Jump to content

Madonna

freddaras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποια πράγματα φαίνονται από τον τρόπο που γράφεις!Μπορεί να μην είπες ότι είναι ίνδαλμα και τα σχετικά αλλά προς τα εκεί πήγαινε το πράγμα!!!

Τεσπα......!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια τι γινεται με την μαντονα!!!!!!!!!!

δεν υπαρχει χωρα που να μην εχει γεμισει γηπεδο!!!!!!!!!!!

http://i35.photobucket.com/albums/d177/FREDDARAS/23kdw5y.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d177/FREDDARAS/1492yqr.jpg

αυτο γινεται σε καθε χωρα που εμφανίζεται!!!!!!!!!!!!!!

και σεις μου λετε για λαμπες........και ολα τα σχετικά.....:p:p

με αυτην την περιοδεία θα σπασει ολα τα ρεκορ σαν σολο καλλιτέχνης...δεν υπαρχει περιπτωση......

η μαλλον αυτα τα σπασε.....θα ξανασπασει τα δικα της ρεκορ...!!!!!

Κάποια πράγματα φαίνονται από τον τρόπο που γράφεις!Μπορεί να μην είπες ότι είναι ίνδαλμα και τα σχετικά αλλά προς τα εκεί πήγαινε το πράγμα!!!

Τεσπα......!

ουφφφφφφφφφ

αν δέχεσαι το αρθρο με τις λαμπες κτλ δεξου και το αρθρο με το μαλαι και ολα τα σχετικα..........

αμαν.........:)

(ολα αυτα για το μαρια τερεζα που λες........θελεις να δεχτουμε την δικια σου αποψη για τις λαμπες αλλα το οτι η μαντονα βοηθαει τα παιδια στο μαλαι το παρουσιαζεις σαν μαρια τερεζα και ολα τα σχετικα.........)........

εγω φιλε μετραω μερες........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απλα τα πραγματα.............

εσυ μετρα τις λαμπες που βαζει η μαντονα αναποδα σε καθε ξενοδοχείο που παει......:lol::lol::lol::lol:

Όταν μάθεις να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις καλύτερα αυτά που γράφουν οι άλλοι τότε έλα απάντα μου!!!

Δεν επέβαλλα τίποτα αντιθέτως με κάποιους άλλους που το τόσο το κάνουν τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο για να επιβάλλουν ΕΚΕΙΝΟΙ την δική τους άποψη!!!!

Για το Μαρία Τερέζα.........ε ναι ρε φίλε!!!Όταν ακούω υπερβολές του στυλ....."είναι τρόπος ζωής","η τρομερή φιλοσοφία της" κ.α. παρεμφερή και αυτή την δήλωση μου την δικαιολογεί κάποιος γιατί κάνει φιλανθρωπίες(κάτι που παρεπιπτόντως το κάνουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ πλούσιοι ανά τον κόσμο!!!!).......ε τότε καλά κάνω και λέω αυτά που λέω!Και μην πιάνεστε μόνο από μία λέξη για να κράξετε!!!Από όλα όσα λέει κάποιος πιάνεστε από ότι σας συμφέρει για να μπορέσετε να κράξετε γιατί θίξαμε το ΙΝΔΑΛΜΑ!!!!!!!

Και μετά λες εμένα υπερβολικό!Μάθε να ξεχωρίζεις τις έννοιες!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Όταν μάθεις να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις καλύτερα αυτά που γράφουν οι άλλοι τότε έλα απάντα μου!!!

Δεν επέβαλλα τίποτα αντιθέτως με κάποιους άλλους που το τόσο το κάνουν τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο για να επιβάλλουν ΕΚΕΙΝΟΙ την δική τους άποψη!!!!

Για το Μαρία Τερέζα.........ε ναι ρε φίλε!!!Όταν ακούω υπερβολές του στυλ....."είναι τρόπος ζωής","η τρομερή φιλοσοφία της" κ.α. παρεμφερή και αυτή την δήλωση μου την δικαιολογεί κάποιος γιατί κάνει φιλανθρωπίες(κάτι που παρεπιπτόντως το κάνουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ πλούσιοι ανά τον κόσμο!!!!).......ε τότε καλά κάνω και λέω αυτά που λέω!Και μην πιάνεστε μόνο από μία λέξη για να κράξετε!!!Από όλα όσα λέει κάποιος πιάνεστε από ότι σας συμφέρει για να μπορέσετε να κράξετε γιατί θίξαμε το ΙΝΔΑΛΜΑ!!!!!!!

