inactiveaccount25012014 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 την ειδα στην προηγούμενη της συναυλια live 2 φορες! μια αθηνα και μια σοφια(βουλγαρια!):) τι να λεμε τωρα ρε η γυναικα δεν υπαρχει! περα απο τις απιστευτες συναυλίες που κανει εχει ολη αυτη την ΤΡΟΜΕΡΗ ενεργεια πανω στην σκηνη που παθαινεις σοκ οταν τις βλεπεις! ειναι 53 χρονων και κανει πραγματα που δεν τα κανουν 20αρες!:) οι μεγαλυτεροι αντιπαλοι της απο τα 80s μαικλ τζακσον και whitney houston(:( ) ειναι πλεον νεκροι αλλα και ζωντανοι οταν ηταν ηταν μακρια απο το προσκήνιο για πολλα χρονια και η madonna τραγουδαει χορευει και πανηγυρίζει ολη αυτη την ΤΕΡΑΣΤΙΑ καριερα που εχει λες και δεν εχει περασει ουτε μια μερα απο τα 80s!!:) δες απο το 3 και 23 και μετα τι κανει η γυναικα! δεν υπαρχει αυτο το πραγμα:) http://www.youtube.com/watch?v=2sMa_RontvE Περιεργη γρια εχει γινει πλεον. Στο Confessions Tour, κατ'εμε ενα απ τα καλυτερα tour ever, εκανε τα τρελα της αλλα τραγουδουσε και μαλιστα καλα. Στο Sticky tour εδειχνε να βαριεται λιγο, τραγουδουσε παλι αλλα οχι το ιδιο καλα οπως στην προηγουμενη περιοδεια. Εχει φυσικα και backing vocals πολυ καλα που καλυπτουν τις αδυναμιες της. Στο (πανηγυρι) Super Bowl ηταν απλα και φανερα ενα playback, προσωπικα το βρηκα τραγικο αυτο. Αρα θα αντεξει αλλη μια παγκοσμια περιοδεια ; Λογικα ναι, αλλα νομιζω το χει παρακανει με την συχνοτητα αυτων τα τελευταια χρονια. Καλυτερο θεωρω θα ηταν να αφοσιωθει στην δημιουργια ενος δισκου με "ταυτοτητα" παρα σε κομματια οπως Luv με Nicki Minaj, που ναι ελαφρως εως πολυ βλακωδη (cheerleader 55αρα ; too much). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 ε καλα δεν πας να δεις madonna για να παθεις πλακα με τις φωνητικές της δυνατοτητες:lol::lol: ειναι γνωστο το θεμα αυτο χρονια!:lol: το like a prayer στο Super Bowl ηταν live στα προηγουμενα επεσε play back! ειναι λογικο ομως αυτο! ειναι πολυ δυσκολο να στήσεις τετοιο πραγμα στην τηλεοραση (για 14 λεπτα μονο) και να τραγουδας live ταυτοχρονα(ειναι πολυ δυσκολο το check in κτλ κτλ κτλ...).. τεσπα η madonna εχει τραγουδησει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες live στην τηλεοραση(πολλες φορες τραγικα θα ελεγα:lol:) οποτε δεν υπαρχει νοημα να την κρινουμε απο μια εμφανιση και μονο(ειδικα μετα απο 30 χρονια καριερα!).. για το τελευταιο αλμπουμ εχουμε ακουσει μονο το πρωτο single.ας το ακουσουμε ολο και το ξανασυζητάμε...;) για το γρια που λες διαφωνω! δες που ειναι σημερα η whitney ο μαικλ τζακσον η ακομη και οι νεοτεροι "αντίπαλοι" της madonna πχ mariah carey(τραγουδαει σε θεατρα στην αμερικη και δεν μπορει να γεμισει ουτε αυτα) και που ειναι η madonna. η προηγουμενη της περιοδεια αν δεν κανω λαθος ειναι η δημοφιλέστερη περιοδεια απο σολο καλλιτεχνη..:) τεσπα αυτην την εβδομαδα το give me all your loving ειναι στο νο10 στο hot 100 του billboard σπαζοντας το δικο της ρεκορ σαν ο καλλιτεχνης με τα περισσοτερα τοπ10 singles στην ιστορια του αμερικανικου chart.. η σειρα ειναι καπως ετσι.. Here is a look at the artists with the most top 10 songs in the Hot 100's 53-year history: 38, Madonna 