Jump to content

Madonna

freddaras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιλαμε για ΤΟ show!

Καλα εκανε και μας ειπε mother****ers η Maddy..... :lol::lol::lol:

Σας έβρισε αυτό το σίχαμα και το ευχαριστηθήκατε και απο πάνω; Τι να πω. Καλά μας λένε μαζάνθρωπους και κοπάδια. Προσωπικότητα 0. Επειδή η "θεά" μας έβρισε,ξεχνάμε τα δικαιώματά μας και τον αντιρατσισμό που κάνουμε σημαία σε άλλα thread. Εδώ θα το δεχθούμε. Μας σκυλόβρισε η θεά!!!!!:blink:

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά ανεβάζω σιγά σιγά μερικές (καλές σχετικά) φωτό σε αυτό το site, όσοι θέλετε http://www.flickr.com/photos/trelikardia/sets/72157606436984887/ :)
Maybe I'll hold my breath and jump right in

Εγω δεν ενθουσιάστηκα... Περίμενα κάτι παραπάνω απο την Madonna...

Ο δε τροπος που έκλεισε την συναυλία ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ... Κλεινω την πορτα και φευγω... Και δεν ξαναβγαίνω???? Σοβαρά...?:mad:

:cry::cry::cry:

Ο δε τροπος που έκλεισε την συναυλία ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ... Κλεινω την πορτα και φευγω... Και δεν ξαναβγαίνω???? Σοβαρά...?:mad:

Μου τι σπαει που ξαναβαζω λινκ απο αυτο το Βlog αλλααααα......

http://troktiko.blogspot.com/2008/09/blog-post_3826.html

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Σας έβρισε αυτό το σίχαμα και το ευχαριστηθήκατε και απο πάνω; Τι να πω. Καλά μας λένε μαζάνθρωπους και κοπάδια. Προσωπικότητα 0. Επειδή η "θεά" μας έβρισε,ξεχνάμε τα δικαιώματά μας και τον αντιρατσισμό που κάνουμε σημαία σε άλλα thread. Εδώ θα το δεχθούμε. Μας σκυλόβρισε η θεά!!!!!:blink:

πραγματικα δεν μπορω να σε καταλαβω......!!!!!!!

τι λες εδω δεν σε πιανω.....anyway............

παιδια δεν κανει η μαντονα ποτε ενκορ...και παντα στις συναυλιες της ετσι τελειωνει..........

δεν ειναι εξαιρεση η ελλαδα.......

Μου τι σπαει που ξαναβαζω λινκ απο αυτο το Βlog αλλααααα......

http://troktiko.blogspot.com/2008/09/blog-post_3826.html

καλα μιλας σοβαρά??:X

Με το που έφυγε ανάψανε τα φώτα του σταδίου... Χειροκροτήματα υπήρχαν για να ξαναβγεί... ήμουν εκεί και το έζησα...

Μην ακούω βλακείες παρακαλώ... απλα δεν γούσταρε η γκομενα να τραγουδισει αλλο...:cry:

καλα μιλας σοβαρά??:X

Με το που έφυγε ανάψανε τα φώτα του σταδίου... Χειροκροτήματα υπήρχαν για να ξαναβγεί... ήμουν εκεί και το έζησα...

Μην ακούω βλακείες παρακαλώ... απλα δεν γούσταρε η γκομενα να τραγουδισει αλλο...:cry:

ο κοσμος για ενκορ φωναζε....τουλαχιστον εκει που ημουνα εγω...και φωναζε και μερος απο τις κερκιδες....

παιδια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ενκορ σε καμια συναυλια της μαντονα...

ΠΟΤΕ και σε ΚΑΜΙΑ χωρα...

πραγματικα οτι θελει ο καθενας λεει.......και γραφει αυτες τις μερες......

Παληκάρι την παλεύεις??

Εσύ αυτό κατάλαβες??

Δηλαδή όταν κανένας φίλος σου σου απευθύνει το λόγο και σου πει "που σε ρε Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α" θα αρχίσεις να του λες τι σίχαμα είναι και θα θεωρείς ότι ξεχνάς τα δικαιώματά σου?

Από την άλλη φαίνεται ότι προφανώς δεν έχεις πάει σε καμιά μεγάλη συναυλία, γιατί ξέρεις δεν το κάνει η MADONNA αυτό μόνο αλλά πολλοί ξένοι τραγουδιστές, όταν θέλουν να κάνουν το κοινό να νιώσει ότι είναι κοντά τους.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παληκάρι την παλεύεις??