Ακριβώς. Το άτομο αυτό όπως και άλλα τέτοια άτομα, τα χρηιμοποιούν κάποιοι όπως αυτοί της τάχα μου "θρησκείας" που μας τσαμπουνάει, ώστε να ψαρώνει άβουλα πιτσιρίκια και να τα οδηγεί στα δίκτυα ύποπτων δοξασιών. Να, δεν βλέπεις εδώ φανατισμός για την εν λόγο; Έτσι λοιπόν εύκολα βρίσκουν τέτοια θύματα. Εαν όλα ήταν αθώα και νορμάλ, δεν θα μας έκανε τόση διαφήμιση για την θρησκεία αυτή. Θα το κράταγε για τον εαυτό της. Το ίδιο κάνουν και με άλλους. Γενικά οι στάρς είναι εύκολοι μεταφορείς μηνυμάτων για πλύση εγκεφάλου στις μάζες-"πρόβατα".

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

ρε παιδια τι γινεται με την μαντονα!!!!!!!!!!

δεν υπαρχει χωρα που να μην εχει γεμισει γηπεδο!!!!!!!!!!!

http://i35.photobucket.com/albums/d177/FREDDARAS/23kdw5y.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d177/FREDDARAS/1492yqr.jpg

αυτο γινεται σε καθε χωρα που εμφανίζεται!!!!!!!!!!!!!!

φοβερές οι fotos!! από ποιό show είναι? φαίνεται ο Golden Circle μπροστά στη σκηνή.. ελπίζω να είναι έτσι και το Pitch A στο ΟΑΚΑ!!

Maybe I'll hold my breath and jump right in

Πωπω τώρα που βλέπω αυτές τις φωτό εκεί που έκλεισα θέση δε θα βλέπω τπτ :(

τι εισιτήρια είπαμε ότι έκλεισες?

γενικά από τις κερκίδες από όσο μπορώ να υποθέσω, η σκηνή θα είναι αρκετάαααααα μακριά!

κατά τη γνώμη μου τα εισιτήρια που δεν άξιζαν τα λεφτα τους είναι τα VIP, γιατί είναι αρκετά μακριά από τη σκηνή και πιο φτηνά εύρισκες στην απέναντι μεριά... τα VIP τα διαθέτουν για τους "διάσημους" που θα θέλουν να πάνε στη συναυλία και δεν θα θέλουν να στριμωχτούν με τους groupies :p όποιοι fans τα αγόρασαν σκεπτόμενοι ότι θα έχουν καλύτερες θέσεις, την πλήρωσαν πολύ ακριβά!

ειναι η τελευταία φορα που ασχολούμαι πραγματικά.....

καταρχήν δεν μου εθιξες κανενα ίνδαλμα.....

δεν με νοιαζουν οι λαμπες....της μαντονα....

το καταλαβαινεις αυτο....?

εσυ ξεκίνησες το κραξιμο αποκαλώντας την μαλιστα koloγρια...επειδη βασιστηκες σε ενα αρθρο.....

δινεις τοσο μεγαλη έκταση ομως στο δικο σου αρθρο...ενω στο δικο μου απλα λες...ε και τι εγινε....???ολοι οι πλουσιοι κανουν φιλανθρωπίες.......:wacko:

οκ οτι πεις...........

μιλαμε για την μαντονα ετσι...???

οτι μας παρασέρνει στο μυστικο κοσμο της καμπαλα οτι βαζει λαμπες αναποδα και δεν ξερω εγω τι αλλο.....:wacko:

με την ιδια λογικη για μενα ο κομπειν ηταν απλα ενας τελειωμένος πρεζάκιας....οι μεταλικα ειναι σατανιστες....ο manson ο γιος του αντιχριστου ο μαικλ τζακσον ο βασιλιας της ανωμαλίας ο ιγκι ποπ ενας καραγκιοζης και μισος ο τζιμ μορισον ενας τελειωμένος αλητης ο οζυ και ο αλις κουπερ απογονοι του σατανα και δεν ξερω εγω τι αλλο.....

επισης αλλιως πορώνεσαι με την μουσικη στα 16 σου αλλιως στα 26 σου αλλιως στα 36 σου και παει λεγοντας.....

στα 16 σου και μεχρι τα 20 σου μπορει να ακους μεταλικα να αφηνεις μαλλιά ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΘΕΟΥΣ και ολα τα σχετικα.......(η μαμα σου να φωναζει γιατι νομιζει οτι εισαι αλητης επειδη αφησες μακρι μαλλί κτλ κτλ κτλ)και στα 36 σου να τα θυμασαι ολα αυτα και να γελας........