34, the Beatles 28, Michael Jackson 28, Stevie Wonder 27, Mariah Carey 27, Janet Jackson 27, Elton John 25, Elvis Presley (whose career predates the chart's Aug. 4, 1958, inception) 23, Whitney Houston 23, the Rolling Stones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 εγώ πάλι θεωρώ δύο καλούς δίσκους της, Confessions και το American Life! ε καλα, δεν συγκρινονται με το "Ray of Light" ομως. μακραν καλυτερο το τελευταιο. δισκαρα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 ε καλα, δεν συγκρινονται με το "Ray of Light" ομως. μακραν καλυτερο το τελευταιο. δισκαρα. Συμφωνώ.. Και για μενα το ray of light είναι δισκαρα. Τρομερή παραγωγή τρομερές συνθέσεις απίστευτα βίντεο κλιπ γενικά απιστευτος δίσκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 μα δεν ειναι καν "αντικειμενικο" να πεις πως το "Ray" ειναι ο καλυτερος δισκος της.. ειναι σχεδον αξιωμα. το δεχεσαι Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 (edited) αμερικανικο τσαρτ? μιλαμε φυσικα για την ιδια αμερικη που κανει ειδωλο τον τζαστιν μπιμπερ και τον κρις μπραουν και δεν ξερω κι εγω ποιον αλλο ασημαντο; δεν εννοω φυσικα πως η μαντυ ειναι ασημαντη απλα εχει περασει η μπογια της και γι αυτο εχει πλακωθει στα tour απανωτα...οτι αρπαξει πριν αποσυρθει... edit ξεχασα το υπερειδωλο lady gaga.:/ Edited February 18, 2012 by neutral Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 (edited) αμερικανικο τσαρτ? μιλαμε φυσικα για την ιδια αμερικη που κανει ειδωλο τον τζαστιν μπιμπερ και τον κρις μπραουν και δεν ξερω κι εγω ποιον αλλο ασημαντο; δεν εννοω φυσικα πως η μαντυ ειναι ασημαντη απλα εχει περασει η μπογια της και γι αυτο εχει πλακωθει στα tour απανωτα...οτι αρπαξει πριν αποσυρθει... edit ξεχασα το υπερειδωλο lady gaga.:/ φιλε σεβαστη η αποψη αλλα ας μην τα κανουμε ολα ομελέτα! η madonna εχει σπασει παρόμοια(απιστευτα) ρεκορ και στα βρετανικα chart και στα γερμανικα και στα γαλλικά και στην αυστραλια και στην ιταλια και στον καναδα και σχεδον σε καθε χωρα του πλανητη!:) (αν θες σου δινω και στοιχεία)! δεν πουλαει απλα αμερικη πουλαει σε ολοκληρο τον πλανητη! 30 χρονια τωρα! επισης αν δεις την λιστα που σου εδωσα πιο πανω εχει τρομερα ονοματα μεσα! και οχι τσαστιν μπιμπερ οπως λες και δεν συμμαζεύεται.. το "οτι αρπάξει " δεν το δεχομαι με τιποτα! θα μου πεις σε λιγο οτι πειναει κιολας!:lol: δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουν το δικαίωμα να κανουν παγκόσμιες τουρ οι u2 και οι bon jovi η ακομη και οι rolling stones και οχι η madonna. δηλαδη αυτη την στιγμη εχουμε μια 53αρα(που στεκεται απιστευτα καλα για την ηλικια της και δεν μιλαω μονο εξωτερικα) που κανει παγκόσμιες τουρ γουσταρει που το κανει και δεν μας αρεσει κιολας? τι πρεπει δηλαδη καποιος να κανει για να γινει αποδεκτός η ζωντανος θρυλος η οτιδήποτε(μετα απο τοσα χρονια καριερα μαλιστα..).. να αυτοκτονήσει σαν τον κομπαιν? να πεθανει στην μπανιερα οπως η whitney houston? να παρει 200 χαπια μονο για πρωινο οπως ο μαικλ τζακσον? η να τον καθαρισει κανενας τρελος οπως τον τζον λενον..! καλα κανει και κανει περιοδειες αφου το γουσταρει η μαντονα και η καθε μαντονα! στην τελικη αν θελει καποιος παει να την δει αν δεν θελει οχι! τιποτα δεν ειναι με το ζορι!;) Edited February 19, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 βρε συ φρενταρα κουλαρε λιγο,γραφεις κατεβατα καθε φορα και υπερασπιζεσαι λες και εισαι αντιπροσωπος της... δεν ειπε κανεις πως ειναι μηδενικο,ειναι "μανουλα" στο show Και σε διασκευες των τραγουδιων της στα live της αλλα απο κει και περα αφωνη ειναι-ασχημη ειναι-γενικα αδιαφορη γι αυτο και δεν παω σε τουρ της.. το οτι δεν παω σε τουρ δεν σημαινει οτι δεν εχω και δικαιωμα να την κρινω.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 βρε συ φρενταρα κουλαρε λιγο,γραφεις κατεβατα καθε φορα και υπερασπιζεσαι λες και εισαι αντιπροσωπος της... δεν ειπε κανεις πως ειναι μηδενικο,ειναι "μανουλα" στο show Και σε διασκευες των τραγουδιων της στα live της αλλα απο κει και περα αφωνη ειναι-ασχημη ειναι-γενικα αδιαφορη γι αυτο και δεν παω σε τουρ της.. το οτι δεν παω σε τουρ δεν σημαινει οτι δεν εχω και δικαιωμα να την κρινω.. κατεβατά παντα σχεδον γραφω:lol::lol: το εχω αυτο το κακο...:lol: σου ειπα σεβαστη η αποψη σου!:) σου απαντησα σε αυτα που ειπες(περι αρπαχτες σιγα την χωρα που την εκανε διασημη κτλ) τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο...:) καλα κανεις και δεν σου αρεσει απο εκει και περα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Freddaras εχεις χτυπησει και tattoo της ; :p Το Ray of light ηταν ο απολυτος δισκος, το Confessions ηταν κατι καινουργιο και πολυ καλοδουλεμενο. Μετα απο αυτο την πηρε η μπαλα του mainstream και των συνεργασιων. Θα ακουσω και τον τελευταιο και θα αποφανθω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Freddaras εχεις χτυπησει και tattoo της ; :p Το Ray of light ηταν ο απολυτος δισκος, το Confessions ηταν κατι καινουργιο και πολυ καλοδουλεμενο. Μετα απο αυτο την πηρε η μπαλα του mainstream και των συνεργασιων. Θα ακουσω και τον τελευταιο και θα αποφανθω :) mpaaaa εχω τρελαθει με το note τωρα(μολις το πηρα:p:lol: και εχω ξεχασει και madonnes και πριμαντονες και ολα τα σχετικα:lol:) απλα παραδεχομαι την madonna και γενικα τα ονοματα που ειναι χρονια στο χωρο δουλευουν σαν σκυλια δεν εχουν πεσει στο κοσμο των ναρκωτικών και της παρακμης εχουν αποψη τραγουδαρες και μεγαλη καριερα και παραμενουν top για χρονια ολοκληρα!:) u2,bon jovi,madonna σαν 30 something ανθρωπος :p που μεγαλωσε με τα τραγουδια τους απλα τους βγαζω το καπελο για αυτο που ειναι σημερα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 mpaaaa εχω τρελαθει με το note τωρα(μολις το πηρα:p:lol: και εχω ξεχασει και madonnes και πριμαντονες και ολα τα σχετικα:lol:) απλα παραδεχομαι την madonna και γενικα τα ονοματα που ειναι χρονια στο χωρο δουλευουν σαν σκυλια δεν εχουν πεσει στο κοσμο των ναρκωτικών και της παρακμης εχουν αποψη τραγουδαρες και μεγαλη καριερα και παραμενουν top για χρονια ολοκληρα!:) u2,bon jovi,madonna σαν 30 something ανθρωπος :p που μεγαλωσε με τα τραγουδια τους απλα τους βγαζω το καπελο για αυτο που ειναι σημερα:) ε πες μου οτι δεν ειναι παρακμη που τα χειλια της απο το τραβα τραβα φτασανε στο μετωπο... και εκεινες οι φωτο που την εδειχναν με το φρεσκο κολλαγονο (τι στο καλο ειναι αυτο) στα μαγουλα δεν ηταν μια αηδια;.