Εσύ αυτό κατάλαβες??

Δηλαδή όταν κανένας φίλος σου σου απευθύνει το λόγο και σου πει "που σε ρε Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α" θα αρχίσεις να του λες τι σίχαμα είναι και θα θεωρείς ότι ξεχνάς τα δικαιώματά σου?

Από την άλλη φαίνεται ότι προφανώς δεν έχεις πάει σε καμιά μεγάλη συναυλία, γιατί ξέρεις δεν το κάνει η MADONNA αυτό μόνο αλλά πολλοί ξένοι τραγουδιστές, όταν θέλουν να κάνουν το κοινό να νιώσει ότι είναι κοντά τους.

οπισθοδρομικε..

εγω αν ειμουν εκει-λεμε τωρα- και με φωναζε μαδερ φακερ θα της απαντουσα "φερε και την δικη σου μανα ,μην περιμενει στην ουρα":lol:

και μην βιαστητε να σχολιασετε!!για να νιωσει και αυτη κοντα στο κοινο της θα το εκανα!!!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Έχει κανείς πληροφορίες για τους 2 απίστευτους χορευτές που έκαναν τα συνδυασμένα ROBO χορευτικά?

Αυτούς με τις χάντρες στα μαλλιά?

Είναι γνωστοί χορευτές?Παίζουν τίποτα video στο ίντερνετ?

Amazon Fire stick 4k max

Παληκάρι την παλεύεις??

Εσύ αυτό κατάλαβες??

πες τα ρε φιλε....!!!!!!!!!!!!!!!!

μηπως να κατέβαινε να μας φιλαει εναν εναν για να το ευχαριστηθούμε.......και να μην γκρινιάζουμε...?

λες και βλεπουμε καθε μερα τοσο μεγαλα ονοματα......

anyway εμενα το να μην αρεσει σε καποιον η μαντονα το καταλαβαινω.....

το να μπαινει ομως σε ενα θεμα που αφορα αυτην και να την αποκαλει σιχαμα η οτιδηποτε ...με βγαζει απο τα ρουχα μου......

ωρες ωρες απορω αν οι mods τα βλεπουν αυτα.....

οπισθοδρομικε..

εγω αν ειμουν εκει-λεμε τωρα- και με φωναζε μαδερ φακερ θα της απαντουσα "φερε και την δικη σου μανα ,μην περιμενει στην ουρα":lol:

και μην βιαστητε να σχολιασετε!!για να νιωσει και αυτη κοντα στο κοινο της θα το εκανα!!!

που να δεις και τον ιγκι live η τον marilyn manson.......

εκει να δεις τι γίνεται......:lol::lol:

δεν θελω καν να πιστεψω τι θα βλεπαμε και τι θα ακουγαμε αν η μαντονα ερχόταν με την confessions tour στην ελλαδα....αυτην που εβγαινε σταυρωμένη πανω στην σκηνη....

θα γινοταν το ελα να δεις στα καναλια....:lol::lol:

εδω σχολιάζουμε ενα μαδερ φακερ......:lol:

Παληκάρι την παλεύεις??

Εσύ αυτό κατάλαβες??

Κατ'αρχήν δεν σου επιτρέπω εκφράσεις τύπου σαν του ειδώλου σου της Μαντόνα. Αυτά να τα πείς στα 15χρονα συνομήλικά σου.

Πήγα πέρσι στον G.Michael και ούτε κατα διάνοια δεν εκφράστηκε έτσι. Επομένως, ΕΣΥ να πάς σε κάποια μεγάλη συναυλία εκτός της ΜΑΝΤΟΝΑ και τίποτα μαστούριδων συγκροτημάτων που σκυλοβρίζονται στην σκηνή.

Και εαν σου αρέσει η "ζεστασιά"!!!! της βρισιάς απο ένα άτομο που θα πρέπει να είναι πρότυπο για τις μάζες,ε είσαι άξιος της μοίρας σου.

Στον fredarras δεν θα απαντήσω διότι ούτε κάν είδε την παράθεσή μου.:blink:

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Κατ'αρχήν δεν σου επιτρέπω εκφράσεις τύπου σαν του ειδώλου σου της Μαντόνα. Αυτά να τα πείς στα 15χρονα συνομήλικά σου.

Πήγα πέρσι στον G.Michael και ούτε κατα διάνοια δεν εκφράστηκε έτσι. Επομένως, ΕΣΥ να πάς σε κάποια μεγάλη συναυλία εκτός της ΜΑΝΤΟΝΑ και τίποτα μαστούριδων συγκροτημάτων που σκυλοβρίζονται στην σκηνή.