Ακριβώς. Το άτομο αυτό όπως και άλλα τέτοια άτομα, τα χρηιμοποιούν κάποιοι όπως αυτοί της τάχα μου "θρησκείας" που μας τσαμπουνάει, ώστε να ψαρώνει άβουλα πιτσιρίκια και να τα οδηγεί στα δίκτυα ύποπτων δοξασιών. Να, δεν βλέπεις εδώ φανατισμός για την εν λόγο; Έτσι λοιπόν εύκολα βρίσκουν τέτοια θύματα. Εαν όλα ήταν αθώα και νορμάλ, δεν θα μας έκανε τόση διαφήμιση για την θρησκεία αυτή. Θα το κράταγε για τον εαυτό της. Το ίδιο κάνουν και με άλλους. Γενικά οι στάρς είναι εύκολοι μεταφορείς μηνυμάτων για πλύση εγκεφάλου στις μάζες-"πρόβατα".

ναι εχεις δικιο......

και για την σφαγη στο Columbine.....ο βασικος υπαίτιος ηταν ο marilyn manson....αφου τα παιδια που κανανε το φονικο φορουσαν μπλουζακι marilyn manson......

επρεπε να τον κρεμασουν στην πλατεία για παραδειγματισμό...

αυτος φταει για ολα...........:wacko::wacko:

τα παιδια ηταν αθωα.......

ωχχχχχχχχχ

τελος απο μενα......το θεμα......πραγματικα.....

γραψτε οτι θελετε.....

Εγώ πάντως προτιμώ να χαλάσω τα λεφτά μου στο να αγοράσω τα cd της,παρά να χαλάσω τα λεφτά μου και να μην μπορώ να την δω γιατί οι πιο πολλοί θα έχουν πάρει φτηνά εισητήρια και όλοι θα είναι πίσω.;)

ναι εχεις δικιο......

και για την σφαγη στο Columbine.....ο βασικος υπαίτιος ηταν ο marilyn manson....αφου τα παιδια που κανανε το φονικο φορουσαν μπλουζακι marilyn manson......

επρεπε να τον κρεμασουν στην πλατεία για παραδειγματισμό...

αυτος φταει για ολα...........:wacko::wacko:

τα παιδια ηταν αθωα.......

ωχχχχχχχχχ

τελος απο μενα......το θεμα......πραγματικα.....

γραψτε οτι θελετε.....

Καρφί δέν μου καίγεται γι το αν συμφωνήσεις εσύ μαζί μου η όχι. Άλλωστε αυτά τα έγραψα για ανοικτόμυαλους. Όχι για ΟΠΑΔΟΥΣ.

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Εγώ πάντως προτιμώ να χαλάσω τα λεφτά μου στο να αγοράσω τα cd της,παρά να χαλάσω τα λεφτά μου και να μην μπορώ να την δω γιατί οι πιο πολλοί θα έχουν πάρει φτηνά εισητήρια και όλοι θα είναι πίσω.;)

έχεις ένα point, αλλά μη ξεχνάς πως αλλιώς είναι η αίσθηση ενός live show και αλλιώς να ακούς το CD!

πχ η "ροκ μετάλλαξη" που έκανε στο Borderline για αυτό το tour, μού άρεσε πάρα πολύ!!!

Επισκέπτης
. Γενικά οι στάρς είναι εύκολοι μεταφορείς μηνυμάτων για πλύση εγκεφάλου στις μάζες-"πρόβατα".

...Μπεεε! :p

Αν ήταν έτσι φίλε μου, τώρα η Καμπάλα θα έπρεπε να έχει τόσα μέλη όσοι και οι θαυμαστές της Madonna! :happy:

...Μπεεε! :p

Αν ήταν έτσι φίλε μου, τώρα η Καμπάλα θα έπρεπε να έχει τόσα μέλη όσοι και οι θαυμαστές της Madonna! :happy:

Νομίζω ότι ο philipBRAZIL εννοεί πως υπάρχουν θαυμαστές που θα ακολουθήσουν την νοοτροπία της Μαντόνα, της Αντζελίνα και του κάθε σελέμπριτι που ασπάζεται μια συγκεκριμένη φιλοσοφία. Είτε το κάνει από μόνος του, είτε του το επιβάλλουν.

Βέβαια, δεν μπορούμε έτσι αυθαίρετα να λέμε ότι οι καλλιτέχνες εξυπηρετούν συμφέροντα, γιατί δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να είναι mainstream.

Destiny found.

έχεις ένα point, αλλά μη ξεχνάς πως αλλιώς είναι η αίσθηση ενός live show και αλλιώς να ακούς το CD!

πχ η "ροκ μετάλλαξη" που έκανε στο Borderline για αυτό το tour, μού άρεσε πάρα πολύ!!!