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 ε πες μου οτι δεν ειναι παρακμη που τα χειλια της απο το τραβα τραβα φτασανε στο μετωπο... και εκεινες οι φωτο που την εδειχναν με το φρεσκο κολλαγονο (τι στο καλο ειναι αυτο) στα μαγουλα δεν ηταν μια αηδια;.. ρε φιλε πλακα με κανεις τωρα ετσι?:) παρακμή για μενα ειναι να σε βρισκουν το πρωι στην μπανιερα μεσα πνιγμένο με το κεφαλι αναποδα! παρακμη ειναι να σε βρισκουν νεκρό και να εχεις 120 χαπια μεσα στο στομαχι σου! τωρα αν κανει μποτοξ η μαντονα και η καθε μαντονα ουτε που με νοιαζει εμενα! λες και το κανει μονο η μαντονα:lol: πες μου μια "σταρ" μετα απο τα 40 που να μην εχει κανει μποτοξ! και δες και τις δικες μας εδω!:lol::lol: απο εκει και περα οτι και αν εχει κανει στην φατσα της τετοιο σωμα σε 53αρα δυσκολα βλεπεις..:) http://www.google.gr/imgres?q=madonna+sticky+tour+photos&hl=el&client=firefox-a&hs=n5E&sa=X&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1260&bih=656&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=NYfq8vLHf_5TTM:&imgrefurl=http://caraphillips.wordpress.com/2008/11/08/one-more-piece-of-proof-that-our-culture-is-messed-up-about-female-beautymadonna/&docid=1nqkURsTkGT4XM&imgurl=http://caraphillips.files.wordpress.com/2008/11/madonna-sticky-sweet-tour-2000x0421x912.jpg&w=417&h=912&ei=pGRBT_T8Momn8gOww5yvCA&zoom=1&iact=hc&vpx=93&vpy=193&dur=427&hovh=149&hovw=83&tx=88&ty=165&sig=100767900733722695320&page=2&tbnh=149&tbnw=83&start=18&ndsp=24&ved=0CKgBEK0DMBg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 ρε φιλε πλακα με κανεις τωρα ετσι?:) παρακμή για μενα ειναι να σε βρισκουν το πρωι στην μπανιερα μεσα πνιγμένο με το κεφαλι αναποδα! παρακμη ειναι να σε βρισκουν νεκρό και να εχεις 120 χαπια μεσα στο στομαχι σου! τωρα αν κανει μποτοξ η μαντονα και η καθε μαντονα ουτε που με νοιαζει εμενα! λες και το κανει μονο η μαντονα:lol: πες μου μια "σταρ" μετα απο τα 40 που να μην εχει κανει μποτοξ! και δες και τις δικες μας εδω!:lol::lol: απο εκει και περα οτι και αν εχει κανει στην φατσα της τετοιο σωμα σε 53αρα δυσκολα βλεπεις..:) http://www.google.gr/imgres?q=madonna+sticky+tour+photos&hl=el&client=firefox-a&hs=n5E&sa=X&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1260&bih=656&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=NYfq8vLHf_5TTM:&imgrefurl=http://caraphillips.wordpress.com/2008/11/08/one-more-piece-of-proof-that-our-culture-is-messed-up-about-female-beautymadonna/&docid=1nqkURsTkGT4XM&imgurl=http://caraphillips.files.wordpress.com/2008/11/madonna-sticky-sweet-tour-2000x0421x912.jpg&w=417&h=912&ei=pGRBT_T8Momn8gOww5yvCA&zoom=1&iact=hc&vpx=93&vpy=193&dur=427&hovh=149&hovw=83&tx=88&ty=165&sig=100767900733722695320&page=2&tbnh=149&tbnw=83&start=18&ndsp=24&ved=0CKgBEK0DMBg 1)ρε φίλη. ;) 2)oι δικές μας εδώ είναι άλλη πονεμένη ιστορία!... 3)γιατι συγχέεις την παρακμή με τις χ,ψ αδυναμίες και προβλήματα που έχει ο άλλος; 4)το σώμα της μου θυμίζει αντρικό-στεγνό σωμα και το θεωρώ απαίσιο.