Και εαν σου αρέσει η "ζεστασιά"!!!! της βρισιάς απο ένα άτομο που θα πρέπει να είναι πρότυπο για τις μάζες,ε είσαι άξιος της μοίρας σου.

:lol::lol:

αυτο μου αρεσε παρα πολυ...χαχαχαχα...

εχουμε διαφορετικες αποψεις αλλα τι να κανουμε.....

με λιγα λογια οποιος πηγε στο γηπεδο για να δει οπερα η μια συναυλία τυπου celine dion.....σιγουρα θα επεσε απο τα συννεφα......

το μαδερ φακερ δεν ειναι τιποτα σε σχεση με αυτα που εχει κανει η μαντονα...στο παρελθον............

μεγαλωσε (λιγο) και μαζεύτηκε (λιγο....)....:lol::lol:

τεσπα καλο ειναι να μην γκρινιάζουμε οταν τοσο μεγαλα ονοματα με τοσο μεγαλη ιστορια...σε ολοκληρο τον πλανητη...ερχονται στην χωρα μας...........!!!!

μακαρι να δουμε και αλλα τετοια.....

ο κοσμος για ενκορ φωναζε....τουλαχιστον εκει που ημουνα εγω...και φωναζε και μερος απο τις κερκιδες....

παιδια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ενκορ σε καμια συναυλια της μαντονα...

ΠΟΤΕ και σε ΚΑΜΙΑ χωρα...

πραγματικα οτι θελει ο καθενας λεει.......και γραφει αυτες τις μερες......

Εγω δεν κρίνω εαν υπάρχει ενκορ ή οχι και δεν με ενδιαφέρει τι κανει ή τι δεν κανει.

Απλα σχολιάζω τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τρόπο που "Η ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΤΗΣ ΠΟΠ" έκλεισε την συναυλία...

Εγω δεν κρίνω εαν υπάρχει ενκορ ή οχι και δεν με ενδιαφέρει τι κανει ή τι δεν κανει.

Απλα σχολιάζω τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τρόπο που "Η ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΤΗΣ ΠΟΠ" έκλεισε την συναυλία...

οκ σε ολες τις χωρες ετσι κλεινει.........

και παντα σε ολες τις περιοδείες της ετσι κλεινει.............

παντως προτου χαθει απο την πορτα του game over...μας εστειλε φιλακια........:lol:

κατι ειναι και αυτο......:lol:

εγω παντως λεω την αλλη φορα που θα ρθει να τραγουδησει στην χωρα μας να την βαλουμε στα μπουζουκια........

μηπως και μας πει και κανενα τραγουδακι παραπανω η ρθει στο τραπεζι μας την ωρα που θα πινουμε το ουισκακι μας......:lol:

Μια χαρά την έκλεισε τη συναυλία της. Καλύτερα από το εντελώς αστείο "κι άλλο κι άλλο" των άλλων. Αφού ξέρουμε ρε παιδιά ότι θα ξαναβγείτε, ποιο το νόημα στο παιχνιδάκι; Να δείτε πόσο πολύ το χαρήκαμε;

(Ακόμα και η Bjork το έκανε, και θα ήθελα να μην το είχε κάνει.)

εγω παντως λεω την αλλη φορα που θα ρθει να τραγουδησει στην χωρα μας να την βαλουμε στα μπουζουκια........

μηπως και μας πει και κανενα τραγουδακι παραπανω η ρθει στο τραπεζι μας την ωρα που θα πινουμε το ουισκακι μας......:lol:

Πες τα ρε φίλε, γιατί ορισμένοι εδώ μεσα δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους σε μεγάλη συναυλία (και όταν λέω μεγάλη, εννοώ του βεληνεκούς Madonna, U2, Rolling Stones κτλ. - η Kylie, o George Michael, η JLo είναι ένα επίπεδο πιο κάτω), και δεν ξέρουν τι εστί βερύκοκο...

Παιδιά, άλλο μπουζούκια άλλο ΟΑΚΑ, άλλο Βανδή, άλλο Madonna, άλλο πληρώνω 180 το μπουκάλι κι ακούω το Γιαννιά & τον Ρέμο, κι άλλο πληρώνω 85 κι ακούω τη Madonna.

Καθένας με τα γούστα του...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Childe Roland to the Dark Tower came...

Πες τα ρε φίλε, γιατί ορισμένοι εδώ μεσα δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους σε μεγάλη συναυλία (και όταν λέω μεγάλη, εννοώ του βεληνεκούς Madonna, U2, Rolling Stones κτλ. - η Kylie, o George Michael, η JLo είναι ένα επίπεδο πιο κάτω), και δεν ξέρουν τι εστί βερύκοκο...

Παιδιά, άλλο μπουζούκια άλλο ΟΑΚΑ, άλλο Βανδή, άλλο Madonna, άλλο πληρώνω 180 το μπουκάλι κι ακούω το Γιαννιά & τον Ρέμο, κι άλλο πληρώνω 85 κι ακούω τη Madonna.

Καθένας με τα γούστα του...

Χμ... εγω παντως ειμαι απο τους "ορισμένους" που εχουν πατησει το ποδαρακι τους σε μεγάλες συναυλίες και εχω αποψη.

Δες συναυλία Jackson και μετά θα μετράς αστέρια....

Καλό!!!:lol::lol:

Καλύτερα να μιλάς με 15χρονα παρά να μένω στη δικιά σου σπηλιά..Που είσαι και μη μου άπτου, επειδή είπε η Madonna τον κόσμο Mother****er..

Kαι ποιος σου είπε ότι είναι είδωλό μου?Ούτε καν έχω κομμάτια της.Αλλά ξέρω να ξεχωρίζω πότε αξίζει 1 συναυλία και πότε όχι..

Για τον GEORGE δε μιλάω γιατί δεν πήγα.Αλλά καλό είναι να μη μιλάμε για συγκροτήματα/τραγουδιστές κλπ χωρίς να ξέρουμε.

Και αν έχεις το θάρρος της γνώμης σου, σε προκαλώ να πεις ποια συγκροτήματα θρωρείς μαστούρικα για να φας το κράξιμο από τους θαυμαστές τους..

Για να σε δω..:p

Amazon Fire stick 4k max

Σχετικα με το 'mother****er'. Eτσι ειναι τα live ρε παιδια. Δεν εβρισε με την κακη εννοια αλλα με την 'καλη'. Πως λεμε το μλκς μεταξυ μας, ετσι λενε και αυτοι σε μας. Πρωτη φορα πατε σε live?

Το live δεν ειναι μπουζουκι που ερχεται η τραγουδιστρια και καθεται στα ποδια σου :p Σιγα μην παρεξηγηθουμε απο ενα mother****er

μηπως ηθελες να σας χαιρετησει εναν εναν κι ολας?ελεος...η γυναικα εκανε τη δουλεια της και εφυγε...χωρις περιτερο γλυκες

καντης μήνυση για δημόσια εξύβριση...ελεος πια που κολλατε μερικοι ομως...και ουσιαστικα ειχε και δικιο γιατι ειμασταν ξενερωτοι...:rolleyes:

μηπως ηθελες να σας χαιρετησει εναν εναν κι ολας?ελεος...η γυναικα εκανε τη δουλεια της και εφυγε...χωρις περιτερο γλυκες

Respect στους θεατές φίλε μου... Respect!:X

http://83.149.104.2/~protothema/downloads/188soma.pdf σελίδα 2 Get stupid

Διαβάστε τουλάχιστον το άρθρο ενός ανθρώπου που έχει δει και άλλες συναυλίες.Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι δεν ήξερα ότι η γυναίκα αυτή έχει ακόμα τόση απείχηση,δεν ξέρω πoιο είναι το ''μέλι'',μάλλον οι υπερτροφικοί της τετρακέφαλοι και τα disco κορμάκια,θυμίζουν αγαπημένες retro καταστάσεις,σαν τα μαλλιά του Τσίλντρες ένα πράμα.Βραδιά champions league πάντως,δεν την θυσίαζα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαβάστε τουλάχιστον το άρθρο ενός ανθρώπου που έχει δει και άλλες συναυλίες.Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι δεν ήξερα ότι η γυναίκα αυτή έχει ακόμα τόση απείχηση,δεν ξέρω πoιο είναι το ''μέλι'',μάλλον οι υπερτροφικοί της τετρακέφαλοι και τα disco κορμάκια,θυμίζουν αγαπημένες retro καταστάσεις,σαν τα μαλλιά του Τσίλντρες ένα πράμα.Βραδιά champions league πάντως,δεν την θυσίαζα..

Δεν τρελάθηκα με τη συ-

ναυλία της Madonna στο

Παρίσι. Η έξυπνη Τσι-

κόνε μάς είχε συνηθίσει

σε άλλα. Αληθινή προβοκάτσια,

διαφορετικό αέρα, σου έδινε πά-

ντα την εντύπωση ότι τίποτα απ’

ό,τι μας τσαμπουνάνε δεν είναι

και τόσο σημαντικό και ότι με λί-

γη τρέλα μπορείς να ζήσεις τη ζωή

σου όπως θες εσύ. Πού χάθηκε το

μεγάλο πάρτι; Σίγουρα τα σκηνι-

κά και το videowall ήταν εντυπω-

σιακά, όπως και οι χορογραφίες

της. Ολα είναι ζήτημα ρυθμού, μέ-

χρι ενός σημείου, όμως.

Εάν η μηχανή δεν γίνει εύ-

θραυστη έστω και λίγο, εάν η

συγκίνηση δεν προσκληθεί σαν

ανυποψίαστος φτερωτός άγγελος,

τότε τι νόημα έχουν όλα αυτά; Η

αλήθεια είναι ότι κανένας γύρω

μου δεν έδειχνε το παραμικρό ρίγος κατά τη διάρκεια της συναυ-

λίας, και δεν μιλώ για τους γνω-

στούς κακοήθεις, οι οποίοι είχαν

να πουν μόνο για τα κραυγαλέα

playback της ντίβας που ξετρύ-

πωναν στις γιγαντοοθόνες.

Η Madonna παραμένει ωστό-

σο μια μεγάλη επιχείρηση του

εαυτού της, η οποία εξακολουθεί

να καλησπερίζει το πλήθος με ένα

μελάτο «Hi Paris, you are a shit, hi

mother ****ers»! Το ίδιο τροπά-

ριο με το οποίο ανοίγει τις συ-

ναυλίες της σε όλο τον κόσμο.

Αραγε πώς θα καλησπέριζε τον

Ελληνα; Με καμιά μούντζα; Με

την υπόσχεση ότι θα αγοράσει τον

Σκορπιό για να τον διαμορφώσει

σε οίκο ανοχής; Τι θα έλεγε η

Madonna στα πιτσιρίκια, που μά-

ζευαν από το καλοκαίρι τα ευ-

ρουλάκια τους για να αγοράσουν

το ακριβό εισιτήριο, στοιβαγμένασε μια ουρά που δεν έλεγε να τε-

λειώσει; Είναι πλέον στη μόδα να

τα σκας στο τραπέζι και να σε βρί-

ζουν, αλλά αυτό δεν είναι ροκ, αυτό είναι μαζόκ. Φαίνεται πως ο μα-

ζοχισμός έγινε καταφύγιο, έγινε

Lexotanil κατά της βαρεμάρας.

Μήπως η Madonna κουρά-

στηκε και να τα χώνει; Κάτι

πρέπει να κάνει και η κυρία για

να δικαιολογήσει τα έξοδά της.

«Get stupid», φωνάζει σε ένα βιντεοκλίπ που προβάλλεται στις

οθόνες του σταδίου, νευρικό μο-

ντάζ, σύμβολα της υπερκατανά-

λωσης, σύμβολα της Ιστορίας…

και πραγματικά αναρωτιέμαι τι

δουλειά έχει ο Χίτλερ σε μια ποπ

συναυλία μιας τραγουδίστριας όσο

και να θαυμάζω τον επαγγελματι-

σμό της. Εάν η Madonna έκανε πο-

λιτική, θα το ξέραμε εδώ και και-

ρό, εκτός κι αν το «Like A Virgin»

είναι το νέο πολιτικό σλόγκαν της

νέας γενιάς. Τι σημαίνει ποπ σταρ

πέρα από το μουσικό είδος που

εκπροσωπεί ο καλλιτέχνης, τρα-

γουδίστρια του λαού που μιλάει

στον λαό; Το ερώτημα είναι τι του

πουλάει πλέον και τι ανέχεται ο

λαός να καταπίνει. Get stupid;

Thanks, αλλά σήμερα δεν θα πά-

ρω ούτε στη μαύρη αγορά με

3.000 ευρώ. Eρχονται δύσκολες μερες

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ας μην ξεχναμε και τα τραγουδια βεβαια ετσι.......???

τα la is la bonita like a prayer into the groove ray of light και τοσα αλλα ακομη ειναι τραγουδια που κοσμος μεγαλωσε μαζι τους...δεθηκε τα ακουσε τα χορεψε...και γενικα ειναι μεγαλα greatest hits.....

γιατι οσο και αν το κανει τελεια ακομη η μαντονα αυτο(το show δηλαδη).....αν δεν ηταν τα τραγουδια και η μουσικη...γηπεδα δεν γεμιζεις.......:)