Ναι,αλλά εκτός απο τη ροκ μετάλλαξη είναι και αυτό το σπαστικό ''αααααααααα...'' που κάνει το κοινό όταν τραγουδάει κάποιος ένα τραγούδι (π.χ Mad Video Music Awards).Στο CD τουλάχιστον δεν έχει τα ''ααααααααααααααα...''

στην Ρώμη εγινε κυριολεκτικά πανικος....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οι ιταλοι τραγουδουσαν ολα τα τραγουδια της!!!!!!

ακομα και το heartbeat απο το νεο της cd ας πουμε...

η μαντονα επαθε σοκ!!!!!!

ειπε οτι αυτο ηταν το καλυτερο της κοινο μεχρι στιγμης......

που να δει και μας δηλαδη.......:lol::lol:

εδω το give it to me απο την συγκεκριμενη συναυλια.....μιλαμε για Π Α Ν Ι Κ Ο .........:lol::lol:

(δειτε το βιντεακι ειναι φοβερο.....).....:)

και εδω photo απο το γηπεδο...

http://farm4.static.flickr.com/3020/2836099516_72f88331c2.jpg

στην Ρώμη εγινε κυριολεκτικά πανικος....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οι ιταλοι τραγουδουσαν ολα τα τραγουδια της!!!!!!

ακομα και το heartbeat απο το νεο της cd ας πουμε...

η μαντονα επαθε σοκ!!!!!!

ειπε οτι αυτο ηταν το καλυτερο της κοινο μεχρι στιγμης......

που να δει και μας δηλαδη

Καλά ας έρθει και απο εδώ και τότε θα μιλάει μόνο για το κοινό της Ελλάδας. Ακόμα δεν έχει πάρει γεύση απο τους Έλληνες fans...ας πάρει και μετά ας μιλήσει ;)

Έτσι παίδες?

@CrazyHeart αν θυμάμαι στην θύρα 8 έχω κλείσει...δεν είμαι σίγουρη.

Namaste!

Καλά ας έρθει και απο εδώ και τότε θα μιλάει μόνο για το κοινό της Ελλάδας. Ακόμα δεν έχει πάρει γεύση απο τους Έλληνες fans...ας πάρει και μετά ας μιλήσει ;)

Έτσι παίδες?

@CrazyHeart αν θυμάμαι στην θύρα 8 έχω κλείσει...δεν είμαι σίγουρη.

Καλά, κρίνοντας από την καφρίλα και την ασχετοσύνη που συνάντησα στους..."Έλληνες fans" στη συναυλία της Shakira, πολύ την φοβάμαι τη γεύση που θα πάρει :p

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Ναι,αλλά εκτός απο τη ροκ μετάλλαξη είναι και αυτό το σπαστικό ''αααααααααα...'' που κάνει το κοινό όταν τραγουδάει κάποιος ένα τραγούδι (π.χ Mad Video Music Awards).Στο CD τουλάχιστον δεν έχει τα ''ααααααααααααααα...''

καλά συγκρίνεις τα MAD VMA με συναυλία Madonna??:p

Καλά, κρίνοντας από την καφρίλα και την ασχετοσύνη που συνάντησα στους..."Έλληνες fans" στη συναυλία της Shakira, πολύ την φοβάμαι τη γεύση που θα πάρει :p

γιατι τι εγινε στην συγκεκριμένη συναυλια....?

Το κοινό ήταν πολύ γτπκ. Πέρα του ότι κάναν καφρίλες (φτύναν τους από κάτω, σπαγαν τα lightsticks και τα πετούσαν στους άλλους και άλλα πολλά :p ), με το που φάνηκε να τελειώνει αρχίσαν να φεύγουνε. Χαχαχα, ενώ είχε τελικά κι άλλο.

Τελείως ζώα. Καλά, να ζητήσουν encore ούτε συζήτηση :p

υποθέτω πως αυτοί οι τύποι δεν θα έδιναν 80+ ευρώ για να τα κάνουν αυτά, οπότε πιστεύω θα γλιτώσουμε!

Κι όμως τόσο είχαν τα εισιτήρια...

Και πιστεύω στη Madonna θα μαζευτεί περισσότερη φύρα...

Τέσπα, θα φανεί :p

Κι όμως τόσο είχαν τα εισιτήρια...

Και πιστεύω στη Madonna θα μαζευτεί περισσότερη φύρα...

Τέσπα, θα φανεί :p

θα το δουμε λιγες μερουλες μεινανε......:p

η shakira πανω κατω ποσο κοσμο ειχε...?

γνωριζει κανεις...?