(κι όσο για την ερωτηση η οποιαδηποτε 5οαρα που δεν κανει τιποτα αλλο στη ζωη της 30 χρονια τωρα απο το να γυμναζεται ανελλιπως τετοιο σωμα θα έχει!!!) http://cdn.imnotobsessed.com/wp-content/uploads/madonna_kabbalah_centre_family_01_wenn5168883.jpg και αυτο εγω το ονομαζω παρακμη. σορρυ κιολας. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 neutral sorry δεν καταλαβα οτι εισαι κοπελια!:) sorry!:) την εχω δει την photo που μου λες δεν μου λεει κατι:) εχουν βγει φημες οτι ηταν ψεύτικες τοτε :)(ειχε γινει μεγαλος ντορος) απο εκει και περα μια photo παντα ειναι μια Photo! ελα τραβα με εμενα πριν βγω εξω το βραδυ να παω για ουζα πχ και ελα τραβαμε το πρωι οταν θα ξυπνήσω απο τα ουζα:lol::lol: θα λες ειναι αλλος ανθρωπος! δεν υπαρχει περιπτωση!:p που θελω να καταληξω την madonna την ειδα τα τελευταια χρονια live 2 φορες χρονικα μετα απο την photo που εβαλες! σοφια(βουλγαρια) ημουν στα 15 με 10 μετρα! αυτο που ανεβασες πιο πανω σορυ αλλα δεν το ειδα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 neutral sorry δεν καταλαβα οτι εισαι κοπελια!:) sorry!:) την εχω δει την photo που μου λες δεν μου λεει κατι:) εχουν βγει φημες οτι ηταν ψεύτικες τοτε :)(ειχε γινει μεγαλος ντορος) απο εκει και περα μια photo παντα ειναι μια Photo! ελα τραβα με εμενα πριν βγω εξω το βραδυ να παω για ουζα πχ και ελα τραβαμε το πρωι οταν θα ξυπνήσω απο τα ουζα:lol::lol: θα λες ειναι αλλος ανθρωπος! δεν υπαρχει περιπτωση!:p που θελω να καταληξω την madonna την ειδα τα τελευταια χρονια live 2 φορες χρονικα μετα απο την photo που εβαλες! σοφια(βουλγαρια) ημουν στα 15 με 10 μετρα! αυτο που ανεβασες πιο πανω σορυ αλλα δεν το ειδα:) εντάξει δεν πειράζει όλα καλά. αν νομίζεις όμως πως αυτό που είδες τις 2 φορες στην συναυλία ήταν η μαντυ μολις σηκώθηκε απο το κρεβάτι και χωρίς φτιασίδια τότε γελιέσαι...αυτό το πρήξιμο δεν κρατάει μήνες. αλλά τέλος πάντων τα λες χαριτωμένα και δεν μπορώ να έρθω σε αντιπαράθεση! :P Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 εντάξει δεν πειράζει όλα καλά. αν νομίζεις όμως πως αυτό που είδες τις 2 φορες στην συναυλία ήταν η μαντυ μολις σηκώθηκε απο το κρεβάτι και χωρίς φτιασίδια τότε γελιέσαι...αυτό το πρήξιμο δεν κρατάει μήνες. αλλά τέλος πάντων τα λες χαριτωμένα και δεν μπορώ να έρθω σε αντιπαράθεση! :P thanks! εχω κεφια τωρα! πηρα το note και ειμαι σε σουπερ μουντ:p τα ξερω ολα αυτα που λες:) χορευε τραγουδουσε η γυναικα 2 ωρες! τελος για μενα....!(πανε δες κατι συνομήλικες τι κανουν σημερα και τα ξαναλεμε:) ) εγω που εχω τα μισα της χρονια αμα ανεβω τις σκαλες και δεν παρω το ασανσερ μπορει να ερθει το εκαβ να με μαζέψει:p:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 παιδια ασχετο αλλα σχετικο! ξερεις κανεις απο viagogo.gr και αγορα εισιτηρίων τι παιζει? αγορασα χθες 3 τικες των 199 εβρο για την συναυλια της madonna στο μιλανο και θελω σημερα να παρω αλλο ενα αλλα δεν με αφηνει να αγορασω μονο ενα! μου βαζει οριο 2! στα 198 εβρο μου αφηνει ενα! αλλα θελω να παμε ολοι μαζι παρεα! μιλαω παντα για την golden area μπροστα! γνωριζει κανεις απο τετοια? αν δηλαδη αγορασω αλλο εισιτήριο υπαρχει περιπτωση να μην ειμαστε ολοι μαζι? http://www.viagogo.gr/Concert-Tickets/Rock-and-Pop/Madonna-Eisitiria/E-420657 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 παιδια ασχετο αλλα σχετικο! ξερεις κανεις απο viagogo.gr και αγορα εισιτηρίων τι παιζει? αγορασα χθες 3 τικες των 199 εβρο για την συναυλια της madonna στο μιλανο και θελω σημερα να παρω αλλο ενα αλλα δεν με αφηνει να αγορασω μονο ενα! μου βαζει οριο 2! στα 198 εβρο μου αφηνει ενα! αλλα θελω να παμε ολοι μαζι παρεα! μιλαω παντα για την golden area μπροστα! γνωριζει κανεις απο τετοια? αν δηλαδη αγορασω αλλο εισιτήριο υπαρχει περιπτωση να μην ειμαστε ολοι μαζι? http://www.viagogo.gr/Concert-Tickets/Rock-and-Pop/Madonna-Eisitiria/E-420657 Για ενα ευρω ολα αυτα ; Δεν ξερω να σου πω...στην Ελλαδα θα βολευοσουν ! Σε μας ενδεχεται να ερθει ; Τουρκια θα ξαναπαει παντως, αλλα της Αθηνας ηταν η 4η ή 5η πιο κερδοφορα στην Ευρωπη τοτε. Πανακριβα ομως εισητηρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Για ενα ευρω ολα αυτα ; Δεν ξερω να σου πω...στην Ελλαδα θα βολευοσουν ! Σε μας ενδεχεται να ερθει ; Τουρκια θα ξαναπαει παντως, αλλα της Αθηνας ηταν η 4η ή 5η πιο κερδοφορα στην Ευρωπη τοτε. Πανακριβα ομως εισητηρια. οχι οχι δεν καταλαβες! δεν ειναι το ενα εβρο! δεν ξερω αν αυτο το ενα εβρο μας παει σε αλλες θεσεις! τεσπα τους εστειλα μαιλ και περιμενω απαντηση! κλεισαμε τικετς για μιλανο golden area μπροστα!:) χαμος...:p τουρκια παει πρωτη φορα! δεν ξερω αν θα ξαναπαει αλλα λενε τα τικετς φευγουν σαν ζεστη τυρόπιτα! αθηνα κανονικα μετα την τουρκια θα ξαναρχοταν! αλλα με ολα αυτα που γινονται στην χωρα μας τωρα χλωμό! τα εισιτήρια τουρκια ειναι πανακριβα επαθα και εγω σοκ! εκει ηταν να παμε αρχικα(διπλα ειμαστε!!!).. απλα εκει τα golden τα ειχαν απο 480 και βαλε ενω τα ιδια τικετς ιταλια τα ειχαν 198!!!!:mad::mad: (δεν καταλαβα τι παζει εδω! προφανως δεν ειναι θεμα μαντονα αλλα διοργάνωσης!) και με τα αεροπορικα πλεον 40 εβρο πανε ελα ιταλια εισαι κομπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 το νεο single εδω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 ακυρώθηκε η συναυλία στο Zagreb και υπάρχει κενό 1 εβδομάδας ανάμεσα σε Κων/πολη και Μιλάνο. Λένε για Ρώμη, αλλά θα τη χαλάσει η Αθήνα??????????? Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Το θεμα δεν ειναι να τη χαλασει η Αθηνα , αλλα να την πλησιασει καποια ελληνικη εταιρια διοργανωσης συναυλιων. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 σίγουρα έχουν βρεθεί σε επικοινωνία, το θέμα είναι αν θα κλείσει η συμφωνία. σκεφτόμουν αν θα μπορέσει να γεμίσει το ΟΑΚΑ, γιατί οι τιμές των εισιτηρίων είναι τσουχτερές. Αλλά σε άλλες πόλεις (Βαρκελώνη, Βερολίνο) έχει κλείσει σε αρένες μπάσκετ.. θα μπορούσε χαλαρά να παίξει στο κλειστό ΟΑΚΑ και να ξεπουλήσει άνετα. Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Είδα το teaser για το νέο (πολύ κακό για ένα τόσο μεγάλο όνομα) τραγούδι της Madonna με τίτλο, Girl Gone Wild και έχω να πω το εξής: Gaga watch out! Madonna is trying to steal your gays away! :lol::lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts