτογραφίες η βίντεο με κλειστό πορτάκι δεν τις/τα αποθηκεύει . Format από το κρυφό μενού του έκανα αλλά και πάλι τίποτα!! έxει κανένας καμία λύση στο πρόβλημα?? CDA R5A07 ORGANIZER R5B02 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts